分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 30

类型2019_2020学年高中英语第20单元检测B北师大版选修7.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:569010
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:30
  • 大小:2.29MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 20 单元 检测 北师大 选修
    资源描述:

    1、第二十单元检测(B)(时间:120 分钟 满分:150 分)第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Boy!How quickly technology changes!So many people have a computer in their homes nowadays.W:I know.I feel so behind t

    2、he times.1.What can be inferred about the woman?A.She doesnt have a computer.B.Her computer is the latest model.C.She has fallen behind others at work.答案:A W:Can you take a picture of me with the mountains in the background?M:Im afraid I just ran out of the film.2.What does the man mean?A.Hes just b

    3、ack from a horror film.B.He doesnt have any more film.C.He doesnt know how to use the camera.答案:B M:Im no expert,but that noise in your fridge doesnt sound good.Maybe you should call and have it checked out.W:Youre right,and I suppose Ive put it off long enough.3.What will the woman probably do?A.Ca

    4、ll a repair person soon.B.Ask the man to fix her fridge.C.Wait to see if the problem will disappear.答案:A W:What do you think I should buy for my mom on her birthday?M:If I were you,I would buy a mobile phone.It would be an excellent gift.W:Thats a good idea.4.What will the woman most probably buy fo

    5、r her mother?A.A cellphone.B.A computer.C.A washing machine.答案:A W:I wish I had a mobile phone.M:Me,too.Then we could contact each other anywhere anytime.W:Uh.Uh,not in class,though.5.What are the speakers?A.They are workers.B.They are sales people.C.They are students.答案:C 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 2

    6、2.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。W:Where is Irene?I havent seen her all day.M:Shes in the computer room using the Internet.W:Recently,she has been spending hours and hours on the I

    7、nternet every day.I think shes addicted to it!M:Nonsense!Shes probably just getting some facts for her report.W:No,shes just wasting all her time on the BBS or in one of those discussion groups.And yesterday,she was using the Internet to do some shopping!M:If youre really worried,lets go to get her.

    8、We can encourage her to do something else.W:OK,but youll have to wait a minute.First I have to check my email.6.What is Irene doing now?A.She is using the computer.B.She is working on her report.C.She is playing computer games.答案:A 7.Why is the woman worried about Irene?A.Because she is afraid Irene

    9、 spends too much money.B.Because she is afraid Irene is doing too much work.C.Because she is afraid Irene is addicted to playing games on the Internet.答案:C 8.What will the woman do after checking her email?A.Reply to the email.B.Go to play with Irene.C.Go to get Irene out of the computer room.答案:C 听

    10、第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。W:Have you finished your paper,Mr Smith?M:Yes,I have.W:How could you finish it so fast?M:I got a lot of information on the Internet.Do you use the net?W:No,I dont.I think its too expensive.M:No,its not.The fee is only one dollar an hour.W:But I havent connected my computer to th

    11、e Internet yet.Can you tell me how to do it?M:All right.You just go to the post office and apply for a website,and then you can use it.You pay the fee every month just as you do with your telephone.W:Thank you very much.I think I will do it.9.Where did the man get so much information?A.On the Intern

    12、et.B.On the radio.C.On the television.答案:A 10.How often should the fee be paid?A.Every month.B.Every two months.C.Every week.答案:A 11.What will the woman do?A.She will use the computer in her office.B.She will apply for a website in the post office.C.She will decide not to use the Internet in the fut

    13、ure.答案:B 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。W:Which subject do you like best at school?M:Computer studies.W:Why?M:I can log onto the web and get a lot of information.W:Do your classmates like the subject?M:Yes.More boys than girls like the subject.W:Why dont many girls like computers?M:Hmm,girls and machines ne

    14、ver mix.Girls are romantic and most of them like arts.12.Which subject does the man like best at school?A.Maths.B.Arts.C.Computer studies.答案:C 13.Which of the following is true?A.Most girls like machines.B.More boys than girls like the computer.C.More girls than boys like the computer.答案:B 14.Why do

    15、 most girls like arts?A.They are romantic.B.They are pretty.C.They are silly.答案:A 听第 9 段材料,回答第 15、16 题。M:Gee.I wish I had enough money to hire a housekeeper.W:Oh,dont be so lazy.Is it really that hard to keep your room clean?M:Its not just my room.I need someone to wash my clothes and fix my lunch,t

