分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型江苏省如皋市2022届高三上学期期初调研英语试题(含听力) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:558788
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:23
  • 大小:143KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏省如皋市2022届高三上学期期初调研英语试题含听力 WORD版含解析 江苏省 如皋市 2022 届高三 上学 期期 调研 英语试题 听力 WORD 解析
    资源描述:

    1、如皋市2021-2022学年度高三年级第一学期期初调研英语试题第一部分听力 (共20题 每题1.5分 满分30分)第一节 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where are the speakers?A. At a concert.B. At a book club.C. At a restaurant.【答案】C【解析】【原文】M: Thank you for bringing me to this restaura

    2、nt. I seldom get to go out anymore.W: You should come to our book club. The next book we will be reading is about a famous jazz musician.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why did the woman wait to give the present?A. She only just bought it.B. She forgot the mans birthday.C. She thought its less meaningful to de

    3、liver.【答案】C【解析】【原文】W: Sorry I missed your birthday party! Heres your present. I think its more meaningful to give it to you in person.M: You are so sweet! Thank you so much.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the woman wish to do?A. Continue the work tomorrow.B. Move onto something new.C. Hand in a repor

    4、t tonight.【答案】A【解析】【原文】W: Its almost 9:00 p.m. I think we should call it a day and finish the report tomorrow.M: You go. Im going to finish it, so we can begin something new in the morning.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are the speakers probably?A. Police officers.B. Cleaners.C. Builders.【答案】A【解析】【原文】M:

    5、I need you to secure this entrance. Make sure no one comes in or out until we have cleared the building.W: Is this a test sir? Or is there a real threat?M: I dont know, so lets assume its real.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the problem with the womans computer according to the man?A. Its quite old.B.

    6、Its too dirty.C. Its fan is broken.【答案】B【解析】【原文】M: The fan on your computer is very loud. Does it get hot quickly too?W: Yes, it does actually. How did you know?M: That used to happen to mine. I had to open it and remove all the dust that was collected.第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出

    7、最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 6. What is the probable relationship between the speakers?A. Tourist and tour guide.B. Car renter and customer.C. Police and civilian.7. How will the man probably feel after the womans response?A. D

    8、isappointed.B. Excited.C. Scared.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】M: We plan to tour the country by car, and maybe we drive four to five hours per day. We expect to return the vehicle when we come back here in three weeks.W: Im afraid I cannot give you the car.M: Why not? We already gave you our licenses and mo

    9、ney.W: Thats not a problem and you will get the money back. However, it is typhoon season, and the conditions are very dangerous. Your insurance will not cover the extra fees for renting during this period. And, if you run into trouble outside the city, you will not be able to get help from police o

    10、r emergency services.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 8. Who is Jerry?A. The mans father.B. The mans brother.C. The mans cousin.9. What did the mans father hurt?A. His head.B. His back.C. His knee.10. Where does the conversation probably take place?A. In the back room.B. In the living room.C. In

    11、the truck.【答案】8. B 9. C 10. B【解析】【原文】M: It turns out I am going to need your help moving the piano on Saturday. My dad hurt himself, so he wont join us. However, with you, Jerry and me, we can do it.W: Sure thing. Thats what cousins are for. Besides, with your brothers help, it will not be a problem

    12、. He has huge muscles from working out so much. Did your dad hurt his back again? M: No. He hurt his knee the other day. The doctor says theres nothing badly wrong, but it needs rest for now.W: I see that the piano isnt in here anymore. Did you already move it into the back room? M: Yeah. I had some

    13、 friends help move it from the living room to the back room last week. That will make it much easier to get it out to the truck on Saturday.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 11. Where is the woman going on holiday?A. To a house next to a lake.B. To a house in the woods.C. To a hotel near the mount

    14、ains.12. What is the woman looking forward to most?A. Sailing.B. Going for a run.C. Catching up on sleep.13. How long has the woman and John been together?A. More than four years.B. More than five years.C. More than six years.【答案】11. A 12. C 13. A【解析】【原文】M: So where are you going on holiday?W: Johns

    15、 taking me to a little house by a lake up north. M: Sounds very peaceful.W: It is. Its exactly what we need after this year. Its been so busy, so weve barely seen each other.M: What are you guys going to do there? W: Sleep hopefully! Im dreaming of lying in bed every day. M: John seems to be more of

    16、 the active type I cant imagine him lying in bed.W: No, he gets up at 6:00 a.m. and goes for a run. There are nice forest paths around the lake with a view of the mountains. We also have the use of a boat, so we can go sailing if the weather is good.M: Sounds ideal.W: I dont want to get my hopes up,

    17、 but I think he might plan on asking me to marry him!M: Its about time. How long have you been together? Four years? W: Five years in June. M: Well, Ill have my fingers crossed for you.W: Thanks. Hed better buy me a nice ring!听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 14. How did the woman tear a hole in h

    18、er jacket?A. It was bitten by her dog.B. It was caught on a fence.C. It got trapped on a tree branch.15. What color is the mans favorite jacket?A. Yellow.B. Blue.C. Black.16. What size jacket does the woman try on?A. Small.B. MediumC. Large.17. How does the woman probably feel in the end?A. Regretfu

    19、l.B. Satisfied.C. Disappointed.【答案】14. C 15. C 16. A 17. B【解析】【原文】M: Can I help you?W: Yes, Im looking to buy a new jacket. My old one has a hole on it.M: Oh no, how did that happen?W: I was walking my dog and she ran into the woods, so I ran after her and it got caught on a tree branch. M: I did th

    20、e same thing but on a fence. So, are you looking for an outdoor jacket? W: Yes, as winter is quickly approaching.M: Indeed, so youll want it warm and waterproof(防水的). This is my favorite one at the moment.W: That is lovely.M: Try it onW: Have you got any other color besides black? M: Yes, you can ge

    21、t it in gray, red, and yellow. A nice blue might suit you actually, and it matches your eyes.W: I need something bright as we often go climbing.M: In that case, Id go with the yellow. How is that on? W: Its a little tight. M: Well, thats the small one, so wed probably go for a medium.W: Well, Im usu

    22、ally a large but a medium should be OK.M: So this one is currently $200, but were actually giving customers a 10% discount this weekend.W: Amazing! Im glad I came in today then.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 18. How old is the festival?A. Under 30 years.B. Over l00 years.C. About l50 years.19. Wh

    23、at is the TT?A. A tourist festival.B. A shopping festival.C. A motor cycle festival.20. Who is Judith Curtiss friend?A. Laurence.B. Anne.C. James.【答案】18. B 19. C 20. B【解析】【原文】We are receiving news that next years TT races on the Isle of Man have been canceled due to the on-going COVID-19 emergency.

