《新教材》2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 1 SECTION C WRITING WORKSHOP .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材 新教材2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 1SECTION CWRITING WORKSHOP 2021 2022 学年 高中英语 北师大 必修 一册 练习
- 资源描述:
-
1、SectionCWRITINGWORKSHOP&VIEWINGWORKSHOP&READINGCLUB&ASSESSMENT课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.Today they had sent back all the pictures and (幻灯片),she thought.答案slides2.I always ask how much time I have to make my (报告).答案presentation3.Her daughter studies in the third grade in a j high school.答案junior4.The boss
2、 had an i discussion with me this morning,and I felt very disappointed.答案informal5.It took him a while to a himself to his new surroundings.答案adapt.短语填空look forward to,be different from,come up with,play an important part in,thanks to,adapt to,at the moment,as a result of1.Social customs country to
3、country.答案are different from2.How can a person a changing environment?答案adapt to3. we are debating what furniture to buy for the house.答案At the moment4.My mother says she is meeting you.答案looking forward to5.The flood came about the heavy spring rain.答案as a result of6.All you had to do was think a l
4、ittle harder and a new solution.答案come up with7.It appears to me that he may settling the problem.答案play an important part in8. his parents encouragement and support,he finally realized his dream.答案Thanks to.完成句子1.直到太阳从东方升起,我们才出发。We did not start .答案until the sun rose in the east2.她看上去很焦急,好像遇到了麻烦。Sh
5、e looked anxious .答案as though in trouble3.据说法国人是世界上最好的园丁。 the Frenchman may be the best gardener in the world.答案It is said that4.也许您也能想出更好的设计来。Maybe you can also .答案come up with a better design5.他在银行的管理方面仍然起着重要作用。He still the management of the bank.答案plays an important role in关键能力提升练.阅读理解On my first
6、 day of high school,I asked an eleventh grader where my class was.And he told me it was “on the fourth floor,next to the pool.” I found out five minutes later that we dont even have a fourth floor and theres no pool either!Besides that,I didnt have any trouble with the older kid.I think the biggest
7、difference between middle and high school is the homework load(工作量) and size of the school.I went from maybe fifteen minutes of homework a night to several hours,so I had to learn how to make full use of time!Our class size is around 550,but joining in clubs,sports,music,and other activities at camp
8、us makes it easier to get to know people in every grade.The best advice I can give about the years you spend in high school is to learn things for yourself,not just to get a good grade.There have been so many tests that Ive prepared for the night before,gotten an A,and not remembered anything later.
9、Ive changed that this year,and I enjoy school so much more.Dont take easy lectures just to have a simple year.If you have a choice between chemistry and sports,the first will prove to be a lot more useful!While drinking and smoking might be present in some middle schools,theyre also around in high s
10、chool.I have a lot of friends who promised theyd never drink or smoke,but are now partying every weekend.If you have “fun” and spend your nights wasting instead of studying,you will regret it when youre applying for (申请) college.The “friends” who say youre a loser for not partying are really not you
11、r friends at all.Its hard to see your closest friends grow apart and go in different directions,but dont follow their footsteps.Create your own path in life and make your own decisions.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了一些对高中生的建议。1.What does the author think of high school?A.There are very few activities.B.Its h
12、ard to meet new people there.C.It requires hard work.D.There isnt enough time for homework.答案C解析细节理解题。根据第二段第一句“Ithinkthebiggestdifference.sizeoftheschool.”可知高中的功课量很大,所以这要求我们更加努力。故选C项。2.What does the author advise high school students to do?A.Get ready for tests the night before.B.Give up sports.C.Ch
13、oose useful classes.D.Try their best to get good grades.答案C解析细节理解题。根据第三段中的“Donttakeeasylectures.alotmoreuseful!”可知作者建议高中生要选择有用的课程,故选C项。3.Who may write the text most probably?A.A high school student.B.A chemistry teacher.C.A college student.D.A sports player.答案A解析推理判断题。根据第一段中的“Onmyfirstdayofhighschoo
14、l.nexttothepool.”他问别人自己的教室在哪里可以判断作者是一名高中生。故选A项。4.The last paragraph mainly tells us .A.about the trouble caused by drinking and smokingB.not to go to any party in high schoolC.not to lose ourselves in high schoolD.about the importance of making friends答案C解析主旨大意题。作者的许多朋友上高中以后开始吸烟喝酒来虚度光阴,作者觉得要和这些所谓的朋友
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-791263.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
