2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 Unit 2 A life’s work(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业4 Unit lifes work含解析外研版选择性必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 life work 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1We all posed (摆好姿势) for our photographs next to the Statue of Liberty.2Millers fascination (着迷) with medieval art dates from her childhood.3They run a small grocery(食品杂货店) store.4He was an uncomplicated (简单的) person who was happiest when he was with his friends and family.5Whatever th
2、e latest fashion (时尚) trend, you can be sure Nicki will be wearing it.6The show featured traditional country crafts (技能)7She loves to read about the lives of celebrities (名人)8She dreamed of flying away to exotic faraway(遥远的) places.阅读理解ATenzing left his home when he was ten to work and help his moth
3、er, who was looking after their 2acre ancestral farm after his fathers death.He did temporary jobs for the first few years and then joined a Malaysian construction firm, where he learnt to drive, repair machines, work on the Internet and even speak English fluently.“In those 13 years, I learnt every
4、thingdriving, mechanic work, and how to set up a small factory.This made me gain much confidence to do almost all jobs,”says Tenzing.However, as his mother was getting older, on 12 December,2006, Tenzing returned to his hometown in Assam.Having visited several farms, he came to know that tea could b
5、e easily exported and many tea companies were buying tea; so he decided to grow tea on his farm.But as his family had never grown tea, he had no idea how to do it.Being a green hand in this field, Tenzing went to meet with many tea experts and followed their instructions.But whenever he sprayed pest
6、icide (农药) on his farm, hed get a headache and feel indisposedSo he started looking for alternatives.Tenzing did his research online and finally in 2007, he connected with people from a Canadian nongovernmental organization and invited them to his farm, where they trained him.Thus, Tenzing started g
7、rowing tea organically.Today Tenzing has 25 acres of land, of which 7.5 acres is used for tea planting, and he grows almost all types of fruit and vegetables.His success inspired many, and farmers from other parts of the country also started coming to his farm to learn organic farming.He has trained
8、 about 30,000 farmers so far.Every year almost 100 tourists visit his farm from various parts of the world like the UK, Australia, Germany, etc.【语篇解读】本文是一篇人物传记。文章讲述了Tenzing在他的农场成功种植有机茶叶、有机水果和蔬菜的故事。1What can we know about Tenzing?AHe was mistreated at a young age.BHe lived a happy childhood.CHe had g
9、reat learning ability.DHe received much formal education.C推理判断题。根据第二段内容可知,Tenzing有很强的学习能力。故选C。2Why did Tenzing want to grow tea on his farm?AHis mother was getting older.BTea sold very well at that time.CHis land was best for tea growth.DHe was tired of temporary jobs.B推理判断题。根据第三段中的“Having visited s
10、everal farms, he came to know that tea could be easily exported and many tea companies were buying tea; so he decided to grow tea on his farm.”可知,Tenzing想要在农场种植茶叶,因为那时茶卖得很好。故选B。3What does the underlined word “indisposed” in Paragraph 4 probably mean?AUnfair.BMotivated.CTouched.DUncomfortable.D词义猜测题。
11、根据画线词所在句的句式结构可知,句中“get a headache”与画线词为并列关系,词义相近,由此可知画线词的意思是“不舒服”,故选D。4What can be inferred about Tenzings farm according to the last paragraph?AIt has been the biggest one around.BIt is famous nationally and globally.CIt is made use of mostly to grow tea.DIt has become a hot tourist attraction.B推理判
12、断题。根据最后一段中的“His success inspired many, and farmers from other parts of the country also started coming to his farm to learn organic farming.”以及“Every year almost 100 tourists visit his farm from various parts of the world .”可知, Tenzing的农场在国内外都很有名。故选B。BBorn in Chengdu, Southwest Chinas Sichuan Provin
13、ce, to a Canadian missionary family in 1915,Isabel Crook came into the world.While Isabel Crooks parents were engaged in setting up schools and education institutions in Southwest China, Crook herself was more interested in anthropology and the many ethnic minority peoples in China.She was very curi
14、ous about what was going on around her.At the age of 23,Crook graduated from a Canadian college with a masters degree and began carrying out field research in Li County of Sichuan Province.In 1947,Crook and her journalist husband David Crook were warmly welcomed by the Communist Party of China (CPC)
15、 to observe and study the revolutionary land reform taking place in China.In 1948 the couple accepted an invitation from CPC leaders to teach at a newlybuilt foreign affairs school.The school was the forerunner of todays Beijing Foreign Studies University (BFSU), which has seen over 400 ambassadors
16、(大使) and 1,000 counsellors(参赞) walk through its doors.As a teacher at BFSU she laid the foundations for foreign language education in China.As two of the first three foreign teachers at the school, Isabel and David Crook brought new Western teaching methodologies to the classroom.Their son Michael C
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385452.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
