2019-2020学年新培优同步英语人教必修四练习:模块综合检测(A) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步英语人教必修四练习:模块综合检测A WORD版含答案 2019 2020 学年 新培优 同步 英语 必修 练习 模块 综合 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、模块综合检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:What will you do after graduation?W:I prefer to go out on my own instead of working for a large company.1What may be one of the womans c
2、hoices?A.To work for a small company.B.To start her own business.C.To work for a large company.答案:BW:I love the beach when the sand is fine and the water is just hardly making waves.M:I prefer an angry sea.That makes me feel better whenever Im sad.2What does the man like?A.Calm water.B.Being sad.C.A
3、 stormy ocean.答案:CW:This school is lucky to have a teacher as good as Mr White.M:Hes one in a million.3What can we learn about Mr White?A.Hes a good teacher.B.Hes not a good teacher.C.Hes one of the students.答案:AM:Im really worried about my chemistry exam tomorrow.W:Well,Ive got some homework to fin
4、ish up,but I could probably help you for a little while.M:Thats OK,Helen.I think I can manage.But,thanks anyway.4What can we know about the conversation?A.The man refuses the womans offer.B.The woman will help the man.C.They are talking about the result of the exam.答案:AM:So strange,I was cut off in
5、the middle of the conversation.I called the operator,but no one answered.W:You may try again.5What was the man doing just now?A.Making a telephone call.B.Trying to talk to the operator.C.Operating a computer.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段
6、对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Honey,I think Im going to get in bed early tonighttomorrows an early day.M:Good idea.Ill come with you.W:Did you turn off the lights downstairs?M:Yes.W:Is the door locked?M:Yes.W:What about the alarm?M:For the door?We dont have
7、 an alarm.W:No.The clock,silly.M:Got it.All set.W:Good night.M:Good night .Honey,where are you going?W:Downstairs.M:But everything is taken care of.W:Im sure it is,but going to bed earlier is easier said than done.I cant sleep.Im going to make some warm milk.6When does the dialogue take place?A.In t
8、he morning.B.In the afternoon.C.At night.答案:C7Whats the womans idea?A.Going to bed early.B.Staying up.C.Getting up late tomorrow.答案:A8What is the woman going to do finally?A.To go to bed at once.B.To make some warm milk.C.To make some warm tea.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。M:You dont look happy.Whats the prob
9、lem?W:Ive got to write a long composition,but I just cant come up with any ideas,and I have to hand it in tomorrow.M:That shouldnt be too difficult.Remember those pictures you were showing me last week?W:Sure.Ive got them here.M:Why dont you write about your impressions of the pyramids in Egypt?W:So
10、unds like a good idea.I can also tell about our visit to North Africa,the Holy Land,and all of the historical places we visited.M:Well,now that youre feeling better about this,I think Ill be on my way.Ive got to finish my composition too.W:Thanks.Once organized,it wont be so difficult.9What is the w
11、omans problem?A.She couldnt find the pictures.B.She cant decide which countries to visit.C.She doesnt know how to do her homework.答案:C10What does the man suggest?A.Taking a trip.B.Writing about a trip.C.Drawing some more pictures.答案:B11Why does the man have to leave?A.He has to write his composition
12、.B.Hes going to pack his bags.C.Hes not feeling well.答案:A听第8段材料,回答第12至14题。W:Hi,Don.Would you like to go swimming this afternoon?M:I wish I could,Jenny,but I have to spend the rest of the day in the library.I have a ten-page paper due tomorrow.W:Oh,is that for Professor Smiths class?M:Yes,I have to w
13、rite an article on a poem we read in class.W:Thats hard.How is it going so far?M:Not very well.And I also have to study a lot for maths and history.I dont know how Im going to do it at all.W:You know,Don.Ive been doing well in maths,so Id be happy to help you.M:OK,Jenny,Ill see you in front of the l
14、ibrary.W:Good luck with the poem.12What is Jenny going to do?A.Go to a maths class.B.Go to the lab.C.Go swimming.答案:C13Why cant Don go with Jenny?A.He has to talk with Professor Smith.B.He has to finish a paper.C.He has to take a maths test.答案:B14What does Jenny offer to do for Don?A.Teach him how t
15、o write a poem.B.Help him with his maths.C.Walk with him to the library.答案:B听第9段材料,回答第15至17题。M:I went skating with Bob this morning.But,unfortunately,he had a bad fall on the ice and hurt his leg.W:What did you do then?M:I went over to help him up,but he didnt let me do that.He said if I moved him i
16、mproperly,it could make things worse.W:And then?M:I called an ambulance to send him to hospital.W:What did the doctor say?M:The doctor examined him and said that he had broken part of his bone,and that he had to stay in hospital for at least two weeks.W:Thats too bad.Ill go and see him.15What did th
17、e man do with Bob this morning?A.He went skiing.B.He went skating.C.He went camping.答案:B16What did the man do to help Bob when he fell and hurt himself?A.He supported Bob up.B.He put a band-aid on Bobs injured leg.C.He called an ambulance to send Bob to hospital.答案:C17How long does Bob have to stay
18、in hospital at least?A.Two weeks.B.Two months.C.Three months.答案:A听第10段材料,回答第18至20题。Last summer,we went to the seaside for a holiday for the first time.When we got to the beach,we were very excited to see the vast sea.Next to the sea,a large building was under construction.We had no idea what the bui
19、lding would be used for.A huge ship stopped at the spot.On the ship the captain was ordering the sailors to work there.In the sea,many people were bathing happily.We couldnt wait to dive into the water.The water tasted salty.Tim couldnt swim.In order not to get drowned he took a lifeboat.Then he cou
