分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2021版高考英语(译林版)一轮复习学案 必修3课时提能练13-14 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:358150
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:500KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021版高考英语译林版一轮复习学案 必修3课时提能练13-14 WORD版含答案 2021 高考 英语 译林版 一轮 复习 必修 课时 提能练 13 14 WORD 答案
    资源描述:

    1、课时提能练(十三)必修3Unit 1The world of our senses课时作业A:基础层面.单句语法填空1With relief,she saw the old man rowing an ancientlooking boat towards her.2. He could tell at first glance what was wrong with the car.3We observed him stealing (steal) jewellery from the shop.4When the rescue happened,the young girl was tol

    2、d to grasp the rope firmly (firm)5We volunteered to_collect (collect) money to help the victims of the earthquake.单句改错1People,as you know,have five senses:sight,hearing,taste,smell or touch.orand2It recognized that listening to music is of great benefit.It后加is3After several years hard work,her hands

    3、 became roughly.roughlyrough4Ann likes to keep people at the distance,so many people often think twice before they talk with her.thea5Mrs.Black wondered that the buses would still be running in such foggy weather.thatwhether.语境语法填空Polly never foresaw she would one day be helped by an old blind man.T

    4、hat afternoon,she left work and stepped out 1.into the fog,ready to go home in King Street.Due to the thick fog,she didnt take the usual bus and had to take the Underground to Green Park,then to her house.As it was so 2.foggy (fog) that she felt a bit 3.frightened(frighten) in heart.On the train she

    5、 sensed that she was 4.being_watched (watch) by a tall man;walking in Park Street,she heard footsteps and felt a mans rough hand brush her face.Her heart was beating with fear.Therefore,when she heard another mans footsteps,she wanted to run,5.but fear held her still.Much to her joy,this time an old

    6、 man 6.carrying (carry) a stick reached out his hand,held her hand 7.firmly(firm),and led her to her street,chatting all the way.In the end,Polly got 8.to_know(know) that the old man was blind!Why do that in such 9.a day? The old man wanted to pay 10.back the help he received when it was sunny.Polly

    7、 felt so grateful!.完成句子1我路过时,发现他在浇那些小树。I found him watering_the_young_trees when I was passing by.2我宁愿夏天去,而不愿冬天去。Id prefer to go in summer rather_than_in_winter.3据说警察已经找到了那起谋杀案的目击者。It_is_said_that the police have found the witness to the murder.4我们正设法接近他们,希望建立业务关系。We are trying to_make_approaches_to

    8、 them,hoping to establish a business relationship.5如果你尽快让我知道,我将非常感激。Id be_very_grateful if you could let me know as soon as possible.课时作业B:能力层面.阅读理解A(2019山西八校联考)My wife and I went to this vegan(严格的素食主义的) restaurant to give it a try.As we were eating our pepper and salt tofu,a young lady named Debra

    9、walked in.She wasnt aware that the place is vegan and was looking for some meat.My wife and I talked up the place and invited her over to try some of our tofu.Debra tried it,nodded and went out.After a few minutes,she and her mother both walked back in.We were having the rest of our meal at that tim

    10、e,so we told her what we had ordered.Debra then asked the waitress to just repeat our order for them.Next,Debra said,“And we want to pay for their meal”,pointing to my wife and me.We tried to say no,but Debra wouldnt listen.That was not the end of it.Hugs were in order.Debra came over to our table a

    11、nd my wife got up to hug her.Debra hugged my wife and put $100 into her hand.My wife firmly said NO,but Debra insisted.Debra kept talking about our kindness,and we did the same about hers and her mothers.With tears in the eyes,the workers were blown away by this whole exchange between four strangers

    12、.I left the waiters and waitresses a tip that would cover all of our meals and we were on our way.Ive been witnessing so much kindness,especially over the last few years,as I began to pay more attention.We now have a new favorite restaurant and every time we go there my play is to pay for someone el

    13、ses meal.【语篇解读】本文属于记叙文。作者和妻子一起到一家餐厅用餐,遇到一位陌生女士,他们友善地邀请她品尝自己的食物。后来陌生女士坚持为作者夫妇买单,作者又主动付了陌生女士和她妈妈两人用餐的小费。文章展示了人与人之间的温馨相处。1Why did Debra go out after trying some tofu?ATo bring her mother in.BTo look after her mother.CTo get away from the food.DTo look for another restaurant.A推理判断题。根据第二段中的“After a few m

