分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 29

类型新教材2021-2022学年英语人教版(2019)选择性必修第一册课件:高效作业8 UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE PERIOD Ⅲ USING LANGUAGE .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:393836
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:PPT
  • 页数:29
  • 大小:500KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年英语人教版2019选择性必修第一册课件:高效作业8 UNIT 2LOOKING INTO THE FUTURE PERIOD USING LANGUAGE 新教材
    资源描述:

    1、高效作业8 Period Using Language.单词拼写1The national health care services are available to the population in the west r_ areas in China.2The discovery of oil brought many b_ to the town.3The course places e_ on practical work.4Shes just found out she failed her exams.H_she is in a bad mood.5Be realistic.Yo

    2、u should c_worrying about things that are beyond the power of our will.uralenefitsmphasisenceease 6I took this new job because I felt that the career _(前景)were much better.7A week by the sea is a_(奢侈)they can no longer afford.8You should thank those who _(反对)you because they give you an unusual oppo

    3、rtunity for growth.9He _(提倡)freedom of thought and of personal expression.10This food contains no _(人造的)flavourings and it tastes yummy.prospectsluxuryopposeadvocated/advocatesartificial.单句语法填空1Oil prices _(forecast)to increase by less than 2%this year.2Its the season when pundits(专家)traditionally m

    4、ake _(predict)about the year ahead.3Human exploration of space never seems _(cease).4At first he was _(oppose)to the scheme,but we managed to argue him into accepting it.are forecastpredictionsto ceaseopposed5You should give me an account of your _(absent)yesterday.6I found the temptation to miss th

    5、e class too hard _ (resist).7He was _advocate of economic reform.8Unfortunately,the trees made _impossible for people to see her from above.9She could hardly resist_(laugh)on those occasions.absenceto resistanitlaughing10We asked Jason to write _essay about his hometown.完成句子1日常生活中发生的事情会改变你看待世界的方式。(t

    6、he way.)Something that happens in your daily life _2布赖森决定辞职而不接受新规定。Bryson decided to quit_ accept the new rules.anwill change the way you look at the worldrather than3这些睡前活动让孩子们都变得很兴奋,使他们很难平静下来睡觉。(make 复合结构)These activities at bedtime can get kids all excited and _calm down and sleep.4在三、四月份,天气非常不好预

    7、测。(predict)In March and April,_5及时掌握最新研究情况很重要。(keep in touch with)It is important _the latest research.make it hard for them to its hard to predict the weather to keep in touch with 话题语篇提升.阅读理解ASkyDrive Inc.conducted a successful test drive of its new flying car on August 25,2020 at the Toyota Test

    8、Field,one of the largest in Japan and home to the car companys development base.The car,named SD03,manned with a pilot,took off and circled the field for about four minutes.It was the first public demonstration for a flying car in Japanese history.“We are extremely excited to have achieved Japans fi

    9、rstever manned flight of a flying car in the two years since we founded SkyDrive.with the goal of commercialising(使商业化)such aircraft,”CEO Tomohiro Fukuzawa said.“We want to realize a society where flying cars are an accessible and convenient means of transportation in the skies and people are able t

    10、o experience a safe,secure,and comfortable new way of life.”The SD03 is the worlds smallest electric vertical(垂直的)takeoff and landing vehicle and takes up the space of about two parked cars,according to the company.It has eight motors toensure“safety in emergency situations”.“In designing an unexplo

    11、red,new type of transportation known as the flying car,we chose the keyword progressive for inspiration,”Design Director Takumi Yamamot said.“We wanted this vehicle to be futuristic,charismatic(有魅力的)and desirable for all future customers,while it fully included the high technology of SkyDrive.”The c

    12、ompany hopes to make the flying car part of normal life and not just a product.More test flights will occur in the future under different conditions to make sure the safety and technology of the vehicle meet industry standards.The success of this flight means that it is likely that the car will be t

    13、ested outside of the Toyota Test Field by the end of the year.The company will continue to develop technologies to safely and securely launch the flying car in 2023.However,no price has been announced so far.()1What are the features of SD03?AGreen and energysaving.BLightweight and multifunction.CHig

    14、htech and secure.DExpensive and unmanned.C()2What do Takumi Yamamots words indicate?AThey are the pioneer of flying cars.BFlying cars will soon be commercialised.CFlying cars will set a new trend in society.DThey target flying cars on highend consumers.A()3What can we learn from the last two paragra

    15、phs?AFlying cars fail to reach industry standards.BFlying cars will be sold at affordable prices.CThe safety of flying cars neednt be tested.DTests are now limited to the Toyota Test Field.D答案及解析:【语篇解读】文章介绍了SkyDrive公司在丰田试验场成功地进行了新飞车的试驾,此技术还需继续开发,价格未定。1C 细节理解题。由第三段中“It has eight motors to ensure safe

    16、ty in emergency situations”和“We wanted this vehicle to be futuristic,charismatic(有魅力的)and desirable for all future customers,while it fully included the high technology of SkyDrive.”可知,SD03具有高科技和安全的特点。故选C项。2A 推理判断题。由第三段中的“In designing an unexplored,new type of transportation known as the flying car,

