《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(外研版必修三)单元检测卷(二) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、单元检测卷(二)第卷第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AIm not a person who always likes kids for they are noisy.However,the children at Shanti Bhavan are unlike any kid that I have ever met before.Theyre brave,clever,active and honest.And they always feel thankful for
2、 every wonderful opportunity they have been given.While at Shanti Bhavan,I taught English from the third grade to the tenth grade.They were really fast learners and really had an interest in English.So it was easy to get on well with such polite,wellmannered,and hardworking students.They considered
3、me as their friend and would like to tell me their dreams.Certainly,I also liked talking with them and I hoped that I could do something helpful on the way of their growth.I was perfectly comfortable during the time that I worked at Shanti Bhavan and considered it as a second hometown.My room was cl
4、ean and comfortable and the staff could not have been nicer.I really appreciated the help of all my coworkers.They were so friendly and kind that it truly cleared away my worry for the culture shock(文化冲击) as a foreigner.They always helped me through giving me advice in everyday life.I honestly feel
5、that Shanti Bhavan is the most beautiful place on earth,which is full of love.However,I need to leave Shanti Bhavan because of my family.And Im very sad for my leaving for the time I spent with my students and other teachers has been the greatest in my life.I know I wont forget my lovely students an
6、d friendly coworkers forever and I hope I can go back again.1What can we learn from the first paragraph?AChildrens favorite sport is basketball.BThe author liked the kids at Shanti Bhavan.CKids at Shanti Bhavan helped the author a lot.DThe author is polite and wellmannered.答案B解析推理判断题。由第一段作者对Shanti B
7、havan的孩子们的赞扬可推知,作者很喜欢他们。2The author worked at Shanti Bhavan mainly to _.Ahelp the kids learn fasterBexperience a different lifeCteach his students EnglishDlearn the local language答案C解析细节理解题。由第二段第一句“While at Shanti Bhavan,I taught English from the third grade to the tenth grade.”可知,作者在Shanti Bhavan教学
8、生们英语。3From the passage,we can know that _.Astudents at Shanti Bhavan are noisy but cleverBteachers the author worked with are activeCstudents parents support the author all the timeDthe author has a good relationship with his students答案D解析推理判断题。由第二段第三句“So it was easy to get on well with such polite,
9、wellmannered,and hardworking students.”及下文学生们喜欢和作者聊天可推知,作者和学生们的关系很好。4What did the author thank for when he was in the foreign country?AKids useful advice.BKids interest in his classes.CThe help of other teachers.DThe comfortable living place.答案C解析细节理解题。由第三段第三句“I really appreciated the help of all my
10、 coworkers.”可知,作者感谢其他老师对他的帮助。BWorld Oceans Day (WOD) is our planets biggest celebration of the ocean.World Oceans Day 2012 was a great day for ocean conservation(保护)This years theme is “Youth:the Next Wave for Change”There has been an increasing amount of interest in celebrating World Oceans Day amo
11、ng zoos,aquariums,museums and schools.We also had a big increase in events on the ground,about 600 events in total (up from 400 in 2011)These events were held in 55 countries and 42 US states,180 of which were held in zoos,aquariums,or other science education centers.Many of the 600 events around th
12、e world,from Reef Check in Bali to Marino Ballena National Park in Costa Rica,involved young people taking direct action by cleaning beaches.In California,volunteers called on 8,000 young people to do a huge beach clean.In Los Angeles,more than 5,000 kids,teachers and volunteers formed a huge kiddes
13、igned shark and words “Defend the Sea”In Malaysia,about 25 companies and 50 students from primary schools took part in activities such as beach cleanups,an art contest,and a play with science experiments.In Bangladesh,“run for the Ocean” was a worldclass running event on Coxs Bazar,one of the most b
14、eautiful running courses in Bangladesh.Each event focused on young people and gave them real suggestions for how they could take action to protect the ocean.In addition to direct action events,many organizations held events in universities,government facilities and businesses.Anywhere people and the
15、 ocean came together,World Oceans Day was celebrated.These are just some examples of the 600 events that were held in 2012 to celebrate our shared world ocean.Were thrilled with how things went this year and were already getting excited for 2013.5What is the passage mainly about?AThe planets biggest
16、 celebration of the ocean.BGovernment support for young people.CA new type of humanocean relationship.DA special educational program.答案A解析主旨大意题。根据全文可知,本文主要介绍的是世界海洋日,这个全球最大的海洋庆典的情况。6What can we know from the third paragraph?A180 of celebrating events were held in school all over the world.B8,000 volu
17、nteers protected the ocean by cleaning beaches in California.CA huge kiddesigned shark was formed by teachers and volunteers in Malaysia.DA world class running event “run for the Ocean” was held in Bangladesh.答案D解析细节理解题。根据第三段第一、三、四句可知A、B、C三项错。根据第三段最后一句可知,一场名为“run for the Ocean”的赛跑活动在孟加拉举行。故选D项。7Acco