    24、The festival, worth about 30 million to the island economy, brings tens of thousands of visitors each year. It has been held every year since 1907 and expected to take place from May 29th to June 12th. Enterprise Minister Laurence Skelly said the “logical decision” to cancel the event for a second y

    25、ear was needed to protect residents and visitors. The 2020 TT Festival was canceled in March, as the first wave of COVID-19 spread through much of Europe. The cancelation of next years motor cycle festival is another huge hit for the islands tourism industry. The border has been closed for months to

    26、 non-residents as the island government battles to prevent the high rates of COVID-19 seen throughout much of the UK. Mr. Skelly said the government could not commit to “welcoming tens of thousands of people to the island in June”. Resident Anne Rostron, whose husband Brian is a former TT rider, sai

    27、d she could see why the decision had been taken, because it would be “letting everybody in” to the island. Her friend Judith Curtis said there were arguments for and against canceling the event, adding, “Its going to hit the island again financially, but youve got to think about the safety of the pe

    28、ople”. James McLaren said although it would be “a disappointment”, it was “better to be safe than sorry”.第二部分阅读理解 (共两节,满分50分)第一节(共15小题; 每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。AThings to Do in London This WeekendNow, some of the most cherished London venues have opened their doo

    29、rs again. Take a look at our lists of exactly what is opening up in London. Columbia Road Flower MarketThe Columbia Road Flower Market is reopening this weekend, but it will be quite different. Stands will be spread out. Nearby roads will be closed and there will be a limit on the number of people w

    30、ho can enter the market. The statement is also calling on locals to support the market but advises people not to visit frequently in order to avoid overcrowding.Lambeth Country ShowThe festival of countryside won t be held in its usual home of Brock well Park this year. However, it is being taken on

    31、line instead. All your favourite aspects of the fair will be part of the virtual edition this weekend, including the highly popular Vegetable Sculpture Competition and other usual lower show competitions, local-themed talks, craft market and virtual music performances. Walthamstow Garden PartyThe fr

    32、ee two-day festival in E17 is going online this year. Over the weekend you can tune in to music and take part in online workshops from crafting to Tai Chi. Dont miss the highlight of the weekend: East London Radio s first-ever live show taking place across the weekend with behind-the-scenes chats wi

    33、th local artists, live music from St Marys Church and much more. Brixton CourtyardA new beer garden is opening in Brixton with D sets, wine tastings and more in a safe environment. South London music venue Brixton Jamm has improved its outdoor space with spaced-out booths and picnic benches.21. What

    34、 measure will be taken in Columbia Road Flower Market?A. Canceling the standsB. Forbidding travelers to visit.C. Limiting the customer number.D. Checking the temperature of travelers.22. What are Lambeth Country Show and the festival in E17 in common?A. Both are held online.B. Both last for two days

    35、.C. Both include competitions.D. Both present virtual music.23. Which of the following will you recommend if someone wants to have a drink?A. Columbia Road Flower Market.B. Lambeth Country Show.C. Walthamstow Garden PartyD. Brixton Courtyard.【答案】21. C 22. A 23. D【解析】【分析】本文是应用文,介绍伦敦一些重新开放的场所。【21题详解】细

    36、节理解题。根据文中第二自然段中“Nearby roads will be closed and there will be a limit on the number of people who can enter the market.”(附近的道路将被封闭,进入市场的人数也将受到限制。)可知Columbia Road Flower Market重新开放后会限制客流量。故选C项。【22题详解】细节理解题。根据文中第三自然段中“The festival of countryside won t be held in its usual home of Brock well Park this

    37、year. However, it is being taken online instead.”(今年的乡村音乐节不会在布洛克威尔公园举行。然而,它被放到了网上。)和第四自然段中“The free two-day festival in E17 is going online this year.”(今年,E17两天免费的音乐节将在网上直播。)可知Lambeth Country Show 和the festival in E17都将转到网络上。故选A项。【23题详解】细节理解题。根据文中第五自然段中“A new beer garden is opening in Brixton with D

    38、 sets, wine tastings and more in a safe environment.”(一个新的啤酒花园在布里克斯顿开放,你可以在这个安全的环境里品尝葡萄酒和做一些其它事情。)可知在Brixton Courtyard可以品尝葡萄酒,如果有人想喝一杯,你会推荐Brixton Courtyard。故选D项。BThe bell rang. Jada sighed, slowly moved from the lockers where she had been leaning, and headed down the hall to her chemistry class. Ho

    39、nors Chemistry! Jada couldnt believe that her mom was making her take the class because Jadas counselor had said that she had real talent in science.Jada had to admit that she liked science and that last years class was a breeze, but come on, Honors Chemistry? She wouldnt know anyone in the class,an

    40、d they probably wouldnt know anyone like her.The good thing about being late is that it shortened the period a bit. The bad thing is that it made her seem like she was making a grand entrance. To make matters worse, the only two seats left in class were at the lab table at the very front of the room

    41、.Jada held her breath and walked in. Everyones eyes were on her. She just knew it. They were staring at her coal black hair (freshly dyed), her black lipstick, her black fingernail polish, and her thrift-store black leather jacket. All she saw were polo shirts and khaki pants.This cant get any worse

    42、, Jada thought. But at least she didnt get shouted at by the teacher. He was too busy talking to a new kid, a HUGE new kid, who had to weigh at least 250 pounds. A football player, probably. She hated football players. They thought they were so great. That group of jocks that hung out by the cafeter

