新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 4 (四) EXTENDED READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 四 EXTENDED READING 新教材 2021 2022 学年 英语 必修 一册 检测 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 4课下题型练(四)Extended reading & Project &Assessment.阅读理解Our story begins at the John Burroughs Elementary School in Washington,D.C. The schools kindergarten students are staying late today an hour after classes normally end. The boys and girls are not seeking help with reading skills or mathematics
2、. Instead, they are tasting kale, a vegetable that many of them are eating for the first time.The schools teacher Dionne Hammiel says her students have learned healthy eating habits from the program. She hopes they will keep a healthy diet for the rest of their lives.The program is taught by young p
3、eople like Karen Davison. She is a member of FoodCorps. The nonprofit group gets money from the AmeriCorps National Service Program. Since the beginning of the school year, Ms Davison has spent each day in this Washington,D.C. classroom. She gives the kindergartners vegetables that many of them have
4、 never tasted. She teaches them where their food comes from and how they can choose to eat healthier meals.FoodCorps was set up five years ago. It sends more than 180 young Americans to 500 schools across the United States. The young people teach students about nutrition and how they can eat healthy
5、 food both at school and at home. FoodCorps also works with other groups to plant vegetable gardens in schools and bring healthier food to stores especially stores in cities. Many small urban stores often sell only packaged food.Maddie Morales is a member of FoodCorps. She says the groups work is es
6、pecially important in the fight against childhood obesity when a child has too much body fat. She notes that the child obesity rate in the United States is twice what it was 30 years ago.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了FoodCorps正在做的一个教孩子们健康饮食的项目。1Why are the schools kindergarten students staying late?AThey are a
7、ttending extra classes.BThey are learning about eating healthily.CThey are learning how to pick out fresh vegetables.DThey are being punished because of their poor performance.解析:选B细节理解题。根据第一段中的Instead, they are tasting kale . the first time.和第二段第一句The schools teacher Dionne Hammiel says . habits fr
8、om the program.可知,孩子们放学后还没走,是在学习健康饮食。2What do we know about FoodCorps?AIt makes money by selling healthy food.BIt helps a lot in fighting against childhood obesity.CIt teaches students how to plant healthy vegetables.DIt aims at introducing rare vegetables across the United States.解析:选B细节理解题。根据最后一段中
9、的She says the groups work is especially important in the fight against childhood obesity可知,FoodCorps在解决儿童肥胖问题上的贡献尤为突出。3What can we infer from the text?AFood sold in city stores is usually unhealthy.BMost of the children in the program are overweight.CCompared with healthy food, packaged food is chea
10、per.DThe problem of overweight is getting worse in the United States.解析:选D推理判断题。根据最后一段中的She notes that the child obesity rate in the United States is twice what it was 30 years ago.可知,美国的儿童肥胖问题更为严重了。.完形填空When Jayce Crowder was in kindergarten he was sad that he looked different from his classmates.T
11、hey had two hands.He had one.“It started when one boy teased him,”said his mother, Cortney Lewis.Jayces enthusiasm 1 .He would return to his home with questions:Why am I different?Why me?Lewis admitted she didnt know what to do at that point.How could she 2 answers to her sons questions when she had
12、 never found those answers herself?A few weeks later, Lewis turned on the TV and saw a news story about an eighth grader from Washington Middle School, Iowa.Trashaun Willis, then 14, had become an Internet 5 after posting videos of his slam dunks (灌篮) , and, like Jayce, he was 4 most of his left arm
13、.Lewis called Jayce in.He was completely attracted, watching dunk after dunk.At the time, it seemed that watching Trashaun would simply be a(n) 5 moment for Jayce. 6 little did Lewis know that a family friend had already reached out to the Des Moines Register, asking the newspaper to help set up a m
14、eeting with Trashaun to build Jayces 7 .The two boys met at Washington Middle School on a Saturday afternoon a couple of months later, and instantly bonded.The day was not spent wallowing (沉浸) in selfpity, and it was full of. 8 .They rode bikes around the schools hallways, took photos, played hidean
15、dseek, and shot baskets.Trashaun 9 gave Jayce a shirt that says “Ten fingers areoverrated”At one point, Trashaun did get serious with Jayce.He said not to let anyone drag him down and not to let words 10 his confidence. Since that meeting, Lewis has seen a visible 11 in her son, who is now seven and
16、 in second grade.He recently started wrestling and loves it.Lewis points to Trashauns 12 .“Meeting him,”she said, “made Jayce 13 that there are others like him.”As for Trashaun, his relationship with Jayce made him look forward to 14 more kids, perhaps as a youth coach with a nonprofit organization
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347193.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