    16、oo.W:Is that all?M:Well,it would be nice if they could serve me breakfast in bed and also do my homework.W:And I suppose youd want someone who never complains about having to do so much work.M:Sure,why not?W:I dont think you can find a human being like that.What you need is a robot.15.What can we kn

    17、ow about the man?A.He hates to do housework.B.He is a very hardworking man.C.He enjoys cooking his own meals.答案:A 16.Whats the womans opinion?A.She suggests the man do his own work.B.She believes the man should hire a housekeeper.C.She believes the man is asking for something impossible.答案:C 听第 10 段

    18、材料,回答第 17 至 20 题。Third,fourth and fifth graders are going all over the world without ever leaving their computer at school.Arundel Elementary School in San Carlos,California could be the most wired school in America.They are wired to the Internet through their computers.On the Internet,30 Arundel st

    19、udents from kindergarten to the fifth grade log onto computers every day.Teacher Judy Garber says its hard to get the kids away from the computers.They dont even want to take a break.Laura Bacon likes to visit other students.Shes going to Peggys page.Peggy is a school student in London,England.She p

    20、uts her own homepage on the Internet.It includes pictures of Peggy,her school,her mom,dad and friends.You can send her mails,too.Scientist John Gage helped to wire Arundel School.He said,“there is a plan to connect 12 thousand California schools on the Internet.”On November 4th,parents and computer

    21、experts did a test run for this day and Arundel was wired to the Internet.17.Whats this news story mainly about?A.Children going online at school.B.School children travelling all over the world.C.Laura Bacon in California visiting Peggy in London.答案:A 18.Why is it hard to get the kids away from the

    22、computers?A.Because they love the games on the computers.B.Because they are too young to learn how to use them.C.Because they love to do things on the Internet so much that they refuse to leave their computers.答案:C 19.Whats the relationship between Laura and Peggy?A.They are schoolmates.B.They conta

    23、ct each other on the Internet.C.They have been close friends for many years.答案:B 20.What will happen in the near future?A.Laura Bacon will go to London to visit Peggy.B.The school will not allow the kids to use the computers.C.More California schools will be wired to the Internet.答案:C 第二部分 阅读理解(共两节,

    24、满分 40 分)第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。A Science is a major topic in our culture.Since it touches almost every field of our life,educated people need at least some knowledge of its structure and operation.They should also have an understanding of the scientific subc

    25、ulture in which scientists live and what kinds of people they are.An understanding of general characteristics of science as well as specific scientific ideas is easier to obtain if one knows something about the things that excite and discourage scientists.This book is written for the person whose kn

    26、owledge of science is not complete;for the person who has been presented with science as a musty(发霉的)storehouse of dried facts;for the person who sees the chief objective of science as the production of tricks;and for the person who views the scientists as some sort of magician.The book can be used

    27、to add to a course in any science,to come with any course that attempts to give an understanding of the modern world,or simply to provide a better understanding of science.We hope this book will lead readers to a broader view on scientific attitudes and a more realistic view of what science is,who s

    28、cientists are,and what they do.It will give readers an idea and understanding of the relationship between science and our culture and an appreciation of the roles science may play in our culture.Besides,readers may learn to appreciate the relationship between scientific views and some of the values

    29、and philosophies(哲学)that are deep in our culture.We have tried to present in this book a correct and up-to-date picture of the scientific world and the people who populate it.That population has in recent years come to include more and more women.This increasing role of women is not just the only ev

    30、ent but,rather,part of the trend obvious in all parts of society,as more women enter traditionally male-controlled fields and make influential contributions.We have also tried to make the book entertaining as well as informative.Our method is usually informal.We feel,as many other scientists do,that

    31、 we shouldnt take ourselves too seriously.As the readers may observe,we see science as a delightful pastime(消遣)rather than as a cruel and unpleasant way to earn a living.21.According to the passage,“scientific subculture”means .A.scientific society B.technical group C.complex situation D.knowledge s

    32、ystem 解析:由其后的定语从句“inwhichscientistslive”可知,scientificsubculture 指的是科学家们生活的社会,故选 A 项。答案:A 22.We need to know something about science because .A.scientists have specific scientific ideas B.science affects almost every field of our life C.it is easier to understand general characteristics of science D.

