2013届牛津英语第二轮复习课件 细节理解题.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2013届牛津英语第二轮复习课件 细节理解题 2013 牛津 英语 二轮 复习 课件 细节 理解
- 资源描述:
-
1、第19讲细节理解题2(2012湖南卷A篇)What makes a gift special?Is it the price you see on the gift receipt?Or is it the look on the recipients face when they receive it that determines the true value?What gift is worth the most?This Christmas I was debating what to give my father.My dad is a hard person to buy for
2、because he never wants anything.I pulled out my phone to read a text message from my mom saying that we were leaving for Christmas shopping for him when I came across a message on my phone that I had locked.The message was from my father.My eyes fell on a photo of a flower taken in Wyoming,3and unde
3、rneath a poem by William Blake.The flower,a lone dandelion standing against the bright blue sky,inspired me.My dad had been reciting those words to me since I was a kid.That may even be the reason why I love writing.I decided that those words would be my gift to my father.I called back.I told my mom
4、 to go without me and that I already created my gift.I sent the photo of the creamcolored flower to my computer and typed the poem on top of it.As I was arranging the details another poem came to mind.The poem was written by Edgar Allan Poe;my dad recited it as much as he did the other.4 I typed tha
5、t out as well and searched online for a background to the words of it.The poem was focused around dreaming,and after searching I found the perfect picture.The image was painted with blues and greens and purples,twisting together to create the theme and wonder of a dream.As I watched both poems passi
6、ng through the printer,the white paper coloring with words that shaped my childhood.I felt that this was a gift that my father would truly appreciate.Christmas soon arrived.The minute I saw the look on my dads face as he unwrapped those swirling black letters carefully placed in a cheap frame,I knew
7、 I had given the perfect gift.557.The authors inspiration for the gift came from _.A.a photo of a flower B.a story about a kid C.a call from the mother D.a text about Christmas作者一直不知道给父亲买什么礼物,但是偶尔看到父亲的信息使其想到了爸爸“读诗歌”的爱好,因而用心制作了“诗配花”的图片的礼物。最后作者看到父亲对待礼物的态度,知道自己做对了。57.A细节理解题。考查对文章细节的理解和判断能力。根据文章的第二段可知:作
8、者拿出手机时看到了妈妈发来的信息,偶尔看到了爸爸发来的信息。信息是一朵花,花儿使作者想到了爸爸的话,因而使作者想到了给爸爸的礼物。思路点拨759.The author made the gift by _.A.searching for the poems onlineB.drawing the background by handC.painting the letters in three colorsD.matching the words with picturesD细节理解题。考查对文章的细节的理解和判断能力。根据第三段的第二句可知:作者先在电脑上找到这种花,然后在花上打上字。可见其
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级下册语文课件-3.1小猫钓鱼|长春版(2018)(共14张PPT).ppt
