分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:第五模块测评 WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:345282
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:39.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    金牌学案 金牌学案2016秋英语外研版必修2练习:第五模块测评 WORD版含答案 金牌 2016 英语 外研版 必修 练习 第五 模块 测评 WORD 答案
    资源描述:

    1、第五模块测评(时间:100分钟满分:120分)第卷第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AFor some kids,the news on TV can be difficult to understand.Dont worry!Here comes Linda Ellerbee.She is a well-known journalist behind Nickelodeons Nick News,a special TV program for kids.As the sho

    2、ws creator and reporter,Ellerbee talks about the news in a way thats easy for children to understand.This month,Nick News celebrated its 20th birthday.It is the longest running TV news program for kids.Ann Curry,the host of the program Today,interviewed Ellerbee in New York City.Ellerbee wore her fa

    3、vourite orange shoesthe same pair she wears in the programfor the special occasion.When asked why she started Nick News,Ellerbees answer was simple.“Kids have right(权利) to know,”she said.“And they already do know,but maybe not all the facts.”She looks at her job on Nick News as more than just a piec

    4、e of news and it helps children understand what has really happened.Ellerbee tries to balance bad news with good news,too.“Behind each sad story,theres always someone or something trying to make it better,”she explained.Besides important events,Nick News also reports the things that are going on in

    5、the world of kids.When deciding what to talk about in the program,Ellerbee said,“We think:What big events are kids unable to avoid?What have they already heard about?How can we help them understand better?”1.Nick News is special because of .A.the time it beganB.the news it reportsC.the way it collec

    6、ts the newsD.the way it tells kids the news答案:D解析:细节理解题。由第一段中的最后一句可知,该节目以孩子们容易理解的方式讲述新闻,这是其特别之处。2.What do we know about Nick News?A.It mainly reports exciting news.B.It is a new program made by Ellerbee.C.It teaches kids how to make the news.D.It helps kids learn about the news better.答案:D解析:细节理解题。由

    7、第三段中的“it helps children understand what has really happened”可知,Nick News这一节目可以帮助孩子们更好地了解新闻。3.What is Ellerbees attitude towards her job?A.She takes it seriously.B.She thinks it pays well.C.She finds it a bit boring.D.Shes not interested in it.答案:A解析:推理判断题。由第三段中的最后一句可知,Ellerbee对待她的工作很认真。4.The last pa

    8、ragraph mainly talks about.A.why children like Nick NewsB.how Ellerbee understands newsC.what topics Nick News coversD.different kinds of news programs答案:C解析:段落大意题。由“important events”和“also reports the things.”可知,最后一段主要谈论Nick News这一节目所覆盖的话题。BCaptain Henry,a 98-year-old American retired fisherman,has

    9、 become a first-time author,having written and published his autobiography In a Fishermans Language after learning to read at the age of 91.Mr Henry spent most of his life without even his closest family members knowing he was illiterate(不识字的).Forced to quit school in the third grade to take odd job

    10、s,he kept the secret close to his chest,only telling his late wife.Henrys granddaughter,Marlisa,told reporters how he used tricks,like waiting for others to order at restaurants first,to avoid the issue.A family dispute in his nineties,she said,aroused his desire for education.“He signed a document

    11、he could not read about where he was going to live,”Marlisa said.Starting with his name,he eventually moved on to the ABCs and childrens books.He put them down since his wife fell ill.After the tragic loss of his wife,he went back to reading and began to log his life.He wrote about his familys voyag

    12、e from Portugal to the US,how he went on to captain a boat,and his many journeys at sea.His life stories have become so popular that nearly 800 copies were sold in the first two weeks after the books release.One thousand more have been printed as requests for the book floods in as far as Germany.And

    13、 now even Hollywood producers have approached Mr Henry about buying the rights to his life story for a big screen adaptation.The family also now has a book agent and a deal in the works to publish a second edition.Meanwhile,the family says they are reconnecting and closer than ever as a result of He