20、ld float in the water.We could see various fish in the water.What an unforgettable experience!18Why did they become excited?A.Because they saw the large sea.B.Because they saw a large building.C.Because they saw a large ship.答案:A19What were many people doing in the sea?A.They were catching fish.B.Th
21、ey were bathing there.C.They were busy with a large building.答案:B20What did they find in the water?A.Different kinds of seashells.B.Many kinds of boats.C.Different kinds of fish.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AResearchers at the University of Kansas s
22、ay that people can accurately judge 90 percent of a strangers personality simply by looking at the persons shoes.“Shoes convey a thin but useful slice of information about their wearers,” the authors wrote in the new study published in the Journal of Research in Personality.“Shoes serve a practical
23、purpose,and also serve as nonverbal cues with symbolic messages.People tend to pay attention to the shoes they and others wear.”Medical Daily notes that the number of detailed personality characters detected in the study includes a persons general age,gender,income,political relationship,and other p
24、ersonality characters,including someones emotional stability.Lead researcher Omri Gillath said the judgments were based on the style,cost,colour and condition of someones shoes.In the study,63 University of Kansas students looked at pictures showing 208 different pairs of shoes worn by the studys pa
25、rticipants.Volunteers in the study were photographed in their most commonly worn shoes,and then filled out a personality questionnaire.So,what do your shoes say about your personality?Some of the results were expected:People with higher incomes most commonly wore expensive shoes,and flashier footwea
26、r was typically worn by extroverts(性格外向者).However,there are some specific results.For example,“practical and functional” shoes were generally worn by more “agreeable” people,while ankle boots were more closely aligned(使一致)with “aggressive” personalities.The strangest of all may be that those who wor
27、e “uncomfortable looking” shoes tend to have “calm” personalities.And if you have several pairs of new shoes or take exceptional care of them,you may suffer from “attachment anxiety”,spending an inordinate(过度的)amount of time worrying about what other people think of your appearance.There was even a
28、political calculation in the mix with more liberal types wearing “shabbier and less expensive” shoes.The researchers noted that some people will choose shoe styles to mask their actual personality traits,but researchers noted that volunteers were also likely to be unaware that their footwear choices
29、 were revealing deep insights into their personalities.21We learn from the text that shoes one wears may .A.be used to judge others personality accuratelyB.show thick and useful information about ones personalityC.only convey some information about ones personalityD.convey useful information includi
30、ng ones emotional stability答案:D解析:细节理解题。由第一、二、三段可知,一个人穿的鞋子可以反映一个人的部分信息,包括情绪稳定性。A项accurately错误;B项 thick information错误;C项only限定错误。22Which of the following is NOT true according to the text?A.People with high income probably wear expensive shoes.B.People wear practical and functional shoes may be hard
31、to deal with.C.Ankle boots are closely aligned with “aggressive” personalities.D.People wearing “uncomfortable looking” shoes tend to be calm.答案:B解析:细节理解题。由第七段可知,这样的人应该很容易相处(agreeable people)。23What does the underlined phrase “attachment anxiety” probably mean?A.Attaching happiness to ones personali
32、ty.B.Worrying about everything.C.Worrying about their appearance too often.D.Wasting an inordinate amount of time.答案:C解析:词义猜测题。根据下文“spending an inordinate(过度的) amount of time worrying about what other people think of your appearance”可知答案。24What can be the best title for this article?A.Shoes and Ones
33、 PersonalityB.Shoes and InformationC.Shoes One WearsD.Judging Ones Personality答案:A解析:主旨大意题。由第一段可知,本文表达一个人穿着的鞋子能一定程度上反映一个人的性格,因而A项能够更好地概况本文意思。BAll plant cells are able to take up water.Even dead ones do to a certain degree.Absorption of water by dead cell walls makes wood swell(膨胀).In common land pla
34、nts,the living cells of roots take up most of the water.Land plants without roots do exist,however.Those greenish-yellow lichens (苔藓) you see on tree trunks and on rocks in the high mountains have no roots.Half a billion years ago,when water plants started to invade the land,the first primitive land
35、 plants did not have roots;they were marsh(沼泽) plants.Even among the flowering plants,one finds rootless forms.These flowering plants are the so-called higher plants because they evolved more recently and are thus considered higher on the evolutionary scale.In the Peruvian desert,there grows one of
36、these rootless higher plants,a bromeliad.It is a relative of the pineapple.Even if this plant had roots,they would be of no use,because where the plant grows,it never rains.The plant gets its water exclusively from the dew(露水) it collects at night,when its leaves cool off.Such rootless plants,of cou
37、rse,can be moved with ease,but they will only grow when they are placed out in the open.If they are placed too near a house,the radiation from the heat of the house prevents the leaves from cooling and so prevents dew from forming,and the plant dies.In the southern United States and in Puerto Rico,o
38、ne sees bromeliads growing high above the streets on the insulation of electric wires.These plants get their water from rain,and the only soil they ever come in contact with is the dust that may blow on their leaves.25Wood swells because of .A.the dead cell wallsB.tiny drops of water entering the de
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434442.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
