分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2021春新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND单元素养评估卷(五)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:352522
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:16
  • 大小:80.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021春新教材高中英语 UNIT WORKING THE LAND单元素养评估卷五测评含解析新人教版选择性必修第一册 2021 新教材 高中英语 LAND 单元 素养 评估 测评 解析 新人
    资源描述:

    1、单元素养评估卷(五)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWhere to See Amazing Colours Around the WorldLake DistrictAs you wander along Windermere to the centre of Ambleside, autumn colours are rich. Looking across the water, it seems that the tree line is

    2、alight(闪亮的) with red and orange leaves. As you round the bend on to the road into town, you are faced with a hillside that celebrates autumn at its best.Canada Dorset Lookout Tower, near TorontoBefore you reach Dwight, climb the Dorset Lookout Tower, 142 metres above the Lake of Bays. From up here,

    3、the canopy(树冠) is an autumnal quilt reaching to the horizon, refreshing the eyes and invigorating the spirit.Great Smoky Mountains, Tennessee/North CarolinaAutumn in this national park is amazing. Just outside quaint Townsend, Tennessee, it is a bikeable and drivable 11-mile loop(环形车道 ), but be sure

    4、 to explore the cabins and fields on foot. Late October and early November is my favourite time to visit it; the colours are great and the weather is cool enough to allow nice walks and hikes.Kamikochi National Park, HonshuIn central Honshu, three hours drive northeast of Nagoya, is one of the most

    5、charming places in the Japanese Alps. The mountain slopes are covered with forests of larch(落叶松) and beech that blaze scarlet and orange in autumn. Wisps of smoke hang in the still air above Yakedake Volcano, and the glass surface of Taisho Pond perfectly reflects the trees and snow-dusted mountains

    6、.1. What season scenery does the text describe?A. Spring.B. Summer.C. Autumn.D. Winter.解析:细节理解题。根据第一部分中“. autumn colours are rich.”,第二部分中“an autumnal quilt reaching to the horizon”,第三部分中“Autumn in this national park is amazing.”以及最后一部分中“. and beech that blaze scarlet and orange in autumn.”可知,本文是写秋天的

    7、颜色。答案:C2. Where would you go if you like to ride a bike?A. Lake District.B. Canada Dorset Lookout Tower.C. Great Smoky Mountains, Tennessee/North Carolina.D. Kamikochi National Park, Honshu.解析:细节理解题。根据第三部分中“it is a bikeable and drivable 11-mile loop”可知C项正确。答案:C3. What is different from others about

    8、Kamikochi National Park?A. People can enjoy colourful leaves from up.B. You can appreciate the snow scene.C. The scenery here is the most charming.D. No smoke can be seen above the volcano.解析:细节理解题。根据文章最后一句中的“. and the glass surface of Taisho Pond perfectly reflects the trees and snow-dusted mountai

    9、ns.”可知,B项是最与众不同的地方。答案:BBNorma Burns has been running her organic farm for the last 18 years, but shes now looking to turn over a new leaf, so shes giving the farm away to whoever wins her essay contest(作文竞赛).The Bluebird Hill Farm has been everything to Norma during the last 18 years, but running it

    10、 takes a lot of work, and after Normas husband died in 2005, shes been having a tough time taking care of everything alone. She has decided to go back to the city, but she hopes to leave her beloved farm in good hands.Although its been valued at around $450,000, she doesnt want to sell her farm. She

    11、 wants to give it away to a couple who can best explain why they would be her best choice in a 200-word essay. “To me, theres no better thing in life than raising organic food,” Norma said. “Im looking for a couple who have experience and training in organic farming and are willing and able to put i

    12、n the long days and hard work that farming requires. The only thing they dont have is an actual farm.”The “A Gift of Good Land” essay contest gives farmers the chance to live the life theyve always dreamed of. Apart from the $300 entry fee, there are a few important conditions. First of all, applica

    13、nts must have the experience and training required to operate an organic farm. Secondly, the contest mentions “couples” for the reason that the farm cant be operated successfully by a single person. Ever since Norma made public the news of her essay contest, her phone hasnt stopped ringing. “It just

    14、 kind of exploded,” she said.If youve always wanted to be an organic farmer but couldnt afford a farm, this is your chance. Head over to the Bluebird Hill Farm website, and sign up for the contest. Norma would pick the winning couple at last.4. What does the underlined part “turn over a new leaf” in

