分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2020版新高考英语考前保分训练江苏版练习:专题3 阅读理解 第1节 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:398482
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:2.16MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版新高考英语考前保分训练江苏版练习:专题3 阅读理解 第1节 WORD版含解析 2020 新高 英语 考前 训练 江苏 练习 专题 阅读 理解 WORD 解析
    资源描述:

    1、第1节应用文题组训练一1话题:小说介绍难度:建议用时:5分钟The Boy in the Striped PajamasThis book takes you through waves of emotion as you start to understand the main character,the 9-year-old son Bruno of the Auschwitz commandant.Taking place during the Holocaust(大屠杀),we witness the horror from the boys viewpoint,a boy who j

    2、ust wants friends.Youll be shocked by some of the more surprising aspects of the book as the boy,befriends one of the boys on the other side of the fence.The Book ThiefThe story is about a young girl named Liesel who has to live with foster parents during World War .On the way to her new home,her br

    3、other dies,setting the sad tone for the story.There is hope,however,when Liesel discovers her love for reading and shares her stolen books with her neighbors during bombing attacks as well as with a Jewish man hidden in her basement.The Fault in Our StarsThis is probably the most likely book to make

    4、 you cry,as it records the experiences of teens who are dying from cancer and living their last days in love.Their life is tragic and jarring at the same time,as we watch their health deteriorate(恶化).The real tragedy is the love between the main characters,who know that it is certain to “die”.A Chil

    5、d Called “It”Easily one of the saddest stories of abuse in recent decades,A Child Called “It” is based on the true story of Dave Pelzer,a boy from California who suffered at the hands of his sadistic(施虐癖的) family.The tears will come from both sadness and the inspiration tied to Daves fight for survi

    6、val in an environment where he is considered worthless.语篇解读本文是一篇应用文,主要介绍了四本小说:穿条纹睡衣的男孩偷书贼星运里的错一个被叫作“它”的孩子。1.Which novel is basically a romance?A.The Book Thief.B.A Child Called “It”.C.The Fault in Our Stars.D.The Boy in the Striped Pajamas.答案C解析细节理解题。根据第三部分中的“teens who are dying from cancer.in love”

    7、“the love between the main characters”可知,星运里的错这本小说主要围绕因患癌症而生命垂危的青少年之间的爱情而展开。故选C。2.What do the four novels have in common?A.They all have a sad ending.B.They are all connected with wars.C.They are all emotionally powerful.D.They all expose the dark side of society.答案C解析推理判断题。根据第一部分中的“waves of emotion

    8、”,第二部分中的“her brother dies,setting the sad tone for the story”,第三部分中的“This is probably the most likely book to make you cry”及最后一部分中的“one of the saddest”“The tears will come from both sadness and the inspiration”可知,这四本小说的共同之处在于它们的情节都充满强烈的情感。故选C。2话题:广告难度:建议用时:5分钟1-DayMt.Rainier National Park Tour from

    9、SeattleToday we will explore the Mt.Rainier National Park,the fifth national park in America.It is considered as Washingtons landmark,and 97% of the park is kept in its original state.Here we will visit Christine Falls and Narada Falls.After that,well return to Seattle.SightseeingMt.Rainier is the h

    10、ighest volcano in America,with the elevation of 4,392 meters.Christine Falls is 69 feet high.The upper drop is almost impossible to film while the lower tier is one of the most commonly photographed locations in the Mt.Rainier area.Narada Falls drops 188 feet in two tiers of 168 feet and 20 feet.Dur

    11、ing the winter,the upper tier freezes and becomes a steep 150 feet of icicles(冰柱),which attracts many ice climbers.PricingInclusions1.An English-speaking tour guide2.Transportation via air-conditioned coaches or 7 passenger vans (depending on the actual number of guests in the tour group)Exclusions1

    12、.Meals (vegan food options available)2.All personal expenses,such as laundry,phone,and travel insurance3.Compulsory Tips/Service Fees (min.$10/person/day for the tour guide and driver)*Please pay the tour guide cash while on the bus.*Any child/baby taking a seat will have to pay the service fees as

    13、well.4.Prices are only for reference and subject to change without prior notice.Please pay the guide cash.*Mt.Rainier National ParkAdult $35;Children $25;Senior (over 62) $35语篇解读本文是一篇应用文。文章主要介绍了从西雅图出发去瑞尼尔山国家公园进行一日游的相关情况。3.What can be learned from the passage?A.Narada Falls is perfect for taking phot

