2020-2021学年高中英语 Unit 4 Films and film events单元测评课后巩固(含解析)牛津译林版选修8.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Films and film events单元测评课后巩固含解析牛津译林版选修8 2020 2021 学年 高中英语 events 单元 测评 课后 巩固
- 资源描述:
-
1、第四单元测评(时间:120分钟分值:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Hello,Anne.This is Larry at the office.Is Fred at home?W:No,Larry.Hes going shopping now.Hell be home for lunch,though.1.Where is Fred now?
2、A.At the restaurant.B.At the supermarket.C.At home.答案BM:What do you think of the opera?W:Its very good.The actors and actresses are all very good.Dont you think so?M:Yes.The acting is excellent and so is the music.W:Yes.I like it very much.2.What do the two speakers think of the opera?A.Both of them
3、 like it.B.Only the woman likes it.C.Only the man likes it.答案AW:My father has retired recently.He just cant bear staying at home.M:I am most upset to hear it.He can do something.Many old people are living a rich and full life.3.What about the womans father?A.He is very old now.B.He is in poor health
4、.C.He is upset at home.答案CW:Bob,why are you looking so depressed?M:Mum,Im not a good boy.I broke fathers glass just now.W:Oh,son.Would it be a good idea to tell him the truth?M:Yeah,but Im afraid hell scold me.4.Why was the boy afraid that his father would scold him?A.He had broken his fathers glass
5、.B.He hadnt passed the examination.C.He had broken his fathers glasses.答案AW:I didnt think much of that performance.M:No.It wasnt too hot.What a pity,theyre a good group after all.W:I couldnt hear the lead singer at all.M:Me neither.The guitars and drums were too bad.5.What are the speakers talking a
6、bout?A.A record.B.Some singers.C.A live concert.答案C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第68题。M:Whats the matter,Anne?Do you have a problem?W:Yes,I have a chance to get another job and
7、I dont know what to do.M:If its a better job than your present one,take it.Thats my advice.W:It isnt as easy as that.I like the job I have now very much.The people in my office are very nice and my work is very interesting.M:What about the pay?Will you get more money?W:Yes,the pay is better.If I acc
8、ept the job,Ill get more money right away.What should I do?I have to let them know my choice today.6.What is the woman thinking about?A.Getting more money.B.Doing better in her job.C.Changing her job.答案C7.How does the woman like her present job?A.It is difficult.B.It is interesting.C.It is highly pa
9、id.答案B8.When does the woman have to decide?A.Today.B.Tomorrow.C.The day after tomorrow.答案A听第7段材料,回答第911题。M:Have you been to exhibitions in your spare time?W:Yes,a lot of times.I like exhibitionsexhibitions about famous people:dancers,actors,you know?M:Mm,and what about a folk concert?Have you ever b
10、een to one of them?W:No.I dont like folk music very much.M:What about the opera?W:No,never.I dont really like the opera.It is a bit too heavy for me.M:A pop concert?W:Yes.I saw Madonna once.She was fantasticshe is a really great dancer.M:And have you ever been to the theater?W:Yes,I have.9.What does
11、 the woman really like?A.The folk music.B.The pop concert.C.The opera.答案B10.What are the exhibitions the woman often goes to about?A.Madonna.B.Famous people.C.Actors.答案B11.How does the woman find Madonna?A.She appreciates her.B.She doesnt really like her.C.It is a bit too heavy for her.答案A听第8段材料,回答第
12、1214题。M:Hi,Laura!What a surprise!Its so nice to see you again.W:Hi,John.Have you come here to see our high school teachers?M:Yes.How have you been?W:Pretty good.M:Last time I saw you,you were planning to go to law school,werent you?W:Yes,I was.But I changed my mind later.M:Oh,really?What made you ch
13、ange your mind?W:Well,the simple reason is that,at the moment doctors are badly needed in my hometown,so Ive decided to go to medical school.M:Marketing management is more interesting to me.Im planning to get into that field in the future.W:Oh,that sounds great!12.Where are the speakers?A.On a colle
14、ge campus.B.At their high school.C.In their hometown.答案B13.What has the woman decided to study?A.Law.B.Medicine.C.Business.答案B14.What do you know about the man?A.He didnt change his mind on study.B.He hasnt made up his mind what to learn.C.He has decided to learn marketing management.答案C听第9段材料,回答第15