    15、 paragraph 1 mean?A. Live a new life.B. Depend on others.C. Help those in need.D. Make things better.解析:词义猜测题。由第一段中“Norma Burns has been running her organic farm for the last 18 years .”及第二段中“She has decided to go back to the city .”可知,诺玛柏恩斯想把自己苦心经营的农场赠送给别人,自己到城市里过新的生活,故可推断画线部分意为“过上新的生活”。答案:A5. Why

    16、does Norma want to give her farm away?A. She is in need of more organic food.B. The life on the farm is boring and lonely.C. She wants to help new farmers get started.D. It requires more work than she can handle.解析:细节理解题。由第二段中“. but running it takes a lot of work, and after Normas husband died in 20

    17、05,shes been having a tough time taking care of everything alone.”可知,自从丈夫去世后,Norma一个人无法管理这么大的一个农场,这是她决定把农场赠送给别人的原因。答案:D6. What can we learn about the essay contest?A. It charges applicants no fee.B. Many people show interest in it.C. The winner will be announced on the website.D. Experienced farmers

    18、 are not allowed to take part in it.解析:推理判断题。由倒数第二段中“Ever since Norma made public the news of her essay contest, her phone hasnt stopped ringing.”可知,自从Norma赠送农场的消息公布后,她的电话一直响个不停。由此可推知,很多人对作文赛感兴趣。答案:B7. What would be the best title for the text?A. An Essay to Write for a Contest B. A Gift to Present

    19、for FarmingC. A Farm to Win by Writing an EssayD. A Farm to Give Away for Nothing解析:标题归纳题。本文主要讲述了Norma决定通过作文竞赛的方式把自己苦心经营的农场赠送给别人的故事。申请者用200词阐述自己接管农场的理由,写得最好的人就是最佳人选。故C项作为标题最佳。答案:CCThe fact that trees are vital to our life is not a secret. Trees provide us with food, wood and most importantly, oxygen

    20、. Now there is one more thing we can add to this listblocking out harmful bacteria from water.The discovery was made by a team consisting of scientists from the Massachusetts Institute of Technology (MIT) and high school students who were seeking a natural water filter(过滤器)one that would help commun

    21、ities in developing countries that do not have access to modern water filter systems.The researchers, led by Professor Rohit Karnik, decided to turn to trees for help because they could allow liquid to flow through, while blocking out air bubbles.They began by cutting 1.5-inch-wide sections of tree

    22、bark from the branches of a white pine tree. The researchers then tested the woods filtering ability by pouring water containing red dye particles of different sizes through. To their surprise, they found that it was effective in trapping all the particles. Encouraged, the team conducted another exp

    23、eriment, this time with water that contained bacteria. Sure enough, the sapwood held back 99% of the bacteria, allowing only 1% to flow through.Mr. Karnik said that the bark was able to filter water containing much smaller particles. This means that it can be used to get rid of a majority of bacteri

    24、a, since most are at least 10 times as wide. However, what troubles them is that tree bark isnt blocking out viruses, which tend to be much smaller.Also, while the pine sapwood is effective, we must remember one thingit only works when it is damp. This means that before this natural filter can be pu

    25、t into practical use, the researchers will have to figure out how to keep the wood damp, or find a way to keep the barks great filtering ability even when its dry!But the team is not done yet. They plan on testing other types of sapwood, including those from flowering trees which have smaller pores(

    26、气孔). They think that these may be more effective in trapping smaller particles and even viruses.8. What problem troubles the researchers when they use tree bark as water filters?A. Viruses cannot be blocked out.B. Not all bacteria will be held back.C. Viruses dont make air bubbles.D. Tree bark needs

    27、 to be kept in water.解析:细节理解题。由第五段末的“However, what troubles them is that tree bark isnt blocking out viruses, which tend to be much smaller.”可知,让研究人员感到困扰的是树皮无法挡住病毒,因为病毒要比细菌小得多。故选A。答案:A9. We can learn from the passage that tree bark can filter water when it .A. is dampB. is dryC. has been cut downD.

    28、is processed by researchers解析:细节理解题。由倒数第二段中的“. it only works when it is damp.”和“the researchers will have to figure out how to keep the wood damp”可知,树皮只有在潮湿的时候才有过滤作用。故选A。答案:A10. The team is planning to conduct other experiments to .A. find all wood bark with such abilityB. find which trees have the

    29、smallest poresC. improve trees filtering abilityD. test other wood barks filtering ability解析:推理判断题。由最后一段的内容可知,研究者们打算用其他种类的边材进行测试,目的是测试其他种类树皮的过滤能力。故选D。答案:D11. In which column of a newspaper can we read this passage?A. Nature.B. Science.C. Lifestyle.D. Society.解析:文章出处题。本文是一个科研方面的发现,因此最有可能出现在报纸的科学专栏中。故