    14、inutes,she and her mother both walked back in”可推知,Debra出去是因为她妈妈在外面等候,她尝过作者他们的菜后对餐厅很满意,所以几分钟后,带她妈妈一起进到了餐厅。2What did Debra insist on?AHugging the authors wife.BOrdering a meal for the author.CTreating the author and his wife.DTipping the waiters and waitresses.C细节理解题。根据第二段中的“Next,Debra said,And we wan

    15、t to pay for their meal,pointing to my wife and me.We tried to say no,but Debra wouldnt listen”和第三段中的“Debra hugged my wife.but Debra insisted”可知,Debra坚持要为作者夫妇买单。3How did the workers feel when seeing the exchange between four strangers?ACurious.BFunny.CSurprised.DTouched.D推理判断题。根据第三段中的“With tears in

    16、the eyes,the workers were blown away.between four strangers”可知,餐厅的服务员看到这一幕,他们眼睛都湿润了,说明他们很感动。4What can we know about the author and Debra?ATheyve been friends.BThey were both vegans.CThey met for the first time.DThey once worked together.C细节理解题。根据第三段中的“between four strangers”可知,作者夫妇与Debra和Debra的妈妈是第一

    17、次见面,由此可知本题选C。B(2019成都市第二次诊断性检测)Author Walter Dean Myers died at the age of 76 after a brief illness.Walter Dean Myers was the author of more than 100 books for children and young adults and received many top awards.The prolific author was loved for his vivid description of the lives of African Ameri

    18、can children,and for writing books for young people that covered different subjects.“Myers has written about all those subjects with deep understanding and a hardwon,qualified sense of hope,” said Leonard SMarcus in 2008.He was born in 1937 and was adopted by Florence Dean and Herbert after his moth

    19、er died while giving birth to his younger sister.They loved him very much and his mother read to him from a very young age.Reading pushed him to discover worlds beyond his landscape.He began writing at an early age.He wrote well in high school and an English teacher recognized this and advised him t

    20、o keep on writing no matter what happened to him.“ Its what you do,” she said.He dropped out of high school at 17 and joined the army.After finishing his service,he entered a dark period in his life.Myers began writing at night to pull himself through that miserable time.In an essay published in The

    21、 New York Times earlier this year,Myers described how a short story by James Arthur Baldwin helped change the course of his life.“I didnt love the story,but I was lifted by it,” he wrote,“for it took place in Harlem,and it was a story concerned with black people like those I knew.By humanizing the p

    22、eople who were like me,Baldwins story also humanized me.The story gave me a permission that I didnt know I needed,the permission to write about my own landscape,my own map.”“I write books or the troubled boy I once was,” he wrote,“and for the boy who lives within me still.”【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要介绍了美国著名作家

    23、Walter Dean Myers的生平。5What does the second paragraph mainly talk about?AHow popular Myers was.BHow Myers became successful.CWhat makes Myers works popular.DWhat people think of Myers works.C段落大意题。通读该段可知,该段首句“The prolific author.covered different subjects”为该段主题句,结合该段其他内容可知,这位多产的作家因其对非裔美国儿童生活的生动描述,以及为

    24、年轻人写的涉及不同话题的书籍而深受喜爱。由此可知,该段主要介绍了他的作品受欢迎的原因,故C项正确。6Who discovered Myers writing talent?AJames Arthur Baldwin.BHis mother.CLeonard SMarcus.DOne of his teachers.D细节理解题。根据第四段第二句“He wrote well in high school and an English teacher recognized this and advised him to keep on writing no matter what happened

    25、 to him”可知,他在高中时写作就很好,一位英语老师认识到这一点并建议他无论发生什么事都要坚持写下去。据此可知,他的写作天赋是他的一位英语老师发现的,故D项正确。7What does the underlined word “prolific” in Paragraph 2 probably mean?AProductive.BUnfortunate.CConservative.DHumorous.A词义猜测题。根据第一段第二句“Walter Dean Myers was the author of more than 100 books for children and young ad

    26、ults and received many top awards”可知,Walter Dean Myers 写了100多本儿童和年轻人读物,并获得了许多最高奖项。由此可推知,他是一位多产的作家。productive意为“多产的”,故A项正确。B项意为“不幸的”,C项意为“守旧的”,D项意为“幽默的”,都与语境不符。8Why was the short story by James Arthur Baldwin so important for Myers?AIt helped him survive the dark period.BIt inspired him to pursue his

