分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型2022届高考英语专项练习题阅读理解10篇 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:379479
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:22
  • 大小:32.84KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022届高考英语专项练习题阅读理解10篇 WORD版含解析 2022 高考 英语 专项 练习题 阅读 理解 10 WORD 解析
    资源描述:

    1、阅读理解1Few Americans remain in one position or one place for a lifetime. We move from town to city to suburb, from high school to college in a different state, from a job in one region to a better job elsewhere, from the home where we raise our children to the home where we plan to live in retirement.

    2、 With each move we are forever making new friends, who become part of our new life at that time.For many of us summer is a special time for forming new friendships. Today millions of Americans vacation abroad, and they go not only to see new sights but also with the hope of meeting new people. No on

    3、e really expects a vacation trip to produce a close friend, but the beginning of a friendship is possible. The word “friend ” can be applied to a wide range of relationshipsto someone one has known for a few weeks in a new place, to a fellow worker, to a childhood playmate, to a man or woman, to a t

    4、rusted confidant. 1. Many Americans move from place to place for the following reasons except_.A. going to collegeB. getting a better jobC. saving moneyD. finding a place to live in retirement2. Summer is a special time when many Americans_.A. enjoy the sunlightB. feel strangeC. get a new job D. tra

    5、vel to other countries3. When summer comes, many Americans _.A. expect to find some close friendsB. hope to meet new people C. want to begin lasting friendships with new peopleD. Both A and B4. Which of the following is the topic sentence of the second paragraph?A. Today millions of Americans vacati

    6、on abroad.B. For many of us summer is a special time for forming new friendships.C. No one really expects a vacation trip to produce a close friendship.D. But surely the beginning of friendship is possible.阅读理解2Baby girls make their way directly for dolls as soon as they can crawl, while boys will h

    7、ead for the toy cars, a study has shown. The findings, the first to show differences in very young babies, suggest there is a biological basis to their preferences. Psychologists Dr. Brenda Todd from City University London carried out an experiment involving 90 infants aged nine months to 36 months.

    8、 The babies were allowed to choose from seven toys. Some were typically boys toys: a car, a digger, a ball and a blue teddy. The rest were girls toys: a pink teddy, a doll and a cooking set. They were placed a meter away from the toys, and could pick whichever toy they liked. Their choice and the am

    9、ount of time they spent playing with each toy were recorded.Of the youngest children (9 to 14 months), girls spent significantly longer playing with the doll than boys, and boys spent much more time with the car and ball than the girls did. Among the twoand threeyearolds, girls spent 50 percent of t

    10、he time playing with the doll while only two boys briefly touched it. The boys spent almost 90 percent of their time playing with cars, which the girls barely touched. There was no link between the parents view on which toys were more suitable for boys or girls, and the childrens choice.Dr. Brenda T

    11、odd said: “Children of this age are already exposed to much socialization. Boys may be given toys that go while girls get toys they can care for, which may help shape their preference. But these findings agree with the former idea that children show natural interests in particular kinds of toys. The

    12、re could be a biological basis for their choices. Males through evolution have been adapted to prefer moving objects, probably through hunting instincts (本能), while girls prefer warmer colors such as pink, the color of a newborn baby.”1. Baby boys and girls have different toy preferences probably be

    13、cause _.A. baby boys are much more active B. baby girls like bright colors moreC. there is a natural difference between them D. their parents treat them differently2. What can we infer from Paragraph 3?A. Ninemonthold baby boys dont play with dolls at all.B. Twoyearold baby girls sometimes play with

    14、 cars and balls.C. Parents should teach their babies to share each others toys.D. The older the babies are, the more obvious their preference is.3. Both baby boys and baby girls like to play with _ according to the study.A. a teddy B. a carC. a doll D. a ball 4. We may read this article in a _ secti

    15、on of a newspaper.A. health B. scienceC. culture D. entertainment阅读理解3Online Money EarningYes, you can earn money online without any investment or without any time limit. I have many useful easy methods for earning easy money while we all spend our useful time on the Internet by surfing, chatting, d

    16、ownloading and other work. There is no need to stop any other work. We can earn with or without our daily routine. Here I tell you the complete method for online earning.First MethodEarn money with “Bux. to”. You can earn money through “Bux. to” by clicking on ads on “Bux. to” site. First you need t

