2019-2020学年新培优同步英语人教必修四练习:UNIT 5 检测(A) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步英语人教必修四练习:UNIT 检测A WORD版含答案 2019 2020 学年 新培优 同步 英语 必修 练习 UNIT 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第五单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:My cousin is going to take a job overseas and he cant take his car with him,so hes going to sell it cheap.Its practically new.M:Well,I h
2、ave been thinking about getting a newer car.I cant afford a brand new one.W:Would you like to look at my cousins car?M:I guess I might take a look at it.1What does the man want to do?A.To take a job overseas.B.To buy a second-hand car.C.To sell his car cheap.答案:BM:When can we expect you for dinner?C
3、an you come tonight?W:Not tonight.I promised to go to a concert with my sister.M:Well.How about Friday then?W:That sounds fine.2When is the woman going to the mans house for dinner?A.Tonight.B.Monday.C.Friday.答案:CW:What time is the next train for Beijing?M:Its 9:38 on Track 5.W:I have about an hour
4、and a half to prepare.3What time is it now?A.8:30.B.8:08.C.10:30.答案:BM:Jane,could you help me with the maths problem?W:Certainly,but not at this moment.You see,there are so many people reading silently.4Where does the conversation most probably take place?A.In a library.B.In a dining-room.C.In an of
5、fice.答案:AW:I was sick most of the night.I didnt sleep very well.M:What seems to be the matter?W:I think its something I ate.We ate at that new restaurant last night,and I must have eaten something bad.5Why did the woman become sick?A.Because she didnt sleep very well.B.Because she was busy opening a
6、 restaurant.C.Because she ate something bad.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:People often say that Disneyland is a favorite place for visitors.Could you tell me somethi
7、ng about it,please?M:Yes.There are quite a few Disneylands all over the world.I studied in Los Angeles for three years and so I know the Disneyland there quite well.I often went there with friends in my free time.W:Yes.Please tell me something about the Disneyland in Los Angeles.M:The park was opene
8、d in 1955 and it was the first Disney park in the USA and also in the world.W:What can I see in Disney park?M:You can see all the characters from Walt Disneys films.The Sleeping Beauty Castle is a tall building.You can see as far as the coast on the top of it.The streets in the park look like those
9、in the US in the 1890s and you also see the people wearing nineteenth-century clothes.W:It must be a really wonderful place to visit.6Why does the man know the Disney park in Los Angeles so well?A.Because he once worked in the park.B.Because he once studied in Los Angeles.C.Because he read a lot abo
10、ut the park.答案:B7How many Disney parks are there in the USA?A.There is one Disney park in the USA.B.There are three Disney parks in the USA.C.There is more than one Disney park in the USA.答案:C8When was the first Disney park opened?A.It was opened in 1955.B.It was opened in 1985.C.It was opened in 19
11、65.答案:A听第7段材料,回答第9至11题。M:Hi,Carol.Whats up?W:Nothing much.How about you?Did you have anything exciting this weekend?M:Well,on Saturday,I woke up around nine.But I got up around nine thirty.W:Uh,Steve .M:.and went to the bathroom and brushed my teeth.W:Steve .M:Then I shaved,and .W:Let me guessyou co
12、mbed your hair.M:Yes.Then I boiled some water and .W:And coffee?M:No,tea.I made some toast,too.Then I .W:Uh,Steve .M:What?W:Remember when you said “Whats up?” and I said “Nothing much”?M:Yeah.W:I was wrong.My weekend was every bit as exciting as yours.9What are the speakers talking about?A.Their wee
13、kends.B.Their plans.C.Their holidays.答案:A10When did the man wake up on Saturday?A.About 9:00.B.About 9:30.C.About 10:00.答案:A11What did Steve make after he got up?A.Some coffee and toast.B.Some milk and tea.C.Some tea and toast.答案:C听第8段材料,回答第12至14题。M:Would you like to watch some TV?W:Sure.Sounds good
14、.M:Lets see .where did I put the gun?W:The gun?M:You know,the remote control.Oh,here it is.W:I wonder if theres anything good on .Oh,Family Fights.M:I hate this show.Will you look at that?Im changing it.W:Butoh,well.Trials on TV.This can be interesting sometimes.M:You think so?I think this is one of