    43、ia always made fun of her.The new kid made his way over to her table with his head down. He had to squeeze into the seat, and his legs wouldnt fit under the lab table. He shot Jada a glance and turned red.Mr. Martin, the teacher, began class with this announcement: Okay, everyone. I know most of you

    44、 know each other from last years Honors Physical Science class. Jada sighed loudly.But just take a minute and introduce yourself to the person sitting at your table. Youll be partners. Youll be working closely together all year.Jada rolled her eyes and stared straight ahead. Then she heard a surpris

    45、ingly soft voice from next to her. Hi, Im Robert. Im new here.24. What can you learn about Jada from the first two paragraphs?A. She found she didnt like science as she thought.B. She was angry that her mother made her go to school.C. She wasnt willing to take the Honors Chemistry class.D. She thoug

    46、ht this years chemistry class would be a breeze,25. The writer described Jadas appearance in paragraph 4 in order to_.A. reveal how different she was from her classmatesB. explain why she was late for school that morningC. imply that she felt sorry for making a grand entranceD. give readers a genera

    47、l impression of science students26. In paragraph 5, the phrase that group of jocks refers to _.A. the new kidB. football playersC. Jadas teacherD. Jadas classmates27. What can we learn about the new kid according to the passage2?A. He was shy.B. He was rude.C. He liked sports.D. He looked sad.【答案】24

    48、. C 25. C 26. B 27. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了Jada第一次上化学课迟到的经历以及她的心理活动。【24题详解】推理判断题。根据文章第一段“The bell rang. Jada sighed, slowly moved from the lockers where she had been leaning, and headed down the hall to her chemistry class.(铃声响了。杰达叹了口气,慢慢地从她一直倚靠的储物柜里走出来,朝走廊走去上化学课)”和文章第二段“Jada had to admit that she

    49、liked science and that last years class was a breeze, but come on, Honors Chemistry? She wouldnt know anyone in the class,and they probably wouldnt know anyone like her.(Jada不得不承认她喜欢科学,去年的课很轻松,但是得了吧,荣誉化学?她不认识班里的任何人,他们可能也不认识像她这样的人)”可知,Jada对于上化学课有些抵触,所以才会在第一次上课时,响铃之后,慢悠悠的起身去教室,并且在新班级也没有任何认识的人。由此可推知,她不

    50、愿意上化学课。故选C。【25题详解】推理判断题。根据文章第三段“The bad thing is that it made her seem like she was making a grand entrance.(糟糕的是,这让她看起来像是在隆重登场)”和第四段“They were staring at her coal black hair (freshly dyed), her black lipstick, her black fingernail polish, and her thrift-store black leather jacket.(他们盯着她乌黑的头发(刚染的),黑

    51、色的口红,黑色的指甲油,还有她在旧货店买的黑色皮夹克)”可知,Jada已经预料到了迟到会让她的出现看起来很隆重,第四段里作者描述Jada与众不同的外表,更能凸显出她因为迟到受到大家的注意而感到心虚和抱歉。故选C。【26题详解】词句猜测题。根据上文“She hated football players. They thought they were so great.(她讨厌足球运动员。他们觉得自己很了不起)”以及该词组所在的句子“That group of jocks that hung out by the cafeteria always made fun of her.(在自助餐厅附近闲

    52、逛的那群运动员总是取笑她)”可知,that group of jocks指代前文的“football players”。故选B。【27题详解】推理判断题。根据文章第六段“The new kid made his way over to her table with his head down.(新来的孩子低着头向她的桌子走去)”以及“He shot Jada a glance and turned red.(他朝杰达瞥了一眼,脸就红了)”可推知,新来的孩子很害羞。故选A。CFor millions of years, Arctic sea ice has expanded and shrunk

    53、 in a rhythmic dance with the summer sun. Humans evolved in this icy world, and civilization relied on it for climatic, ecological and political stability. But now the world comes ever closer to a future without ice. The National Snow and Ice Data Center reported that 2019s minimum arctic sea ice ex

    54、tent was the second lowest on record. Arctic summers could become mostly ice-free in 30 years, and possibly sooner if current trends continue. As the northern sea ice declines, the world must unite to preserve what remains of the Arctic.Although most people have never seen the sea ice, its effects a

    55、re never far away. By reflecting sunlight, Arctic ice acts as Earths air conditioner. Once dark water replaces brilliant ice, Earth could warm substantially, equivalent to the warming caused by the additional release of a trillion tons of carbon dioxide (CO2) into the atmosphere and declining sea ic

    56、e threatens wildlife, from the polar bear to algae that grow beneath the sea ice, supporting the large amount of marine life.To avoid the consequences the scientific community should advocate not just for lowering greenhouse gas emissions, but also for protecting the Arctic from exploitation. The An

    57、tarctic shows the way. In the 1950s, countries raced to claim the Antarctic continent for resources and military installations. Enter the scientists. The 1957-1958 International Geophysical Year brought together scientists from competing countries to study Antarctica, and countries temporarily suspe

    58、nded their territorial disputes (争议). In 1959, 12 countries signed the Antarctic Treaty to preserve the continent for peaceful scientific discovery rather than territorial and military gain.Sixty years later, we must now save the Arctic. A new Marine Arctic Peace Sanctuary (MAPS) Treaty would protec

    59、t the Arctic Ocean as a scientific preserve for peaceful purposes only. Similar to Antarctica, MAPS would prohibit resource exploitation, commercial fishing and shipping, and military exercises. So far, only 2 non-Arctic countries have signed MAPS; 97 more need to sign on to enact it into law. Scien

    60、tists can helpjust as they did for the Antarcticby giving statements of support, asking scientific organizations to endorse (支持) the treaty, communicating the importance of protecting the arctic to the public and policy-makers, and above all, by convincing national leaders to sign the treaty. In par

    61、ticular, Arctic nations must agree that recognizing the arctic as an international preserve is better than fighting over it. In 2018, these countries successfully negotiated a 16-year moratorium on commercial fishing in the Arctic high seas, demonstrating that such agreements are possible.Humans hav