    33、it is not easy to understand the things that excite and discourage scientists 解析:由短文第一段中“Sinceittouchesalmosteveryfiledofourlife,educatedpeopleneedatleastsomeknowledge.”可知,原因在于科学存在于我们生活中的方方面面。答案:B 23.The book mentioned in this passage is written for readers who .A.want to make a contribution to scie

    34、nce B.have a thorough understanding of science C.want to break from the male-controlled world D.have a misunderstanding about science 解析:由短文第二段第一句可知,“本书针对的读者是科学知识不完善者,将客观科学当成骗人的把戏者,将科学家看作魔术师者等”,故选 D 项。答案:D 24.This passage is most probably .A.the review of a book B.the concluding part of a book C.the

    35、 information added to a book D.the introduction of a book 解析:文章先讲了科学的重要性,然后从书的适合人群、内容等方面对书进行了介绍,故选 D 项。答案:D B Modern inventions have speeded up peoples lives amazingly.Motor-cars cover a hundred miles in little more than an hour,aircrafts cross the world within a day,while computers operate at light

    36、ning speed.Indeed,this love of speed seems never-ending.Every year motor-cars are produced which go even faster and each new computer boasts(吹嘘)of saving precious seconds in handling tasks.All this saves time,but at a price.When we lose or gain half a day in speeding across the world in an airplane,

    37、our bodies tell us so.We get the uncomfortable feeling known as jet-lag;our bodies feel that they have been left behind in another time zone.Again,spending too long at computers results in painful wrists and fingers.Mobile phones also have their dangers,according to some scientists;too much use may

    38、transmit(传输)harmful radiation into our brains,a consequence we do not like to think about.However,what do we do with the time we have saved?Certainly not relax,or so it seems.We are so accustomed to constant activity that we find it difficult to sit and do nothing,or even just one thing at a time.Pe

    39、rhaps the days are long gone when we might listen quietly to a story on the radio,letting imagination take us into another world.There was a time when some peoples lives were devoted simply to the cultivation of the land or the care of cattle.No multi-tasking there;their lives went on at a much gent

    40、ler pace,and in a familiar pattern.There is much that we might envy about a way of life like this.Yet before we do so,we must think of the hard tasks our ancestors faced:they farmed with bare hands,often lived close to hunger,and had to fashion tools from wood and stone.Modern machinery has freed pe

    41、ople from that primitive existence.25.The new products become more and more time-saving because .A.our love of speed seems never-ending B.time is limited C.the prices are increasingly high D.the manufacturers boast a lot 解析:根据第一段“Indeed,thisloveofspeedseemsnever-ending.”可知 A 项正确。答案:A 26.What does“th

    42、e days”in Paragraph 3 refer to?A.Imaginary life.B.Simple life in the past.C.Times of inventions.D.Time for constant activity.解析:根据后文提到的“whenwemightlistenquietlytoastoryontheradio,lettingimaginationtakeusintoanotherworld.”可知是那种简单的生活。答案:B 27.What is the authors attitude towards modern technology?A.Cri

    43、tical.B.Objective.C.Optimistic.D.Negative.解析:一方面作者对于现代发明给人们带来的便利予以肯定,另一方面又承认了它的负面影响,所以作者的观点是中立的、客观的。答案:B 28.What does the passage mainly discuss?A.The present and past times.B.Machinery and human beings.C.Imaginations and inventions.D.Modern technology and its influence.解析:本文主要讲述了现代发明提高了人们的生活水平以及人们该

    44、如何处理它所带来的负面影响,故选 D 项。答案:D C Most people,when they travel to space,would like to stay in orbit for a few days or more.And this stands to reason,if youre paying$20,000 for your trip to orbit!So in order for tourism to reach its full potential theres going to be a need for orbital accommodationor space

    45、 hotels.What would a space hotel actually be like?Hotels in orbit will offer the services you expect from a traditional hotelprivate rooms,meals,bars.But theyll also offer two unique experiences:impressive viewsof Earth and spaceand the endless entertainment of living in zero gravityincluding sports

    46、 and other activities that make use of this.The hotels themselves will vary greatlyfrom being quite simple in the early days to huge luxury structures at a later date.Its actually surprising that as late as 1997,very few designs for space hotels were published.This is mainly because those who might