    14、nrys late-life efforts.“Everyone has a story,”Marlisa said.“It teaches that when youre down and out,never give up.”5.When did Henry begin writing his life story?A.When he was 91 years old.B.After his wife passed away.C.When he was 98 years old.D.After he retired from work.答案:B解析:细节理解题。由第三段的倒数第二句可知,亨

    15、利是在妻子死后开始记录他的生活的。6.Which of the following is TRUE according to the text?A.Hollywood wishes to make a movie out of Henrys book.B.Henry never told anyone that he couldnt read or write.C.Henry began his reading with some famous novels.D.Henrys book was well-received only by Americans.答案:A解析:正误判断题。由第四段的

    16、最后一句可知,好莱坞想要把他的作品搬上银幕。7.How did Henrys family benefit from his writing?A.The family got more money from the 2nd edition.B.The family ties were rebuilt and strengthened.C.His family moved from Portugal to the USA.D.His family story has been made into a movie.答案:B解析:细节理解题。由最后一段的第二句可知,由于亨利晚年的努力,他的家人重新团

    17、结起来了,而且关系也更亲近了。8.What message can Henrys story give us?A.Great minds think alike.B.Every coin has two sides.C.Practice makes perfect.D.One is never too old to learn.答案:D解析:推理判断题。亨利90多岁开始学习认字,最后出版了自己的作品并且受到好莱坞的青睐。他的生活经历向我们传递了一个信息:活到老学到老。COn March 28th,the New York Times will begin charging all but th

    18、e most infrequent users to read articles online.In a letter to readers,Arthur Sulzberger,Jr.,the publisher of the paper,laid out the details of the paywall,which he said will go into effect immediately in Canada and on March 28th for the rest of the world.He called the move“an important step that we

    19、 hope you will see as an investment in the Times,one that will strengthen our ability to provide high quality journalism to readers around the world and on any platform.”Sulzberger said that readers will be able to read 20 articles per month at no charge.Once they click on the 21st piece,however,the

    20、yll be presented with three payment options:$15 for four weeks of online and mobile application access,$20 for access to the site and the iPad application,or $35 for access to everything.People who already receive the printed paper through home delivery will enjoy free and unlimited access to the Ti

    21、mes on all platforms.These details largely agree with earlier reports on how the paywall would work.The Times had made it clear that it did not want to imitate the total paywalls put into effect by papers such as The Times of London and Newsday,which block access to all contents unless the reader pa

    22、ys.The paper also signaled that it wants to stay relevant in the social media world.According to Sulzbergers announcement,people who come to the Times site from Facebook,Twitter or from blogs will be able to read those articles even if they have gone over their monthly limit.However,Sulzberger said

    23、that a limit will be placed on“some search engines”,meaning that after readers have accessed a certain number of articles from search engines,any further articles they access from there will be added to their monthly count.It was reported that the only search engine that will be affected this way is

    24、 Google,where there will be a five-article limit.This marks a clear attempt by the Times to close what could be a giant loophole(漏洞),since so much online traffic is directed through Google.But it also presents a risk for the Times for the same reason.Sulzberger seems well aware of the risk.“The chal

    25、lenge now is to put a price on our work without wailing ourselves off from the global network,”he said,adding that the Times must “continue to engage with the widest possible audience”.9.The authors main purpose in the text is to.A.describe research findingsB.make advertisementsC.report a piece of n

    26、ewsD.suggest a solution答案:C解析:写作意图题。本文主要介绍了纽约时报将对在线阅读收费,是在报道一条新闻。故选C项。10.Why will the Times charge their online readers?A.It wants to stay relevant in the social media world.B.It has too many readers coming from the other sites.C.It is trying a way to offer better service to its readers.D.It is seek

    27、ing new financial sources for its development.答案:D解析:细节理解题。根据第二段最后一句可知,Sulzberger希望读者可以把在线阅读收费看作是一种投资,这个投资可以使纽约时报在全球任何一个平台上为读者提供高品质的阅读。而这个提高来自收费,所以收费的目的是寻求一种新的经济来源以促进发展。D项符合文意,故选D项。11.Who will be limited to the New York Times articles?A.Those subscribing to the printed newspapers.B.Readers clicking