    62、e only ever lived in a world topped by ice. Can we now work together to protect Arctic ecosystems, keep the northern peace, and allow the sea ice to return?28. What can be inferred from the passage?A. wildlife relies on sea ice for food and water.B. The Arctic would be ice-free in 30 years.C. Sea ic

    63、e slows down the global warming.D. The melting of sea ice releases CO2.29. The Antarctic is mentioned in the passage in order to _.A. remind readers of the past of the AntarcticB. propose a feasible approach for the ArcticC. stress the importance of preserving sea iceD. recall how the Antarctic Trea

    64、ty came into being30. The word “moratorium” (in paragraph 4) is closest in meaning to _.A. battleB. banC. memoD. protection31. Which of the following might be the best title of the passage?A. Antarctic: a Successful Comeback?B. Sea Ice and Global WarmingC. Arctic: the Earths FutureD. Life Without Ic

    65、e?【答案】28. C 29. B 30. B 31. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要讲述了北极的海冰在不断减少,如果不加以保护,未来将会出现基本无冰的现象,并指出了海冰的影响以及各国达成一致努力保护海冰。【28题详解】推理判断题。根据第二段中“By reflecting sunlight, Arctic ice acts as Earths air conditioner. (通过反射阳光,北极冰起到了地球空调的作用)”可知,海冰减缓了全球变暖。故选C项。【29题详解】推理判断题。根据第三段中“To avoid the consequences the scientific co

    66、mmunity should advocate not just for lowering greenhouse gas emissions, but also for protecting the Arctic from exploitation. The Antarctic shows the way. (为了避免这种后果,科学界不仅应该提倡降低温室气体排放,还应该提倡保护北极不被开发。南极就展示了这种办法)”可知,文中提到南极是为了展示一种保护北极可以效仿的方式。故选B项。【30题详解】词义猜测题。根据倒数第二段中“In 2018, these countries successfull

    67、y negotiated a 16-year moratorium on commercial fishing in the Arctic high seas, demonstrating that such agreements are possible. (2018年,这些国家通过谈判成功达成了在北极公海_商业捕鱼16年的协议,证明了此类协议是可能的)”由谈判成功,可知这些国家达成了在北极公海停止商业捕鱼16年的协议,moratorium意为“停止,禁止”,与ban意思最为接近。故选B项。【31题详解】主旨大意题。根据第一段中“But now the world comes ever cl

    68、oser to a future without ice. The National Snow and Ice Data Center reported that 2019s minimum arctic sea ice extent was the second lowest on record. Arctic summers could become mostly ice-free in 30 years, and possibly sooner if current trends continue. As the northern sea ice declines, the world

    69、must unite to preserve what remains of the Arctic. (但是现在世界越来越接近一个没有冰的未来。美国国家冰雪数据中心报告称,2019年北极海冰的最小范围是有记录以来第二低的。北极夏季将在30年内基本无冰,如果目前的趋势继续下去,时间可能会更早。随着北方海冰的减少,全世界必须团结起来保护北极的残余)”和最后一段中“Can we now work together to protect Arctic ecosystems, keep the northern peace, and allow the sea ice to return? (我们现在能

    70、共同努力保护北极生态系统,保持北极和平,让海冰恢复吗?)”可知,本文主要讲述了北极的海冰在不断减少,如果不加以保护,未来将会出现基本无冰的现象,并指出了海冰的影响以及各国达成一致努力保护海冰,因此本文的最佳标题选项D“没有冰的生活?”符合题意。故选D项。DWhen it comes to being fit and healthy, were often reminded to aim to walk 10,000 steps per day. This can annoy many, especially when were busy with work and other commitme

    71、nts-and yet where did this number actually come from?The 10,000 steps a day target seems to have come about from a trade name pedometer sold in1965 by Yamasa Clock in Japan. The device was called Manpo-kei, which translates to 10,000 steps meter. This was a marketing tool for the device and has seem

    72、ed to have stuck across the world as the daily step target. Its even included in daily activity targets by popular smartwatches, such as Fitbit.Research has since investigated the 10,000 steps a day target. But while some research has shown health benefits at 10,000 steps, recent research from Harva

    73、rd Medical School has shown that, on average, around 4.400 steps a day is enough to significantly lower the risk of death in women. This was when compared to only walking around 2,700 steps daily. The more steps people walked, the lower their risk of dying was,before leveling off at around 7,500 ste

    74、ps a day. No additional benefits were seen with more steps. Although its uncertain whether similar results would be seen in men, its one example of how moving a little bit more daily can improve health and lower risk of death.Recent research at the University of Texas has also demonstrated that if y

    75、oure walking fewer than 5000 steps a day, your body is less able to metabolize(新陈代谢) fat the following day. A buildup of fat in the body can also increase a persons likelihood of developing cardiovascular disease and diabetes. This is further supported by previous research which shows people who wal

    76、ked less than 4,000 steps a day could not change this decreased fat metabolism.If you want to increase how many steps you get daily, or simply want to move more, one easy way includes walking to work if possible, or taking part of an online exercise program if youre working from home. Meeting with f

    77、riends for a walk - rather than in a cafe or pub - can also be useful.32. What does the author think of the 10,000 steps per day?A. It is an upsetting target to achieve.B. It is likely to go out of style quickly.C. It is a rising tendency of mental healthD. It is effective in reducing pressure on wo

    78、rk.33. What does research from the Harvard Medical School suggest about the target?A. It matters as much as 7500 steps a day.B. The more steps, the lower risk of death.C. A bit more than the target can improve health.D. About half that target appears to be beneficial.34. What does the fourth paragra

    79、ph mainly tell us?A. Absence of previous research.B. Recent findings of fat buildup.C. Problems of less daily walking.D. Possible causes of physical challenges.35. Which of the following is one of the suggested ways according to the passage?A. Working at home.B. Treating friends in a cafe or pub.C.

