分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 4 (四) EXTENDED READING .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:347193
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:41.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 四 EXTENDED READING 新教材 2021 2022 学年 英语 必修 一册 检测 UNIT
    资源描述:

    1、Unit 4课下题型练(四)Extended reading & Project &Assessment.阅读理解Our story begins at the John Burroughs Elementary School in Washington,D.C. The schools kindergarten students are staying late today an hour after classes normally end. The boys and girls are not seeking help with reading skills or mathematics

    2、. Instead, they are tasting kale, a vegetable that many of them are eating for the first time.The schools teacher Dionne Hammiel says her students have learned healthy eating habits from the program. She hopes they will keep a healthy diet for the rest of their lives.The program is taught by young p

    3、eople like Karen Davison. She is a member of FoodCorps. The nonprofit group gets money from the AmeriCorps National Service Program. Since the beginning of the school year, Ms Davison has spent each day in this Washington,D.C. classroom. She gives the kindergartners vegetables that many of them have

    4、 never tasted. She teaches them where their food comes from and how they can choose to eat healthier meals.FoodCorps was set up five years ago. It sends more than 180 young Americans to 500 schools across the United States. The young people teach students about nutrition and how they can eat healthy

    5、 food both at school and at home. FoodCorps also works with other groups to plant vegetable gardens in schools and bring healthier food to stores especially stores in cities. Many small urban stores often sell only packaged food.Maddie Morales is a member of FoodCorps. She says the groups work is es

    6、pecially important in the fight against childhood obesity when a child has too much body fat. She notes that the child obesity rate in the United States is twice what it was 30 years ago.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了FoodCorps正在做的一个教孩子们健康饮食的项目。1Why are the schools kindergarten students staying late?AThey are a

    7、ttending extra classes.BThey are learning about eating healthily.CThey are learning how to pick out fresh vegetables.DThey are being punished because of their poor performance.解析:选B细节理解题。根据第一段中的Instead, they are tasting kale . the first time.和第二段第一句The schools teacher Dionne Hammiel says . habits fr

    8、om the program.可知,孩子们放学后还没走,是在学习健康饮食。2What do we know about FoodCorps?AIt makes money by selling healthy food.BIt helps a lot in fighting against childhood obesity.CIt teaches students how to plant healthy vegetables.DIt aims at introducing rare vegetables across the United States.解析:选B细节理解题。根据最后一段中

    9、的She says the groups work is especially important in the fight against childhood obesity可知,FoodCorps在解决儿童肥胖问题上的贡献尤为突出。3What can we infer from the text?AFood sold in city stores is usually unhealthy.BMost of the children in the program are overweight.CCompared with healthy food, packaged food is chea

    10、per.DThe problem of overweight is getting worse in the United States.解析:选D推理判断题。根据最后一段中的She notes that the child obesity rate in the United States is twice what it was 30 years ago.可知,美国的儿童肥胖问题更为严重了。.完形填空When Jayce Crowder was in kindergarten he was sad that he looked different from his classmates.T

    11、hey had two hands.He had one.“It started when one boy teased him,”said his mother, Cortney Lewis.Jayces enthusiasm 1 .He would return to his home with questions:Why am I different?Why me?Lewis admitted she didnt know what to do at that point.How could she 2 answers to her sons questions when she had

    12、 never found those answers herself?A few weeks later, Lewis turned on the TV and saw a news story about an eighth grader from Washington Middle School, Iowa.Trashaun Willis, then 14, had become an Internet 5 after posting videos of his slam dunks (灌篮) , and, like Jayce, he was 4 most of his left arm

    13、.Lewis called Jayce in.He was completely attracted, watching dunk after dunk.At the time, it seemed that watching Trashaun would simply be a(n) 5 moment for Jayce. 6 little did Lewis know that a family friend had already reached out to the Des Moines Register, asking the newspaper to help set up a m

    14、eeting with Trashaun to build Jayces 7 .The two boys met at Washington Middle School on a Saturday afternoon a couple of months later, and instantly bonded.The day was not spent wallowing (沉浸) in selfpity, and it was full of. 8 .They rode bikes around the schools hallways, took photos, played hidean

    15、dseek, and shot baskets.Trashaun 9 gave Jayce a shirt that says “Ten fingers areoverrated”At one point, Trashaun did get serious with Jayce.He said not to let anyone drag him down and not to let words 10 his confidence. Since that meeting, Lewis has seen a visible 11 in her son, who is now seven and

    16、 in second grade.He recently started wrestling and loves it.Lewis points to Trashauns 12 .“Meeting him,”she said, “made Jayce 13 that there are others like him.”As for Trashaun, his relationship with Jayce made him look forward to 14 more kids, perhaps as a youth coach with a nonprofit organization

    17、devoted to coaching kids with limb disabilities.“Honestly, it means a lot to know that I changed Jayces 15 ,”Trashaun says.Still, he never dreamed that his videos would have such an effect.“I just thought my friends would see my videos and be like,Oh, he dunked it!”Obviously, he did more than that!语

    18、篇解读:本文是一篇记叙文。Jayce Crowder左臂残缺,受到同学嘲笑,母亲不知如何向他解释。同样左臂残缺的Trashaun在网络上上传了自己扣篮的视频并帮助Jayce Crowder重拾信心。1A.doubledBreturnedCimproved Ddisappeared解析:选D根据when one boy teased him可知,有个小男孩嘲笑了他,所以Jayce的热情消失了。2A.discover BforgetCprovide Dinform解析:选C根据when she had never found those answers herself可知,Jayce Crowde