18、rding to the passage what do the celebrating events have in common?AThat visitors can enjoy beautiful beaches.BThat the weather of World Oceans Day is usually cold.CThat all events encouraged the youth to protect the ocean.DThat all of the countries which held events have a long history.答案C解析细节理解题。根
19、据文章第四段第一句“Each event focused on young people and gave them real suggestions for how they could take action to protect the ocean.”可知,每个活动项目都致力于鼓励年轻人保护海洋。8The authors attitude towards the celebration of World Oceans Day 2012 would be _.Anegative BuncertainCpositive Dannoyed答案C解析推理判断题。根据最后一段“Were thril
20、led with how things went this year and were already getting excited for 2013.”可知,作者对2012年世界海洋日的庆祝活动持肯定态度。CEvery year many students went to the college bookstore to purchase the different textbooks that they need for their classes.Little do these students realize that,in doing so,they are throwing go
21、od money away.It may sound unbelievable but textbooks,in some cases,actually cost as much as,if not more than college fees.Many people think that college bookstores are the most convenient source for textbooks.Titles are usually kept and students may purchase new textbooks or choose to buy secondhan
22、d books and save money.But the money saved by purchasing secondhand textbooks from college bookstores is small compared to the amount they could save by shopping online.More and more online booksellers have begun selling textbooks at heavily discounted prices.Online secondhand bookstores are another
23、 source for college books as they keep a large number of textbooks,which means sizable savings for students.Students should avoid purchasing their textbooks at the first store that they surf online since there are so many “unreal” booksellers on the Net.Price isnt the only factor to consider when ma
24、king an online purchase.Students should also consider shopping costs and delivery time when making their decision.Online auctions(拍卖) are another option for students seeking a bargain.This option,however,has its pros_and_cons.A plus is that students can get incredibly cheap books.One problem is that
25、 while online bookstores have a system in place that ensure you receive your order within a reasonable amount of time,with an auction purchase,however,you must depend on the auction sellers timetable.One way that students can really save is by getting books for free.Project Gutenberg is one resource
26、 that English majors will find invaluable.Here students can legally download a huge collection of classic novels.In the past students needing help with their studies would often have to spend a lot of money buying expensive study guides.Today that is no longer the case.Cashstrapped students can now
27、visit the website SparkNotes for free downloadable study guides as well as classics.9Which of the following is the best title of this passage?ALearning to Save on TextbooksBWhy Buy TextbooksCOnline ShoppingDTips for Buying Secondhand Textbooks答案A解析标题归纳题。本文主要讲在线购书比去学校书店买更节省,最后一段还介绍了一种能免费获得教科书的节省的方法,所
28、以本文主要讲在教科书方面怎样省钱。故选A。10Which of the following is NOT mentioned as a source to obtain textbooks?ACollege bookstores.BOnline used bookstores.COnline auctions.DSecondhand bookstore centres.答案D解析细节理解题。第一段讲到college bookstore;第三段第二句“Online secondhand bookstores are another source for college books.”提到了在线二
29、手书书店;第四段讲到在线拍卖,但始终没提到D项。11The underlined expression “pros and cons”(Paragraph 4) is closest in meaning to “_”Aprofessionals and conservativesBjoy and sadnessCadvantages and disadvantagesDprocesses and conditions答案C解析词义猜测题。根据画线词下面两句的解释“A plus is that.One problem is that.”可知,“pros and cons”指“正反两方面”,即“
30、优点和缺点”,与C项意思相同。12According to the passage,Project Gutenberg is probably _.Aa government project aimed at helping English majorsBa project to help poor students get free learning materialsCa website for English majors to get the guides from language expertsDa website for students to get free sources
31、for English learning答案D解析推理判断题。文章最后一段“Project Gutenberg is one resource that English majors will find invaluable.Here students can legally download a huge collection of classic novels.”说明它是一个可以为英语学习获取免费资源的网站。故选D。DPlaya La Audiencia,ManzanilloPlaya La Audiencia is one of the most popular beaches in M
32、anzanillo for families and one of the best beach spots along Mexicos Pacific coast.Playa La Audiencia is a stunning little beach with a golden shoreline which overlooks the bay and offers great conditions for swimming,diving,and other cool water sports such as jetskiing and kayaking.If you are a div
33、ing enthusiast,youll definitely love spending time in Playa La Audiencia since its waters are shallow,calm and filled with rocks covered with corals.Playa Brujas,MazatlanPlaya Brujas is probably one of the best surfing spots in Mazatlan.Playa Brujas is located 20 minutes drive from the heart of Maza
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360775.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
