2020-2021学年高中英语 Unit 23 Conflict单元整合训练(含解析)北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit 23 Conflict单元整合训练含解析北师大版选修8 2020 2021 学年 高中英语 Conflict 单元 整合 训练 解析 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、单元整合训练(二)语言知识再落实.单句语法填空1We bade(bid) goodbye to the Browns and walked back.2Only eleven of these accidents were classified as major.3Had you informed me earlier, I would not have signed(sign) the contract.4No sooner had she seen him than she smiled.5I was about to go out when an unexpected visitor c
2、ame.6Its best to keep off politics when my father is around.7. The first time I met him, he was working as a secretary in a big company.8I didnt intend her to see(see) the painting until it was finished.9. The teacher as well as his students goes(go) to the countryside every year.10The boss speaks a
3、loud as if he were(be) angry.完成句子1She had intended to catch the early train, but she didnt get up on time.她本来打算赶上早班火车,但是她没按时起床。2I am writing this letter on behalf of my mother, who wants to thank you for your gift.我代表我妈妈写这封信,她很感谢你(送)的礼物。3Many teenagers have difficulty in getting along with their par
4、ents.许多青少年在和父母相处方面有困难。4He found it hard to adjust (himself) to working at night.他发现自己很难适应夜间的工作。5His opinion is considered to be of great value他的观点被认为很有价值。高考语篇再强化.阅读理解Grandparents Answer a CallAs a thirdgeneration native of Brownsville, Texas,Mildred Garza never planned to move away.Even when her dau
5、ghter and son asked her to move to San Antonio to help with their children, she politely refused.Only after a year of friendly discussion did Ms.Garza finally say yes.That was four years ago.Today all three generations regard the move as a success, giving them a closer relationship than they would h
6、ave had in separate cities.No statistics show the number of grandparents like Garza who are moving closer to adult children and grandchildren.Yet there is evidence suggesting that the trend is growing.Even President Obamas motherinlaw, Marian Robinson,has agreed to leave Chicago and move into the Wh
7、ite House to help care for her granddaughters. According to a study by ,83 percent of the people said Mrs.Robinsons decision will influence grandparents in the American family.Twothirds believe more families will follow the example of Obamas family.“In the 1960s we were all a little wild and couldnt
8、 get away from home far enough or fast enough to prove we could do it on our own,”says Christine Crosby, publisher of Grand, a magazine for grandparents.“We now realize how important family is and how important it is to be near them, especially when youre raising children.”Moving is not for everyone
9、.Almost every grandparent wants to be with his or her grandchildren and is willing to make sacrifices, but sometimes it is wiser to say no and visit frequently instead.Having your grandchildren far away is hard, especially knowing your adult child is struggling,but giving up the life you know may be
10、 harder.【语篇解读】本文是一篇议论文。主要论述了祖父母接到后代与他们同住的邀请后该如何做出选择。1Why was Garzas move a success?AIt strengthened her family ties.BIt improved her living conditions.CIt enabled her to make more friends.DIt helped her know more new places.A细节理解题。根据第一段中的.giving them a closer relationship.可知,Garza搬去和晚辈同住后,他们的关系更亲密了,
11、这与A项的表述“这加强了她的家庭关系”相吻合,故选A项。B、C、D三项表述的内容在文中未提及。2What was the reaction of the public to Mrs.Robinsons decision?A17% expressed their support for it.BFew people responded sympathetically.C83% believed it had a bad influence.DThe majority thought it was a trend.D推理判断题。根据第二段中的.83 percent of the people sa
12、id Mrs.Robinsons decision will influence grandparents in the American family.可知,83%的人认为Mrs.Robinson的决定将影响美国家庭的祖父母,但没说这有不好的影响,故排除C项;由此句也可判断出,17%的人对她的决定是持反对意见或是保持中立态度,而不是支持,故排除A项;根据第二段中的Twothirds believe more families will follow the example of Obamas family.可知,三分之二的人认为更多的家庭将效仿奥巴马的家庭,由此可知它将成为一种趋势,故选D项
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390156.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