    27、 writing career.CHe learned many writing techniques from it.DThe author of the story permitted him to write.B细节理解题。根据倒数第二段第一句中的“how a short story .the course of his life”以及最后一句“The story gave me a permission that I didnt know I needed,the permission to write about my own landscape,my own map”可知,Bald

    28、win写的故事鼓励了Myers追求他自己的写作事业,故B项正确。.阅读七选五(2019陕西省部分学校摸底检测)Learning to set goals plays an important role as your child starts to gain independence.However,setting goals doesnt come naturally to your child,so helping him to learn the process should probably be one of your goals.Explain the word “goal”You

    29、r child may know what a goal is when it comes to soccer,but he may not understand what it means in everyday life._1_Listen to your child.Ideally,you want your child to be able to decide for himself what his goals are._2_ Let him talk about what he thinks he does well and what he thinks he needs to i

    30、mprove.If hes stuck,you can provide some examples of your own personal goals.Help keep goals achievable.Dont throw cold water on your child._3_ For example,if your child wants to be a champion swimmer,but cant swim an entire lap of the pool yet,you can suggest he start by making that his first goal.

    31、_4_ Help your child write down his goals in an easytofollow form.Being able to see and check off the steps on the way to his goal is key in keeping him motivated.A really simple way is to have your child draw a ladder on a piece of paper,writing his goal at the top and each step to that goal on the

    32、rungs(梯级)_5_AChange goals every so often.BMake a visual goal reminder.CDont always tell him what you think.DHes climbing to the top as he gets closer to his goal.EYou can take sports as an example to help explain it to him.FOnce he has set up a goal,he may find it very difficult to achieve it.GWhen

    33、a goal is beyond his reach,help him break it down into smaller pieces.【语篇解读】学会制定目标在孩子获取自立上起着重要的作用,本文给出了一些帮助孩子设定目标的建议。1E根据本段标题和空前的“Your child may know what a goal is when it comes to soccer”可知,在孩子不知道目标在日常生活中意味着什么时,可以通过运动的例子来解释什么是目标。故选E。2C根据本段标题和空前一句“Ideally,you want your child to be able to decide fo

    34、r himself what his goals are”可知,要倾听孩子,让孩子决定他自己的目标是什么。故C项“不要总是告诉他你的想法”符合语境。3G根据下文的例子“if your child wants to be a champion swimmer,but cant swim an entire lap of the pool yet,you can suggest he start by making that his first goal”可知,当孩子的目标实现不了的时候,可以帮助他把目标分解成一些更小的目标来完成。故选G。4B根据空处所在位置及文章结构可知,空处为段落小标题,再结

    35、合本段的内容可知,本段主要讲建立一个能够看得到的目标提醒物。故B项符合语境。5D根据空前一句“A really simple way is to have your child draw a ladder on a piece of paper,writing his goal at the top and each step to that goal on the rungs(梯级)”可知,当孩子爬到了顶点,也就接近了目标,故选D。.语法填空(2019广东省七校联合体联考)Red is a particularly popular color in China.A pair of red s

    36、hoes 1._ they are for sports,dances or just fashionis a musthave for every Chinese womans shoe collection.For most Chinese brides,red shoes should also be worn 2._their big day.As womens feet 3._(connect) with female attraction,red shoes often emphasize this aspect 4._ convey special beauty.In some

    37、classical Chinese novels,there are 5._(describe) of charming women in red silk shoes.If you wear a dark dress in cold 6._(season),a pair of red shoes can raise your ensemble (整套服装) to a 7._(high) level.They can also go with different levels of red color,8._(give) the wearer a lively and joyful look.

    38、9_(sure) red will always be a beloved color for designers,and red shoes have also become a choice for many supermodels.If you are also a fan of this 10._(energy) color,consider wearing a pair of red shoes for every Chinese Lunar New Year!【语篇解读】本文主要介绍了红色在中国备受青睐的原因和意义。1whether考查连词。根据固定句型:whether.or.意为

    39、“无论还是”,表示选择,故用连词whether。2on考查介词。on具体的日子,表示在具体的某一天。3are connected考查动词的时态和语态。动词connect和句子的主语womens feet构成被动关系,且此处表示客观情况的陈述,故用一般现在时的被动语态。4and考查连词。根据语境可知,前后句表示逻辑上的并列关系,即emphasize和convey并列,故用连词and。5descriptions考查词性转换。由介词of可知,此处应用名词形式,再由空前的there are,且description为可数名词可知,应用descriptions。6seasons考查名词的单复数。seas

