2023年湖北省新高考联考协作体高三9月起点考试 英语答案.pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023年湖北省新高考联考协作体高三9月起点考试 英语答案 2023 湖北省 新高 联考 协作 体高三 起点 考试 英语 答案
- 资源描述:
-
1、湖北省新高考联考协作体*英语答案(共 8 页)第页12023 年湖北省高三 9 月起点考试高三英语答案第一部分听力1-5 BABCB6-10CBACC11-15AB ACA16-20BBACA第二部分阅读21-23ACB24-27ADBC28-31DABD32-35ACDB36-40CFBEG第三部分语言运用41-45BDACD46-50ABDCA51-55DCBAC语法填空56.to57.has made58.expected59.To satisfy60.colorful/colourful61.are stamped62.there63.preference64.how65.increa
2、singly第四部分写作NoticeIn order to make the exchange students have a better understanding of Chinese culture and develop everyones culturalawareness,the Students Union will organize a Chinese culture festival on the afternoon of October 9th,which will be heldin the school hall(which 引导的非限制性定语从句).Here are
3、 some relevant details about it.To begin with,various activities will be arranged to let all the students experience traditional Chinese culture,such aspaper cutting,kung fu and Chinese calligraphy.Whats more,you will be welcome to enjoy Peking Opera performed by ourstudents.Hope you would like the
4、activities and join us.She followed me,her mind wandering.Minutes later,we started to climb a steep slope.Jane sighed,dragging her legsbehind me.I was surprised to find some rarely-seen trees and flowers,and took many photos but Jane showed no interest.She stopped and sat on a rock,thirsty,sweaty an
5、d bored.I handed her a bottle of water and we took a break.“I missed myphone,”she complained as we continued climbing.Though unhappy,she just climbed along with me.Reaching the top,Jane widened her eyes,shouting,How awesome!She looked around dreamily,her eyes twinklingwith indescribably wild excitem
6、ent.A refreshing breeze brushed the mountain top,miles of trees spread out below us andbirds chirped between branches.We sat on a large rock and ate sandwiches,enjoying the sounds,the smells and the sunlight.“Anyone still wants her phone?”I joked.She rolled her eyes,laughing out loud.The next mornin
7、g,Jane danced to myroom,crying,Lets hike around the lake today.Sure,get our backpack then,I beamed,relieved and joyful.湖北省新高考联考协作体*英语答案(共 8 页)第页2听力录音Text 1W:Oh,its so hot today.We should stop for some ice cream after the play.M:Id really love to,but Im on a diet.Text 2W:Which direction is Gate 12?M:
8、Go down those stairs right over there and turn left;youll see the signs directing you to Gate 12.You wont miss it.Text 3M:Should I put this sign in the window with the new sale prices?W:No.The sale of the childrens clothing is more important right now.I want people to see it as soon as possible.Text
9、 4W:Pioneer Hotel.M:Can I leave a message for a Mr.Jack Hudson?W:Sure.M:Ask him to call All Canada Airlines,at 604-551-0973.Text5M:Did your teacher give you a task for Monday?W:There is nothing to read in the textbook,but we have to see a movie and write a short report about it.Text6W:Good morning.C
10、an I help you?M:Good morning.Id like to book a single room with a bath.W:Im afraid the single room has been booked out.How about the double room with a bath?M:Thats OK.How much is the fee per night?W:$70.When will you be arriving and leaving,sir?M:From Monday,October 22nd to Friday,October 26th,for
11、4 nights.Text7W:You gave your sunglasses to Mark?But.you only got them in July!How much were they?M:Fifty pounds.W:They were more like a hundred and fifty.Why did you buy them if you were never going to wear them?M:I thought theyd make me look cool,but you said they made me look like a spy.W:Well,th
12、ey did.What a waste!M:At least Im not the one who spent a fortune on a computer.W:What?I thought I needed it for work.M:Right.You got it in February and all you did was play a game on it and then sell it in April for a loss.W:Oh,give it a rest.Work gave me a new one so I didnt need it.Text8W:I dont
13、know what to do about my daughters smoking.M:I know how you feel.My daughter also smokes.But I really dont think there is anything we can do.W:What?We must stop them smoking before they get hopelessly addicted.Theyre only teenagers.M:So what can we do?You know teenagers will go against us if we say
14、no to anything.Actually I believe it is largely thefault of advertisements and movies.All those beautiful,slim models and actresses.I know my daughter probably starvesherself and then makes up for hunger by smoking.It does make me upset.Its so dangerous and poisonous,but I think if Iforce her to sto
15、p she will go against me and smoke even more.湖北省新高考联考协作体*英语答案(共 8 页)第页3W:I see where you are coming from but I think discipline is needed and is lacking in society.M:Well,lets handle it in our own different ways and we can discuss the progress.Text9M:Hi,Kathy,when are you going back to London?W:Im g
