《优化方案》2015届高三英语一轮单元检测:必修3 UNIT5 CANADA — THE TRUE NORTH.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化方案 优化方案2015届高三英语一轮单元检测:必修3 UNIT5 CANADA THE TRUE NORTH 优化 方案 2015 届高三 英语 一轮 单元 检测 必修
- 资源描述:
-
1、.阅读理解(2014沈阳质量监测)If you see a group of people dancing and singing on the street or in the railway station,you dont need to feel surprised.They are a flash mob(暴民)Who are they? Are they mobs? Dont be confused by their name.Actually,a flash mob is a group of people who gather suddenly in a public plac
2、e,do something unusual for a brief period of time,and then quickly disappear.They are usually organized with the help of the Internet or other digital communications networks.The messages may be sent to friends,who send to more people.At a predetermined time,they gather and perform some activities s
3、uch as exchanging books,coming together to look at the sky,waving their hands and yelling something at the top of their voice for 30 seconds.Then,they quickly disappear before the police can arrive.Using mobile phones,the flash mob can change its place if the first one has been cancelled for any rea
4、son.Bill Wasik,senior editor of Harpers Magazine,organized the first flash mob in Manhattan in May 2003 and the first successful flash mob gathered on June 3,2003.Wasik claimed that he created the flash mob as a social experiment designed to laugh at fashion seekers and stress the cultural atmospher
5、e of wanting to be an insider or part of “the next big thing”Flash mob gatherings can sometimes shock people.Such an activity might seem amusing and magical,but it also might frighten people who are not aware of what is taking place.Undoubtedly,flash mob can serve as good political tools and have gr
6、eat potential,such as using to advertise a product.The flash mob is now becoming more and more popular.People use it to do many things.Flash mobs give people from all walks of life an opportunity to come together to create a memory.【文章大意】随着网络的快速发展,出现了一种新型人群:快闪族。本文对其进行了介绍。1What is NOT the feature of
7、the flash mob?AIt can get together quickly.BIt can change its place freely.CIt can do activities suddenly.DIt can injure people seriously.解析:选D。细节理解题。根据文章的第一段最后一句“Actually,a flash mob is a group of people who gather suddenly.and then quickly disappear.”和第二段最后一句:“Using mobile phones,the flash mob can
8、 change its place if the first one has been cancelled for any reason.”可知,D项不是快闪族的特点,故答案选D。2How do flash mobs inform one another?By using the InternetBy writing lettersBy yellingBy waving handsBy using mobile phonesBy holding a meetingABC D解析:选B。细节理解题。根据文章第二段第一句“They are usually organized with the he
9、lp of the Internet or other digital communications networks.”和第二段最后一句“Using mobile phones.”可知,答案B符合文意。3Why did Bill Wasik create the flash mob?ATo advertise some products.BTo help people make friends.CTo laugh at fashion seekers.DTo create some memories.解析:选C。细节理解题。根据文章第三段最后一句“Wasik claimed that he
10、created the flash mob as a social experiment designed to laugh at fashion seekers.”可知,答案C符合文意。4What can we learn about the flash mob from the passage?ABill Wasik organized the first successful flash mob in May,2003.BPeople are encouraged to take a more active part in an activity.CFlash mobs tend to
11、do something illegal for a short time.DFlash mob gathering can frighten all the people present.解析:选B。推理判断题。根据文章最后一段最后一句“Flash mobs give people from all walks of life an opportunity to come together to create a memory.”可推知:人们由此被鼓励积极参与活动,故答案B符合文意。.七选五补缺题(2014东北三省四市联考)People will feel excited when it c
12、omes to holidays.But holidays can also be a very lonely time,particularly for those who spend the holidays alone.Here are some tips to keep yourself balanced and productive over the holidays.Plan your time in advanceYoull have several days to fill up,so plan ahead.Find books and movies you have alwa
13、ys wanted to read and watch and make a list of events that youd like to attend.1._ Make a list of things you have always wanted to do but never had the time for.See this time alone as a gift:a stretch of time where you have total control to do whatever you want.Use it wisely.Find support2_ Note that
14、 scheduling time to talk with friends and loved ones makes contact more likely to happen.Introverts who tend to avoid social contacts get support from the inside,so keeping journals and taking some time for personal reflection are a good idea.Dont wallow (沉溺)Holidays alone tend to be times when beat
15、ing yourself up and getting depressed are more likely to happen.3._ Be gratefulsome people who are enduring family dinners wish they were in your place.Do something fun,instead!VolunteerFood banks,shelters and crisis centers are shortstaffed during holidays when the demand is greatest.Helping out th
16、ose in need will make you feel good,and will brighten other peoples holidays in turn.4_Do something kind.It might be feeding birds or squirrels in the park or buying a sandwich for a homeless person.It will make you feel lighter and more grateful for what you have.Have faithIf you are religious,find
17、 a church service to attend,or seek out something you regard as spiritual such as meditation,yoga,exercise,a walk in the park,or being around animals.Use this as an opportunity to fill your spiritual juice.5_ARandom Act of KindnessBAccept InvitationsCExtroverts can reach out to others during the hol
18、idays.DAvoid solo holiday depression by considering it as an opportunity to grow.EFollowing those advice on having a holiday,you shall get a wonderful holiday whether you are extroverted or introverted.FHoliday is a nice thing for all the people whether you are successful or not.GWithout a plan,you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-362976.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022春三年级语文下册 第八单元 25 慢性子裁缝和急性子顾客习题课件 新人教版.ppt