    40、on是可数名词,且其前没有冠词修饰,故用复数形式。7higher考查形容词比较级。一双红色的鞋可以把你的整套服装提升到一个更高的水平。根据语境可知,此处隐含了一种比较的含义,故用形容词比较级higher,修饰名词level。8giving考查非谓语动词。动词give和句子的谓语go之间没有连词,故用非谓语,且和其逻辑主语构成主谓关系,故用现在分词作结果状语。9Surely考查副词。副词修饰动词、形容词、副词或整个句子,在句子中作状语。此处surely是副词作状语,修饰整个句子。10energetic考查形容词。修饰名词一般用形容词,故此处用形容词energetic修饰名词color。课时提能练

    41、(十四)必修3Unit 1The world of our senses课时作业A:基础层面.语境语法填空AAs everyone knows,we attach great 1.importance to our five senses and make use of them to sense the world.Once 2.losing (lose) one of the senses,we will 3.be_ _recognized(recognize) as people with 4.disabilities(disability)We can not catch sight

    42、5.of anything around us,or no sound can attract our attention.Therefore,6.wherever we are,we should watch out for our senses and reduce the chance of 7.being_hurt(hurt)At the same time,we should not hesitate to reach out to help people in need.BIt was such 1.foggy (fog) weather that Polly had to go

    43、to Green Park by train.As she 2.observed (observe) the passengers on the train,she sensed that a tall man was watching her.While the rest of the passengers 3.were_getting (get) out,she glanced 4.at the people around her,5.but the man was nowhere 6.to_be_seen (see)When she got to the station entrance

    44、,it was empty.There was no one in sight outside.She lost 7.her (she) way in the terrible fog.语境短文改错根据课文内容,对下面材料进行修改。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。Pigeons have a wonderfully sense of direction and can find their way to home over long distances.Indeed,pigeons have known to fly home from as

    45、 far away as 1,800 kilometres.That is because pigeons have been used before ancient times to carry the news or even the mail.Therefore,it was in war where they found their greatest use.During both World War and World War ,pigeons were employed by armies to carry message to and from the front lines.T

    46、hey saved the lives of many soldiers or even helping win some important victories.答案:Pigeons have a sense of direction and can find their way to home over long distances.Indeed,pigeons have known to fly home from as far away as 1,800 kilometres.That is pigeons have been used ancient times to carry t

    47、he news or even the mail.,it was in war they found their greatest use.During both World War and World War ,pigeons were employed by armies to carry to and from the front lines.They saved the lives of many soldiers even win some important victories.根据提示补全句子1当你去参观一所幼儿园的时候,很有可能你会看见孩子们在听故事、唱歌或者做游戏。(find

    48、)When you pay a visit to a kindergarten,youll probably find_the_children_ listening_to_stories,singing_songs_or_playing_games.2如果你是他们中的一员,我想说改变事情的唯一方式是做,而不是抱怨。(rather than)If you are one of them,I would say the only way to change things is by doing rather_than_complaining.3令我非常庆幸的是车并没有损坏。(relief)Muc

    49、h_to_my_relief the car was not damaged.4小心楼梯,这些台阶很陡。Watch_out_for_the_stairstheyre steep.课时作业B:能力层面.阅读理解AUntil March 18,New York City is hosting the New York International Childrens Film Festival(NYICFF)The festival presented films from 24 countries.50% of the filmmakers are women.Since February 23,

    50、when the festival began,viewers (观众) have been able to choose from more than 100 films at six theaters across the city.Although the event is considered as a childrens festival,the films set no rules as to who you are or where you come from.Among the films presented at the festival,Zoo and Zombilleni

    51、um are two impressive ones.Zoo is a British war film that shows the difference that a kid can make.Tom is the protagonist (主角) of this heartwarming story.Toms dad is the owner of the Belfast Zoo.After he leaves to fight in the war,Tom has to save the zoos baby elephant,Buster,from being killed in th

    52、e war.“I loved it,”said 9yearold Gabriel Bieller of New York City after seeing the film.“It really taught how kids could make a difference.”Ella Hanson,7,was also moved.“The sweet story of a kid like me making a difference when faced with difficulties caused by a war,”she said,“was very encouraging.