    80、Driving lo work.D. Signing up for online exercise programs.【答案】32. A 33. D 34. C 35. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要讲述了10000步有关健康发展历史的由来,说明了保持健康的不同人群每天应走的步数以及健康的重要性。【32题详解】推理判断题。根据文章第一段“When it comes to being fit and healthy, were often reminded to aim to walk 10,000 steps per day. This can annoy many(说到保持健康,

    81、我们经常被提醒每天要走1万步。这可能会惹恼很多人)”可知,作者认为每天一万步是一个令人苦恼的目标。故选A。【33题详解】推理判断题。根据文章第三段“But while some research has shown health benefits at 10,000 steps, recent research from Harvard Medical School has shown that, on average, around 4.400 steps a day is enough to significantly lower the risk of death in women.(虽

    82、然一些研究表明走1万步对健康有益,但哈佛医学院最近的研究表明,平均每天约4400步就足以显著降低女性的死亡风险)”可知,每天走大约4400步,即一万步目标的一半似乎是有益的。故选D。【34题详解】主旨大意题。根据文章第四段“Recent research at the University of Texas has also demonstrated that if youre walking fewer than 5,000 steps a day, your body is less able to metabolize(新陈代谢) fat the following day.(德克萨斯大

    83、学最近的研究也表明,如果你每天步行少于5000步,第二天你的身体代谢脂肪的能力就会下降)”可知,第四段主要告诉我们日常步行减少带来的问题。故选C。【35题详解】细节理解题。根据文章最后一段“If you want to increase how many steps you get daily, or simply want to move more, one easy way includes walking to work if possible, or taking part of an online exercise program if youre working from home

    84、.(如果你想增加每天的步数,或者只是想多运动,一个简单的方法是,如果可能的话步行去上班,或者如果你在家工作的话,参加一个在线锻炼项目)”可知,根据文章,报名参加在线锻炼项目是建议的方法之一。故选D。第二节 (共5小题: 每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Mold is unpleasant because of how it looks and smells. Some people have the habit of removing mold from food in order to consume the

    85、unaffected rest. _36_Removing the moldy parts doesnt guarantee that the toxins(毒素) present in the product will be removed completely. Therefore, they can cause illness or food poisoning. Only hard and dry food scan be consumed once the moldy part has been removed. Therefore, you should completely th

    86、rowaway soft and moist foods in this situation. _37_We cant afford to ignore the presence of molds on the surface and inside products. However its okay to eat cured meat products, firm fruits, and vegetables._38_Many of these have to do with the consumption of raw foods that havent undergone the app

    87、ropriate processes. For example, eat some fruits without washing them thoroughly. Some chemicals are often added to them while they are being grown or processed. Besides, consuming raw or undercooked white fish, without prior freezing, also increases the risk of contamination(污染) with anisakis. _39_

    88、Experts usually recommend unfreezing products in the refrigerator. This prevents temperatures that are favorable for bacterial growth.ln addition, you must take care when handling raw foods and cooked foods to avoid cross-contamination. Cross-contamination can occur through indirect spread of microo

    89、rganisms by equipment, food handlers, cook facilities or surfaces. _40_Microorganisms could pass from one to the other and certain microorganisms cause most types of food poisoning, After entering the body, these living things release poisons that make people sick.A. These problems exist everywhere.

    90、B. There are other dangerous situationsC. You should never use the same tools.D. Food unfreezing processes are a critical point.E. Therefore, many think it can be a common problem.F. However, many are unaware this could lead to illness.G. You should never eat bread that have developed mold.【答案】36. F

    91、 37. G 38. B 39. D 40. C【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要讲述了导致霉菌的原因以及如何正确的避免霉菌传播导致疾病。【36题详解】根据上文“Some people have the habit of removing mold from food in order to consume the unaffected rest.(有些人有从食物中去除霉菌的习惯,以食用未受影响的休息)”和下文“Removing the moldy parts doesnt guarantee that the toxins present in the product will be

    92、removed completely. Therefore, they can cause illness or food poisoning.(去除发霉的部分并不能保证产品中的毒素将被完全去除。因此,它们会引起疾病或食物中毒)”可知,空处和上文形成转折关系,说明去除霉菌也可能会导致疾病。F项:However, many are unaware this could lead to illness.(然而,许多人没有意识到这可能导致疾病)符合语境。故选F。【37题详解】根据上文“Only hard and dry food scan be consumed once the moldy par

    93、t has been removed. Therefore, you should completely throwaway soft and moist foods in this situation.(除去发霉的部分后,只有硬质和干燥的食物才能食用。因此,在这种情况下,你应该完全扔掉柔软和潮湿的食物)”可知,软的食物发霉后不能使用。G项:You should never eat bread that have developed mold.(你不应该吃已经发霉的面包)符合语境。故选G。【38题详解】空处为段落主题句。根据下文“Many of these have to do with th

    94、e consumption of raw foods that havent undergone the appropriate processes.(其中许多都与未经过适当加工的生食品有关)”可知,本段主要讲述一些其他的危险的情况。B项中“other dangerous situations”和下文的“these”对应。B项:There are other dangerous situations(还有其他危险的情况)符合语境。故选B。【39题详解】根据下文“Experts usually recommend unfreezing products in the refrigerator.

    95、This prevents temperatures that are favorable for bacterial growth.(专家们通常会推荐冰箱里的解冻产品。这就阻止了有利于细菌生长的温度)”可知,空处主要说明要注意解冻的温度。D项:Food unfreezing processes are a critical point.(食品解冻过程是一个临界点)符合语境。故选D。【40题详解】根据上文“Cross-contamination can occur through indirect spread of microorganisms by equipment, food hand

    96、lers, cook facilities or surfaces.(交叉污染可通过设备、食品操作者、烹饪设施或表面的微生物间接传播发生)”可知,空处说明避免使用相同的工具处理食物。C项:You should never use the same tools.(你不应该使用相同的工具)符合语境。故选C。第三部分语言运用 (共两节, 满分30分)第一节完形填空(共15小题: 每小题1分, 满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。Life can get tough, but its important to ke

    97、ep fighting for the better. In particular, due to COVID-19, many more people are struggling with_41_challenges right now, whether thats illness, inability to move around_42_, or a reduction in contact with friends and family. Lets explore some ways to keeping fighting and get through the difficult t

    98、imes.Change any expectations you have of yourself. Its okay to slow down and_43_ the number of things you have on your plate. Actually, its impossible to_44_at your full potential in a hard time. So understand and accept that youre going through a rough patch and allow yourself to_45_to this period

