2020_2021学年高中英语Unit4AstronomythescienceofthestarsSectionⅠWarmingUpPre_reading.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit4AstronomythescienceofthestarsSection WarmingUpPre_reading
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十)Section 高考题型练习提能力.阅读理解AThere are strong arguments on space travel,and below you will find a list of many frequently used arguments.Pros of space travel:Space travel has inspired many people to continue improving technology such as inventing Velcro and nonstick frying pans.If you look at the
2、 total GDP worldwide,space only accounts for a very small percentage of the total budget.Better to spend money on our future,than on other projects that would have a much lower potential reward.If we were to colonize (占领) another planet,it would reduce the population on Earth,which is already overpo
3、pulated.This will result in the survival of our species when our planet can no longer support human life.Multinational space stations have helped diplomacy (外交) among multiple nations.Cons of space travel:There is a very large percentage of the earths oceans we have yet to explore.We should continue
4、 exploring the remaining unknown regions of our oceans before continuing to another planet.The funding for space exploration comes from the tax payers pockets.Many do not think that they should be forced into paying for something they oppose.The total contributions from space travel is minimal,when
5、considering the total cost.We should not be thinking about colonizing a moon,or a planet.Its better to save our existing planet first.If we are to destroy one planet,what is to stop us from repeating the mistakes on another planet.Not only is the cost of manned space missions expensive,but space tra
6、vel can have a serious effect on the human body over an extended period of time.The only way to solve it is by using robots,which reduces the human risk factor,and reduces the overall cost.Overall,most people approve of (赞成) our current exploration methods.In my opinion,these methods should be revie
7、wed to help reduce the cost of launches.I believe the potential of finding resources on other planets will make the cost of several decades of space exploration worthwhile.【语篇解读】太空旅行的支持者和反对者都给出什么样的理由呢?1Which of the following benefits of space travel is NOT mentioned?ACreating more job opportunities.
8、BReducing the overpopulation problem.CBringing about advanced technologies.DDeveloping relationships among countries.A细节理解题。根据Pros of space travel部分可知B、C、D三项均有提及,唯独A没提到。2The underlined part “the mistakes” here probably refers to Acolonizing a moonBdoing damage to EarthCspending money with little rew
9、ardDhaving a wrong understanding about other planetsB词义猜测题。根据画线词前的“Its better to save our existing planet first.”可知“the mistakes”指的是我们对地球的破坏。3What would be the best title for this passage?AThe future of space travelBThe benefits of space travelCWhy space travel is expensiveDWhether space travel is w
10、orthwhile or notD标题归纳题。本文探讨了太空旅行值不值的问题。4Whats the authors attitude towards space travel?ANegative.BDoubtful.CPositive. DNot mentioned.C观点态度题。根据文章最后一段“I believe the potential of finding resources on other planets will make the cost of several decades of space exploration worthwhile.”可知作者的态度是积极的。BIt m
11、ay appear strange to hear that crops are making headlines.But this is no ordinary producethese fruits and vegetables have been grown in simulated (模拟的) Martian and lunar soils! Though the possibility of growing crops in outer space only gained widespread interest after Matt Damon grew potatoes in th
12、e movie “The Martian”,scientists have been testing the idea for many years.Fresh produce will after all be the key to setting up space colonies(殖民地)Among the pioneers in this effort is a team led by Wieger Wamelink,a scientist at Wageningen University & Research.In 2013,they planted fourteen varieti
13、es of plants in simulated Martian and lunar soils.Though the “Martian” plants did not bear any produce,they grew better than the “lunar” plants,most of which died shortly after being planted.Lack of vapor in the soil,according to the scientists,might have accounted for the failure.The second experim
14、ent began in late 2015.The researchers selected the same crops,while this time they used larger containers and added grass to them.In March 2016,their efforts were rewarded with a variety of produce including the vegetable that kept “The Martian” alive: potatoes.However,the researchers were still no
15、t sure if the produce was safe to eat.Thats because the Martian and lunar soils contain heavy metals like lead and arsenic,which do not affect plants but are poisonous to humans.After months of testing,the team finally confirmed that the produce was safe for human consumption.Some of the crops even
16、contained lower levels of heavy metals than plants grown in the “ordinary” earth soil.To celebrate the success,the scientists held a dinner party that centered around the crops.While there is no word on how the food tasted,it surely looks delicious.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了科学家在模拟的火星和月球的土壤中种出了农作物,且这些农作物对人类是
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384096.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