15、17题。M:Oh,Im exhausted.W:Why are you so tired?What did you do today?M:There were so many things to do.W:Did you do all those things all by yourself?M:Oh,yes.I had to.I had to check the new products.I had to hold the meeting with the department managers.I had to listen to their reports and give my com
16、ments.Thats my job,you know.W:Well,it sounds like you really had to do all those things.But you shouldnt work too hard.Do you know what you should do at the moment?M:What?W:Take some time off.M:Go on holiday?W:To relax yourself.How about having a trip this weekend?M:And to have a picnic?W:Yes.M:Grea
17、t!15.Whats the woman doing in the talk?A.Comforting.B.Suggesting.C.Criticizing.答案B16.What do we know about the man?A.He must be the person in charge.B.He is not always busy.C.He just had a picnic last week.答案A17.What will the man probably do next?A.Ask the woman to work for him.B.Take his time.C.Pla
18、n for his relaxation.答案C听第10段材料,回答第1820题。A woman crashed into six cars and injured one person when she tried to park at the end of her driving test,Toronto police said on Thursday.“She came back to the parking lot of the test center and when she went to park the car,the car went out of control and i
19、t struck the vehicles and a pedestrian,” said a police official.After it hit the first four cars,the womans vehicle spun around and hit two more vehicles.A man who was standing between two of the cars was taken to hospital with leg injuries.An examiner who witnessed the crash said the woman panicked
20、 while trying to park the car and hit the gas pedal instead of the brake.18.Where did the accident happen according to the material?A.In the street.B.At the driving test center.C.In the park.答案B19.What caused the accident?A.The car was out of control when it was parked.B.The car the woman was drivin
21、g hit some other parked ones.C.The car beside the man was on fire all of a sudden.答案A20.How many cars were hit hy the womans car?A.Two.B.Four.C.Six.答案C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AObama has spoken publicly about playing with Tiger Woods.“He plays a diff
22、erent game from I do.I dont think either party was nervous.He knew that I wasnt a big threat to his world ranking,”Obama said in an interview.The two met for their first-ever round together at a golf resort(度假胜地) in Florida.Woods and Obama beat Ron,the US trade representative,and Jim,Houston Astros
23、owner.The four played away from the eyes of the media.The president is an enthusiastic(热情的) weekend golfer,but his score remains confidential.Therefore,the reporters had to ask Woods about their play.Woods said,“Mr.Obama was my partner against Ron and Jim.And as I said,we won.Playing with Mr.Preside
24、nt was pretty cool.Hes just a wonderful person to be around.”Woods praised the presidents fitness.“Hes a pretty good athlete,”said Woods.Woods sounded shocked to learn that Obama played left-handed,and when asked to describe the presidents best shot,Woods said,“Hes a lefty,but he hit it well,and we
25、didnt play under the easiest conditions.”Asked how he got the invitation,Woods said,“He called up and said,Hey Tiger,you want to play?Obviously there was a process that was involved,and I was invited to play,and it was an invitation that certainly you would like to accept,especially hes an enthusias
26、tic golfer,and so am I.So we went out there and we had just a great round of golf with Ron and Jim,and it was a good day.”21.According to Woods,the following words can be used to describe Obama EXCEPT .A.skillfulB.strongC.wonderfulD.brave答案D解析细节理解题。本题可采用排除法解答。从第四段最后一句可知,A项能用来描述奥巴马;从第三段倒数第二句可知,B项也可用来
27、描述奥巴马;从第三段倒数第三句可知,C项也可用来描述奥巴马。22.To Woods surprise,.A.Obama is a leftyB.Obama is pretty coolC.he could meet Obama in FloridaD.reporters knew Obamas best shot答案A解析细节理解题。从第四段第一句可知,令泰格伍兹感到震惊的是,奥巴马打球时是左撇子。23.The underlined word “confidential” in Paragraph 2 can be replaced by .A.correctB.secretC.unchang
28、edD.unchecked答案B解析词义猜测题。联系第三段第一句可知,奥巴马的得分是保密的。BTheLondonEye4DFilmExperiencestartedinAugustandisincludedintheLondonEyeticketprice.Itisafantastic4DfilmtoentertainyoubeforeyourtripontheLondonEye.The4Deffectsaregreat.NoExtraCosttoYouThatsright;youbuyyourticketfortheLondonEyeand4Dcinemaexperience.MerlinE