    19、r的母亲自己都不知道答案,怎么能回答她儿子的问题呢?这里的provide“提供”指的是回答的意思。3A.hitBwinnerCfanDuser解析:选ATrashaun是一个失去左臂的人,却能灌篮,所以视频一发布,他成了网络红人。hit在此处意为“热门人物”。4A.givingBmakingCmissingDhaving解析:选C根据like Jayce可知,Trashaun和Jayce都失去(missing)了左臂的大部分。5A.proudBinspiringCexact Dwarning解析:选B似乎看Trashaun灌篮的网络视频对Jayce Crowder是一个鼓舞人心(inspiri

    20、ng)的时刻。因为他们有同样的身体缺陷,所以Jayce Crowder看到了希望。6A.So BAndCThus DBut解析:选D这个视频似乎只能起到短时间的鼓励作用,但Lewis并不知道一个家族朋友已经联系到新闻报刊希望与Trashaun见面来帮助Jayce Crowder提升信心。前后语意表示转折关系,故选D。7A.intelligence BconfidenceCstrength Dimagination解析:选B根据倒数第二段中的his confidence可知,朋友联系到新闻报刊希望让Jayce Crowder与Trashaun见面是为了帮助他提升信心(confidence)。8A

    21、.fun BprideCsadness Dsilence解析:选A根据They rode bikes around the schools hallways, took photos, played hideandseek, and shot baskets.可知,他们在一起很开心(fun)。9A.still BjustCeven Dagain解析:选C结合语境可知,even“甚至”,表示递进关系。10A.gain BloseCfix Dshake解析:选D根据not to let anyone drag him down可知,Trashaun对Jayce Crowder说不要让任何话语动摇(

    22、shake)他的信心。11A.experience BdifferenceCbehaviour Dagreement解析:选B根据He recently started wrestling and loves it.可知,Jayce Crowder最近开始摔跤了,并喜欢上了摔跤。所以母亲看到了儿子明显的变化(difference)。故选B项。12A.influence BactionCattitude Deducation解析:选ATrashaun对Jayce Crowder产生了重大的影响(influence),所以Jayce Crowder有了很大的改变且明白了这个世界上还有很多像他一样的

    23、人。13A.expect BpromiseCunderstand Dsuggest解析:选C此处表示见到Trashaun让Jayce Crowder明白 (understand)这个世界上还有很多像他这样的人。故选C项。14A.helping BpersuadingCchallenging Dcalling解析:选A根据下文perhaps as a youth coach with a nonprofit organization devoted to coaching kids with limb disabilities可知,对于Trashaun, 他与Jayce Crowder的关系让他

    24、期待帮助(helping)更多的孩子。故选A项。15A.love BwayChabit Dlife解析:选DTrashaun做的事情使Jayce Crowder更加自信了,使他积极地改变了很多的东西,从而改变了自己的生活(life)。.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was Christmas Day.Pappy was working alone fixing an old lantern in the backroom when he heard the ringing of his bell on the shop door.The

    25、 bell, which produced a uniquely pleasant sound, had been in Pappys family for over a hundred years.He valued it dearly and enjoyed sharing its song with all who came to his shop.Although the bell hung on the inside of the main door, Pappy had tied a wire to the screen door so that it would ring whe

    26、ther the inner door was open or not.Hearing the bell, he left the backroom to greet his customer.“And how can I help you, little lady?” Pappys voice was joyful.“Hello, sir.” The little girl spoke almost in a whisper.She looked at Pappy with her big brown eyes, and then slowly scanned the room in sea

    27、rch of something special.Shyly she told him, “Id like to buy a present, sir.”“Well, lets see,” Pappy said, “who is this present for?”“My grandpa.Its for my grandpa.But I dont know what to get.”Pappy began to make suggestions.“How about a pocket watch? Its in good condition.” The little girl didnt an

    28、swer.She had walked to the doorway and put her small hand on the door.She shook the door gently to ring the bell.Pappys face seemed to glow as he saw her smiling with excitement.“This is just right,” the little girl said.“Momma says grandpa loves music.”Just then, Pappys expression changed.Fearful o

    29、f breaking the little girls heart, he told her, “Im sorry, Missy.Thats not for sale.Maybe your grandpa would like this little radio.”The girl looked at the radio, bowed her head, and sadly sighed, “No, I dont think so.”In an effort to help her understand, Pappy told her that the bell had been his on

    30、ly companion, for the rest of his family were all gone now, except for his estranged (疏远的) daughter whom he had not seen for nearly a decade.注意:1.续写的词数应为150左右;2请按如下格式作答。With a giant tear in her eyes, the little girl looked up at him. Later that evening when Pappy was closing up the shop, he heard a

    31、familiar ringing. 参考范文:With a giant tear in her eyes, the little girl looked up at him.She managed a forced smile, murmuring “Thank you, anyway” and turned toward the doorway.Suddenly Pappy thought of his estranged daughter.Feeling a lump in his throat, Pappy called out, “How much have you got to sp

    32、end, Missy?” At this, the little girl emptied her purse onto the counter two dollars.After a quick struggle in his mind, Pappy said, “Today is Christmas Day and this is your lucky day.The bell costs exactly two dollars.” Holding the special bell close to her chest, the child danced out.Later that ev

    33、ening when Pappy was closing up the shop, he heard a familiar ringing.He couldnt believe his ears! There in the doorway stood the little girl, ringing the bell and smiling sweetly.Puzzled, Pappy approached her.“Have you changed your mind, little lady?” “No,” the child grinned, “Momma says the present is for you.” Before Pappy had time to say another word, the childs mother stepped in.Holding back her tears,she gently said, “Hello, Dad.”

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 4 (四) EXTENDED READING .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347193.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1