    30、选B。答案:BDThe process of making milk chocolate removes most of the antioxidants(抗氧化剂) in dark chocolate. Antioxidants dont taste good but are very healthy. Lisa Dean, a food scientist, and her team now report having found a way to top up the antioxidants in milk chocolate. They made it by adding a sur

    31、prising thing. Even better news: The process doesnt change the sweet taste of milk chocolate.Most peanuts in the United States go to make peanut butter. Their skins, about 100 million pounds, end up being buried as wastes underground every year in the US. Dean recalls, “We thought, what can we do wi

    32、th this food waste?” She and her team decided to extract(提取) antioxidants from the peanut skins. Then, to cover the bitter taste of the antioxidant, they mixed the peanut-skin extracts with maltodextrin(麦芽糖糊精), which is made from food like potatoes and rice.Next, the team added the mixture to milk c

    33、hocolate. This gave the chocolate antioxidant the levels typical of dark chocolate. Best of all, there was no change in the candys taste. Just to be sure, the team asked 100 volunteers to taste three pieces of milk chocolate. Only one piece in the three had the peanut-skin extract and maltodextrin.

    34、Eight in every ten volunteers tasted no difference between the regular milk chocolate and the improved one. The other 20 percent picked up on some bitterness. These volunteers are what scientists call supertasters, who have an unusually strong sense of taste. Dean says only about 20 percent of all p

    35、eople are supertasters.Some candy makers are experimenting to add antioxidants to their milk chocolate. But Dean says she hasnt heard of any who have used peanut skins. She also warns that milk chocolate having peanut skins would need clear labels so that people with peanut allergies can avoid it.12

    36、. Why did the scientists decide to add antioxidants to milk chocolate at first?A. To reduce food waste.B. To make use of peanut butter.C. To change the taste of milk chocolate.D. To make milk chocolate healthier than dark chocolate.解析:细节理解题。根据第二段中的“Their skins, about 100 million pounds, end up being

    37、 buried as wastes underground every year in the US. Dean recalls, We thought, what can we do with this food waste?”可知,食品科学家最开始是为了减少食物浪费而尝试把花生皮中的抗氧化剂加入到牛奶巧克力中的。答案:A13. What can be known about maltodextrin?A. It is easy to extract.B. It is often added to potatoes.C. It can improve the taste of food.D.

    38、 It can be widely found in chocolate.解析:推理判断题。根据第二段中的“Then, to cover the bitter taste of the antioxidant .”可知,科学家为了掩盖抗氧化剂的苦味而在牛奶巧克力中加入麦芽糖糊精。由此可以推知,麦芽糖糊精可以改善食物的味道。答案:C14. What can we learn from the experiment?A. Few people will know the milk chocolates taste has changed.B. Scientists should work hard

    39、er to improve milk chocolates taste.C. Supertasters will get sick by eating the improved milk chocolate.D. Many people dont believe the improved milk chocolate is healthier.解析:推理判断题。根据第三段最后一句“Dean says only about 20 percent of all people are supertasters.”可知,只有20%的人是超级味觉者,所以只有一少部分人会觉察到添加了抗氧化剂的牛奶巧克力味

    40、道发生了改变。答案:A15. What is the main idea of the text?A. Peanut skins have proved to be healthy food.B. Scientists find maltodextrin makes food taste sweet.C. Antioxidants and maltodextrin are important in making food.D. Scientists make milk chocolate healthier while re-ducing food waste.解析:主旨大意题。通读文章可知,

    41、美国平均每年会浪费掉很多花生皮。食品科学家通过提取花生皮中的抗氧化剂并加入到牛奶巧克力中,这不仅减少了食品浪费,还增加了牛奶巧克力的营养价值。答案:D第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据下面短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。So, you want to become a farmer, but youve never grown a crop or raised livestock(家畜)? Heres how to break into agriculture for the person without farming ex

    42、perience.16 Its hard work. If youve never farmed a day in your life, be ready to answer the question “Why do you want to farm?” with confidence.Find farms that you like. There might be some in your area; there might not. Ask around. Search the Web, and find out about county fairs and visit them. 17

    43、Talk to them. Ask them what they do, how their farms have changed over time, what direction they think the field is going in, and if you could stop by and visit their farm some time. Farmers are generally friendly and welcome people, though some are more guarded than others.Dress the part. 18 But if

    44、 you walk into a law firm interview dressed in a pair of jeans, its the same as walking onto a farm wearing a long dress. If youre just starting out in farming, youre probably going to be doing a lot of physical labour. Wear a clean T-shirt, jeans, and work boots. Buy a good pair of work gloves beca

    45、use your hands will be sore and full of blisters in a very short time. 19 Because the long hair will get caught in something.Farmers of today are businessmen because they have to be able to survive. 20 If you want to make it past the farm labour stage you must know all aspects of farming.A. If you h

    46、ave long hair, tie it back.B. You should have much strength.C. Decide why youre interested in farming.D. Understand farm economics and farm politics.E. We should make as much money as possible.F. Its there that youll find serious farmers.G. This may sound special about dressing.答案:16. C17. F18. G19.