    14、os.B.Mt.Rainier National Park is well preserved.C.Christine Falls is attractive to adventurers.D.Mt.Rainier is the highest volcano worldwide.答案B解析细节理解题。根据文中的“97% of the park is kept in its original state”可知,瑞尼尔山国家公园97%的园区都保存了其原始状态,也就是说该公园被保存得很好。故选B。4.Tourists who take this 1-day tour should know tha

    15、t .A.all babies can travel freeB.transportation is offered at randomC.change in admission may not be informed aheadD.meals are included in the tour ticket price答案C解析细节理解题。根据Exclusions部分中的“Prices are only for reference and subject to change without prior notice.”可知,票价仅供参考,如有更改,不会提前通知。也就是说,参加此次一日游的游客可

    16、能不会被提前告知票价上的变化。故选C。3话题:招募启事难度:建议用时:5分钟RECEIVE A LITERARY SURPRISE EACH MONTHWITH MEMBERSHIP IN THE NYRB CLASSICSBOOK CLUBNYRB Classics are available through our subscription book club for gift-giving,reading groups or simply the pleasure of reading.The editors will select one book each month from ou

    17、r newest titles and send the selection postage-free to any US address.There has never been a more inexpensive way to purchase this series of classics.The cost is only $150 for a twelve-month plan.If you order by May 16th,you will receive the May selection,Compulsory Games by the English writer Rober

    18、t Aickman.Published for the first time under one cover,the stories in this collection terrify people not with standard thrills but through a complete overturning of the laws of nature and everyday life.They offer an unequaled introduction to a profoundly original modern master of the uncanny(离奇的).Th

    19、e NYRB Classics edition is edited by Victoria Nelson.“Reading Robert Aickmans book is like watching a magician work,and very often Im not even sure what the trick was.All I know is that he did it beautifully.”Neil GaimanFor a look at the entire series,please visit the official website or call 1-800-

    20、354-0050 to join now.Shipping charges will be applied to international orders.语篇解读本文是应用文,是一则纽约书评经典著作读书俱乐部招募会员的启事。5.What do we know about the NYRB Classics book club?A.Its overseas members have to pay extra postage.B.Its native members can get a free book every month.C.Its members can apply to be NYR

    21、B editors online.D.Its members can choose subscribed books at random.答案A解析细节理解题。根据最后一段最后一句“Shipping charges will be applied to international orders.”可知,你如果是海外会员,则需要为所收到的书支付邮费。故选A。6.Whats the authors purpose in writing this passage?A.To promote a classic book.B.To introduce an English writer.C.To att

    22、ract more members to a book club.D.To inspire a love of reading in readers.答案C解析写作意图题。通读全文,尤其是最后一段第一句“For a look at the entire series,please visit the official website or call 1-800-354-0050 to join now.”可知,本文主要讲述了成为纽约书评经典著作读书俱乐部会员的相关内容,其目的是招募更多的人加入该俱乐部。故选C。题组训练二1话题:摄影比赛难度:建议用时:5分钟A passion for phot

    23、ography often starts at a young age.The Youth competition,for all photographers aged 1219,recognizes the next generation of talented young photographers.The competition is intended to help young photographers grow into the next stage of their careers.Judges are looking for good composition,creativit

    24、y and clear photographs.The judges want to view the world seen through the eyes of young photographers.In one single image you show the judges your environment,which should be understood in its widest sense.It could be a photograph sharing your culture,the important moment of an issue close to home,

    25、a special family moment or a beautiful scene.In addition to the main prizes,all winning and shortlisted(把列入入围名单) photographers will be included in a global press campaign,be featured across the World Photography Organisation website and exhibit at Somerset House,London in the summer of 2019.The judg

    26、es will award:1 Youth competition winnerUp to 10 shortlisted photographersUp to 40 recommended photographersPlease note:You may only enter one competition at a time.Once you have successfully submitted your images to the Youth competition you will not be able to enter the Professional or Open compet

    27、ition.The closing date for the Youth competition is April 8,2019.语篇解读本文是一篇应用文,主要介绍了一次面向青少年的摄影比赛,说明了举办此次比赛的目的、参赛要求等。1.Whats the aim of the Youth competition?A.To help young photographers well plan their life.B.To arouse young peoples interest in photography.C.To discover more beauty through young pho

