2020-2021学年高中英语外研版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 5 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 5SECTION CDEVELOPING IDEAS PRESENT
- 资源描述:
-
1、SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.How can Foleys wristwatch d signs of an irregular heartbeat?答案detect2.You would have to surgically remove a phone from a teenager because his whole life is r in this device.答案rooted3.Phones and blood pressure are closely l.答案linked4
2、.This ruler have one scale in c and another in inch.答案centimetre.短语填空after all;as well as;share with;communicate with;drive away1.I have followed your careers and enjoyed your victories crying for your tragedies.答案as well as2.What is more,the disabled can correspond and others with the help of the I
3、nternet.答案communicate with3.,when someone wants to get better at something,they should surround themselves with more of that activity,not less,right?答案After all4.I just saw the car .I didnt see Larkin.答案drive away5.And most of all we must them our hope for the future.答案share with.翻译句子1.他总是强烈渴望学习如何飞行
4、。(how to)答案He always had a strong desire to learn how to fly.2.有些喜剧演员就人们的行为方式或日常生活开玩笑。(the way)答案Some comedians tell jokes about the way people behave or about daily life.3.要学好汉语,你最好住在一个中国家庭里。(to do不定式作目的状语)答案To learn Chinese well,youd better live in a Chinese family.4.玛丽和她的姐妹们正在中国学习汉语。(as well as)答
5、案Mary as well as her sisters is studying Chinese in China.5.去年在那座桥上花费了许多钱。(amounts of)答案Large amounts of money were spent on the bridge last year.素养提升.阅读理解主题语境:人与自然体裁:记叙文Fikiri Kipondas path from an accountant to a marine (海洋的) conservationist was sparked by a chance encounter.After securing his dre
6、am job,Kiponda decided he wanted more.He wasnt quite sure what he was looking for until he ran across some turtle hatchlings.He didnt know it was turtle.Fortunately enough he got the right person to ask and he got motivated.That person was Nkindi,a staff member at the Watamu Conservation project who
7、 later invited him to volunteer on the project.He later left his accounting job and fully devoted himself into the world of sea turtles.Now,he runs and spends his time nursing critically endangered sea turtles back to health.Sea turtles have been around for nearly 110 million years and are now consi
8、dered highly endangered.Their preservation rests on activities of conservationists such as Kiponda as these turtles face numerous threats and signs of their extinction in the next 50 years.Local fishermen traditionally catch them to supplement their own low catch rates and sell them for their oil.As
9、 changes are made to accommodate more hotels for tourists,there is less available beach land for turtle nesting.Kipondas passion has now spread to his community,changing their attitude towards sea life preservation with his “by-catch release programme”.Through this program,fishermen are now paid for
10、 returning turtles accidentally caught in their fishing nets.The healthy ones are tagged and released into the marine park while he takes care of sick and injured turtles back to health.Before the launch of pioneering spirit like this,turtles caught by fishermen were used for their meat and their oi
11、l extracted (提炼) for its medicinal properties.“Releasing the turtle back into the ocean is a very good feeling,like,you feel like youve done something concrete and I guess everybody would love to do that.so I guess its unique work.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了FikiriKiponda从一名会计到投身于拯救濒临灭绝的海龟的海洋自然资源保护者的故事。1
12、.What was Fikiri Kipondas dream job according to the text?A.An accountant.B.A marine conservationist.C.A guide to the Watamu Conservation Project.D.An advocate for turtles.答案A解析细节理解题。根据文章第一段内容可知,FikiriKiponda起初的梦想是成为一名会计,并实现了自己的梦想。但一次偶然的机会,他又成为一名海洋自然资源保护者。故选A项。2.What may be the main threat to the tu
13、rtles?A.The rising sea level.B.Being caught by tourists.C.Overdevelopment in the tourism.D.The reduction in their nesting place.答案D解析细节理解题。根据文章第三段和第四段中的“Aschangesaremadetoaccommodatemorehotelsfortourists,thereislessavailablebeachlandforturtlenesting.”可知,建酒店为了容纳更多的游客,海龟筑巢的滩涂也越来越少。故选D项。3.Which of the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409362.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022九年级数学下册 第5章 二次函数综合专题 用二次函数解决实际问题的常见类型习题课件(新版)苏科版.pptx
