2021-2022学年高中英语 Unit 14 Gareers单元整合训练(含解析)北师大版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 14 Gareers单元整合训练含解析北师大版必修5 2021 2022 学年 高中英语 Gareers 单元 整合 训练 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、单元整合训练(二)语言知识再落实.单句语法填空1He ran into the burning house to save the employee without hesitation.2No matter how busy he is,he makes it a rule to read at least 20 minutes a day.3After he was retired,his work was turned over to the secretary.4Whether the factory will be in the charge of me or not,I will
2、resign.5The demand for tea is on the decrease each year.6In case he arrives(arrive) before I get back,please call me.7Protective clothing must be worn when the machine is in operation(operate)8I would advise people to think very carefully about committing themselves to working (work) on Sundays.9The
3、 product was developed in response to customers demand.10He asked me if/whether I was good at English.完成句子1我们绝对不允许在教室吸烟。In no case shall we allow smoking in the classroom.2有时要紧的是你说话的方式而不是你说什么。Sometimes it is not what you say but the way you say it that matters.3我认为理解英语并不难。I dont feel it difficult to
4、 understand English.4他一到北京就来拜访我。The instant he arrived in Beijing,he came to visit us.高考语篇再强化.阅读理解Walking home from work with a family friend,I found myself in a discussion about her daughters going to college.It started with the mother telling me that she had no money to help her daughter go throug
5、h college,which led the mother to push community college fiercely.She then started to say how she had been pushing “highpaying” fields on her daughterdoctor,engineer,lawyer,etc.When I asked her if that was what her daughter had interest in,she said no.I asked her what the point was to push her daugh
6、ter into something that she didnt like,and she responded with,“I just want her to make a good fortune.”After hearing her words,I would like to state that money is not everything.A highpaying job means nothing if you are miserable.I used to do a highpaying job,but it was very tiring and I had no time
7、 of my own.I didnt like it at all.Though the pay was good,I was not happy.So Id like to tell parents,please do not force your children into a major or a career just because you think they are going to make a lot of money.They would feel terrible for taking that major or job just to comfort you.The w
8、orst part is the feeling of guilty when they decide to change that major to something they actually want or when they quit that job.Being a member of a generation who are willing to give absolutely everything to our kids,we know we just hope our children could live happy lives.Please do not force a
9、career path on our children just because we think it is good for them.Give our children advice,but dont force them.【语篇解读】本文是对父母的忠告:不要为了让孩子将来多赚钱而逼迫他们学习自己不喜欢的专业或从事他们不喜欢的工作。1What do we know about that mother?AShe thought highly of community college.BShe got along very well with her daughter.CShe couldn
10、t afford her daughters college fees.DShe wanted to be a doctor when she was young.C细节理解题。根据第二段第一句可知,那位妈妈没有足够的钱来供女儿上大学。故选C。2The mother chose the fields for her daughter mainly because .Aher daughter really liked those fieldsBshe thought those fields were interestingCthose fields wouldnt cost much at
11、collegeDshe considered them to be highpaying fieldsD细节理解题。根据第二段最后一句可知,这位妈妈之所以让她的女儿学那些专业,是因为那些专业的学生将来挣钱多。3Why did the writer mention her story in Paragraph 3?ATo prove that highpaying jobs mean nothing.BTo show that not all highpaying jobs are satisfying.CTo prove that highpaying jobs make people mis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389350.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