    28、tographers.D.To promote young photographers career development.答案D解析细节理解题。根据第二段第一句“The competition is intended to help young photographers grow into the next stage of their careers.”可知,此次摄影比赛的目的在于推动青少年摄影师的职业发展。2.What may the competition create for the competitors?A.A job in the World Photography Org

    29、anisation.B.An exhibition specially showing their works.C.An opportunity to be widely recognized.D.A chance to visit Somerset House.答案C解析推理判断题。根据第四段的内容可知,所有获奖和入围的摄影师都将参加一场全球新闻宣传活动,在世界摄影组织的网站上被专题介绍,同时其作品将于2019年夏天在伦敦萨默塞特府展出,由此可推知,能参加这些活动的参赛者有机会获得广泛的认可,故选C。2话题:招聘广告难度:建议用时:5分钟The Christian Science Monit

    30、or is seeking editorial interns(实习生) with good journalism skills to write and edit in the Monitors various columns and online platforms.Applicants must be self-starters,and have great analytical skills,a basic understanding of world events,and an ability to write and edit with clarity and precision.

    31、Duties will include making presentations,reporting,and writing stories with angles that could bring understanding to various topics,show new creative approaches to a wide range of problems,and highlight areas of progress.Attention to detail is important in this job.Interns will stand out from their

    32、experience as excellent writers who are able to notice and analyze trends in addition to earning valuable day-to-day experience by working with first-rate editors in a dynamic newsroom.Work Schedule:Paid and academic interns will work Monday through Friday,between 35 and 40 hours a week.The workplac

    33、e is in Boston,Mass.Spring internships run from January to the beginning of May.The application deadline is October 15.Summer internships run from the end of May to mid August.The application deadline is January 15.Fall internships run from September to December.The application deadline is July 15.T

    34、o apply,please contact the Internship Manager,and send a rsum,a cover letter,and at least three writing clips(片段)(if emailing,please attach clips as separate,printable documents and not as links) to:Kendra Nordin BeatoInternship ManagerThe Christian Science Monitor210 Massachusetts Avenue,P02-20Bost

    35、on,MA 02115nordink语篇解读本文是一篇应用文。文章是基督教科学箴言报编辑部招聘实习生的广告,介绍了实习岗位的要求、工作内容、时间安排以及申请投递等信息。3.What is required of the interns?A.Having majored in journalism.B.Having relevant work experience.C.Having good problem-solving skills.D.Having unique insight into world events.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“show new creative a

    36、pproaches to a wide range of problems”可知,实习生需要具备良好的解决问题的能力。故选C。4.What does the author say about the internships?A.Spring internships last of the shortest time.B.Internships should be applied at least a month ahead.C.Interns are expected to work 7 to 8 hours a day.D.Interns must attach a reference wh

    37、en applying by letter.答案C解析推理判断题。根据第四段中的“Paid and academic interns will work Monday through Friday,between 35 and 40 hours a week”可知,实习生一周工作五天,共35到40个小时。也就是说他们每天需要工作7到8个小时。故选C。3话题:潜水胜地难度:建议用时:5分钟Corfu,GreeceCorfu may be well-known for its party atmosphere,but its beneath the surface of its shining M

    38、editerranean waters that things get really lively.Here,you can put on your diving equipment on the beach and head out into the bay where youll find a rock wall reaching to depths of around 30 meters,sheltering a wide variety of impressive wildlife.Normandy,FranceAs one of the most fascinating dive s

    39、ites in the world,the shores off the coast of Normandy in France offer divers a look into the destruction of the Second World Wars most memorable battle.This Normandy dive is a beautiful,yet haunting view into the past,the dark and cloudy waters only adding to the fascinating atmosphere of the locat

    40、ion.Lanzarote,SpainOut on the eastern reaches of the Atlantic Ocean,Lanzarote sits in the Canary Islands and is the finest of the lots when it comes to diving.An active volcanic island.The explosive power of Lanzarote has carved out some truly beautiful landscapes over the years,both above and below

    41、 the waters surface.Just off the coast of the island,youll find deep rock walls,caves and trenches;striking,dramatic and teeming with(遍布) life.Lofoten,NorwaySet in the southern reaches of the Arctic Ocean,the waters that surround the Lofoten Islands of Norway are teeming with life.The Lofoten Island

    42、s offer striking scenery as a backdrop to your Arctic diving adventure.Beneath the waves,Lofoten is just as magnificent.Large species of coral,plants,fishes,crustaceans and jellyfish all call the waters around Lofoten home,making for some truly breathtaking diving experiences.语篇解读本文是一篇应用文。文章介绍了欧洲四个著