    47、be expected to design them havent expected launch costs to come down far enough to make them possible.Lots of people whove been to space have described vividly what its like to live in zero gravity.There are obviously all sorts of possibilities for dancing,gymnastics,and zero-G sports.Luckily,you do

    48、nt need to sleep much living in zero gravity,so youll have plenty of time for relaxing by hanging out in a bar with a window looking down at the turning Earth below.Of course all good things have come to an end,unfortunately.And so after a few days youll find yourself heading back though youll be mu

    49、ch more expert at exercising in zero gravity than you were when you arrived.Youll be thinking how soon you can save up enough to get back up again or maybe you should change jobs to get to work in an orbiting hotel!29.When travelling in space,most people would like to stay in orbit for a few days or

    50、 more because .A.it is expensive to travel in space B.they would find the possible life in other star systems C.they could enjoy the luxury of space hotels D.they want to realize the full potential of tourism 解析:第一段第二句“Andthisstandstoreason,ifyourepaying$20,000foryourtriptoorbit!”表明,到太空旅游花费是昂贵的。答案:A

    51、 30.Which of the following is a unique experience that space hotels will offer?A.The gravitational pull.B.The special views.C.The relaxation in a bar.D.The space walk.解析:由第一段最后一句“Buttheyllalsooffertwouniqueexperiences:impressiveviews.andtheendlessentertainmentoflivinginzerogravity.”可知 B 项正确。答案:B 31.

    52、Which of the following is NOT discussed in the passage?A.When was the space travelling made possible?B.What are the unique experiences that space hotels will offer?C.Why were there not many published designs for space hotels?D.How can the travellers enjoy themselves in space hotels?解析:由第一段最后一句可知文章讨论

    53、了 B 项;由第二段最后一句可知讨论了 C 项;由第三段可知文章讨论了 D 项;而 A 项未讨论。答案:A 32.This passage is mainly about .A.travelling in space B.the ways of living in space hotels C.zero gravity and space hotels D.the description of space hotels 解析:通读全文可知,文章描述了太空旅馆的设计以及所提供的服务等,故 D 项正确。答案:D D Scientific discoveries have changed mans

    54、life a great deal during the past century.First of all,they have greatly improved material well-being in several areas of life.In the field of medicine,cures for life-threatening diseases have enabled people to live longer.In communication,the telephone and email have made it possible for us to comm

    55、unicate with anyone in the world without leaving our homes or offices.Advances in transportation allow businessmen to fly across the ocean in the morning and return home the same evening.Space technology has put men on the moon.More efficient ways of using available resources,such as coal and solar

    56、power,have been explored.Scientific discoveries have also changed mans moral atmosphere.Ethical(伦理的)issues are raised by these discoveries.Should we keep a terminally ill person alive through drugs and machines or should we allow him to die in dignity(尊严)?With advances in transportation has come the

    57、 problem of pollution for nearly every major city in the world.If cities become uninhabitable,then such technical advances may come with too great a price to pay.Many people also question the wisdom of sending men to the moon when there are urgent problems that have not been solved on earth.During f

    58、uture years,increasing attention must be given to the moral as well as the practical applications of science.33.Scientific discoveries have improved mans life in several fields.Which of the following is NOT mentioned in the passage?A.Medicine.B.Communication and transportation.C.Education.D.Space te

    59、chnology.解析:从第一段可知,科学发现在医药、通讯和交通以及空间技术方面改善了人们的生活;而 C 项并未提及。答案:C 34.Which of the following statements is TRUE according to the passage?A.Scientific discoveries have only changed mans moral atmosphere.B.Scientific discoveries have only changed mans material well-being.C.Scientific discoveries have hel

    60、ped people find efficient ways of using available resources.D.Men are sent to the moon because there are urgent problems that have not been solved on earth.解析:从第一段的最后一句话“Moreefficientwaysofusingavailableresources,suchascoalandsolarpower,havebeenexplored.”可知 C 项正确。答案:C 35.The best title for the passa

    61、ge is .A.Scientific Discoveries B.Science and Daily Life C.Advances in Transportation D.City Pollution 解析:纵观全文可知,本文主要讲了科学发现对人们的日常生活的影响,故 B 项为正确答案。答案:B 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。This week,we hear about an American scientist,Tom Krupenkin,who teaches electrica