    47、 A20. D第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。It was raining outside and I was preparing my breakfast at home. Suddenly, a bottle of orange juice slid(滑) from my hand and fell to the floor. Glass and juice 21 everywhere. I looked at the 22. Then my eyes were

    48、 filled with tears. They came from a(n) 23 acceptance that “Today is just not my day.”It was a bad day for me but things had to be done. I drove into town. In a few minutes it took me to the bank. I made a 24. Though I had a bad day, I would be careful not to pass it to anyone else. I would be happy

    49、 and 25.Standing in line, I was silently talking to myself. For the second time that day my eyes were filled with tears as I 26 how disconnected(隔离的) I felt from others. Then a 27 drew my attention. “Young lady,” she was saying.I 28 and saw the bank teller, an old lady with a gentle smile. Her eyes

    50、showed 29 as she softly said, “I dont 30 what is happening inside of you, but please believe me when I tell you that everything will be okay.”And then she did something quite 31. My hands were resting on the counter and she placed her hands gently on top of mine. The32 was quick but electric. And in

    51、 that moment my world changed.In the moment of her touch my self-doubt 33. I found understanding and acceptance. I knew that 34 was being passed through the heart of this old lady directly into my heart. Then I 35.21. A. spreadB. flewC. travelledD. appeared解析:瓶子掉到地板上,摔碎了,所以碎玻璃和橘子汁飞溅得到处都是。 答案:B22. A.

    52、 messB. placeC. pictureD. rain解析:此时是作者看着这一片混乱的景象。 答案:A23. A. publicB. wideC. socialD. angry解析:联系上文“Then my eyes were filled with tears.”可知,看着一片混乱的景象,作者哭了,生气地接受了“今天真不是我的好日子”这一想法。 答案:D24. A. listB. mistakeC. dealD. decision解析:在去银行路上的几分钟时间里,作者做出了一个决定。 答案:D25. A. politeB. strongC. braveD. busy解析:为了不让坏心情

    53、传递给其他任何人,作者想要高兴起来,并做到礼貌待人。 答案:A26. A. forgotB. realisedC. beggedD. regretted解析:联系上一句可知,作者沉默着,自己想心事,这时她意识到自己和别人格格不入。答案:B27. A. phoneB. noticeC. signD. voice解析:根据下文的“Young lady”可知,有个声音吸引了作者。 答案:D28. A. came upB. looked upC. gave inD. joined in解析:根据句中连词and后面的动作可知,作者抬起头,看到了银行出纳员。 答案:B29. A. concernB. fu

    54、nC. doubtD. curiosity解析:下文中的softly和女士所说的关心的话语表明,她的眼睛流露出对作者的关心。 答案:A30. A. expectB. rememberC. guessD. know解析:很明显,银行出纳员看出作者不高兴,认为作者有心事,所以说:“我不知道你心里想什么,但请相信我一切都会好起来的”。 答案:D31. A. impossibleB. strangeC. unusualD. important解析:根据下文可知,当时作者的手放在柜台上,银行出纳员把她的手轻轻放在作者的手上,这个动作有些不同寻常。答案:C32. A. touchB. beatC. hit

    55、D. fight解析:根据上文内容可知,此处指她们手的接触。答案:A33. A. cameB. startedC. disappearedD. arrived解析:根据上文“And in that moment my world changed.”可知,在这位女士的安慰下,作者的自我怀疑心理消失了。答案:C34. A. loveB. luckC. successD. interest解析:在作者看来,这位银行出纳员把爱传递到了作者的心里。 答案:A35. A. agreedB. stoppedC. shoutedD. smiled解析:根据上文“And in that moment my wo

    56、rld changed.”可知,作者觉得自己的世界变了,作者不再烦恼,然后笑了。 答案:D第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Xuan paper, known as one of the Four Treasures of the Study, first came into 36. (exist) in Xuan Prefecture in the Tang Dynasty. The traditional skill of making the paper 37. hand has been passed dow

