2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION Ⅰ WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION WARMING UP 2020 2021 人教版
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AOn January 18, 1803, President Thomas Jefferson sent the US. Congress a message. He wanted to send a group of men to explore a_large_area_of_land that is now part of the United States. That group, led by men named Meriwether Lewis and William Clark, set out on May 14, 1804.The first part of Le
2、wis and Clarks journey involved (包括) traveling up the Missouri River by boat. They had to travel upstream (逆流而上), so they pulled, pushed or forced the boats forward with poles. Heat and insects made the trip difficult. One member of the group died from an infection (感染) after only a few months.But t
3、he trip was very successful. Lewis and Clark discovered at least 180 species of plants and 120 animals on their journey. The explorers also named geological features they came across such as mountains and rivers. Many of these places still have the names of group members, their loved ones and even t
4、he groups dog.Native peoples lived in the lands that Lewis and Clark explored. Lewis and Clark met many Native American tribes (部落) on their journey. The explorers brought gifts for the Native Americans beads, cloth, knives, mirrors and more. They hoped to build up trade with them. Most tribes agree
5、d to trade with them, though some did not.Finally the group made it all the way to the Pacific Ocean in November 1805. They built a fort (营地) and spent the winter there. It was a difficult winter, but the group lived to head home.Lewis and Clark returned home to a heros welcome. They had greatly exp
6、anded their countrys knowledge of the lands to the west of it. They had developed friendly relations with many tribes and expanded scientific knowledge.【语篇解读】本文是记叙文。文章介绍了美国探险者刘易斯和克拉克北美西部荒地探险之旅。1What does the underlined part in the first paragraph probably refer to?AThe west of the United States.BThe
7、 area along the Missouri River.CThe coldest area of the United States.DThe eastern coast of the United States.答案与解析:A推理判断题。由最后一段中的“greatly expanded their countrys knowledge of the lands to the west of it”可知,刘易斯和克拉克探险队所勘察的一大片土地位于美国西部。2What can we learn about Lewis and Clarks journey?AIt was a sudden
8、decision.BIt ended in November 1805.CIt was filled with danger and discovery.DIt got little support from the government.答案与解析:C推理判断题。由第二段中的“travel upstream. Heat and insects made the trip difficult. One member. died from an infection”可知,刘易斯和克拉克探险队的这次旅程充满了危险;再由第三段中的“discovered at least 180 species of
9、 plants and 120 animals”和“named geological features they came across”可知,这次旅程又收获颇丰。3What did Lewis and Clark do when they met Native American tribes?AThey invited one Native American to be their guide.BThey shared their scientific knowledge with them.CThey passed on the Presidents message to them.DTh
10、ey successfully traded with most of them.答案与解析:D细节理解题。由倒数第三段中的“Most tribes agreed to trade with them”可知,刘易斯和克拉克探险队成功地与土著人建立了贸易关系,进行了交易。4How did the Americans react to Lewis and Clarks return?AThey were so surprised.BThey built a fort for them.CThey gave them a warm welcome.DThey sent them many gifts
11、 from Native Americans.答案与解析:C细节理解题。由最后一段中的“Lewis and Clark returned home to a heros welcome”可知,刘易斯和克拉克返乡后受到了美国人民热烈的欢迎。BDo you like doing exercise? After long exercise, it would seem that people should have more food than before. But actually, it is not the case! Most people eat less after it. So wh
12、y? Maybe we could find answers from YoungHwan Jo.YoungHwan Jo was a scientist. He worked at the Einstein College of Medicine in New York City. It occurred to him that heat might be the reason.“Exercise increases body temperature,” he explained. Jo and his team studied the brain and focused on the br
13、ains hypothalamus (下丘脑) which produces hormones chemicals that travel in blood to reach even distant parts of the body. Within them, small groups of nerve cells, including the arcuate nucleus (弓状核), perform different functions. It is a group of cells which are important in controlling hunger.Jos tea
14、m made experiments with mice. They found that brain cells in the arcuate nucleus responded to a chemical called capsaicin (辣椒素). It passes that heat by the TRPV1 receptor (辣椒素受体), which can sense temperature. And cells in the arcuate nucleus have plenty of TRPV1 receptors.Jos team put some capsaicin
15、 in the arcuate nucleus of male and female mice. They found that when it met with the TRPV1 receptors there, the mice ate less. Then Jo and his workmates prevented these receptors in the brains of the mice and the animals ate normally. The researchers then trained the animals to run for 40 minutes a
16、t a time. After each exercise, their body temperatures climbed. And the mice ate less.“People know that after exercise they are not willing to eat,”Jo observed. “This could be one of the reasons.”Jo said that when it came to the answer, TRPV1“could be just a part.”【语篇解读】本文是一篇说明文。本文主要讲述了一项研究解释了为什么我们长
17、时间地运动后并不会非常饿。5The researchers focused on the brains hypothalamus mainly because _.Athey were familiar with itBcells produced by it were the key to the studyChypothalamus could reach every part of the bodyDits nerve cells performed different functions in bodies答案与解析:B推理判断题。根据第二段的“Jo and his team stud
18、ied the brain and focused on the brains hypothalamus. which are important in controlling hunger.” 可知,他们研究下丘脑,是因为下丘脑产生的一种细胞是此项研究的关键。6What happened after the TRPV1 receptors in the brains of the mice were prevented?AThe mice felt no heat.BThe mice ate as much as usual.CThe mice could sense capsaicin b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394838.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(新教材)2019-2020学年部编版语文必修上册课件:第六单元 第13课 读书:目的和前提 .ppt