    99、in your life.Be kind to yourself. Whatever it is that youre going through, make it part of your_46_to do something every day that makes you happy. Dont focus on the big, unsustainable gestures like trips abroad_47_, focus on the smaller pleasures in life, like having a cup of really good coffee or a

    100、 hot bath.Reduce your exposure to things that_48_negative emotions. When you are mentally strong, you might be fine watching the news about_49_events because you know that life isnt always like this. But when youre mentally weak, you might_50_ yourself that life is all doom and gloom. The_51_hasnt c

    101、hanged-your state of mind has.Finally, dont be afraid to_52_ for help. We all need a helping hand sometimes. Its_53_ to be ashamed of. Online forums are a great way to find_54_because they focus on the problem at hand, and youll always find people going through_55_issues. You may not get a solution

    102、to your troubles, but sometimes just being able to share your feelings is enough.41. A. worthyB. variousC. technologicalD. psychologica142. A. physicallyB. merrilyC. instantlyD. freely43. A. increaseB. keepC. reduceD. show44. A. performB. pressC. profitD. plot45. A. adoreB. adjustC. applyD. appeal46

    103、. A. favorB. intensionC. occupationD. routine47. A. ThereforeB. OtherwiseC. InsteadD. Furthermore48. A. produceB. defineC. switchD. weaken49. A. positiveB. negativeC. grandD. sporting50. A. convinceB. encourageC. inspireD. persuade51. A. environmentB. gestureC. emotionD. news52. A. turn outB. reach

    104、outC. lay outD. wear out53. A. anythingB. everythingC. nothingD. something54. A. ambitionB. evidenceC. preferenceD. support55. A. similarB. foreseeableC. dynamicD. tough【答案】41. B 42. D 43. C 44. A 45. B 46. D 47. C 48. A 49. B 50. A 51. D 52. B 53. C 54. D 55. A【解析】【分析】本文是说明文。由于COVID-19,现在有更多的人正在与各种

    105、挑战作斗争,无论是疾病、无法自由活动,还是与朋友和家人接触减少。本文介绍了一些保持斗志、度过难关的方法。【41题详解】考查形容词词义辨析。句意:特别是由于COVID-19,现在有更多的人正在与各种挑战作斗争,无论是疾病、无法自由活动,还是与朋友和家人接触减少。A. worthy值得的;B. various各种各样的;C.technological科技的 ;D.psychological心理的。根据后文的举例得知,疫情给大家带来各种挑战。故选B。【42题详解】考查副词词义辨析。句意:特别是由于COVID-19,现在有更多的人正在与各种挑战作斗争,无论是疾病、无法自由移动,还是与朋友和家人接触减少

    106、。A. physically身体地;B.merrily快乐地;C. instantly马上;D.freely自由地。根据“ inability to move around”得知,疫情不能让大家到处走动。故选D。【43题详解】考查动词词义辨析。句意:放慢脚步,减少你盘子里的东西是可以的。A. increase增加;B.keep保持;C.reduce 减少;D.show展示。根据“Its okay to slow down and”得知,这里是建议放慢脚步和减少盘子里的东西。故选C。【44题详解】考查动词词义辨析。句意:事实上,在困难时期是不可能发挥你的全部潜力的。A. perform表演、表现

    107、;B. press按压;C. profit获利;D.plot策划。根据“So understand and accept that youre going through a rough patch ”得知,不可能表现自己全部潜能。故选A。【45题详解】考查动词词义辨析。句意:所以理解并接受你正在经历一个艰难的阶段,让自己适应生活中的这一阶段。A. adore喜爱;B.adjust调整;C.apply申请;D.appeal吸引。根据“ So understand and accept that youre going through a rough patch ”得知,这是建议调整自己去适应。

    108、故选B。【46题详解】考查名词词义辨析。句意:无论你正在经历什么,让它成为你日常生活的一部分,每天做一些让你快乐的事情。A. favor支持;B.intension强度;C. occupation职责;D.routine常规。根据“do something every day”得知,当做这是日常的事。故选D。47题详解】考查副词词义辨析。句意:不要把注意力集中在那些重大的、不可持续的举动上,比如出国旅行,而是集中在生活中更小的快乐上,比如喝一杯上好的咖啡或洗个热水澡。A.Therefore因此 ;B.Otherwise否则;C. Instead相反;D.Furthermore而且。根据“Don

    109、t focus on the big, unsustainable gestures like trips abroad”得知,前后是转折关系,相反要多想一些快乐的小事。故选C。【48题详解】考查动词词义辨析。句意:减少接触那些会产生负面情绪的事物。A. produce生产;B.define定义;C. switch转换;D.weaken减弱。根据“Reduce your exposure to things”得知,不要接触的是会让你产生负面情绪的事,故选A。【49题详解】考查形容词词义辨析。句意:当你精神强大时,你可能看负面新闻会没事,因为你知道生活并不总是这样。A. positive积极的;

    110、B. negative消极的;C. grand伟大的;D.sporting体育运动的。根据“negative emotions. ”得知,这是原词复现。故选B。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:但当你精神虚弱时,你可能会让自己相信生活是悲观的。A. convince使相信;B. encourage鼓励;C. inspire激励;D.persuade劝说。根据“ because you know that life isnt always like this. ”得知,精神虚弱就让自己相信生活悲观。故选A。【51题详解】考查名词词义辨析。句意:新闻没有变,你的心态变了。A. environm

    111、ent环境;B.gesture姿势;C.emotion情感;D.news新闻。根据“you might be fine watching the news ”得知,这是不同心态下对相同新闻的看法。故选D。【52题详解】考查动词短语词义辨析。句意:最后,不要害怕寻求帮助。A. turn out结果证明;B. reach out伸出;C. lay out展示;安排;D.wear out磨损。根据“ We all need a helping hand sometimes. ”得知,我们可以去求助。故选B。【53题详解】考查不定代词词义辨析。句意:这没什么可羞耻的。A. anything任何事;B.

