2020_2021学年新教材高中英语UNIT2MORALSANDVIRTUESSectionⅢDiscoveringUsefulStructures同步作业含解析新人教版必修第三册202103131150.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT2MORALSANDVIRTUESSection DiscoveringUsefulStructures 同步 作业
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 MORALS AND VIRTUESSectionDiscoveringUsefulStructures课后训练提升一、单句语法填空1.When I opened the door,I found the fallen leaves (cover) the ground.答案:covering2.I heard her (sing) an English song when I passed by her room.答案:singing3.Her noticed the classroom (clean) by the monitor when she came in.答案:be
2、ing cleaned4.Im very sorry to keep you (wait).答案:waiting5.With an old man (lead) the way,we had no difficulty finding the village.答案:leading6.Its wrong to leave the water (run).答案:running7.(taste) good and sweet,this kind apple was soon sold out in the market.答案:Tasting8.(judge) from his appearance,
3、he is a rich man.答案:Judging二、单句改错1.Have no place to go to,the man wandered about in the street.答案:HaveHaving2.It rained heavily,and causing severe flooding in that country.答案:去掉and3.Walked along the street one day,she saw a little girl running up to her.答案:WalkedWalking4.Her husband died in 1960,lef
4、t her with 5 children.答案:leftleaving5.Because he being ill,he didnt go to school yesterday.答案:beingwas6.Many people observed him was leaving the harbor.答案:去掉was7.Found a hotel,we looked for somewhere to have dinner.答案:FoundHaving found8.We saw her taking to the operating room.答案:takingbeing taken三、完
5、形填空Jean was a nurse who worked in a childrens hospital.One 1 there was a big dance at the hospital.Most of the doctors and nurses would be there,but of course some had to be 2 to look after the children,and Jean wasnt one of the lucky ones who were free to go to the 3.When she had to start work that
6、 evening 4 her friends were getting ready to the dance,she felt very 5 for herself.She went to each sick child one after the other and said 6,until she came to one little boy whom she was very 7 of.His name was Dicky,and he was eleven,but he already talked like a(n)8.Poor Dicky had a very serious il
7、lness,and now he was 9 able to move any part of his body except his hands.Jean knew that he would never get any 10,but he was always happy and always thinking about other people 11 about himself.He knew that Jean loved dancing,so now,when she came to 12 good night to him,he greeted her with the 13,“
8、Im very sorry that you have to miss the dance because of 14.But were going to have a party for you.If you look in my drawer,youll 15 a piece of cake.I saved it from my supper today,so its quite 16.And theres also a shilling(先令) there,which my mother gave me last week.You can 17 something to drink wi
9、th that.”“And Id 18 and dance with you myself if I were 19 to,” he added.Suddenly the hospital dance seemed very far away and not 20 at all to Jean.1.A.noonB.morningC.afternoonD.evening答案:D解析:由下文的“sowhenshehadtostartworkthatevening”可知舞会是在晚上举行。2.A.stayedB.leftC.satD.sent答案:B解析:由前一句内容可知,大部分医生和护士将要参加,当
10、然有些不能去,即被留下来照顾孩子们。stay“停留”;leave“留下”;sit“坐”;send“送”。3.A.danceB.concertC.filmD.play答案:A解析:由上一句中的“bigdance”可知,琼不能去参加舞会。dance“跳舞,舞会”;concert“音乐会”;film“电影”;play“戏剧”。4.A.asB.whenC.becauseD.while答案:D解析:她在工作,而与此同时她的朋友却去跳舞,表示一种对比,应用while,此时while的含义是“然而”。5.A.pleasedB.gladC.sorryD.happy答案:C解析:不能去参加舞会,她为自己感到遗憾
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-584594.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
