分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 38

类型(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 1 EXTENDED READING .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354888
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:38
  • 大小:290.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 1EXTENDED READING 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 选择性 必修 一册 作业 课件
    资源描述:

    1、三 Unit 1Extended reading&Project【语用训练】.单词拼写1.Two wooden beams had come _(松动)from the ceiling.2.She shook some _(胡椒粉)onto her sandwich.3.The cottage was cold and _(潮湿的).4.A childs vocabulary _(扩大)through reading.5.You always have to sit in the same room for three hours for _(多个)classes.6.In general,a

    2、 _(朴素的)carpet makes a room look bigger.loosepepperdampexpandsmultipleplain7.A radio signal has both electrical and magnetic _(特性).8.Now that the problem has been identified,_(合适的)action can be taken.9.I can give you a rough _(估计)of the amount of wood you will need.10.China _(消耗)about two-fifths of t

    3、he worlds coal at a growth rate of about 10 percent a year.propertiesappropriateestimateconsumes.选词填空let loose,spring onion,hit the spot,fall apart,mouth-watering,heat up,appeal to,socialize with,in particular,take off1.They end up building tents that _after less than two months.2.I always get rice

    4、if Im also ordering dishes bathed in a spicy sauce,like Mapo Tofu or _ chicken.3.Though the oceans _more slowly than the land,higher temperatures are already causing them to expand.fall apartmouth-wateringheat up4.As we get older we forget how great it feels to _and play around.5.We were sort of hun

    5、gry.That dinner just _.6.If it doesnt _,it doesnt matter,because they didnt expect to make any money.7.Developed countries,_,should bear the responsibility for environmental problems.8.Your guests dont want to _a robotthey want a real person.9.Wash and cut the cabbage into small bite-sizes and cut _

    6、into pieces.10.The movie will _adults as well as children.let loosehit the spottake offin particularsocialize withspring onionappeal to.完成句子1.This is _as any to spend the night.这是一个过夜的好地方。2.The storm left,_to this area.暴风雨过后,给这个地区造成了很大的损失。3.The new species _have been brought in accidentally.这种新物种被认为

    7、是偶然引入的。as good a placemaking a lot of damageis believed to4._about one thousand people died in the earthquake.据估计,大约有一千人死于那次地震。5.I heard that she got injured in the accident,my heart _.听说她在事故中受伤了,我心里充满了遗憾。It was estimated thatfull of sorry【主题阅读】.阅读理解Two new studies have added to the evidence that dr

    8、inking a little alcohol each day is good for the heart.Earlier studies have shown that drinking a moderate amount of alcohol reduces the chances of suffering a heart attack or a stroke caused by thickening of the blood.The new studies were published in the Journal of the American Medical Association

    9、.One group of researchers was from a medical center in Boston.Theyquestioned almost two thousand patients at forty-five hospitals who had just suffered heart attacks.The researchers asked them how much alcohol they drank in the year before the heart attack.Those who had fewer than seven alcoholic dr

    10、inks a week were considered light drinkers.Those who had more than seven drinks a week were considered moderate drinkers.The researchers studied the patients health for the next four years.At the end of that time,the light drinkers had a twenty-one percent lower chance of dying from a heart attack t

    11、han those who never drank at all.The moderate drinkers had a thirty-two percent lower chance of dying than those who never drank.The drinkers survived mostly because they had fewer additional heart attacks.The other study involved more than two thousand older men and women.Theiraverage age was seven

    12、ty-four.Researchers asked them how much alcohol they drank and studied the health of these people for up to fourteen years.They found that those who had one or two drinks each day were twenty to fifty percent less likely to develop heart failure than those who did not drink.Both studies found no dif

    13、ference in survival among people who drank beer,wine or liquor.Doctor Klatsky,a heart doctor in Oakland,California,said both studies strengthen the idea that drinking a small amount of alcohol each day can protect the heart.Alcohol thins the blood and prevents clots that block arteries.It also incre

    14、ases the so-called good cholesterol in the blood that helps keep arteries open.【文章大意】本文是一篇说明文。人人都知道饮酒不利于健康,可是,研究者却发现适度饮酒却有诸多好处。那么,我们对此又该如何应对呢?1.What do we learn about moderate drinkers?A.They never suffered from heart attacks.B.They had more wine than beer and liquor.C.They were less likely to dying

    15、 from heart attack.D.They had fewer than seven alcoholic drinks a week.【解析】选C。细节理解题。由第一段Earlier studies have shown that drinking a moderate amount of alcohol reduces the chances of suffering a heart attack or a stroke caused by thickening of the blood.可知“中度饮酒者突发心脏病的可能性更小。”与C项表述一致。故答案选C。2.What can we

    16、 learn from the third paragraph?A.The more a person drinks,the healthier hell be.B.Non-drinkers are more likely to dying from heart attack than drinkers.C.All of the patients studied would become drinkers.D.Drinking moderately can cure patients of their heart failure.【解析】选B。推理判断题。由第三段内容可知,研究结果发现,适度饮