    43、名的潜水胜地。5.Where should people go to enjoy scenery produced by volcanos?A.Lanzarote,Spain.B.Normandy,France.C.Lofoten,Norway.D.Corfu,Greece.答案A解析细节理解题。根据Lanzarote,Spain部分中的“An active volcanic island.The explosive power of Lanzarote has carved out some truly beautiful landscapes”可知,人们在Lanzarote可以欣赏到火山造

    44、就的景色。故选A。6.What do the four places have in common?A.They all feature deep rock walls.B.They are all home to rare wildlife.C.They are all diving destinations.D.They all have some historical background.答案C解析细节理解题。根据Corfu,Greece部分中的“you can put on your diving equipment on the beach and head out into th

    45、e bay”;Normandy,France部分中的“As one of the most fascinating dive sites in the world”;Lanzarote,Spain部分中的“is the finest of the lots when it comes to diving”和Lofoten,Norway部分中的“your Arctic diving adventure”“breathtaking diving experiences”可知,这四个地方都是潜水胜地。故选C。题组训练三1话题:游戏介绍难度:建议用时:5分钟Interested in playing

    46、racing games?Read on for information about the Motocross Bikeway DLX Game.Five Modes of PlayTyroThis is a great place to begin as you blaze your way through remote outdoor areas with few difficult challenges.FlexThis intermediate course has you ride several different bikes and perform sixteen exciti

    47、ng stunts(特技表演).HurdleThis advanced course has many obstacles to overcome.The course winds through heavily populated areas.Speed is not the only way to run this course.EnduranceThis advanced track is set up to challenge the rider.It twists,turns,and offers extreme challenges.Super-MotoThis is the mo

    48、st difficult course that puts all your skills to the test.Accurate speed calculations and perfect performance of every jump are crucial to gaining the victory.Playing the Game1.Press the ON/OFF button.A fanfare(号角花彩) plays.2.Choose PRACTICE or one of the five PLAY MODES.Your choice appears on the sm

    49、all upper screen.3.Press START to begin a new game.4.Twist the R HANDLEBAR to increase your speed.The indicator will light up showing your current speed,the time used,and your place in relation to the other racers.5.If a caution sign flashes,prepare to turn around an obstacle.Use the R HANDLEBAR to

    50、decrease your speed and the L HANDLEBAR to control your bike around the obstacle.6.If you finish the course faster than previously,your record time will appear in the small upper window.Itll reappear at the start of each game until you break your current record.7.When finishing,center the handlebars

    51、,wait for the concluding fanfare,and press the ON/OFF button.语篇解读本文是一篇应用文。文章主要介绍了Motocross Bikeway DLX Game这款游戏的五种游戏模式及其玩法。1.Which of the following is covered in the Five Modes of Play section?A.The type of challenges racers face in the Tyro mode.B.The type of bikes racers can use in the Super-Moto

    52、mode.C.The number of stunts racers should do in the Flex mode.D.The number of obstacles racers need overcome in the Hurdle mode.答案C解析细节理解题。根据Five Modes of Play部分中的“FlexThis intermediate course has you ride several different bikes and perform sixteen exciting stunts(特技表演).”可知,在Flex这种模式下,游戏玩家需要完成十六个特技

    53、表演。故选C。2.What can we learn from Playing the Game?A.Record time always appears when the game begins and ends.B.The small upper window will show all your previous records.C.A flashing caution sign warns you another racer is ahead.D.The R HANDLEBAR is actually an accelerating device.答案A解析细节理解题。根据Playin

    54、g the Game部分中的第6条“If you finish the course faster than previously,your record time will appear in the small upper window.Itll reappear at the start of each game until you break your current record.”可知,在游戏开始和结束时,游戏界面上方的小窗口总是会显示玩家的最好成绩。故选A。2话题:学校活动难度:建议用时:5分钟SALISBURYSummer School2019 TRAVEL FORMPleas

    55、e complete and returnStudents Name: Cell number: Travel Plans:Please specify the means of traveling to and from the school.Students traveling with parents by car should plan to arrive on Monday,July 1 and depart Salisbury School on Sunday,August 4. Please indicate:Students will be arriving and depar

    56、ting with parents.Students will be traveling by train or bus to/from the school.New York Cityvia Train:(Metro-North RailroadHarlem Line:Wassaic Station & Grand Central Station)The Wassaic Station is the closest to the schoolapproximately 10 miles.Contact information:8454738424.Bus Line from NYC:The