    17、o open an account at “Bux. to”“Bux. to” is a new international and FREE English based service that allows advertisers to reach thousands of potential customers by displaying their ads on our “Surf Ads” page. An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members. “Bux. to” m

    18、akes money through advertising.How you make moneyYou view websites in 30 seconds through the “Surf Ads” page. Once the 30 seconds is up, youll either get a green tick (对号) sign or a red “”. The green tick sign means youve earned $0.01 and the “” means you have not earned money for the visit. Youll g

    19、et red “s” when you have more than one website from the “Surf Ads” page open. When this happens, you get no credit.Earnings exampleYou click 10 ads per day$0.1020 referrals (转送) click 10 ads per day$2.00Your daily earnings$2.10Your weekly earnings$14.70Your monthly earnings $63.00How to get paidIf y

    20、ou have at least $10.00 accumulated,_you can click on your account balance within your states area and it will meet your request. At present, it only makes payments through “AlertPay ”. It will soon be using other methods of payment.AlertPay is the payment processing solution that we use to pay memb

    21、ers. Your AlertPay address is the email address you use to register with AlertPay. You can get a free AlertPay account at http:/.Method 2 will publish soon .1. The underlined word “accumulated” can be replaced by “_”Awasted B. spentC. lost D. gathered2. What can we know from the passage?A. Youll ear

    22、n $0.10 if you click 1 ad.B. Youll get many green ticks if you have many websites open.C. You can get your payments through AlertPay.D. Your AlertPay account is not for free.3. What is the authors purpose of writing this passage?A. To tell an interesting story.B. To introduce a surprising way to ear

    23、n money.C. To solve a puzzling problem.D. To present exciting research.阅读理解4No one has enough, but everyone has all there is. We each have just twentyfour hours in a day. Time is not our problems, but what we do with the limited time we have is the issue. Many people spend their days on dozens of ac

    24、tivities, but achieve very little because they arent concentrating on right things. The Pareto Principle, also known as the 80:20 Rule shows us that typically eighty percent of unfocused effort generates only twenty percent of the results. The remaining eighty percent of the results are achieved wit

    25、h only twenty percent of the effort. To effectively manage your time, you need to change where you are spending your time. We all have the same amount of time every day. How you spend your time is how you spend your life. Here are time management strategies, which may be helpful.Learn to say noPolit

    26、ely say no should become a habit. Saying no frees up time for the things that are most important.Make a “todo” listList the tasks that need to be done in order of their importance. Save other less important things for when you have time.Minimize interruption(打扰) Plan ahead. Think through projects. L

    27、ook for ways to “block” interruptions. For example, close your door, dont answer the phone or work in a different space.Combine several activitiesTry to do several activities at one time. While going to school, listen to taped notes. This allows up to an hour or two a day of good study review. While

    28、 showering, make a mental list of the things. Above all, be creative, and let it work for you.1. According to the Pareto Principle, we can know that _.A. people cant achieve a lot even though they concentrate on right thingsB. people should focus more effort on right and important things and finish

    29、them firstC. people are certain to succeed if they spend twenty percent of their timeD. eighty percent of effort spent on one matter is useless2. According to the passage, if you want to do several things on Sunday, you should _.A. do them while listening to the musicB. do all of them at one time C.

    30、 do the most important one firstD. put some of them off till next Monday3. The underlined word “block” in the passage means “_”A. accept B. preventC. arrange D. defend4. What would be the best title of the passage?A. Time ManagementB. The Pareto PrincipleC. How to Make a “Todo” ListD. Time and Habit

    31、s阅读理解5Get a FREE YEAR! Order NOW and get a FREE YEAR of Parents magazine! Thats 2 full years (24 issues) for the regular 1year ratejust $12. But HURRY, this offer wont last! (US orders only, please.)Every issue of PARENTS is filled with practical advice from leading doctors and child experts.toys an

    32、d games that develop readertested products and more!100% MoneyBack Guarantee: You must be pleased, or you may cancel any time during the life of your subscription(订阅) and get all your money backno questions asked. Parents Magazine is published 12 times per year. Savings are based on $12.00 annual su

    33、bscription rate. State taxes may apply to your order.Email address required to access your account and member benefits online. We will not share your email address with anyone. Click here: to view our privacy policy.1. The purpose of the passage is _.A. to introduce a new magazineB. to help parents