    17、酒可避免心脏病发作,寿命更长,与B项“与喝酒的人相比,不喝酒的人死亡的可能性更大”相照应。C项属于推断过度。D项用cure“治愈”代替“预防”,表述不准确。故选B。3.What is the benefit of drinking a little alcohol each day?A.It thickens the blood and causes clots that block arteries.B.It prevents people from suffering from diseases and makes people live longer.C.It produces more

    18、 so-called good cholesterol in the blood that helps keep arteries open.D.It removes the possibilities of heart attacks or strokes caused by thickening of the blood.【解析】选C。细节理解题。由最后一段倒数第二句话可知A项表述与文章意思相反;B项diseases(疾病)范围太广,与文章不符;D项“removes the possibilities of.”与第一段第二句中“reduces the chances of.”表述不一致。由

    19、最后一段中“It also increases the so-called good cholesterol in the blood that helps keep arteries open.”(它还会增加血液中所谓的有益胆固醇,帮助保持动脉畅通。)“increases”对应C项“produces more”,可知C项正确。故选C。4.According to the passage,what should you do to your grandparent who often drinks too much?A.Leave him alone.B.Remind him to drink

    20、 modestly.C.Persuade him to stop drinking.D.Encourage him to go ahead.【解析】选B。推理判断题。选项A“听之任之”,明显不对。D项中go ahead,对应问题中drink too much,不符合文章适度饮酒的主题。C项“劝他戒酒”不符合文章主题“适度饮酒有利于健康”。B项中drink modestly,适度饮酒,对应文中moderate drinker。故选B。.阅读填句The Slow Food Movement started in Rome,Italy in 1986.When a new McDonalds was

    21、 opening near a beautiful historic place,some people stood outside the restaurant and shouted,“We do not want fast food,we want slow food!”1One day Carlo Petrini went to a restaurant to eat a traditional meal.Butthe food didnt taste the same as he remembered.He learned that the peppers were shipped

    22、from abroad because the prices were low.This deeply concerned Carlo.Carlo wanted people to care about where their foods came from and how their foods made their culture special.So he started a group to encourage this idea.It soon became the Slow Food Movement.2First,what is good food?Good food is fr

    23、esh.The vegetables are eaten close to the place where they are grown.The fish hasnt been sitting for days before it iseaten.Good food is seasonable.3Good food satisfies the senses.It should look good,smell good and taste good.And finally,good food is cultural food.Each country has special foods that

    24、 make it different.Second,food should be clean.Today,there are great concerns about the way people grow and produce food.Farmers use chemicals to kill insects and feed plants.But the chemicals can also harm the natural environment around farms.4Clean food means food that does not harm our bodies or

    25、the environment.And third,food should be fair.5All people should be able to purchase healthy food.The people who grow and make food should be paid fairly for theirwork.They should work in safe,healthy conditions.A.Food should not cost too much money.B.Its goal is to have good,clean,fair food for all

    26、 people.C.Over time,they can cause health problems in people too.D.That was how the Slow Food Movement came into being.E.It should be grown at the best time of the year for that food.F.Today the Slow Food Movement has already expanded out of Italy.G.This event wasnt the only thing that started the S

    27、low Food Movement.【文章大意】本文是一篇说明文,主要介绍了慢食运动的起源以及理念。1.【解析】选G。第一段最后一句“我们不想要快餐,我们想要慢食!”与G项句意“这不是引发慢食运动的唯一原因。”逻辑相符,同时引出下文介绍慢食运动。2.【解析】选B。根据空前一句可知,因此,他成立了一个小组来鼓励这个想法。很快就变成了慢食运动。B项“其目标是为所有人提供优质,干净,公平的食物。”符合语境,It指上文的慢食运动。3.【解析】选E。根据上文可知,好的食物是时令的,E项“应该在一年中那种食物的最佳时间种下它。”符合语境。4.【解析】选C。根据上文可知,但是这些化学物质也会损害农场周围的自

    28、然环境。C项“随着时间的流逝,它们也可能导致人们的健康问题。”句中they指上文的chemicals符合语境。5.【解析】选A。根据下文All people should be able to purchase healthy food.可知,所有人都应该能够购买健康食品。A项“食物不应该花太多钱。”符合语境。.阅读理解If you ever find yourself trapped in the wilderness without food,youll have to figure out how to feed yourself.Many plants in the wild are

    29、edible,but many are alsopoisonous.So it is necessary to learn how to determine whether the plants you find can be eaten safely.Avoid using this method without careful planning.Some plants can bedeadly,and even if you follow these guidelines perfectly,there is always a chance that a plant will make y

    30、ou seriously ill.Prepare yourself for wilderness outings bylearning about the local plants,and carry a guidebook to help you identify plants.Even if you are unprepared and cannot find food you know to be safe,remember that,depending on your activity level,the human body can go for days without food,

    31、and youre better off being hungry than being poisoned.Testing the plant in your mouth is dangerous,so go forward very slowly and carefully.First,hold a small portion of the prepared plant part against your lip for 3 minutes.Do not put the plant in your mouth.If you notice any burning,tingling(刺痛),or