15、 the dullest shows on TV.W:Oh,come on.Its not that bad.M:Lets see what else is on.W:Bob .oh,the Monday Night Murder Mystery.This should be good.M:But it is usually not.These things are so predictable.Watch,I bet someone is going to get murdered now.What did I tell you?Lets get rid of that show.W:Oh,
16、come on.Dont keep changing it.Oh,well.Music Videoswho is that singer?M:I dont know,but she is terrible,isnt she?I wonder what else is on .W:I cant stand this anymore.M:The television?W:No.You and your “gun”.12What does “gun” in the dialogue refer to?A.The TV set.B.The remote control.C.The TV show.答案
17、:B13What program would the man like to watch?A.The Monday Night Murder Mystery.B.Family Fights.C.None.答案:C14Why is the woman angry with the man?A.Because he is always watching the same programme.B.Because he doesnt like the show that she likes.C.Because what he does is bad for her.答案:C听第9段材料,回答第15至1
18、7题。W:Do you know what time it is?Where were you?M:Just calm down,okay?I had to take a consumer outits part of my job.W:Oh,you always say that.Why didnt you at least call and tell me youd be home late?M:I just forgotIm sorry,all right?Theres no point in talking about it now.W:But I want to talk about
19、 it.I had dinner ready at seven,and besides that.M:Well,then its a red-letter day!Youve been going out at night with your friends so much lately.I was starting to think home-cooked meals were something Id only dreamed about.like a clean house.W:Well,considering how often youre out late,I certainly h
20、ave a right to go out myself once in a while.youre never around to notice what the house looks like,anyway.M:Oh,I notice.Thats one reason I stay out.W:Well,you could lift a finger to help me once in a while.You always leave your things all over the place and expect me to pick up after you.M:Hey,who
21、pays the bills around here?The housework is your job!W:So give me a salary.Youre the one who made me stop my job,you know.M:Well,you dont seem any too sorry to do it.W:Im sorry now.M:Oh,you were so sweet when we first married.W:Of course I was.I hadnt been through any real hardship.15Whats the relat
22、ionship between the man and the woman?A.Husband and wife.B.Father and daughter.C.Teacher and student.答案:A16What is the woman complaining about?A.The mans staying out.B.The mans not cleaning the house.C.The mans losing his work.答案:A17What can we know about the woman?A.She is busy with her work every
23、day.B.She doesnt have a job now.C.She pays the houses pills.答案:B听第10段材料,回答第18至20题。When Walt Disney worked in his little office,a mouse would run near his desk.“Would you like to be my friend?” Walt asked the mouse.He caught the mouse and kept it.He called it Mortimer.“Im making a cartoon about a mou
24、se named Mortimer,” he told his wife.“I think Mickey Mouse would be a better name,” His wife said,“You are right.It would.” Disney made many Mickey Mouse cartoons.People all over the world saw Mickey and loved him.Mickey Mouse made Walt Disney famous.Then came Donald Duck and others.Walt had two dau
25、ghters.They liked to go to parks.When he had time,Walt would take them to a park.He dreamed of making a beautiful park that everybody would like.He thought his park should be alive,exciting,clean and safe.People would come from far and near to see it.His dream came true with Disneyland.Walt Disney d
26、ied in 1966,but the world will not forget him quickly.Mickey Mouse and his friends will help us to remember him.18What would run near his desk in Disneys small office?A.His daughters.B.His dog.C.A mouse.答案:C19What made Walt Disney famous?A.Mickey Mouse.B.His wife.C.His films.答案:A20What would Walt do
27、 in his spare time?A.He would draw his pictures about the mouse.B.He would take his daughters to a park.C.He would think of building a park.答案:B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMillions of people pass through the gates of Disneys entertainment parks in Cal
28、ifornia and Florida each year.What makes the places an almost universal attraction?What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks?Well,one reason is the way theyre treated once they get there.The people at Disney go out of their way to serve their “gu