    34、with their daily life C. to attract more subscribersD. to collect more money for charity 2. What benefit can the readers possibly get according to the ad?A. Only $12 is to be paid for 24 issues of the magazine.B. Readers can get a free offer of the magazine any time of the year.C. Readers from all o

    35、ver the world can enjoy the free offer.D. Readers can communicate face to face with child experts on the Internet.3. A reader subscribed PARENTS 3 months ago, but now he finds the magazine dissatisfying. What can he do?A. He can cancel without getting his money back.B. He can cancel after answering

    36、a series of questions.C. He can email them to access his bank account to get all his money back.D. He can cancel and get all his money back without answering any questions.阅读理解6There are probably no people on Earth who like to gossip as much as the British. If prying into(打探) others lives were an Ol

    37、ympic sport, then Team GB would surely take the gold medal.And when the British cant watch the lives of real people, they have another source of entertainment to fall back onthe soap opera. British soap operas are very different to US TV dramas. For one, they are normally longer running. The two mos

    38、t popular, Coronation Street and Eastenders, have been running for 48 and 24 years respectively. Both are broadcast several times a week, so remarkably there have been more than 7,000 episodes of Coronation Street.The most obvious difference is that, unlike US dramas, the British soap operas focus o

    39、n the real world. There is little glamour(魅力), the stars are rarely rich, and they normally have boring jobs. Perhaps the appeal is that the lives of the characters often mirror the lives of the audiencebut with some drama added. This means the viewer can relate to the characters and feel the pain a

    40、nd happiness they go through on the show.Because these soap operas last for decades, the cast is ever changing. The shows rarely focus on one or two main characters. Like the real world, people come and go all the time. However, there are exceptions. Coronation Streets William Roach, 76, has played

    41、the role of Ken Barlow since the very first episode of the show in 1960, and he is still a regular.The choice of which soap opera you follow is often cultural: People from the north of British tend to watch Coronation Street as it is set in Manchester. People from the south generally prefer Eastende

    42、rs, which is set in the east of London. The show is generally considered grittier and is aimed at a younger audience.1. What is the main difference between American dramas and British soap operas?A. American dramas are longer. B. British soap operas are longer.C. American dramas deal with dangerous

    43、things.D. British soap operas deal with real people.2. Why do British people like to watch such operas?A. They can find their own life from the operas. B. They can enjoy the operas in their free time.C. They can watch the operas for many years. D. They care about the fate of the characters in the op

    44、eras.3. The underlined world “episodes” in the 2nd paragraph probably means _.A. playsB. pagesC. issues D. parts4. One characteristic of British operas is that _.A. the characters play the same role for a long timeB. the characters in the play often changeC. people dont know what will happen nextD.

    45、there is only one or two characters in them阅读理解7A growing aging population, along with increased access to health insurance,will create the need for about 52,000 more primary care doctors in the US by the year 2025, according to a new study.The researchers want to estimate how many such doctors the

    46、US health care system would need after the passage of the Affordable Care Act (法令) in 2010, which will give an estimated 34 million more Americans access to health insurance.But Dr. Winston Liaw, one of the studys authors, said the biggest need will not come from the fact that more people have healt

    47、h insurance. “A lot of increase is going to be from population growth. Thats going to be the largest driver. Then, a smaller percentage is actually going to be from insurance expansion,” said Liaw, who was a fellow at Washingtons Robert Graham Center when the study was written. Liaw and his workmate

    48、s, who published their findings in the Annals of Family Medicine, use several databases to estimate how many primary care doctors there are in the US and how many people visit them. They then use that information with additional data from the United States Census Bureau to estimate how many doctors

    49、will be needed as the population grows, ages and gains more access to health insurance. In 2008, the researchers estimated that people made 462 million office visits to primary care doctors. They estimate that the number will grow to 565 million by 2025. That additional use, they said, will require

    50、a 3 percent increase in the current primary care doctor workforce, or an additional 52,000 doctors or so. “That number is an expectation of how many well need in addition to how many we have today,” said Liaw, now at Virginia Commonwealth University. Of those, 33,000 doctors are needed to account fo

    51、r population growth, 10,000 for the aging population and more than 8,000 for increased insurance access.“The fact that they made separate estimates of the increased demands for primary care services that might be due to population growth on the one hand, aging of the population and thirdly the Affor

