2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS 11课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS 11课时作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 11 课时 作业 解析 新人
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 SPORTS AND FITNESS课时分层作业(十一).单句语法填空1It is believed that parents can make a great difference (different)to the lives of their children.2By working out every morning,I became healthier and slimmer(slim)3Im sorry to know that you feel stressed (stress)as a high school freshman.4I like football b
2、est,but I also like cycling and jogging (jog)5In order to keep slim,I decide to go on a diet.6I passed by John quickly without greeting him,pretending not to_see (see)him.7Compared (compare)with developed countries,the South Africa has a long way to go in the economy.8The prize for the winner of the
3、 competition(compete) is a twoweek holiday in Paris.9Well make a trip even if/though the weather is bad.10Rather than allow(allow) the apples to go bad,the farmer preferred to sell them at half price.阅读理解Parents can cut the chances of their children getting fat simply by keeping them longer at table
4、.Just three minutes extra at a family mealtime could help prevent child obesity.Research found that among poor families,the extra minutes at mealtimes made great improvement of a normal weight for the youth.The factors are likely to be communication and the importance of a scheduled mealtime.Dr.Barb
5、ara Fiese said,“Children,whose families have a 20minute meal over four times a week,weigh less than kids who leave the table after 15 to 17 minutes.Over time,those extra minutes per meal add up and become really powerful.”The researchers studied 200 family mealtimes,testing the effects of factors an
6、d mealtime behavior of families with children in primary school.They found that families,who said that shared mealtimes were an important part of family life and had special meaning for them,were less likely to have an obese child.Similarly,families,who talked more together and interacted more posit
7、ively during the meal,were more likely to have healthyweight children.Teaching lowincome families how to make the most of family mealtimes was a wise idea.Dr.Fiese said,“This is something we can target and teach.” She added,“Its also important to recognize the increasing differences of families and
8、their sometimes complex living arrangements that may challenge their abilities to plan ahead and arrange a single time to communicate with each other.”Families in poorer US neighborhoods faced a lot of problems,including poor access to healthy food.But even so,regular high quality family mealtimes m
9、ade a difference to the childrens weight.Dr.Fiese said,“Three to four extra minutes per meal will make a healthy weight more possible.”【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了吃饭时间适当延长对孩子们有好处,可以使他们保持健康,预防肥胖。1According to the passage,to have a healthyweight child,parents should _.Alimit the food for each mealBincrease
10、their eating timeCshorten the mealtimeDmake them eat healthy foodB细节理解题。由第一段中的“Parents can cut the chances of their children getting fat simply by keeping them longer at table.Just three minutes extra at a family mealtime could help prevent child obesity.”可知,父母适当延长孩子们的吃饭时间,可预防孩子的肥胖,从而保持他们的健康。故选B。2Ho
11、w much time is reasonable for one meal according to the passage?AAbout 15 minutes.BAbout 17 minutes.CAbout 20 minutes.DAbout 30 minutes.C细节理解题。由第二段中的“Dr.Barbara Fiese said,Children,whose families have a 20minute meal over four times a week,weigh less than kids who leave the table after 15 to 17 minu
12、tes.”可知,吃饭时间最好为20分钟。故选C。3Why does a longer mealtime make a difference to a normal weight?ABecause people can have a good rest as they eat meals.BBecause people can have time to choose what they like.CBecause people can use mealtimes to do other things.DBecause people can communicate more in the sche
13、duled time.D细节理解题。由第一段中的“The factors are likely to be communication and the importance of a scheduled mealtime.”可知,吃饭的时候人们可以交流,较长的用餐时间会对正常体重产生影响。故选D。4What does Dr.Fiese suggest to us?AParents should not communicate during mealtime.BIts better to add three to four extra minutes to one meal.CFour meal
14、s a day will make a difference to the childrens weight.DTwenty extra minutes per meal make a healthy weight.B推理判断题。由最后一段中的“Three to four extra minutes per meal will make a healthy weight more possible.”可知,为了保持一个健康的体重,Fiese博士建议大家可适当延长3至4分钟的吃饭时间。故选B。.完形填空Yesterday,my daughter had to go to work earlier
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384833.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