    112、everything一切;C. nothing没有事;D.something某事。根据“ We all need a helping hand sometimes. ”得知,求助不是可耻的事情。故选C。【54题详解】考查名词词义辨析。句意:在线论坛是寻找支持的好方法,因为它们关注的是手头的问题,你总是会发现人们也会遇到类似的问题。A. ambition志向;B. evidence证据;C. preference偏爱;D.support支持。根据“because they focus on the problem at hand,”得知,网上论坛是获得支持的好途径,因为大家有类似的问题。故选D。

    113、【55题详解】考查形容词词义辨析。句意:在线论坛是寻找支持的好方法,因为它们关注的是手头的问题,你总是会发现人们也会遇到类似的问题。A. similar相似的;B.foreseeable可预见的;C. dynamic动态的;D.tough艰难的。根据“but sometimes just being able to share your feelings is enough.”得知,大家会有类似的问题困扰。故选A。【点睛】第二节(共10小题; 每小题1.5分, 满分15分)阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容 (1个单词)或括号内单词的正确形式。Ten years ago, Sir Rich

    114、ard Branson launched an exciting challenge. A reward of $25 million_56_(offer) to anyone if he/she came up with an achievable and sustainable way to remove greenhouse gases from the air. He thought such an innovation would soon materialize, and that_57_(power) people like him would implement a top-d

    115、own solution in one fell swoop(一下子).No such situation appeared, not even with the massive reward. But all is not lost. Branson believed everyone could participate in_58_ (save) humanity; it wouldnt be a task for just a few superheroes. It was the spirit_59_ inspired Paul Hawken and a network of rese

    116、archers to come up with the book, Drawdowns.Drawdown focuses on small, practical steps, not_60_(possible) solutions. Hawkens researchers collected data, information and practical knowledge, creating what is something of an encyclopedia (百科全书) of solutions_61_the climate risk. One section of the book

    117、, Coming Attractions, _62_(look) at solutions that we are close to getting a handle on, and they are likely to be useful ones for the near future. Not a daydream, in other words,Just as it says in this book, we cant just build a piece of big equipment_63_(make) the air cleaner. We can make small_64_

    118、(contribute) like reducing food waste, changing the lightbulbs to LED, installing solar panels and so on.We are living in _65_interconnected world, so we need to think about the community, about the common interests of many individuals inhabiting a single planet.【答案】56. would be offered 57. powerful

    119、 58. saving 59. that 60. impossible 61. to 62. looks 63. to make 64. contributions 65. an【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了保罗霍肯和一群研究人员写的名叫Drawdowns的书。【56题详解】考查动词时态语态。句意:如果他/她能想出一个切实可行的、可持续的方法来消除空气中的温室气体,将获得2500万美元的奖励。根据Ten years ago和if可知,主句使用过去将来时,主语A reward of $25 million和动词offer为被动关系,需用过去将来时的被动语态。故填would be of

    120、fered。【57题详解】考查形容词。句意:他认为这样的创新很快就会实现,像他这样有权势的人会一下子实施一个自上而下的解决方案。修饰名词people可知,应用形容词作定语。故填powerful。【58题详解】考查非谓语动词。句意:布兰森相信每个人都可以参与拯救人类;这不是几个超级英雄的任务。介词in后面需加动名词作宾语。故填saving。【59题详解】考查强调句。句意:正是这种精神启发了保罗霍肯和一群研究人员创作了Drawdowns一书。“It be+被强调的部分+that(强调人可用who)+句子其他部分”为强调句的基本句型,此处对主语the spirit进行强调,故填that。【60题详解

    121、】考查形容词。句意:Drawdowns这本书侧重于小的、实际的步骤,而不是不可能的解决方案。修饰名词solutions需用形容词作定语,结合句意可知,此处为“不可能的”。故填impossible。【61题详解】考查介词。句意:霍肯的研究人员收集了数据、信息和实用知识,创造了一本解决气候风险的百科全书。solution to为固定用法,意为“的解决办法”。故填to。【62题详解】考查动词时态和主谓一致。句意:书中“即将到来的吸引力”一节介绍了我们即将掌握的解决方案,它们在不久的将来可能会很有用。此处陈述客观事实,使用一般现在时,主语One section of the book是单数,谓语动词使

    122、用第三人称单数形式。故填looks。【63题详解】考查非谓语动词。句意:就像这本书里说的,我们不能仅仅建造一件大设备来净化空气。此处需用动词不定式作目的状语。故填to make。【64题详解】考查名词。句意:我们可以做一些小小的贡献,比如减少食物浪费,把灯泡换成LED灯,安装太阳能板等等。make为动词,空处需填名词作宾语。contribution为可数名词,此处表示泛指,且没有冠词限定,需填名词复数形式。故填contributions。【65题详解】考查冠词。句意:我们生活在一个相互联系的世界里,所以我们需要考虑社区,考虑居住在同一个星球上的许多个人的共同利益。world为可数名词,此处表示

    123、泛指,需用不定冠词修饰,interconnected发音以元音音素开头,需用不定冠词an。故填an。第四部分写作(共两节,满分40分)第一节应用文写作(满分15分)66. 假定你是李华,由于新冠病毒德尔塔(novel coronavirus-Delta)爆发, 你校决定推迟开学,请你给回国度假的留学生Jack 写封邮件,告知此事。内容包括:1.告知推迟开学;2.介绍疫情;3.开学日期另行通知。注意: 1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。【答案】Dear Jack,I am so sorry to inform you that well have to postpone t

    124、he start of school this term due to the outbreak of novel coronavirus Delta during this summer vacation.You must have known that the new virus-Delta is spreading all over the world, and that the situation is getting from bad to worse. Many people have been infected and died. It is generally accepted

    125、 that the best way to avoid being infected is not to gather and stay at home. So in order to defeat this infectious disease, weve decided to delay the start of school. The school will not begin until the outbreak is controlled and over. The specific time will be announced later.Yours,Li Hua【解析】【分析】本