    32、 other reactions,discontinue testing.Second,place another small portion of theplant part on your tongue.Hold the plant on your tongue without chewing for 15minutes.Discontinue testing if you notice any reaction.Third,chew the plant and hold it in your mouth for 15 minutes.Chew the plant well,and do

    33、notswallow.Discontinue testing if you notice any reaction.Fourth,swallow the small portion of the plant.Wait 8 hours.Do not eat or drink anything during this period except purified water.If you feel sick,immediately throw up what you eat and drink plenty of water.If activated charcoal(活性炭)is availab

    34、le,take that with the water.【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍了当我们被困野外没有食物时,如何判定哪些野外植物是可食用的。1.Whats the meaning of the underlined world“edible”in Paragraph 1?A.Widely spread.B.Suitable for using as food.C.Existing in large quantities.D.Not widely known.【解析】选B。词义猜测题。根据后半句可推断出,前文提到的植物应该与后文相反,也就是无毒的。再根据本段最后一句可知,画线词与辨别

    35、植物能否安全食用也有关,结合选项,故选B项。2.What can we know from Paragraph 2?A.Planning is unnecessary when using the method.B.Suffering hunger can be more dangerous than testing plants.C.Not all plants in the wild can serve as food generally.D.Following the method perfectly can ensure safety.【解析】选C。推理判断题。根据第二段第二句可知,在

    36、野外,有些植物是致命的,即使你完美地遵循了这些指导原则,植物也总是有可能会使你患上重病。由此可推断出,并不是所有野生植物都可以作为食物,因为在野外,有些植物是致命的,是不可食用的。故选C项。3.Which is the correct order of testing plants in the mouth?wait and seechew it in the mouthput it on the tongueput it against lipsswallow itA.B.C.D.【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的顺序词First,.,Second,.等与序号的对应可知,正确的顺序为。

    37、故选B项。4.Where might the passage come from?A.A students diary.B.A science report.C.A doctors notebook.D.A guide book for camping.【解析】选D。文章出处题。文章主要讲的是当你被困野外没有食物时,如何判定哪些野外植物是可食用的。被困野外的情况一般发生在野营或野外旅行时,guide book for camping意为“野营指导手册”,上面教授的就是野外生活的技巧,符合文章出处。故选D项。.语法填空There has been a recent trend in the fo

    38、od service industry toward lower fat content and less salt.This trend,which was started by the medical community 1.a method of fighting heart disease,has had some unintended side 2.(effect)such as overweight and heart diseasethe very thing the medical community was trying to fight.Fat and salt are v

    39、ery important parts of a diet.They are required 3.(process)the food that we eat,to recover from injury and for several other bodily functions.When fat and salt 4.(remove)from food,the food tastes as if is missing something.As 5.result,people will eat more food to try to make up for that something mi

    40、ssing.Even 6.(bad),the amount of fast food that people eat goes up.Fast food 7.(be)full of fat and salt;by 8.(eat)more fast food people will get more salt and fat than they need in their diet.Having enough fat and salt in your meals will reduce the urge to snack between meals and will improve the ta

    41、ste of your food.However,be 9.(care)not to go to extremes.Like anything,it is possible to have too much of both,10.is not good for the health.【文章大意】食品服务行业最近出现了低脂肪、低盐的趋势,这一趋势最开始被医学界作为一种治疗心脏病的方法。经研究发现低脂肪低盐可以比高脂肪高盐有更低的患病机率。1.【解析】as。考查介词。根据句意“这一趋势最开始被医学界作为一种治疗心脏病的方法”可知这里表达“作为”之意,所以答案填as。2.【解析】effects。考查

    42、名词单复数。有前面的修饰词some可知这里的sideeffects应该用复数,所以答案填effects。3.【解析】to process。考查非谓语动词。根据固定短语be required to do sth.“被要求做某事”可知此处答案填to process。4.【解析】are removed。考查动词时态和语态。设空处是由When引导的时间状语从句,主语是fat and salt(复数),因此remove要充当谓语,根据上下文可知为一般现在时,而fat and salt与remove存在被动关系,故答案填are removed。5.【解析】a。考查冠词。根据固定短语as a result“

    43、结果”,可知答案填a。6.【解析】worse。考查形容词的比较级。此处所给词bad前面有even修饰,所以要用比较级,根据badworseworst可知答案填worse。7.【解析】is。考查动词时态。此句主语是Fast food,所以后面的be作谓语,根据上下文语境该用一般现在时,fast food是单数,所以答案填is。8.【解析】eating。考查非谓语动词。by是介词,后接动名词作宾语,所以答案填eating。9.【解析】careful。考查词性转换。此句是一个祈使句,以系动词be开头,系动词后面接形容词作表语,所以care转换成形容词careful,所以答案填careful。10.【解析】which。考查定语从句。根据句意“跟其他食物一样,吃得太多也是有可能的,但这对健康不利。”,设空处应该指代前面整句话,所以只能用which引导非限制性定语从句,所以此处填which。本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 1 EXTENDED READING .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354888.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1