分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 THE ADMIRABLE SectionⅠ Topic Talk .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385107
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:48.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit THE ADMIRABLE Section Topic Talk 2021 2022 学年 新教材 高中英语 Section
    资源描述:

    1、Unit 6 THE ADMIRABLE课时分层作业(七).单句语法填空1Eventually(eventual) some people realize this and start to sell out.2At this point,everything should be integrated(integrate) and ready to go.3We are aware of the potential(potentially) problems and have taken every precaution.4The company awarded(award)him a gol

    2、den medal for recognition of his huge contributions to the company.5A lot of poisonous waste water comes from that chemical(chemistry) factory.6Singapore and South Africa have established(establish) diplomatic relations.7The database could be used as a teaching resource(source) in colleges.8With kno

    3、wledge and wisdom(wise),evil could be vanquished on this earth.9He was showered with honours(honour)among them an Oscar.10A school has honoured one of its brightest and most promising(promise) former students.阅读理解A17yearold Elexis Webster grew up homeless with cruel family members and serious health

    4、 problems.But Webster has got over these difficulties to become an honor student at her high school.The teen spent her childhood living in dugouts(防空洞),cars,and any place where her family could find shelter.She was treated cruelly by her mother,a drug user,who left her and her sister alone without f

    5、ood for days.Her older brother disturbed her study too many tunes.Her poor living conditions led to her becoming extremely weak,which caused her to miss school often.However,she got a 4.1 GPA in the exam,though many wouldnt expect her to have such a hard life.Surviving in the family in an environmen

    6、t like that,she was able to come out of it,and she knew she had to make the best of what happened to her.At 14,her mother was put in prison for leaving Webster and her sister in a car in the middle of a schoolday.The two girls were placed in foster care(寄养所)with a woman whom Webster still lives with

    7、.She calls her “Mema”“Mema”,who the teen sees as her mom,encouraged Webster as she returned school again.Even after missing three years of school,Webster was able to be excellent.Now Webster has planned to attend University of California at Los Angeles and study physics.“I got to a place where I was

    8、 able to keep going and push for higher than a 4.1 and push to get into a really great college or university.I see success.I see happiness and I see peace,”she told KPIX 5.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了一个名叫Elexis Webster的少女,面对残忍的家人和严重的健康问题,克服了困难,成为她所在高中的佼佼者的故事。1Where does Webster live now most probably?AIn a ca

    9、r.BIn the dugout.CIn foster care.DAt the University of California.C推理判断题。由文章第四段中的“The two girls were placed in foster care with a woman whom Webster still lives with.”由“still lives with”可以推断出,Webster现在依然居住在那里。2Why was Websters mother put into prison?AShe was always taking drugs.BShe left her daughte

    10、rs alone in a car.CShe stole food for her three children.DShe didnt let her children attend school.B细节理解题。由文章第四段中的“At 14,her mother was put in prison for leaving Webster and her sister in a car in the middle of a schoolday.”可以得知,她的妈妈被捕入狱是因为将Webster和她的妹妹独自留在了车内。3Whats the future goal of Webster?ABeco

    11、ming a physics teacher.BEarning enough money to buy a house.CBeing admitted into a really good college.DBreaking away from her mother and brother.C细节理解题。由文章最后一段中的“I got to a place where I was able to keep going and push for higher than a 4.1 and push to get into a really great college or university.

    12、”可以得知,Webster的其中一个目标就是可以进入一所很好的大学。4What do we know about Webster?AShe wouldnt believe in anyone any longer.BShe got a lot of help from her brother.CShe was brought up in a warm family.DShe got motherly love from Mema.D推理判断题。通过文章可以得知,Webster 和妹妹在寄养所里面遇到了Mema,Webster将她看成自己的母亲,并且她鼓励Webster重返学校,让Webster

    13、在离开学校三年的情况下,重新变得很优秀。由此可以推断出,Webster从Mema那里得到了母爱。BAlice Moore is a teenager entrepreneur(创业者),who in May 2015 set up her business AilieCandy.By the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a supersweet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.