    28、through from Facebook.C.Those using Google research engine.D.Readers paying $35 a month.答案:C解析:细节理解题。根据第三段最后一句可知,订阅出版物的人不受限制,A项错误;根据第五段最后一句可知,读者从网上看纽约时报不受限制,B项错误;根据第三段第二句可知,每月付35美元可以随便看,D项错误;C项符合题意,故选C项。DA good modern newspaper is an extraordinary piece of reading.Its remarkable first for what it co

    29、ntains:the range of news from local crime to international politics,from sports to business,from fashion to science,and the range of comment and special features(特写) as well,from editorial page to feature articles and interviews to criticism of books,art theatre and music.A newspaper is even more re

    30、markable for the way one reads it:never completely,never straight through,but always by jumping from here to there,in and out,glancing at one piece,reading another article all the way through,reading just a few paragraphs of the text.A good modern newspaper offers variety to attract many different r

    31、eaders,but for more than the reader is interested in.What brings this variety together in one place is its topicality(时事性),its immediate relation to what is happening in your world and your locality now.But immediacy and the speed of production that goes with it means also that much of what appears

    32、in a newspaper has no more than transient(短暂的)value.For all these reasons,not two people really read the same paper:what each person does is to put together,out of the pages of that days paper,his own selection and sequence,his own newspaper.For all these reasons,reading newspapers efficiently,which

    33、 means getting what you want from them without missing things you need and without wasting time,demands skill and self-awareness as you modify and apply the techniques of reading.12.A modern newspaper is remarkable for all the following EXCEPT its .A.wide coverageB.uniform styleC.speed in reporting

    34、newsD.popularity答案:B解析:细节考查题。原文一开始就提到了a good modern newspaper的特点,只有B项未提到。13.According to the passage,the reason why no two people really read the same newspaper is that .A.people scan for the news they are interested inB.people like choosing different newspapersC.people are rarely interested in the

    35、same kind of newsD.people have different views about what a good newspaper is答案:A解析:细节考查题。由文中倒数第二句中“not two people really read the same paper:what each person does is to put together,out of the pages of that days paper,his own selection and sequence,his own newspaper.”可知。14.It can be concluded from

    36、the passage that newspaper readers .A.apply reading techniques skillfullyB.jump from one newspaper to anotherC.appreciate the variety of a newspaperD.usually read a newspaper selectively答案:D解析:推理判断题。人们读报是有目的性,有选择性的。15.The ways to make a good newspaper attractive are all the following EXCEPT .A.its t

    37、opicalityB.its immediate relation to the locality and the worldC.its beautiful picturesD.its interest to readers答案:C解析:细节考查题。原文提到了A、B、D三项,只有C项没有提到。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Make Your Home a Happier PlaceHave you ever had a dream to make your home a happier place?M

    38、aybe there are some points you can follow.16.When you want to dress in a modern way,your mum doesnt like you wearing a miniskirt.When you are making phone calls to friends,they ask if youre speaking to a boy or a girl.Sometimes it seems that youre not as close to your parents as you used to be.How c

    39、an you become close again?Closing the Gap by American writer Jay McGraw gives advice on how to have a better relationship with your parents.17.When you think“My parents dont want me to have any fun,”that usually means your parents want you to be safe.18.They need to feel they are important and loved

    40、.You should tell your parents your needs,and find out what their needs are.Then,you can think of a way to make all of you happy.He gives you some ideas:(1)19.You could talk about your school life and your plans for the future.(2)Keep a diary.This is to help you understand more about yourself and you

    41、r feelings.(3)Show your parents you are growing up.20.Your parents will feel that you are no longer a child.If you follow these steps,soon you will be able to break down the walls between your parents and you.A.Make time to talk.B.They seldom talk with each other.C.Both parents and children have nee