    53、”Zombillenium is an animated French film about working hard to achieve your dreams.Hector Saxe is the immediately dislikeable protagoinst.His management job is all about rules.But after he starts working at the amusement park(游乐园)that he hates,he puts all of his love into getting it ready for his da

    54、ughter to visit.The film had many positive reactions from the audience.“The story presented great, lifelike characters,”said Sami Ali,12.Oliver,10,who did not provide a last name,said,“It was rather sad,but it underlined the importance of never letting go of the things that you care about.”【语篇解读】本文是

    55、说明文。文章介绍了2018年纽约国际儿童电影节的情况。1What can we learn about this years NYICFF?AIt lasted more than three weeks.BIt attracted viewers from 24 countries.CIt presented films mostly made by women.DIt only presented films with kids as protagonists.A细节理解题。由第一段中的Until March 18和第二段中的Since February 23可知,该电影节持续了三周多的时

    56、间。2What happens to Tom in the film Zoo?AHe saves the owner of a zoo.BHe is forced to fight in a war.CHe loses his father because of a war.DHe helps an elephant live through a war.D细节理解题。由第四段中的“Tom has to save the zoos baby elephant,Buster,from being killed in the war”可知,在该电影中,主角Tom拯救动物园的小象,使它在战争中幸存。

    57、3How did Gabriel Bieller find the film Zoo?ACreative.BRelaxing.CEducative.DSaddening.C推理判断题。由第五段中的Gabriel Bieller所说的话“It really taught how kids could make a difference”可知,他认为该电影对小孩子有教育意义。4What might the viewers think of Hector Saxe at first?AShy.BStrict.CHardworking.DWarmhearted.B推理判断题。由倒数第三段中的“Hect

    58、or Saxe is the immediately dislikeable.all about rules”可知,Hector Saxe一出场就不招人喜爱,他一开始的管理工作列满了条条框框的规定,因此推断他给观众的第一印象是非常严格。BIt would be hard to argue that there is anyone more powerful in Hollywood today than Steven Spielberg.Since his first major success Jaws in 1975,he has made one hit movie after anot

    59、her.These include the wildly popular series Indiana Jones,Jaws and ET.Those films are fun and lighthearted.But Steven Spielberg has also made serious films that were well received by critics (评论家) and movie audiences alike.The movie Saving Private Ryan is a good example.It is an American war movie i

    60、n the traditional sense.But,the directors close attention to detail and historical facts also increased public interest in Americas efforts during World War .The film Schindlers List also takes place during World War .It tells the powerful story of a German businessman who worked to save Jews from N

    61、azi Germany.Steven Spielberg was born in the city of Cincinnati,Ohio in 1946.His mother owned a restaurant and was also a musician.His father was an electrical engineer. Steven started making movies while he was growing up.He required his family and friends to pay twentyfive cents to see his films w

    62、hen they were completed.Steven Spielberg said this_experience led him to produce the film Super Eight.It tells about a group of teenagers who join together to make a movie and uncover a mystery in the process.Steven Spielberg is one of the top directors in the film industry and also has many fans in

    63、 China.When asked about the secret of his success,Steven Spielberg said that he owes much of his success and happiness to his wife and children.He met Cate Capshaw,who is an actress,when he was working on one of his films.After that it still took seven years before they finally got married.The coupl

    64、e has seven children in all.【语篇解读】本文介绍了美国著名导演斯皮尔伯格及其著名的电影作品。5What can we learn about the film Jaws?AIt failed to attract public interest.BIt was regarded as a serious film.CIt was made after Indiana Jones.DIt was made by Steven Spielberg at 29.D细节理解题。根据第一段的“his first major success Jaws in 1975”及第四段的

    65、“Steven Spielberg was born in the city of Cincinnati,Ohio in 1946.”可知这部电影是斯皮尔伯格29岁时拍摄的。6Whats the similarity between Saving Private Ryan and Schindlers List?AThey are both humorous.BThey were released at the same time.CThey both happen during World War.DThey are both traditional American movies.C细节理

    66、解题。根据第三段的“The film Schindlers List also takes place during World War .”可知,这两部电影叙述的是第二次世界大战时期的故事。7According to the text,Steven Spielberg _.Alived a poor life when he was youngBbelieved hard work led to his successChas got seven children in totalDhad musical parentsC细节理解题。根据最后一段的“The couple has seven

    67、children in all”可知C项描述正确。8The underlined words“this experience”in Paragraph 4 refer to the experience of _.Ayoung Steven Spielbergs lifeByoung Steven Spielbergs making filmsCSteven Spielbergs achieving successDSteven Spielbergs living with his familyB单词指代题。根据第四段的“Steven started making movies while h