    52、dable Care Act is a very useful addition to this area,” said Dr. John Rowe of the Columbia University Mailman School of Public Health in New York.The study, however, cannot say whether or not there will be enough doctors to satisfy the additional need, said Liaw. For that, he added, they would also

    53、have to look at how many people are expected to graduate from medical school and how many doctors will retire in his next studies.1. The demand for more primary care doctors is mainly due to _.A. passing the medical act in 2010B. free access to health insuranceC. the population explosionD. the aging

    54、 population 2. According to the study, how many primary care doctors are there now in the US?A. About 1.7 million. B. About 4.6 million.C. About 5.2 million. D. About 5.6 million.3. What is the key information the author wants to give in the last paragraph?A. More studies are needed before reaching

    55、a final conclusion.B. The new act will meet all Americans medical requirements.C. The author encourages more people to attend medical school.D. Further additions to doctors pay may take the form of bonus payments.4. Where does this text probably come from?A. A doctors diary.B. A news report.C. A tou

    56、rist guidebook.D. A research about health.阅读理解8English is the most widely used language in the history of our planet. One in every seven human beings can speak it. More than half of the worlds books and three quarters of international mails are in English. Of all languages, English has the largest v

    57、ocabularyperhaps as many as two million words.However, lets face it: English is a crazy language. There is no egg in an eggplant, neither pine nor apple in a pineapple and no ham in a harmburger . Sweetmeats are candy, while sweetbreads, which arent sweet, are meat.We take English for granted. But w

    58、hen we explore its paradoxes (矛盾) , we find that quicksand can work slowly, boxing rings are square, public bathrooms have no baths in them. And why is it that a writer writes, but fingers dont fing , grocers dont groce, and hammers dont ham? If the plural (复数形式) of tooth is teeth, shouldnt the plur

    59、al of booth be beeth ? One goose, two geeseso one moose, two meese? How can a slim chance and a fat chance be the same, while a wise man and a_wise_guy are opposites? How can overlook and oversee be opposites, while quite a lot and quite a few are alike? How can the weather be hot as hell one day an

    60、d cold as hell the next?English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human beings. Thats why, when stars are out, they are visible; but when the lights are out, they are invisible. And why, when I wind up my watch, I start it; but when I wind up this essay, I end

    61、it.1. According to the passage _.A. there should be eggs in an eggplantB. sweetmeats and sweetbreads are differentC. pineapples are the apples on the pine treeD. boxing rings should be round2. What does the author use most to prove his idea?A. Plurals. B. Paradoxes.C. Comparisons. D. Synonyms.3. The

    62、 underlined words “a wise guy” in Paragraph 3 probably mean “_”A. somebody wiseB. a valuable chanceC. an opposite wordD. a stupid person4. The last paragraph is written to show _.A. English is importantB. a word may have several definitionsC. human beings are creativeD. why people invented English阅读

    63、理解9The Boston Opera HouseIn Person:The Boston Opera House Box Office is open MondayFriday from 10 am.5 pm. We provide a direct and customerfriendly service that allows our customers to choose their seats and buy their tickets at face value (票面价值) without service charges or delivery fees (费用). While

    64、youre in the neighborhood, check out our dining and parking choices when you attend your favorite shows.Online:Tickets for all Broadway in Boston shows and other concerts and cultural presentations are sold online at .Tickets for all Boston Ballet performances are sold online at www.bostonballet.org

    65、.By Phone:Tickets for all Broadway in Boston shows and other concerts and cultural presentations can be purchased by calling Ticketmaster at 1.800.982.2787.Tickets for all Boston Ballet performances can be purchased by calling 617.695.6955.Refund (退款) Policy:No refunds or exchanges.The Boston Opera

    66、House PoliciesSome shows may not be appropriate for children of all ages. Please enquire at 617.259.3400.Regardless of age, everyone must have a ticket. No “babies in arms” will be allowed.Tips for TheatergoersLeave yourself enough time for traffic.Check the date and time of the performance on ticke

    67、ts purchased.If you arrive late to your performance you may have to wait to be seated at appropriate breaks in the performance. Please arrive on time, no less than 15 minutes before curtain (开演)1. You can buy tickets for performances at the Boston Opera House in all the following ways EXCEPT _.A. at