    42、ds.D.Wash your clothes and help your parents clean the house.E.A generation gap has become a serious problem.F.He gives ways to help you understand your parents.G.Sometimes you dont think your parents are fair to you.答案:16.G17.F18.C19.A20.D第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后

    43、各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。I filled my afternoon with small kindness today.It didnt take much 21 or effort,but I hope it made a small difference to the people who 22 it.I stopped at the supermarket to buy some 23 for my daughter Rita.I also decided to get a few more for my husband and me.Arm

    44、ed with the hamburgers,I went on to my second 24a local bookshop.I wanted to see if it had any book on pets,since Rita 25 them.While I was there,I 26 the lady at the counter.She said I was the second 27 to the shop that day with lovely smelling hamburgers.I jokingly replied that there were only 28 t

    45、hings she could doeither 29 them,if she was on a diet(节食)or go to the supermarket and get some.She replied she would prefer the second choice.“Even 30”,I said,“Ill give you mine.”With that,I placed them on the 31 and walked straight out.I caught her surprise as I 32:“I thought you were joking!”It ha

    46、d been 33 heavily so everyone looked quite wet.I noticed a homeless lady selling the “Big Issue”(a magazine that 34 homeless people)who looked particularly 35 so I gave her all my change(零钱)but asked her to 36 the magazine.I then went back to my car.I had to pay for two hours of 37 instead of one be

    47、cause I didnt have the correct change,so I 38 had an hour left on my parking.I waited until I saw a young couple 39 in and gave it to them.They were a little surprised but quite 40.Then I went home with a smile on my face.21.A.knowledgeB.informationC.spaceD.time答案:D解析:此处与本空后effort构成并列,指助人之举非常容易,没有花费

    48、“我”多少时间(time)和精力。22.A.carriedB.collectedC.receivedD.discovered答案:C解析:下文提到的这些人就是受到(received)“我”帮助的人。23.A.drinksB.hamburgersC.magazinesD.gifts答案:B解析:此处指“我”到超市去为女儿买一些汉堡包(hamburgers)。24.A.officeB.factoryC.stopD.station答案:C解析:上文提到“我”在超市里买了一些汉堡包,所以书店是“我”第二个停留的地方(stop)。25.A.lovedB.improvedC.missedD.underst

    49、ood答案:A解析:“我”之所以给女儿买一些关于宠物的书,是因为她喜欢(loved)宠物。26.A.cared aboutB.talked withC.looked forD.dealt with答案:B解析:从下句的said可知:在书店里,“我”与柜台的女士闲聊了(talked with)起来。27.A.foreignerB.manC.ownerD.person答案:D解析:她说那天“我”是第二个带着有这种香味汉堡包进来的人(person)。由上文husband可知作者是一位女士,由此排除man。28.A.fourB.threeC.twoD.five答案:C解析:从本空后either.or可

    50、知:“我”说她可以有两种(two)选择。29.A.avoidB.eatC.enjoyD.smell答案:A解析:由本空后“如果她在节食”判断:要么她不吃(avoid)这种汉堡包,要么就去超市买一些。30.A.busierB.betterC.clevererD.cleaner答案:B解析:更好的(better)办法是“我”可以把这些汉堡包给她。31.A.counterB.bedC.carD.floor答案:A解析:上文counter有提示于是,“我”就把汉堡包放在柜台(counter)上,直接离开了。32.A.appearedB.refusedC.enteredD.left答案:D解析:从上句中

    51、的“walked straight out”可知:就在“我”离开(left)的时候,“我”听到了她惊讶的话语。33.A.snowingB.blowingC.rainingD.smoking答案:C解析:从本句末的wet可推断:当时,天一直在下着雨(raining)。34.A.protectsB.likesC.introducesD.supports答案:D解析:这是一种专门为流浪者提供帮助(supports)的杂志。35.A.warmB.coldC.angryD.active答案:B解析:因为在下着大雨,所以很冷(cold)。36.A.keepB.printC.readD.open答案:A解析