    57、Bonanza bus stop in Canaan,CT is approximately 5 miles from the school.Schedules can be accessed at the official website.Local Taxi Services:Lakeville Taxi 8604358000 and 8006570670Airport Pickup,Sunday,June 30Please note:My child will travel to JFK Airport(New York City) where a Salisbury represent

    58、ative will pick students up.The shuttle(班车) will leave from JFK at 6 pm for the return to Salisbury.Please provide all flight information in the space below.We will provide the cell phone number of the representative later.This is the preferred arrival date for all students from home and abroad trav

    59、eling through JFK,which can be guaranteed by taking the airplane.Airline & Flight #: NYC Arrival time: Please note:My child will depart on August 4 by shuttle through JFK.Depending on flight times,students may experience a long wait for their flight departures.Airline & Flight #: Departure time: 语篇解

    60、读本文属于应用文。这是一个暑期学校面向学生家长推出的活动的表格,要求学生家长完善信息并交回学校。3.What should students keep in mind to take the shuttle on June 30?A.Booking a bus ticket in advance.B.Choosing a Salisbury representative.C.Waiting for a long time in the airport.D.Arriving before 6 oclock in the afternoon.答案D解析细节理解题。根据“Airport Pickup

    61、,Sunday,June 30”信息中的“The shuttle(班车) will leave from JFK at 6 pm for the return to Salisbury.”可知,该学校的班车将在下午6点返程,所以6月30号要乘坐该班车的学生应注意在下午6点前到达。4.Whom is this form mainly intended for?A.The students parents.B.Teachers of the school.C.The driver of the shuttle.D.Home and foreign students.答案A解析推理判断题。表格中的“

    62、Please complete and return”说明该表需要填写完整并交回,另外,“Please note:My child will travel to JFK Airport”及“Please note:My child will depart.”的信息说明这张表需要学生父母填写。故选A。3话题:旅游难度:建议用时:5分钟Yellowstone National Park is the flagship of the National Park Service and a favorite to millions of visitors each year.The park is a

    63、 major destination for all members of the family.By driving the grand loop road,visitors can view the park from the comfort of their vehicles and also take a rest at one of the many roadside picnic areas. How much is the entrance fee?$25Private,noncommercial vehicle;$20Motorcycle or snowmobile (wint

    64、er);$12Visitors 16 and older entering by foot,bike,ski,etc.This fee provides the visitor with a 7-day entrance permit for both Yellowstone and Grand Teton National Parks.A $50 park annual pass provides entrance for a single private non-commercial vehicle at Yellowstone and Grand Teton National Parks

    65、.The $10 Interagency Senior Pass(62 and older) is a lifetime pass available to U.S.citizens or permanent residents.Where can you stay?Inside Yellowstone,you can choose to stay in modern or historic hotels and cabins inside the park like the Old Faithful Inn,the worlds largest log structure.For those

    66、 who want to be a little closer to nature,there are 12 campgrounds with a range of services from primitive pit toilets to shower and laundry facilities.Theres also RV camping with and without dumping stations.Staying outside the park gives you unique Old West experiences but still keeps you close to

    67、 park attractions.If youre taking a road trip to Yellowstone,youll want to check out our Hotels and Cabins On The Road section.语篇解读本文是一篇应用文,文章介绍了自驾去黄石国家公园旅游的入场费及酒店信息。5.The entrance fees listed on the web page dont apply to .A.temporary residents in the USAB.visitors out of a certain age rangeC.vehic

    68、les involving business activitiesD.private motorcycles and snowmobiles答案C解析细节理解题。费用信息的第一行“$25Private,noncommercial vehicle”表明该旅游是针对非商务活动的私家车,也就是不适用于涉及商务活动的车辆。故C项正确。6.What are you likely to acquire in the Old Faithful Inn?A.Unique old west experiences.B.Primitive pit toilets and shower.C.Knowledge of

    69、 origin of the park.D.RV camping with dumping sites.答案C解析推理判断题。根据对酒店介绍中的“Inside Yellowstone,you can choose to stay in modern or historic hotels and cabins inside the park like the Old Faithful Inn,the worlds largest log structure.”可知,位于公园内的Old Faithful Inn历史悠久,是世界上最大的原木结构,由此可知,在这里你可能会了解到一些关于公园起源的知识。故C项正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版新高考英语考前保分训练江苏版练习:专题3 阅读理解 第1节 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398482.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1