    62、l engineering at the University of Wisconsin.He and his team want to reduce dependence on costly and polluting batteries,so 36.Now he is developing easy-to-use technology to harvest electrical energy from the simple act of walking.He hopes the technology can provide an environmentally friendly way t

    63、o power mobile devices like cellphones,laptop computers,and GPS systems anywhere.Professor Krupenkin and his team have placed a device in a shoe that collects and stores energy from human motion and turns it into electricity.One part of this device is an energy harvester.It has two small containers

    64、filled with thousands of very small drops of liquid.These droplets get pushed back and forth as a person walks.This way,37.The team has also developed a system to permit use of the stored energy by common mobile devices.It does not require connections with wires,and can be used to create a wireless

    65、signal.A cellphone that uses the wireless“hotspot”from the shoe would use much less power than if connected to a wireless telephone network.The devices are about the size of a credit card.Professor Krupenkin says the system is always powered.So unlike a traditional battery,38.However,the professor a

    66、lso says he does not expect this invention to replace traditional batteries.But it will help reduce dependence on them.Professor Krupenkin says there are a huge number of possible uses for this technology,so he thinks the technology would be useful for people in rural areas 39.He notes that it makes

    67、 a lot of sense for people 40.And he says the technology could be used by soldiers who must carry battery-powered electronic devices into difficult territory.Capturing human energy to power globally popular mobile devices could be both a technological and business success.Professor Krupenkin expects

    68、 to have a commercial product on the market within the next two years.A.where there is little water B.they have turned to human beings C.where there is no electrical power D.the droplets produce and harvest electricity E.this energy harvester never needs to be recharged F.who depend on devices like

    69、mobile phones and laptop computers G.who cant afford their batteries for their electric equipment 答案:3640 BDECF 第三部分 语言知识运用(共两节,满分 45 分)第一节(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。More than a hundred years ago a college student found himself seated in a train by the

    70、 side of an old man who seemed to be a rich peasant.He was 41 the rosary(玫瑰经)and rolling the beads(珠子)between his fingers.“Sir,do you still 42 such outdated things?”asked the student.“Yes,I 43.Dont you?”asked the man.The student burst into 44 and said,“I do not believe in such 45 things.Take my advi

    71、ce,throw the beads out through this 46,and learn what science has to 47 about it.”“Science?I do not understand this science.Perhaps you can 48 it to me,”the man said humbly(谦恭地)49 some tears in his eyes.The student saw that the man was 50 moved.So to avoid further hurting the 51 of the man,he said,“

    72、Please give me your 52 and I will send you some literature to 53 you on the matter.”The man 54 in the inside pocket of his coat for a moment and gave the boy his visiting card.On 55 at the card,the student lowered his head in 56 and became silent.On the card he 57:“Louis Pasteur,Director of the Inst

    73、itute of Scientific Research,Paris.”Louis Pasteur was a great 58 scientist.His discovery that most diseases are caused by germs(细菌),known as the“germ theory of disease”,is one of the most 59 discoveries in medical history.His work became the foundation for the science of microbiology and 60 medicine

    74、.41.A.playing B.praying C.cleaning D.watching 解析:句意:老人在念玫瑰经。pray“祈祷”,符合题意。答案:B 42.A.believe in B.care for C.think about D.play with 解析:此处句意:先生,你仍然信奉这些过时的东西吗?believein“信奉,信仰”。答案:A 43.A.will B.shall C.can D.do 解析:此处回答上句中大学生的问题。一般疑问句由助动词引起,故用助动词回答。答案:D 44.A.tears B.joy C.laughter D.excitement 解析:bursti

    75、ntolaughter“放声大笑”。burstintotears“突然大哭”;B、D 项不能跟 burstinto搭配。答案:C 45.A.silly B.wise C.clever D.useful 解析:句意:我不相信这些愚蠢的事情。由下文学生劝老人“throwthebeadsout.”可知,学生对这些信仰不屑,故选 A 项。由上文“suchoutdatedthings”亦可推知。答案:A 46.A.train B.door C.window D.floor 解析:根据短文第一句,学生在火车上,故此处指从火车的窗子扔出去。答案:C 47.A.tell B.change C.improve