    68、 the box officeB. by telephoneC. through email D. on the website2. What is one advantage of purchasing tickets in person?A. You dont need to pay extra fees.B. You can get free parking and dining.C. You are sure to get the best seats.D. You can exchange tickets if you wish.3. If you are attending a s

    69、how at the Opera House, _.A. you can take your baby with youB. you dont have to buy a ticket for your kidC. you are allowed to enter the auditorium immediately even if you are lateD. you are advised to arrive 15 minutes before the performance begins阅读理解10Twentythreeyear old Rio Safiyanto sells face

    70、masks, or coverings, for about 30 cents each in central Jakarta, Indonesia. He makes enough money to buy a cell phone that permits him to visit websites. He says every average person has a cellphone. He likes having one because he can talk to his family when he is away from home. And, he is especial

    71、ly pleased that he can use it to listen to music. It is known as a feature phone. That is because it is cheaper and cannot perform as many actions as more advanced phones like the Apple iPhone. These devices make up the majority of cell phones sold around the world. They have proven more successful

    72、in places like Indonesia, where some smartphones cost 700 dollars or more. Although many lowerincome users are new to smartphones, they are quickly learning to use the technology.Cell manufacturer Nokia offers a service called Life Tools. For a small monthly payment, the company sends text messages

    73、to farmers. The messages tell of weather conditions, crop prices, agricultural news and give other advice.Local businessman Aldi Haryopratomo has developed a way for small store owners to sell things like prepaid cellphone minutes and life insurance through text messages. Ruma is the company that de

    74、veloped the technology. The company is working on a system that will notify_people about jobs in their area.At a recent digital technology show in Jakarta, banks offered nointerest financing for credit card purchases. Marina Luthfiani manages a mobile shop in the area. She said almost everyone can b

    75、uy a smartphone because of competitive financing and credit choices. She says Indonesians like to buy the latest devices.A report last June by Semiocast, a French internet research company, said Jakarta was the worlds top tweeting(发微博)city, ahead of Tokyo and London.1. Why are feature phones popular

    76、 in Indonesia?A. It has fewer functions.B. It can be used to enjoy music.C. It is less expensive.D. It is more attractive.2. What is true of the service Life Tools?A. It can sell agricultural products.B. It provides useful information to farmers.C. It is free of charge mainly for farmers.D. It helps

    77、 farmers to make production plan.3. What does the underlined word “notify” in Paragraph 4 mean?A. Inform.B. Ask.C. Direct. D. Help.4. What is the main idea of the text?A. Indonesians like services on the Internet.B. The Internet is widely used in Indonesia.C. Feature phones are the only choices in I

    78、ndonesia.D. More and more Indonesians use smartphones. 阅读理解1答案解析:1. 答案:C细节理解题。根据文章第一段内容,用排除法可以得知答案。2. 答案:D细节理解题。由文章中第二段第二句话Today millions of Americans vacation abroad“如今数百万的美国人去国外度假”可知答案。3. 答案:B推理判断题。文章第二段中提到美国人不仅去欣赏风景,也希望在那里遇见新的人们,同时作者提到“No one really expects a vacation trip to produce a close frie

    79、nd.”没人会指望一个假期就能结交一个密友,所以A选项错误。4. 答案:B主旨大意题。文章第二段第一句话是中心句,下面都是对其进行解释说明。阅读理解2答案解析:1. 答案:C细节理解题。文章第一段最后一句话提出,这些发现表明对于偏好有一个生物学基础,这里的“biological basis”指的就是“natural difference”。2. 答案:D推理判断题。文章第三段提到9至14月的女孩比男孩在玩偶上玩的时间更长,而23岁的女孩把50%的时间用在玩玩偶上,而只有两个男孩简单的碰触了一下,可以得出答案为D,同时A项中“not at all”太绝对。3. 答案:A细节理解题。通过文中第二段

    80、提到,典型男孩和典型女孩的玩具中都包含了Teddy,只是颜色不同而已。4. 答案:B推理判断题。这篇文章的体裁是一篇研究报告,所以会出现在“science section”中。阅读理解3答案解析:1. 答案:D词义猜测题。在How to get paid 部分中写到如果你有至少10.00元钱后面应该是“共计,总共”的意思,所以accumulate应为“积累,积攒”的意思。2. 答案:C推理判断题。同样在How to get paid部分中提到it makes payments through “AlertPay”,所以答案为C。3. 答案:B写作目的题。文章主题为第一段最后一句话,提出网上赚钱