    68、e was growing up.”可知this experience指代前面提到的斯皮尔伯格早期拍摄电影的经历。.完形填空(2019昆明市诊断测试)I received 3 missed calls from a number I didnt recognize today.I _1_ it was something to do with an accident I had recently.I was ready to answer _2_ when the number called a 4th time._3_, I was asked if I was Jessica and if

    69、 I had _4_ anything.I said I didnt think so and _5_ who it was.It was a man called Darren who _6_ he was behind me in the shop this morning.As I was leaving,my purse _7_.He picked it up and _8_ to see where I had gone but he couldnt see me anymore.So he opened my purse and called the _9_ inside it.I

    70、 have just been to _10_ him to get my purse back,only to find out Darren is _11_ and lives rough in the streets of Cardiff.He even apologized as he said he had taken out some _12_ to call me to return my purse.But _13_ a few pounds used to contact me,everything was all still _14_.I admit that I woul

    71、dnt have blamed him if hed spent more of the _15_.I felt _16_ that someone returned it,and that the person who returned it was someone who had _17_.It made me _18_ not only was I lucky that my purse was found by someone _19_, but that I was going to a warm home.The _20_ would be a much better place

    72、with more kind people like Darren in it.【语篇解读】本文通过作者的钱包失而复得的故事告诉我们:只要人人都能够善良对待他人,我们的世界将会变成更加美好的人间。1A.assumedBpromisedCdeclaredDagreedA根据语境可知,作者有三个来自同一号码的未接来电,作者认为(assumed)这和自己最近的一起事故有关。2A.gentlyBgratefullyChumorouslyDeagerlyD根据上文中的“I _ it was something to do with an accident I had recently”可推知,作者渴望(

    73、eagerly)去接通这电话。3A.OftenBInsteadCStillDBesidesB根据上文可知,作者认为那通电话和自己的一起事故有关,但是接通电话后才知道并非如此。此处前后表示转折,故Instead“相反”符合语境。4A.exploredBboughtClostDcheckedC根据第二段和第三段的描述可推知,Darren捡到了作者的钱包,因此他打电话问作者是否丢了(lost)什么东西。5A.forgotBrememberedCsuspectedDaskedD根据语境可知,作者接电话时并不知道打电话的人是谁,因此作者问(asked)对方是谁。6A.explainedBrequeste

    74、dCrepeatedDbelievedA根据语境可推知,Darren向作者解释(explained)了事情的经过。7A.brokeBfailedCdroppedDdisappearedC根据语境可知,作者离开商店的时候钱包掉在(dropped)地上了。8A.walked awayBlooked aroundCturned upDgot throughB根据语境并结合常识可推知,Darren环顾(looked around)四周寻找作者。9A.cardBaddressCbillDnumberD根据语境可知,Darren找不到作者,于是打开作者的钱包,拨打了里面的号码(number)。10A.me

    75、etBquestionCbegDremindA根据语境可知,通过电话后,作者去见(meet)Darren以拿回自己的钱包。11A.hopefulBhelpfulChomelessDspeechlessC根据本句中的“lives rough in the streets of Cardiff”可推知,Darren是一个无家可归的(homeless)人。12A.picturesBchangeCticketsDjewelryB根据上文可推知,Darren很穷,他不得不从作者的钱包里拿出一些零钱(change)给作者打电话。13A.in spite ofBin terms ofCowing toDap

    76、art fromD根据语境及该句中的“But”可推知,Darren除了(apart from)从作者的钱包里拿出几英镑和作者联系,其余的东西都没动。14A.untouchedBunlimitedCclassifiedDconsumedA参见上题解析。untouched“原封未动”符合语境。15A.timeBeffortCcashDenergyC作者承认,即使Darren从自己的钱包里多拿一些现金(cash),作者也不会责怪他。16A.embarrassedBsurprisedCworriedDrelaxedB作者的钱包丢了,有人捡到并归还给作者,而且这个人一无所有,这让作者感到惊讶(surpr

    77、ised)。17A.everythingBsomethingCanythingDnothingD参见上题解析。nothing“没有什么”符合语境。18A.realizeBconsiderCrecallDimagineA根据语境可知,这件事让作者意识到(realize)自己是幸运的,因为自己丢失的钱包被一个诚实的(honest)人捡到,并且作者将回到一个温暖的家。19A.familiarBpoliteChonestDwiseC参见上题解析。20A.shopBworldCenvironmentDstreetB根据语境可知,如果这个世界有更多像Darren这样善良的人存在的话,这个世界(world)将会是一个更好的地方。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021版高考英语(译林版)一轮复习学案 必修3课时提能练13-14 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-358150.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1