    57、n through generations. The process takes as many as 18 steps, all of 38. require a level of delicacy.Take papermaking master Zhou Donghong, for example. He uses a fine screen to filter a mixture of water and fibre. He lifts it up, and its a sheet of paper. It takes him and his partner only 15 second

    58、s 39._(form) and shape it, but theyve devoted 40. (they) to perfecting the skills for decades.“There are a lot of tricks of filtering the fibre, and timing is 41._(difficult) part of all. We have only one chance to filter the right amount of fibre, and only the proper weight guarantees the paper is

    59、neither too thin nor too thick, and the margin(余地) for error is 42._(extreme) small,” said Zhou. With just the right degree of thickness, top quality Xuan paper holds ink and water tightly.The skill of papermaking, 43. (recognise) as a national treasure, has also proven to be an international one. W

    60、e felt 44. great sense of pride as it was listed as a world intangible cultural heritage(非物质文化遗产) by UNESCO in 2009. Since then, in Jing County, Xuan paper-making 45. (teach) in schools.答案: 36. existence37. by38. which39. to form40. themselves41. the most difficult42. extremely43. recognised44. a45.

    61、 has been taught第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,你校英语辩论社团招收成员,你想申请加入。请你用英语写一封邮件,内容包括:(1)个人简介(性格、特长等);(2)表达期望。注意:(1)词数80左右(格式已给出,不计入总词数);(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Sir or Madam,_Yours,Li Hua答案:Dear Sir or Madam,My name is Li Hua, a student of Class One, Grade One. Im 16 years old. Outgoing and warm-hea

    62、rted, I am able to fit in well with others. I look good, think fast and study hard. Making English speeches is what I am good at. I was once awarded the title of Best Debater in junior high school. It is really a good chance to prepare myself for my dream, to be a great speaker like Abraham Lincoln.

    63、I am looking forwards to joining the club.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A painter living by painting portraits(肖像) was leading a poor life.One day, a woman came by. She liked the paintings very much and asked the painter to draw a portrait for her. They agreed on 2,000 d

    64、ollars.Before painting the portrait, the woman asked the painter to draw more jewels. The painter curiously asked why, but the woman refused to explain. After a week, the portrait was done and the woman came to take the painting. At this moment, she hit on an evil idea of bullying the unknown young

    65、artist. She thought, “The portrait is me. If I dont buy the painting, nobody will buy it. Why should I pay so much money?” So the woman said to the young painter, “I will only pay 200 dollars for it.”The young man was surprised, for he had never come across such an experience. He strongly argued wit

    66、h her, expecting this woman to keep to the agreement.“I can only pay 200 dollars to buy the painting,” the woman thought she could win for sure.The young painter knew the woman broke her promise on purpose, so he felt annoyed. He said in a firm voice, “No, I would prefer to keep this painting rather

    67、 than be humiliated(羞辱) by you. Today you break your word and some day you must pay 20 times for it.”“What a joke! 20 times will be 40,000! I wont be stupid to pay 40,000 dollars to buy the painting!”“Well, wed better wait and see,” the young artist shouted to the woman who left angrily. After the s

    68、timulation(刺激) of such an incident, the painter moved out of this sad place, studied under acknowledged teachers and worked hard day and night. More than a dozen years later, he finally started a new way and became popular in the circle of art. However, the woman had forgotten the artists painting a

    69、nd words the next day.注意:(1)所续写短文的词数应为150左右;(2)续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:One day, that famous painter decided to hold an art exhibition at the very place. _Paragraph 2:The woman went there hurriedly, apologised millions of times and promised that she would buy her portrait as soon as possible

    70、._答案:Paragraph 1:One day, that famous painter decided to hold an art exhibition at the very place. Present in the exhibition hall were crowds of celebrities and artists. It was a feast in the circle of art. In the centre was a painting entitled “Thief”, priced at 40,000 dollars. Strangely enough, th

    71、e woman in the painting looked just the same as the vain woman in reality. Word spread and finally it reached the womans ears. She recalled the incident and the painter. It dawned on her that the painter humiliated her in this way.Paragraph 2:The woman went there hurriedly, apologised millions of ti

    72、mes and promised that she would buy her portrait as soon as possible. The successful painter turned his back to her, speechlessly. With many visitors around, so embarrassed was she that she stood there clumsily, feeling the blood rush to her face. Then the painter turned around and handed her the portrait. Before the woman could pay her money, the painter explained that it was a gift for her, hoping she would be an honest woman without vanity. Anyway, for the painter, it was this incident that made him what he was today.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021春新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND单元素养评估卷(五)测评(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-352522.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1