2021届新高考英语二轮创新练习:考前提分必刷题(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届新高考英语二轮创新练习:考前提分必刷题三 WORD版含解析 2021 新高 英语 二轮 创新 练习 前提 分必刷题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考前提分必刷题(三)对应学生用书(单独成册)第213页.单词拼写1Winners who win will be rewarded with prizes.2He is always willing to help others so he is liked by all.3Without the guidance of my English teacher,my English couldnt have improved so much.4Qingdao is a beautiful city and it is worthy of a visit.5To celebrate the Spr
2、ing Festival,people often decorate their houses with flowers and balloons.6Im equal to the job,because I have the good qualities(品质)you need.7The majority of people voted(投票)for Ben because they wanted him to be their leader.8Last week our class debated(辩论)about whether we should be charged for park
3、ing cars on campus.9We can set out early so that well have more time to read and select(挑选)books.10We have found further scientific evidence(证据)for this theory.单句语法填空1The argument(argue)went on for hours because neither side would give in.2There are only a few minutes left.Youd better tell me the tr
4、uth briefly(brief)3The students are waiting for the result of the final exam with anxiety(anxious)4. Assuming(assume)that the proposal is accepted,when are we going to get the money?5We may have various(vary)ways to deal with such a situation.熟词生义(根据语境写出加黑词的词性及词义)1bear(熟义:vt.忍受;容忍)He turned up at th
5、e hospital bearing gifts for the new mother Lindsey and her baby boy.v.显示;带有2block(熟义:n.街区)Heavy snow is blocking all roads into Scotland.vt.阻碍,堵塞3blow(熟义:v.吹,刮)His wifes death was a great blow to him.n.打击4book(熟义:n.书)I would like to book three seats for tonights concert.vt.预定,订购5capital(熟义:n.首都)Wri
6、te your name in block capitals,please.n.大写字母.重点句式1我第一次见到她时认为她善良诚实。(the first time)I thought her kind and honest the_first_time_I_met_her2毫无疑问,没有快乐,生活将是空虚和毫无意义的。(there is no doubt.)There_is_no_doubt_that_life will be empty and meaningless without happiness.3尽管我们花了很长时间决定去哪里,但是我认为我们将有一个有趣的旅行。(疑问词to do
7、sth.)Although it_took_us_a_long_time_to_decide_where_to_go,I think well have a very interesting trip.对应学生用书(单独成册)第214页.阅读理解A(2020江西重点中学联盟联考)In the remote mountains of South Korea,about as far away as one can get from the countrys hightech cities,teenage Internet addicts are turning up for a 12day bo
8、ot camp.Kyle Wons addiction is out of control.He spends 10 hours a day on the Internet.Now Kyles smartphone is taken away.“Im really worried because I wont have my phone for 12 days but I trust other things will fill my time,” he said.The teachers here do what they can to get them socializing again;
9、for many,the only friends they have had are online.“I have relationships on the Internet and a real distance has grown with my reallife friends and I know its not good,” Kyle said.The teachers show them other possibilities and bring back dreams and hopes that have been buried by their addictions.“We
10、 teach them methods of selfmanaging their desire to use the Internet so they can continue to use them when they go back home,” Shim Yongchool,a teacher here,said.After just two days Kyle said it was helping.Hes set a good example to others though he hasnt reached the goal completely.South Korean psy
11、chiatrists(精神病学家)are urging more actions as they are finding evidence that too much screen time is a barrier to the developing minds.Professor Kang Seak Young from Dankook University said the addiction was damaging critical thinking.“It affects the frontal lobes(额叶)which are important for critical a
12、nalysis,” Professor Kang said.“Reading a book while guessing what happens in the story next shows activity in frontal lobes but playing popular computer games for a long time shows no activity.”South_Korea_is_one_of_the_most_wired_nations_on_Earth,but_it_does_have_a_cost. One in every 10 kids is an
13、addict,so the country is now learning how to manage its hightech future to avoid more serious consequences.语篇类型说明文主题语境人与社会社会生活帮助孩子戒网瘾语篇解读每10个韩国青少年中就有1个染上网瘾。韩国政府为此建立了戒网瘾训练营,训练营的老师们帮助有网瘾的孩子们重建与现实世界的联系,教给他们合理使用网络的方法。1What do the teachers in the camp teach teenagers to do?ASelfmanage their smartphones.B
14、Attain something beyond the Internet.CMake online friends more wisely.DKeep away from electronic products.解析:推理判断题。根据第二段中的“The teachers here do what they can to get them socializing again”和“The teachers show them other possibilities and bring back dreams and hopes that have been buried by their addi
15、ctions.”信息可知,这里的老师尽其所能让学生们重新融入社会,向他们展示人生其他的可能性,并让他们意识到被网瘾所埋葬的梦想和希望。由此推知,这里的老师们帮助孩子们获得网络以外的东西。答案:B2Why does the author mention Kyles story?AHe faced the most serious addiction.BHe has succeeded in kicking the addiction.CHes the representative of the addicts.DHe participated in the camp actively.解析:推理
16、判断题。根据第二段中的“Kyle Wons addiction is out of control.He spends 10 hours a day on the Internet.Now Kyles smartphone is taken away.”“After just two days Kyle said it was helping.”等信息对Kyle和训练营的介绍可知,作者以Kyle为代表,谈论网瘾青少年在戒网瘾训练营的相关情况。答案:C3What does Paragraph 3 intend to tell us?AThe importance of offline readi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
人教版新课标高中英语选修6课件:UNIT 1SECTION ⅠWARMING UP & READING — PRE-READING.ppt
