四川内江市2015高考英语阅读类和短文改错自选训练(9)(答案).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川 内江市 2015 高考 英语 阅读 短文 改错 自选 训练 答案
- 资源描述:
-
1、四川内江市2015高考英语阅读类和短文改错自选训练(9)(答案)完型填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从以下题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Whenever a disaster takes place,thousands of people start to contact various organizations and post to online groups in an effort to try to volunteer at 1._ disaster site.Some2._ jump into their cars and drive to the area
2、.But 3._ _ most of these people dont realize is that spontaneous(自发的)volunteers 4._ specific training can actually cause more problems rather than reduce them in a disaster situation.In disaster situations,volunteers 5._ be mentally and physically prepared to work 16 hours a day or more in highlystr
3、essed situations.6._ may have to live in simple conditions,sleeping in a tent that they bring with them7._ a gym with many people.And what happens if you get to the situation and discover you cant handle what is happening around you? Volunteers who show up untrained can get in the way rather 8._ pro
4、vide some help.So make sure you are trained if you want to be a volunteer.(二)1. the考查冠词。此处特指“发生灾害的地方”,故填the。2. even考查副词。有些人甚至跳进车里就奔向(发生灾难的)现场。3. what考查名词性从句的引导词。该空引导主语从句且在从句中作realize的宾语,故填what。4. without考查介词。没有接受过专业训练的自发的志愿者实际上可能会导致更多的问题。5. must考查情态动词。在灾难现场,志愿者们必须做好思想上和身体上的准备,准备在高强度的压力下一天工作长达16个小时,甚
5、至更久。6. They考查代词。该空作主语,指代volunteers,故填they,首字母要大写。7or考查并列连词。此空连接两个并列的名词短语a tent和a gym,且表示选择关系,故填or。8. than考查介词。rather than而不是。阅读理解。Here is your best chance to travel around the UK in 2012: More that 200 B&Bs(bed & breakfast) across England, Scotland, Wales and Northern Ireland are selected to offer y
6、ou amazing services for your stay at their lowest prices! Dont miss it. Just collect the vouchers(活动券) in our B&B Daily printed from 01/04/2012 to 07/04/2012 and book the stays for your travel following the terms and conditions below:The offer includes a room for the night and a breakfast the next m
7、orning.The offer is of two kinds: 20 per room, per night, valid(有效的)during stay period of 02/04/201231/05/2012 and then again 01/09/201231/10/2012; 35 per room, per night, valid during stay period of 01/06/201231/08/2012.The offer is valid for a basic twin or double room only.The stay must be booked
8、 directly with the chosen B &Bs before 28/04/2012.Each voucher can only be used by the holder to book one room for one night.If voucher holders book either the 20 or 35 per room per night, and additional services such as lunch, evening meal or activities may require an extra charge. But these are no
9、t required in order to take up the offer. Please check directly with your chosen B&Bs to see what extra services are available.Vouchers must be presented on arrival. If no vouchers are presented, the B&Bs may reserve(保留)the right to charge at full price for every night of stay.Vouchers may not be us
10、ed together with any other offer.The voucher holders must pay for the stay in full at the time of booking. Additional $10 may be paid to confirm(确认) the booking and will be returned on arrival.The B&Bs reserve the right to refuse voucher holders bookings for people under the age of 18.45. The vouche
11、r can be used for a stay at the chosen B&B on _.A09/01/2012 B04/02/2012C01/03/2012 D28/04/201246. How much should be paid for a twonight stay in October 2012 at a chosen B&B?A70. B40. C35. D30.47. What right do the B&Bs reserve?ATo charge extra $10 for bookings with no vouchers.BTo refuse bookings f
12、or guests under the age of 18.CTo charge at full price for stays not confirmed.DTo request extra charges as tips.48. By taking up the offer, the voucher holders can choose to_.Abook either a basic twin or double room at the chosen B&BsBhave lunch or evening meal without paying extra moneyCuse the B&
13、B offer together with other offersDbook the stays through B&B Daily 【要点综述】本文介绍了英国的B&Bs旅行食宿优惠活动,主要谈到了此次活动的具体操作及注意事项。45. D推理判断题。根据文中所提到的时间:02/04/201231/05/2012;01/09/201231/10/2012;01/06/201231/08/2012可知,四到十月活动券有效。故答案为D。46. B推理判断题。根据文中“20 per room, per night, valid(有效的)during stay period of 02/04/2012
14、31/05/2012 and then again 01/09/201231/10/2012”可知,在十月住两天晚上需40。47B细节理解题。根据最后一条规定“The B&Bs reserve the right to refuse voucher holders bookings for people under the age of 18.”可知答案为B。48. A细节理解题。根据第三条规定“The offer is valid for a basic twin or double room only.”可知答案为A。阅读理解。 It was Saturday. As always, it
15、 was a busy one, for “Six days shall you labor and do all your work” was taken seriously back then. Outside, Father and Mr. Patrick next door were busy chopping firewood. Inside their own houses, Mother and Mrs. Patrick were engaged in spring cleaning. Somehow the boys had slipped away to the back l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《金版学案》2014-2015学年高中语文粤教版必修3课件:14唐诗五首.ppt