    17、we chose the keyword progressive for inspiration,Design Director Takumi Yamamot said.”可知Takumi Yamamot在设计一种未经探索的新型交通工具飞车,由此可推断出他们是飞行汽车的先驱。故选A项。3D 细节理解题。由第五段中的“The success of this flight means that it is likely that the car will be tested outside of the Toyota Test Field by the end of the year.”可知在年底

    18、前,飞车才可能在丰田测试场外进行测试,说明目前测试仅限于丰田测试场。故选D项。BWhat kind of car will we be driving in the future?Its rather different from the type we know today,with the next 20 years bringing greater change than the past 50 years.The people who will be designing the models of tomorrow believe that environmental problems

    19、 may well accelerate the pace of the cars development.Today they are students on the transport design course at Londons Royal College of Art.Their vision is of a machine with three wheels instead of four,electrically powered,environmentally clean,and able todrive itself along“intelligent”roads equip

    20、ped with builtin power supplies.Future cars will pick up their fuel during long journeys from a power source built into the road,or store it in small quantities for travelling in the city.Instead of todays seating arrangementstwo in front,two or three behind,all forwardthe car will have a versatilei

    21、nterior with adults and children in a family circle.This view of the future car is based on a much more sophisticated(精 密 的)road system,with strips built into motorways to supply power to vehicles passing along them.Carswill not need drivers,because computers will provide safe driving control and ro

    22、ute finding.All the drivers will have to do is to say where to go and the computer will do the rest.It will become impossible for cars to crash into one another.Thetechnology already exists for the car to become a true automobile.()5Why will a future car use electrical power?ABecause using electrica

    23、l power is able to make our environment become cleaner.BBecause an electrically powered car wont need to store power.CBecause an electrically powered car will be easier to drive.DBecause using electrical power will be safer.A()6What does the underlined word“versatile”in Paragraph 3 mean?AHaving many

    24、 different kinds of skills.BEasily able to change from one direction to another.CEasily able to change from one kind of activity to another.DHaving many different uses.B()7What is the main idea of the passage?AFuture cars are completely different from the automobiles we know today.BThe design of fut

    25、ure cars will be more sophisticated.CBecause of the new type of cars,our future environment will become cleaner.DThe road system will become more sophisticated than it is today.A答案及解析:【语篇解读】未来的汽车在设计、功能与操作方面大大不同于如今的汽车。5A细节理解题。由文章第二段可知,未来的汽车将采用电力驱动,以保持环境清洁,故选A项。6B词义猜测题。从该词的前后文可知,未来的汽车内部座位将采用可转动式,这样父母与

    26、孩子就可以像家人团聚时一样坐成一圈,故选B项。7A主旨大意题。纵观全文可知,文章主要讲述未来的汽车在设计、功能与操作方面与如今的汽车不同。故选A项。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Where do you see yourself in five years?While some of us might have answers to that,the reality is that most of us dont.That is totally OK.We may not stress too much about the futur

    27、e.1_Stop worrying about what hasnt happened yet Weve all done it.Worrying about a situation that hasntEhappened yet is only going to ruin all the good things that are happening now.2_.If it is really eating you up,try thinking about what you can do right now to avoid any negative situations you migh

    28、t be worried about.3_Saving for a house,but your friend invites you on a lastminute group getaway?Go for it!Group holidays with all your friends dont come around often.As you get older and people start their families,they are less likely to happen.Good memories will always be precious.GASurround you

    29、rself with people that make you feel good In order to fully live in the present,surround yourself with people that make you feel good.4_ If you find yourself doubting your achievements and feeling less than someone because they have a nicer car or a better job,take a step away from them for a while

    30、until you feel better.Put yourself first and stop trying to please everyone else5_.Looking after yourself before anyone else is the most important.Work towards the goals you want to achieve,notFBthe ones others want you to achieve.Just make sure that anything you do is done for you!答案及解析:【语篇解读】今天的付出

    31、,是为了明天的收获,文章就如何活好当下给出了一些建议。1E 下文介绍了四个活在当下的建议,故选E项(Here are some tips on how to live in the present)引起下文,符合语境。2G 上文“Worrying about a situation that hasnt happened”对应选项中的“Focusing on the future too much”;上文“ruin all the good things that are happening now”对应选项中的“makes the present less valuable”。3A 本空为段

    32、落的小标题。本段中“Saving for a house,but your friend invites you on a lastminute group getaway?Go for it!(正在为房子存钱,但你的朋友邀请你参加最后的团队度假?去吧)”,表示“顺其自然”,故A项(Take things as they come)符合语境。4F 下文“take a step away from them for a while until you feel better”是对选项F的(It is so easy to get caught up in other peoples lives)解决办法。5B 下文中“Looking after yourself before anyone else is the most important.”和“Just make sure that anything you do is done for you!”是对B项所说的“You are your own number one”的解读。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年英语人教版(2019)选择性必修第一册课件:高效作业8 UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE PERIOD Ⅲ USING LANGUAGE .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393836.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1