(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 3 Could you please clean your room中招题型专练课件(新版)人教新目标版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南专版2022春八年级英语下册 Unit Could you please clean your room中招题型专练课件新版人教新目标版 河南 专版 2022 年级 英语 下册 room 中招
- 资源描述:
-
1、河南中招题型专练 UNIT 3 Could you please clean your room?答案呈现123AC45ABC提示:点击进入习题678providechores910stressworriedsweeping111213hisfrom1415bestLuckilyexpect答案呈现161718toand1920forintowith212223Sorry,I cantIs it serious2425 What chores do you usually do/What do you usually help to do around the houseWhats the m
2、atter/Whats wrong with youI think so/You are right/I agree with you一、阅读理解。【2020 湖北咸宁】1.Why was the guideline released recently?A.To stress the importance of hard-working spirit education.B.To ask students to work hard at English and any other subjects.C.To teach students how to help their parents do
3、 chores at home.D.To help students of different ages solve life problems.请同学们看点拨训练第29页原文。【点拨】根据原文句子In order to stress(强调)the importance of hardworking spirit education(教育)recently released(颁布)a guideline(指导纲要).可知答案。A2.The underlined word“this”refers to_.A.basic life skillsB.hard-working spirit educa
4、tionC.the recently released guidelineD.the government【点拨】原句:The government has been trying to stress the importance of hard-working spirit education.But this has been overlooked(忽视)in recent years.B3.According to the guideline,schools can_.A.give the guideline to every studentB.teach students how to
5、 cook in the schoolC.provide chances of real-world work for studentsD.give homework to parents【点拨】根据原文句子Schools and families play an important role in teaching students about the value of working hard,the guideline says.可知答案。C4.Which of the following is TRUE according to the passage?A.About two thir
6、ds of students help with housework at home.B.Students should master at least three life skills every year.C.Parents should also encourage children to learn how to do chores at home.D.Schools should provide students with hardworking spirit classes every day.【点拨】根据原文句子As childrens first teachers,paren
7、ts should also encourage children to learn how to do chores at home.可知答案。C5.What is the best title of the passage?A.Hard-working Spirit EducationB.How to Value the ExperienceC.How to Do Everyday ChoresD.The Importance of All Subjects【点拨】根据原文句子The government has been trying to stress the importance o
8、f hard-working spirit education.可知答案。A二、语篇填空。第一节 从方框中选择适当的词并用其正确形式填空。I work in a cleaning company.Usually people call us,and we 6_ house cleaning service.worry,chore,provide,good,expect,sweep,stress,he,lucky,fromprovideOne day,I got a call from a man named David.“I want to help an old man.He just ha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-356190.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