    76、D.say 解析:say 是及物动词,可接 what 作宾语。tell 一般接双宾语;B、C 两项语意不符。答案:D 48.A.give B.explain C.lend D.press 解析:explainsth.tosb.“向某人解释某事”。由上句“Idonotunderstand.”提示可知。答案:B 49.A.besides B.for C.with D.instead 解析:此处为“with+名词+介词短语”结构作伴随状语。答案:C 50.A.deeply B.highly C.badly D.widely 解析:根据前面“withsometearsinhiseyes”可知那老人因学

    77、生的话而受到触动。答案:A 51.A.thought B.feelings C.ideas D.opinions 解析:feelings 在此意为“感情”。其他三项无法与 hurt 搭配。答案:B 52.A.hand B.book C.news D.address 解析:根据下面“sendyousomeliterature”可知那个学生是要对方的地址。答案:D 53.A.cause B.force C.move D.help 解析:此处指学生应对方的要求,给他寄书以帮助他了解科学。答案:D 54.A.hunted B.looked C.searched D.examined 解析:句意:老人在

    78、他大衣里面的口袋里摸索。hunt“打猎”;look“看”;search“寻找”;examine“检查”,只有 C 项最符合题意。答案:C 55.A.glancing B.reaching C.getting D.fixing 解析:句意:一瞥见那张名片,那个学生就羞愧地低下了头。“on+动词-ing 形式”意为“一就”。答案:A 56.A.all B.total C.shame D.delight 解析:根据后面名片的内容可知对方是位科学家,故学生羞愧地低下了头。答案:C 57.A.looked B.understood C.heard D.read 解析:此处指学生看到的名片上的文字,即名片

    79、上写着的内容。答案:D 58.A.English B.French C.German D.Russian 解析:根据上文名片内容可知路易斯巴斯德是一位伟大的法国科学家。答案:B 59.A.interesting B.important C.necessary D.disappointing 解析:根据后句“becamethefoundationforthescience.”可知是医学史上重要的发现之一。答案:B 60.A.modern B.past C.new D.common 解析:句意:他的工作为微生物科学和现代医学奠定了基础。答案:A 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 1

    80、5 分)阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。(2016四川高考)The giant panda 61.(love)by people throughout the world.Chinese scientists 62.(recent)had a chance to study a wild female panda with a newborn baby.She was a very 63.(care)mother.For 25 days,she never left her baby,not even to find something 64.(eat)!S

    81、he would not let any other pandas come near.She licked the baby constantly to keep it clean.Any smell might attract natural 65.(enemy)that would try to eat the little panda.The mother held the baby in her front paws much the way a human does.66.it cried,she rocked it back and forth and gave it littl

    82、e comforting pats.The mother continued to care for the young panda 67.more than two years.By that time,the panda no longer needed 68.(it)mother for food.However,it stayed with her and learned about the ways of the forest.Then,after two and a half years,the mother 69.(drive)the young panda away.It wa

    83、s time for her to have a new baby,70.it was also time for the young panda to be independent.答案:61.is loved 62.recently 63.caring/careful 64.to eat 65.enemies 66.When/If 67.for 68.its 69.drove 70.and 第四部分 写作(共两节,满分 35 分)第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10处语言错误,

    84、每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。This morning on my way to school I was deep moved by what I saw outside a bank.An old man was counting his money in the front of the bank.Suddenly a y

    85、oung man came running and knocked him down.To make things bad,his money was flying in all direction.In no time the people around rush to pick the money up while the old man stood there,not know what to do.Surprisingly,everyone gave back the money they had just picked.The old man counted the money ag

    86、ain and found that not a single bill was missed.To our great joy,there are now a lot of nice person.Its true what honesty is more important than money!答案:第一句:deepdeeply 第二句:去掉第一个 the 第四句:badworse;directiondirections 第五句:rushrushed;knowknowing 第六句:picked 后加 up 第七句:missedmissing/lost 第八句:personpeople

    87、第九句:whatthat 第二节 书面表达(满分 25 分)假定你是高二年级学生李华。你的美国朋友 Jim 在给你的信中提到他对中国出现的一种共享单车“mobike”很感兴趣,并请你做个简要介绍。请你给 Jim 回信,内容包括:1.这种单车的使用方法(如:App 查看车辆、扫码开锁等);2.这种单车的优势;3.你对这种单车的看法。注意:1.词数 100 左右;2.开头和结尾已给出,不计入总词数。提示词:智能手机 smartphone,二维码 the QR code Dear Jim,_ _ _ _ _ Yours,Li Hua 参考范文 Dear Jim,Im writing to tell