    52、:由事实可知:“我”在做善事。所以“我”给了她钱后也不要她的杂志,而是让她留下来(keep)可以继续卖。她是一个卖杂志的人,所以没有必要再读这本杂志。由此排除read。37.A.swimmingB.waitingC.parkingD.shopping答案:C解析:下文parking有提示因为没有零钱,所以“我”只好一下子买了两个小时的泊车(parking)时间。38.A.alsoB.stillC.neverD.often答案:B解析:这时,“我”在这个车位上仍然还(still)可以再停一个小时的车。39.A.lookB.flyC.walkD.drive答案:D解析:这是一个停车场,所以那夫妇二

    53、人应该是开着车(drive)进来的。40.A.pleasedB.interestedC.worriedD.disappointed答案:A解析:but前后构成了转折:他们很吃惊,但是非常高兴(pleased)。第卷第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Tom:Do you believe in UFOs?Daniel:Of course,they are out there.Tom:But Ive never seen them.Daniel:Many people ha

    54、ve.I have read several articles in the newspaper about different people 41.(see) UFOs and aliens.Tom:They put those articles in the newspaper to attract peoples attention,just for fun.Dont take them too 42.(serious).Daniel:Well,I didnt believe those articles either,before I read an article in The Su

    55、n 43.there was some interesting 44.(evident).And you know what?I saw UFOs and aliens 45.I was sleeping last night.Tom:You saw aliens?What did they look like?What were they going to do?Daniel:They looked like robots.Their task was to make friends 46.human beings.Tom:You talked to them?Oh,come on!You

    56、must 47.(joke)!Surely they must speak alien language.How could you understand each other?Daniel:They also learn English.Tom:Thats interesting.Daniel:They even invited me 48.(visit) their planet,and I said I would be 49.(delight) to go.Tom:You cant be serious!Its 50.crazy idea!Daniel:Yeah,I know.But

    57、I really want to go and see other planets.答案:41.seeing42.seriously43.where44.evidence45.while46.with47.be joking48.to visit49.delighted50.a第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线

    58、()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last week,while we were taken an English exam,one of my friends passing me a piece of paper and asked me to tell her the answers to some questions.I didnt think it was right to do that,I refused.When an exam was over,I tried

    59、 to talk to her.But she just wouldnt listen me at all.I knew she must be very angry about me.After think for a while,I wrote a letter to her and hoped they could make her understand me.Finally,my letters worked and now she and I were good friends again.答案:第一句:takentaking;passingpassed第二句:第二个I前加so第三句

    60、:anthe第四句:listen后加to第五句:aboutwith第六句:thinkthinking;theyit第七句:lettersletter;wereare第二节书面表达(满分25分)假如你是李华,担任某校学生英文报纸English Corner的编辑。该报打算开办“校园生活”版。请你用英文写一则征稿启事。内容如下:开设栏目内容趣事杂谈Talk about Fun校园内新闻,趣事怎么了Whats wrong对不当之事提出意见透视Insight简评时事,发表看法关注 Focus介绍学校重大活动注意:1.欢迎来稿附相关照片;2.所有稿件内容须与学校相关;3.必须是自己的作品;4.稿件可投入

    61、学校大门口的信箱或发电子邮件到Englishcorner 2014。参考词汇:约稿invitation to contribute栏目column答案:Invitation to ContributeThe Campus Report Page of English Corner is for you,our dear readers,to report happenings around campus.And I think it can improve our writing skills and enrich our school life.There will be columns i

    62、ncluding“Talk about Fun”,for interesting things about yourself or your friends that take place on campus;“Whats wrong”,for your opinions of anything you find unreasonable;“Insight”for your viewpoints on hot issue and“Focus”for ongoing campus activities.Photos related to your writings are also apprec

    63、iated.They can be a record of a wonderful moment or a meaningful event,or anything you think which is worth sharing with others.Well be glad to have your contributionjust remember that it must be campus-related,and make sure it is your own work.You can send articles and photos to our mailbox at the gate of the school.Or e-mail us at:Englishcorner2014.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:第五模块测评 WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345282.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1