    81、的方法,所以答案为B。阅读理解4答案解析:1. 答案:B推理判断题。根据文章第一段The Pareto Principle,可知,80%获得的结果是由付出中那20%的专注努力获得的,所以这一原则要求人们专注于正确的、重要的事情。2. 答案:C推理判断题。根据文章Make a “todo” list可知,人们要按照重要性的顺序把要做的事情列单,所以答案为C。注意题干中提到在周日,不存在上学路上听磁带这一问题。3. 答案:B词义猜测题。根据文章这一部分的小标题“Minimize interruption”干扰最小化,以及“.block interruptions”后面for example例证可以

    82、得知此处block为“阻止”的意思。4. 答案:A主旨大意题。根据文章第一段最后一句话可以得知本文的主题。阅读理解5答案解析:1. 答案:C写作目的题。首先明确本文是一篇订制杂志的广告,所以是为了吸引订户的。2. 答案:A细节理解题。文章第一段中提到订一年送一年,B项中文中要求order now所以错误,C项文中说只有美国可以,D项为无中生有。3. 答案:D细节理解题。文中提到100%退款保证,不需提任何问题。阅读理解6答案解析:1. 答案:D细节理解题。文中第三段提到“unlike US dramas, the British Soap operas focus on the real wo

    83、rld.”因此答案为D。2. 答案:A细节理解题。根据文中第三段第三句提到,它的吸引力在于人物角色的生活经常能够反映观众的生活,所以答案为A。3. 答案:D词义猜测题。根据上下文,这部肥皂剧一直播放了48年了,每个礼拜又播放好几次,因此导致的结果应该是已经有7000多集了。所以episode应为“(电视剧中的)一集”的意思。所以答案为D。4. 答案:B细节理解题。根据文章第四段第一句话可以得知,因为英国的这些肥皂剧要持续好几十年,因此the cast(演员阵容)经常改变。所以答案为B。阅读理解7答案解析:1. 答案:C细节理解题。文章第一段提出,日益增长的老龄人口以及增长了的健康保险,使得对初

    84、级护理医生的需求增加,B项free错误,不是免费的。2. 答案:A细节理解题。根据文章第三段到2025年那将需要比现在的初级护理队伍增加3个百分点,或者说增加52000个医生,因此现在的医生队伍人数为520003%1.7(million)。3. 答案:A推理判断题。最后一段中提到,这项研究不能说明是否会有足够的医生来满足这一个额外的需求,因此,可以推断出A项,还需要有更多的研究。4. 答案:D主旨大意题。文章第一段就提出了主题,这是一篇研究报告。阅读理解8答案解析:1. 答案:B细节理解题。文中第二段提到Sweetmeats are candy, while sweetbreads are m

    85、eat.所以两者是不同的。2. 答案:B细节理解题。文中第三段提到,作者使用了大量的Paradoxes来证实自己的观点。3. 答案:D猜测词意题。根据逻辑关系,文中第三段提到a wise man和a wise guy为反义词。4. 答案:C主旨大意题。根据整篇文章讲述,可以得知,作者通过大量英语单词的举例得出,这些都反映了人类的创造性,因此,答案为C。阅读理解9答案解析:1. 答案:C细节理解题。通过文章黑体部分可以得知C项不正确。2. 答案:A细节理解题。通过文章第一部分可以得知如果当面在票房购买,可以按票面价值购买,而不需额外付服务费和运送费。3. 答案:D细节理解题。最后一部分提到提前1

    86、5分钟到。no less than“至少,多达”。阅读理解10答案解析:1. 答案:C推理判断题。文中第一段提到那是因为他们便宜,第二段又提到这种手机占据了全球手机的主要销售,而在印尼等地销路更好,可以猜测答案。2. 答案:B细节理解题。由文章第三段中得知,诺基亚公司提供的这项服务,农民每月只掏小钱就能收到该公司发送的关于天气、农作物价格等各方面的信息。3. 答案:A猜测词义题。根据语境,Ruma这家公司正在开发一个系统,该系统会告知人们当地的就业信息。又根据构词法notify的词根为notice“通知”,因此可以猜测notify为通知的意思。4. 答案:D主旨大意题。这篇文章体裁类似一篇新闻报道,联系全文可知答案

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022届高考英语专项练习题阅读理解10篇 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-379479.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1