    88、you more about the new form of sharing bikemobike mentioned in your latest letter.Its very convenient to use if you have a smartphone.What you do is to find a nearest mobike through the App,scan the QR code on the bike,and enjoy your trip.Compared to other forms of sharing bike,the greatest advantage of mobike is that you can easily find one and never worry about where to park it.It is becoming a new trend as a means of transportation,which relieves the traffic pressure and does good to the environment as well.Hope to ride a mobike with you in China.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语第20单元检测B北师大版选修7.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-569010.html
    相关资源 更多
  • 三年级上册英语教案Module9 Unit2 He.docx三年级上册英语教案Module9 Unit2 He.docx
  • 三年级上册英语教案Module9 Unit2 He's a doctor.外研社.docx三年级上册英语教案Module9 Unit2 He's a doctor.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module9 unit1 This is my mother.外研社.docx三年级上册英语教案Module9 unit1 This is my mother.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module8 Unit1 Is it a monster外研社.docx三年级上册英语教案Module8 Unit1 Is it a monster外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module7 Unit2 What‘s that外研社.docx三年级上册英语教案Module7 Unit2 What‘s that外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module5 Unit2 Nine girls?外研社.docx三年级上册英语教案Module5 Unit2 Nine girls?外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module4 Unit 2 It.docx三年级上册英语教案Module4 Unit 2 It.docx
  • 三年级上册英语教案Module3 Unit2 Point to the desk外研社.docx三年级上册英语教案Module3 Unit2 Point to the desk外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module2 Unit2 What.docx三年级上册英语教案Module2 Unit2 What.docx
  • 三年级上册英语教案Module10 unit1 This is his head.外研社.docx三年级上册英语教案Module10 unit1 This is his head.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 9 Unit 2外研社.docx三年级上册英语教案Module 9 Unit 2外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 9 Unit 1 I.docx三年级上册英语教案Module 9 Unit 1 I.docx
  • 三年级上册英语教案Module 9 Unit 1 I'm going to do the long jump.外研社.docx三年级上册英语教案Module 9 Unit 1 I'm going to do the long jump.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 8 Unit2 Where.docx三年级上册英语教案Module 8 Unit2 Where.docx
  • 三年级上册英语教案Module 8 Unit 2外研社.docx三年级上册英语教案Module 8 Unit 2外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 8 Unit 1 This is Sam’s book.外研社.docx三年级上册英语教案Module 8 Unit 1 This is Sam’s book.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 7 Unit 2She.docx三年级上册英语教案Module 7 Unit 2She.docx
  • 三年级上册英语教案Module 7 Unit 1外研社.docx三年级上册英语教案Module 7 Unit 1外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 6 Unit1 Happy birthday外研版.docx三年级上册英语教案Module 6 Unit1 Happy birthday外研版.docx
  • 三年级上册英语教案Module 6 Unit 2 He.docx三年级上册英语教案Module 6 Unit 2 He.docx
  • 三年级上册英语教案Module 6 Unit 2 He's got a new shirt.外研社.docx三年级上册英语教案Module 6 Unit 2 He's got a new shirt.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 6 Unit 1外研社.docx三年级上册英语教案Module 6 Unit 1外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 5 Unit 2 Can I come in外研社.docx三年级上册英语教案Module 5 Unit 2 Can I come in外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 5 Unit 1外研社.docx三年级上册英语教案Module 5 Unit 1外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 4 Unit 2 What can you see外研社.docx三年级上册英语教案Module 4 Unit 2 What can you see外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 4 Unit 1I can run jump far.外研社.docx三年级上册英语教案Module 4 Unit 1I can run jump far.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 3 Unit 2 The ducks are playing in the rain.外研社.docx三年级上册英语教案Module 3 Unit 2 The ducks are playing in the rain.外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 3 Unit 1外研社.docx三年级上册英语教案Module 3 Unit 1外研社.docx
  • 三年级上册英语教案Module 2 Unit2I’m watching TV.外研社.docx三年级上册英语教案Module 2 Unit2I’m watching TV.外研社.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1