    126、篇书面表达是一篇应用文,要求考生给回国度假的留学生Jack 写封邮件,告知由于新冠病毒德尔塔(novel coronavirus-Delta)爆发, 学校决定推迟开学这件事。【详解】1.词汇积累由于:due to=because of决定做某事:decide to do sth.=be determined to do sth.开始:beginstart宣布:announcedeclare2.句式拓展简单句变复合句原句:Many people have been infected and died.拓展句:Many people have been infected and died, whi

    127、ch is heartbreaking.【点睛】高分句型1You must have known that the new virus-Delta is spreading all over the world, and that the situation is getting from bad to worse.(that引导宾语从句)高分句型2It is generally accepted that the best way to avoid being infected is not to gather and stay at home.(it为形式主语,that引导主语从句)第二节

    128、读后续写(满分25分)67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文,续写词数应为150左右。COVID-19 made social distancing” a big problem for 2020 and forced us to adapt in new and often creative ways. My super-social teenage daughters adapted by meeting with their friends on video chat; school campuses closed but adapted wit

    129、h online classes.However, social distancing with my parents added an extra challenge. Wed recently moved them(very old) into the house across the street from us. It was wonderful to have them so close, but once COVID-19 arrived, everything changed.How could we care for and interact with my parents b

    130、ut keep social distance at the same time? I could buy their groceries, and leave them on their doorstep-that would be easy. Meeting their social needs was another matter. They did not use computers or smartphones, so there had to be another way to connect. After much thought, my daughters decided we

    131、 could reach out with beautiful cards, letters and pictures. and one of our dogs could deliver them!Wed read in the news that although animals could be carriers of the virus, the likelihood was low, so we felt excited about the prospect of our new delivery method. The question was, which dog was bes

    132、t suited for the job? We considered each one carefully : Tootsie, Stevie or Stuffy.We decided to give Tootsie the first shot at it. We tied a small package loosely over her head and sent her toward my parents door. Holding our breath, we watched as she approached the house. Suddenly, she turned left

    133、, made a beeline for a largedirtpatch (土堆),shook the package from her neck, and started to bury it, but stopped by our shouts of dismay.Little Stevie was up next. He had more focus ; surely he could do the job. With the package affixed to his back, we set him on course. Stevie looked strong going in

    134、. He ran toward the door and nearly made it, but then a lizard (壁虎)ran in front of him. Chasing lizards is Stevies favorite pastime, so we knew all bets were off. Sure enough, Stevie chased that lizard all over the yard and then went running down the street. I watched with disappointment as my daugh

    135、ters disappeared after him.Paragraph 1: Later, we were ready for a final go-Stuffy.Paragraph 2: Stuffy received treats (healthy carrots) and seemed truly proud of himself.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。【答案】Later, we were ready for a final goSuff. The vet had recently told us that he nee

    136、ded to go on a diet. He was our last choice. But Suffy loved to chase his ball, so maybe there was hope. We tied him up with the package (which was looking a bit sorry by then) and walked him across the street. My daughter threw a ball toward my parents front door, and Stuffy bounded along the path.

    137、 My parents opened their door just as Stuffy reached the threshold, and they successfully removed the package from his back as we all cheered and jumped up and down for Suffy. Mission accomplished!Suffy received treats (healthy carrots) and seemed truly proud of himself. He did well and we enjoyed i

    138、t so much that he continued to deliver cards, pictures and little items to my parents every day. We call him our DngDong Doggy, even though we have yet to teach him to ring the doorbell.【解析】【分析】本文讲述了新冠肺炎时期,作者为了既能和年老的父母保持联系,又能保持社交距离,决定让小狗联系父母送礼物,完成这项任务,经过几只小狗的实践,最终成功的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“后来,我们准备好了最

    139、后一搏 Suff。”可知,第一段可描写训练小狗Suff给父母送东西的经过和结果。由第二段首句内容“Suff得到了奖励(健康的胡萝卜) ,他似乎真的为自己感到骄傲。”可知,第二段可描写得到奖励后,小狗Suff能够胜任这份工作,继续完成任务,小狗和家人都很开心。2.续写线索:准备引诱到达成功喜悦奖励继续开心3.词汇激活行为类准备:tie him up with the package/put the package on his back / walk him across the street.引诱到达:throw a ball /cast a ball/ reach/arrive at.成功继

    140、续:open their door / welcome/ continue/go on情绪类.希望:our last choice/ hope /wish.激动;喜欢:cheer/jump up and down /enjoy it/like it【点睛】高分句型1. We tied him up with the package (which was looking a bit sorry by then) and walked him across the street. (定语从句)高分句型2. We call him our DngDong Doggy, even though we have yet to teach him to ring the doorbell.(让步状语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江苏省如皋市2022届高三上学期期初调研英语试题(含听力) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558788.html
    相关资源 更多
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt
  • 《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt
  • 《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt
  • 《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt
  • 2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc
  • 2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx
  • 2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 4 NATURAL DISASTERS课件 新人教版必修第一册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 WILDLIFE PROTECTION 新人教版必修第2册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 2 TRAVELLING AROUND 新人教版必修第1册.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx2023年高考英语一轮复习 Unit 1 Lifestyles课件 北师大版必修1.pptx
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 4 Cyberspace 单元主题语篇训练(一)(含解析)北师大版必修2.doc
  • 2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc2022年高考英语一轮复习 Unit 3 Celebration 单元主题语篇训练(二)(含解析)北师大版必修1.doc
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题四 语篇填空.pptx
  • 2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx2023届高考二轮总复习课件 英语 (适用于老高考新教材) 专题三 完形填空.pptx
  • 河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc河南省2021届高三英语上学期1月期末试题汇编 短文改错专题.doc
  • 河南省2015届高三高考冲刺卷 英语 扫描版含答案.doc河南省2015届高三高考冲刺卷 英语 扫描版含答案.doc
  • 五年高考(2011-2015)英语试题分项精析版专题22 阅读理解之社会生活类(解析版) WORD版含解析.doc五年高考(2011-2015)英语试题分项精析版专题22 阅读理解之社会生活类(解析版) WORD版含解析.doc
  • 2022版高考英语一轮复习 专题二十一 应用文写作模拟训练(含解析).docx2022版高考英语一轮复习 专题二十一 应用文写作模拟训练(含解析).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1