16、oing back on the 30th of July.Four weeks from today,Ill be on the plane,on my way home.M:When you go home,what are you going to do?W:Ah,in September Im going back to college because I want to be a primary school teacher in Manchester,so I have todo a one-year-course to qualify and then hopefully Ill
17、 start teaching next September back in Manchester.M:It sounds like you like kids very much.W:Yeah,when I worked in Prague I taught some children classes and I really,really enjoyed them,so hopefully I will likeit in Manchester as well.M:What made you decide to become a teacher?W:Im not really sure b
18、ecause my father was a teacher and hes really trying hard to talk me out of doing it because hethinks it has too much work but I enjoy talking to people and being around children and teaching,so hopefully it will benice for me.Text10W:Good morning,everyone,and thank you for coming to the new Teen Pr
19、ogram here at the Park Hill Leisure Center.Idlike to take you through the program,the classes available,describe the building itself,and then give you some informationabout how to sign up for the sports and activities we offer.Afterwards,youll have an opportunity to take a tour of thecenter,and also
20、 have some time with our instructors.Lets go through the classes first.As you can see from the Teen Program handout in your pack,we have lots of classes onoffer.Our instructors are highly qualified and have lots of experience of training young people.Diana is our danceinstructor,and she gives classe
21、s in jazz on Wednesday and Thursday evenings.Jim usually takes the football practice,butthis year he will be running the baseball practice.This class has been changed from Saturday to Sunday afternoons.Stevewill take the table tennis class on Monday evening.The badminton course is for beginners,and
22、this will be taken by Stella,who was last years under-21 badminton winner,so youll be in good hands with her expert advice.The day of this courseis still to be arranged but its likely to be Tuesday.Well confirm the day by the end of this week.A 篇21-23ACB21.A 理解具体信息 根据 Mindfulness Activities for Kids
23、 部分中的will not only teach children calm and gratitude,butalso bring grown-ups and their children closer together可知,这本书有助于改善亲子关系。22.C 理解具体信息根据 Oak Flat 部分中的tells the story of the land.through an Apache family fighting to protect theland 可知,这本书主要讲述了一个阿帕切家庭为保护土地所做的斗争,所以 C 项正确。23.B 推断 根据文章中的”for yoga-lov
24、ing mamas suited for children and parents devotes her time.of colour以及a large story.native resistance可知,这四本书都适合成年人阅读,故 B 项正确。本题适合采用排除法。B 篇24-27ADBC24.推理判断题。根据文章第一段 My husband and I always wanted to go to the Caribbean but didnt know much aboutthe islands or how we were going to afford it.By chance,a
25、 friend of ours in Australia mentioned pet sitting and that it issomething you can do allover the world.我丈夫和我一直想去加勒比海,但不太了解那里的岛屿,也不知道我们如何负担得起。一个偶然的机会,我们在澳大利亚的一个朋友提到了“宠物托管”,这是一件你在世界各地都可以做的事情。)可知作者靠照看宠物来支付旅行费用。因此 A.To cover travel expenses.(支付旅行费用。)符合题意。故选 A。25.推理判断题。根据文章倒数第二段 Its been over three year
26、s now and we continue to do what we can.This journeyhas led us to some amazing places,working with great brands and even organizing a country-wide beach cleanup湖北省新高考联考协作体*英语答案(共 8 页)第页4campaign in Grenada.现在已经过去三年了,我们会继续尽我们所能。这段旅程带我们去了一些令人惊叹的地方,我们与知名品牌合作,甚至在格林纳达组织了一次全国性的海滩清洁运动。可知作者打算通过她的故事来表达应该采取行动
27、来对抗塑料污染。故选 D。26.推理判断题。根据文章最后一段 Our aim now is to keep on going.We love connecting with likeminded people.Itsbeen amazing few years that was sparked by a conversation about pet sitting.Who would have guessed?我们现在的目标是继续前进。我们喜欢和志趣相投的人交流。几年来,一次关于照看宠物的谈话引发了人们的兴趣,这真是太棒了。谁会想到呢?可知作者觉得她在加勒比海的经历很有意义。A.Challen
28、ging.挑战性的;B.Significant.有意义的;C.Adventurous.冒险的;D.Unbearable.难以忍受的。故选 B。27.标题归纳题。根据文章倒数第二段 Its been over three years now and we continue to do what we can.This journeyhas led us to some amazing places,working with great brands and even organizing a countrywide beach cleanupcampaign in Grenada.现在已经过去三
29、年了,我们会继续尽我们所能。这段旅程带我们去了一些令人惊叹的地方,我们与知名品牌合作,甚至在格林纳达组织了一次全国性的海滩清洁运动。)可知 C.Unexpected Gains from Pet SittingTravel(宠物照看旅行的意外收获)是本文的最佳标题。故选 C。C 篇 28-31 DABD28.D.目的意图题。根据文章中So what we are trying to do with SAFE Me is give you a personal assistant,and you cancount on it when it comes to knowing your own c
30、yber-security risk status.所以我们正尝试用 SAFE Me 做的是:给你一个私人助手。当涉及到你想知道你自己网络风险等级状况时,你可以指望它。)且结合全文可知,文章一直以SaketModi,Lucideus Tech 公司的 CEO 创始者的角度在向读者介绍这款 APP,目的就是为了让更多人使用它。故选D 项。29.A.细节理解题。由文中第三段When are gular user opens the SAFE Me app,they will see a score has been given tothem about their cyber-safety ris
31、k.(当普通用户打开 SAFE Me 这款 APP 时,他们将看见一个关于他们网络安全风险的得分已经显示给他们了。)“可知,通过这款 APP,用户就可以看到自己网络安全风险情况。故选 A 项。30.B.推理判断题。根据文章最后一段Modi pointed out that with COVID19 pandemic(流行病)and more employeesworking from home,the difference between professional workspace and personal space has disappeared.So ourapplication ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
