2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 3USING LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。八Unit 3Using language. 单句语法填空1. Jones got the idea after he talked with an elderly lady who was cheated(cheat) of her money. 2. He has displayed remarkable(remark) courage in his efforts to fight disease. 3. The author intends to summariz
2、e(summary) the previous paragraphs at the end of the passage. 4. For many students, Wilsons help is necessary for them to be able to complete(completely) their college education. 5. The firm has better products than its many competitors(compete). 6. Water is a preciously(precious) scarce resource fo
3、r all living things in the desert. 7. He overlooked(overlook) all sorts of warning signals about his own health. 8. We had barely(bare) sat down to supper when the phone rang. 9. She is the most remarkable woman he has encountered(encounter). 10. Who is eligible to apply for membership(member) of th
4、e association? . 完成句子1. Reading some books will help you to improve your reading ability. 读书可以帮你提高阅读能力。2. Celebrating Chinese traditional festivals is also significant to pass on Chinese history and culture. 庆祝中国传统节日对于传承中国历史和文化也意义重大。3. It is a waste of time warning himhe is determined to go his own
5、way. 警告他等于浪费时间, 他决心要照自己的意思去做。4. There is no joking about such matters. 对这种事情不能开玩笑。5. Does your saying mean anything to him? 你的话对他有什么意义吗? 6. It is a custom that we celebrate our wedding anniversary annually. 我们每年都要庆祝结婚纪念日, 这是一个风俗。7. Let it go, and after all, it is no good crying over spilt milk. 算了吧,
6、 毕竟, 覆水难收。8. I miss my childhood from time to time, when it was fun playing with children. 我时常怀念我的童年, 那时和孩子们玩耍很有趣。9. Some addicted smokers should say that smoking is good for health. 一些烟鬼竟然说吸烟有益健康。10. There is no telling what will happen later on, so we had better stay where we are now. 因为不知道接下来会发生什
7、么, 所以现在我们最好待在原地。. 阅读理解Are the Olympic Games outdated? That might seem like a strange question to ask. But its exactly what the International Olympic Committee (IOC) is doing. At the 2012 London Olympics, IOC President Thomas Bach noticed something. “You could see that the younger generation had no i
8、nterest in the Games anymore. They were not there. ”In response, the IOC wants to make the Summer Olympics more youthful. But that isnt as simple as just adding more sports. The Olympic program cant continue to grow bigger: it would become too much for host cities to handle. For now, permanently add
9、ing new sports to the Olympics is out of the question. The IOCs solution is to continue to vote on the new programs line-up and give host cities the opinion to add extra sports. The extra events would be included in that years Olympics only. This policy takes effect at the 2020 Olympics in Tokyo. Sk
10、ateboarding, sport climbing, surfing and 3x3 baseball are all making their Olympic debuts(首次露面)there. Adding new sports, though, has sparked a lot of debate. Some sports have been pushing to be included in the Olympics for years but still havent made it. Meanwhile, newer sports like skateboarding or
11、 surfing are already getting the opportunity. People are also wondering what makes up an Olympic sport. Paris, the future host of the 2024 Summer Olympics, has expressed interest in adding break-dancing. Some people would like to see e-sports at the Olympics. E-sports are especially important to con
12、sider because they are spreading like wildfire. President Bach stated video games with killing are not acceptable. One of the main principles of the Olympics is to encourage peace. At the moment, the future of e-sports is still uncertain. What about the Winter Olympics? Not to worry, the IOC has alr
13、eady announced seven new events for the 2022 Winter Olympics in Beijing. But the Winter Olympics situation is a little different. The Winter Olympics have less than half the sports of the Summer Olympics, so they have room to grow. 【文章大意】这是一篇说明文。本文讲了国际奥委会主席Thomas Bach在2012年伦敦奥运会后注意到了年轻人不再有兴趣观看比赛的问题,
14、 从而采取措施增加新的比赛项目。1. Why does the IOC want to make the Summer Olympics more youthful? A. Because the Olympic Games are outdated. B. Because there is too much for host cities to handle. C. Because the spirit of the Olympics has got lost over time. D. Because the IOC wants to get the younger generation
15、interested. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中“You could see that the younger generation had no interest in the Games anymore. They were not there. ”可知, 国际奥委会想让夏季奥运会更年轻, 因为国际奥委会想让年轻一代对此感兴趣。故选D。2. Which event may first appear in the 2020 Olympics in Tokyo? A. Baseball. B. Surfing. C. Speed skating. D. Break-dancing
16、. 【解析】选B。 细节理解题。根据第三段中This policy takes effect at the 2020 Olympics in Tokyo. Skateboarding, sport climbing, surfing and 3x3 baseball are all making their Olympic debuts there. 可知, 冲浪会在东京奥运会上首次出现。故选B。3. What is President Bachs attitude to adding e-sports to the Olympic Games? A. Cautious. B. Support
17、ive. C. Curious. D. Indifferent. 【解析】选A。 推理判断题。根据倒数第二段中President Bach stated video games with killing are not acceptable. One of the main principles of the Olympics is to encourage peace. At the moment, the future of e-sports is still uncertain. 可推知, Bach主席对将电子竞技引入奥运会持谨慎态度。故选A。4. It can be inferred
18、from the text that _. A. every country has the chance to add extra sportsB. newly-added sports will be in the Olympics foreverC. newer sports are more competitive than some traditional sportsD. there is greater possibility of adding more sports to the Winter Olympics【解析】选D。 推理判断题。根据最后一段中The Winter O
19、lympics have less than half the sports of the Summer Olympics, so they have room to grow. 可知冬奥会拥有的体育项目还不到夏季奥运会的一半, 因此还有增长的空间。由此可推知, 冬季奥运会增加更多体育项目的可能性更大。故选D。【方法技巧】态度、观点及感受类推理判断题。高考阅读理解题中有些题目考查考生对文章作者的思想、人物性格倾向等方面的理解。对于判断情感态度类题目, 考生需要分析段落大意、作者的思路, 理解了文章的段落大意、中心思想后, 才能判断出作者的情感态度。学会辨别清楚文章的体裁。如第3小题, 根据倒数
20、第二段中President Bach stated video games with killing are not acceptable. One of the main principles of the Olympics is to encourage peace. At the moment, the future of e-sports is still uncertain. 可知Bach主席表示, 带有杀戮的电子游戏是不可接受的。奥运会的主要原则之一是鼓励和平。目前, 电子竞技的未来仍然不确定。由此可推知, Bach主席对将电子竞技引入奥运会持谨慎态度。故选A。. 完形填空It i
21、s 5 am and its too dark to see the fields of volcanic rock and trees on either side of the highway. But over the lights of my car, I get a taste of the 1 Im really here for, as a few stars pierce (渗透) the inky 2 sky. Today our relationship to the universe is largely connected by 3, such as telescope
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382553.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