    14、It all began when Moore visited a bank with her dad.On the outing,she was offered a candy bar.However,her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth.But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,“Why cant I make a healthy candy thats good for my

    15、 teeth so that my parents cant say no to it?” With that in mind,Moore asked her dad if she could start her own candy company.He recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.With her dads permission,she spent the next two years researching onli

    16、ne and conducting trials to get a recipe that was both tasty and toothfriendly.She also approached dentists to learn more about teeth cleaning.Consequently,she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.Moore then used her savings to get her busi

    17、ness off the ground.Afterwards,she and her father secured their first business meeting with a supermarket owner,who finally agreed to sell Moores productCanCandy.As CanCandys success grows,so does Moores credibility as a young entrepreneur.Moore is enthusiastic about the candy she created,and shes a

    18、lso positive about what the future might bring.She hopes that every kid can have a clean mouth and a broad smile.Meanwhile,with her parents help,Moore is generally able to live a normal teenage life.Although she founded her company early on in life,she wasnt driven primarily by profit.Moore wants to

    19、 use her unique talent to help others find their smiles.She donates 10% of AilieCandys profits to Big Smiles.With her talent and determination,it appears that the sky could be the limit for Alice Moore.【语篇解读】文章主要讲述了Alice Moore,一个年轻有为的创业者的故事,故事告诉我们:积极的思考和行动会带来成功。5How did Moore react to her dads warni

    20、ng?AShe argued with him.BShe tried to find a way out.CShe paid no attention.DShe chose to consult dentists.B推理判断题。根据第二段的“But Moore was sick of missing out on candies.So she desired to get round the warning,Why cant I make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it?”

    21、及下文她想方设法最终制作出了叫CanCandy的糖果可知,她对父亲的警告的反应是:她试图找到一条出路,解决问题。故选B。6What is special about CanCandy?AIt is beneficial to dental health.BIt is free of sweeteners.CIt is sweeter than other candies.DIt is produced to a dentists recipe.A细节理解题。根据第三段的“Consequently,she succeeded in making a kind of candy only usin

    22、g natural sweeteners,which can reduce oral bacteria.”可知,这种糖只使用天然甜味剂,可以减少口腔细菌,因此它对牙齿有利。故选A。7What does Moore expect from her business?ATo earn more money.BTo help others find smiles.CTo make herself stand out.DTo beat other candy companies.B细节理解题。根据最后一段的“Moore wants to use her unique talent to help ot

    23、hers find their smiles.”可知,Moore想用她独特的才能帮助其他人找到自己的笑容。故选B。8What can we learn from Alice Moores story?AFame is a great thirst of the young.BA youth is to be regarded with respect.CPositive thinking and action result in success.DSuccess means getting personal desires satisfied.C推理判断题。文章主要讲述了Moor创业的故事,她

    24、之所以能成功,源于面对问题和困难时,她乐观地看待问题,积极地想方设法去解决问题。因此,她的故事让我们懂得积极的思考和行动会带来成功。故选C。.阅读七选五More than 40 million Americans move each year,but not always by choice.Whether youre moving because of work or schooling or for better chances,adjusting to(适应) the life in a new place can be difficult. 1 Here are some tips t

    25、o help you adjust to your new home.Treat it as an adventure. 2 So stay positive and get out there and explore! Taste the local food and visit famous places and museums.Try local activities that arent popular in your former city,such as skating if you come from a beach town or surfing if you lived in

    26、 the mountains.You may discover a talent (才华) or interest you never knew you had.Get involved with your neighbors.Introduce yourself to neighbors and everyone else you meet. 3 This is the best way to get advice about living in your area,and to make new friends.Attend local events that interest you,v

    27、isit the markets or yard sales,take classes and so on.All of these things will help you meet people and feel connected. 4 It takes time to get to know a new place,so dont expect to feel comfortable right away. 5 To help make the process easier,you can meet new people,find a support group near you.A

    28、fresh move is also a fresh start.Therefore it is a great time to start realizing a dream youve had,whether it is going back to school,starting a new career,or finishing a novel.AFind what you love.BBe patient and go after your dream.CGive yourself time to adjust.DTell them youre new in the town.EIt

    29、is especially true when you dont love your new city very much.FShow others the photos of your favorite places in your old town.GLiving in a new place is a great opportunity to experience new things and grow up.【语篇解读】本文讲述的是如何适应新的环境和生活,并就此给出了一些具体的建议。1E上文列举了人们搬家的原因,提出了适应新环境是困难的这一现实情况。E项(尤其是当你不太喜欢你所在的新城

    30、市时)是对上句的进一步说明。故选E。2G本段讲把搬家当成一次冒险,以积极的态度去体验新事物。G项(生活在一个新的地方是一个体验新事物和成长的好机会)符合本段内容,故选G。3D本段讲使自己融入邻居之中,上句说向邻居和你遇到的每个人介绍你自己,D项(告诉他们你是新来的)与上句连接。故选D。4B根据本段中“It takes time to get to know a new place”和“Therefore it is a great time to start realizing a dream youve had”可知,本段主要讲不要着急,要有耐心适应新环境,然后去实现自己的梦想。B项(耐心一点去追求你的梦想)表达了本段的主要意思,故选B。5C与上句“It takes time to get to know a new place”意思一致,告诉我们不要着急,适应新环境需要时间。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 THE ADMIRABLE SectionⅠ Topic Talk .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385107.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1