29、ntertainmentsGroup,theLondonEyeowner,spent5millioncreatingthefilmandbuildingthe4DcinemaandwantedtoimprovethevalueformoneyoftheLondonEye.WhattoExpectThe4Dcinemaentranceisinthetickethall.Soafterbuyingyourticket,gostraighttoit,whereyoullbegivenapairofglasses.About160visitorswillpassthroughthe4Dcinemaev
30、ery8minutessodontworryaboutwaitingtime.Peopleinthebrightpinkcinemaareallstandingonfourlevels.Thetoplevelisdesignedforwheelchairs.LondonEye4DFilmPutonyourglassesandenjoyyourself.ThestoryisaboutalittlegirlvisitingLondonwithherfatherandshewantstobehighertogetabetterviewsoshecomestotheLondonEye.Itdiffer
31、sfromwatchingthe3Dfilmforallyoursensesareinvolved.Whenitsnowsonscreen,youfeelitsnowsinthecinema.Andwhenyouwatchthefireworks,youcanreallysmellthem.Forashortfilm,lessthanfourminutes,beforethemainattractionyouthinkyouvecomefor,youaregoingtolovethisfreeextra.Istoodtherewithmymouthwideopenattheendasmanyo
32、thersdid.Itsfantastic!TheeffectsaretheHollywoodstandardasnoexpenseisspared.IwasluckyenoughtotrythefilmthreetimesonthefirstdayandIstillwanttogobackagain.24.Whatdoestheauthormainlytellusinthispassage?A.Hemainlyintroducesthe4DfilmofMerlinEntertainmentsGroup.B.HemainlyintroducestheLondonEyeentertainment
33、centre.C.Hemainlytellsushisexperienceswhilecreatingthe4Dfilm.D.Hemainlyintroducestoushowtotakepartinthe4Dfilm.答案A解析细节理解题。文章主要向读者介绍了伦敦4D电影的乐趣,它与3D电影不同,可以有全新的体验,所以答案是A项。25.Why did the Merlin Entertainments Group build the 4D film cinema?A.Because it wanted to attract more visitors to London.B.Because
34、it could earn more money from the public in the UK.C.Because it could provide more entertainments for visitors.D.Because it wanted to increase the value of the London Eye.答案D解析细节理解题。根据MerlinEntertainmentsGroup,theLondonEyeowner,spent5millioncreatingthefilmandbuildingthe4Dcinemaandwantedtoimprovethev
35、alueformoneyoftheLondonEye.可知建造4D电影院的原因是提高伦敦眼的价值,所以答案是D项。26.Where could people get into the 4D film cinema?A.In the Hollywood.B.In the ticket hall.C.Under the London Eye.D.In the ticket centre.答案B解析细节理解题。根据The4Dcinemaentranceisinthetickethall.可知在售票大厅可以进入4D电影院,所以答案是B项。27.While seeing a 4D film,people
36、 will feel .A.greatly frightenedB.much worriedC.sweet smellD.as if they were on the scene答案D解析细节理解题。根据Itdiffersfromwatchingthe3Dfilmforallyoursensesareinvolved.Whenitsnowsonscreen,youfeelitsnowsinthecinema.Andwhenyouwatchthefireworks,youcanreallysmellthem.可知它与3D电影不同,它使人有如临其境的感觉,所以答案是D项。CWant to live
37、 longer?Win an Oscar.A new study says that actors who received the award earn more than larger paychecks.So when 94-year-old Katharine Hepburn once remarked that she was respected internationally “like an old building”,she had no idea that her four Oscars directly influenced her longevity(长寿).The st
38、udy says winning actors will live 3.9 years longer than their losing counterparts (对手).Actors who have won more than once,like Hepburn,live up to six years longer than those who were nominated (提名) but never won.“We found that they died from the same things we all die fromcancer,heart disease,but th
39、ey fought them a bit longer and diseases came a bit later,” says Dr.Donald Redelmeier,the leading author of the study.Redelmeier says the sense of success and satisfaction makes ones soul become more full of life.“We are not saying that you will live longer if you win an Oscar,” explains Redelmeier,
40、“or that people should go out and take acting courses.Our main conclusion is simply that social factors are important.” The studys implied conclusion,he says,is that doctors should ask about their patients personal feelings because mental well-being is related to physical health.Redelmeier says he g
41、ot the idea for the study when he watched a glowing Gwyneth Paltrow win an Oscar in 1999 for her role in ShakespeareinLove.Redelmeier says,“She looked more full of life than anyone I had seen.”“We found,too,those that had multi-nominations and no win had the same life expectancy as those with just a
42、 single nomination and no win,” Redelmeier adds.28.The longevity of Oscar winners mainly has something to do with.A.the big money that was awardedB.mental factorsC.rich and colorful livesD.respect from others and better treatment答案B解析细节理解题。根据文中Thestudysimpliedconclusion,hesays,isthatdoctorsshouldask
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583009.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级数学上册 第1单元 两、三位数乘一位数单元综合测试卷习题课件 苏教版.ppt