29、ests”,as they prefer to call them,and to see that they enjoy themselves.All new employees,from vice presidents to part-time workers,begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions(传统)I”.Here,they learn about the companys history,how it is managed,and why it is successful
30、.They are shown how each department relates to the whole.All employees are shown how their part is important in making the park a success.After passing “Traditions I”,the employees go on with more specialized training for their specific(具体的)jobs.No detail(细节)is missed.A simple job like taking ticket
31、s requires four eight-hour days of training.When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple,ordinary job,he replied,“What happens if someone wants to know where the restrooms are,when the parade starts or which bus to take back to the campgrounds?We need to know the an
32、swers or where to get them quickly.Our constant aim is to help our guests enjoy the park.”Even Disneys managers get involved in the daily management of the park.Every year,the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes.For a full week,the bosses sell hot dogs or
33、 ice cream,take tickets or drive the monorail(单轨车),and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive.The managers agree that this week helps them to see the companys goals more clearly.All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous.Disne
34、y is considered by many as the best mass service provider in America or the world.As one longtime business observer once said,“How Disney treats people,communicates with them,and rewards them,is in my view the very reason for his fifty years of success .I have watched,very carefully and with great r
35、espect and admiration,the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis,successfully.It is what Disney does best.”21The first day they come to Disney parks,all new employees .A.begin by receiving on-the-job trainingB.must learn several jobsC.begin as tic
36、ket takersD.have already attended Disney University答案:A解析:细节理解题。由第二段中的“All new employees.by attending Disney University and taking Traditions(传统) I”可知,新员工先要进行岗前培训。22Each year,managers wear special service clothes and work in the park to.A.set a good example for employeesB.remind themselves of their
37、beginnings at DisneyC.gain a better view of the companys goalsD.replace employees on holiday答案:C解析:推理判断题。由倒数第二段可推知,经理们穿上特别的工作服装在迪士尼乐园工作,实际上为了更好地了解公司的办园目的。23Which of the following is NOT true according to the passage?A.Tourists learn the history of Disney in its entertainment parks.B.Disney attracts
38、people almost from all over the world.C.Parades are regularly held in Disneys entertainment parks.D.Disneys managers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.答案:A解析:推理判断题。迪士尼乐园以其众多的游乐节目吸引世界游客;从副总裁到一般职员均受过专业培训,故均能胜任各项工作;游客在此可尽兴游玩,但却不必在游乐中学到该乐园的历史。该题可以用排除法得知答案。24This passage is main
39、ly about .A.how Disney employees are trainedB.the history and traditions of the Disney enterprisesC.why Disney enterprises make a lot of moneyD.the importance Disney places on serving people well答案:D解析:主旨大意题。文章主要讲述了迪士尼乐园成功经营的秘诀,由此可知答案。BDisney decided to build his park in California,and in 1952 he be
40、gan to buy land.This proved to be a difficult task,since the land he wanted was owned by no fewer than twenty families.In 1954,he sent four members of his staff around the United States looking for ideas at established amusement parks.The only idea on which they found general agreement was that Disn
41、ey was insane.Owners of other parks said it was impossible to succeed without dangerous rides or using methods that were at least a little dishonest.However,Disney went on with his plans for a clean,safe park,which he decided to call Disneyland.At last Disneyland was built and opened to the public.V
42、ery quickly,it came to be regarded as one of the wonders of the modern world.Disneyland was a personal satisfaction to Disney.It expressed his ideas of all that is true,good and beautiful in this world.He was never tired of visiting the park himself,of expanding it or improving it.Even today,Disneyl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434441.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
