2020_2021高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 高中英语 Module3TheViolenceofNatureSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、Module 3课时作业(九)Module 3Section Integrating Skills & Cultural Corner .单词拼写1A local journalist said that the volcano was in eruption (喷发)2Heavy rainfall ruined (毁坏) the game.3Kevin arrived late, but fortunately (幸运地) for him, everybody was too busy to notice.4The previous (以前的) party they gave was not
2、 as nice as this one.5He was anxious about the possibility (可能性) of losing all his money.6We have to come together, worldwide (在全世界), and “think”7So many years have passed and the terrifying (可怕的) accident is still fresh in her mind.8The teacher suggested that every student take an active (积极的) part
3、 in English party.单句改错1The doctor warned the patient to smoke.to前加not2Would you mind putting your cigarette through, please?throughout3Years of fighting have left the area in ruin.ruinruins4Six boys and two girls; thats eight at all.atin5About 40 percent of the population of that country lives on fa
4、rms.liveslive6It is reported that there is still a possibility what the bad weather will continue.whatthat.阅读理解AAt the age of ten, my parents thought that I should learn to play an instrument. They chose guitar lessons for me. I had no interest in playing it. All that I wanted to do was to improve m
5、y soccer skills. However, my parents believed that playing soccer was a waste of my valuable time. They thought I should use the time to focus on school and develop my brain by taking on a difficult task, such as learning to play music.However, since the first day of the lessons, I disliked the guit
6、ar. While learning to play the guitar, I just wanted to play soccer as much as I could. But what could a tenyearold do when his parents said they would punish him if he didnt do what they told him to do? Even though I loathed the guitar lessons with all my heart, I went to the instructor week after
7、week. And week after week, I would come back and be tired of the lessons and of the amount of practice required.After wasting a year of my life learning how to play the guitar, I still had not made much progress. My parents began to realize that I was not born to play the guitar and that I was not h
8、aving fun trying to learn, either. They finally understood how much I wanted to play soccer. So after one bad year, my parents called the music instructor and told him I would no longer take guitar lessons.I was very happy. Now I play soccer every day and I play it very well. I do think parents shou
9、ld let their children do what theyre good at and what they truly love.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者通过讲述自己曾经迫于父母的压力而学习自己并不感兴趣的吉他课的经历告诉我们,父母应该让孩子做自己擅长和真正喜欢的事情。1The writer took guitar lessons because _.Ahe was afraid of being punishedBhe wanted to learn an instrumentChe had too much free time to killDhe thought he
10、 would love playing the guitar答案与解析:A细节理解题。根据第二段中的“But what could a tenyearold do when his parents said they would punish him if he didnt do what they told him to do”可知,作者是因为害怕被惩罚才上吉他课的,故A项正确。2What does the underlined word “loathed” in Paragraph 2 mean?AForgot. BDisliked.CLearned. DImproved.答案与解析:B词
11、义猜测题。根据第二段首句“However, since the first day of the lessons, I disliked the guitar”中的disliked一词及画线词后的内容可知,尽管作者不喜欢吉他课,但他仍坚持去上课。由此可知画线词意为“不喜欢,讨厌”,故B项正确。3The writers parents called the writers instructor to _.Atell him that they were really sorryBask about the writers performance in classCtell him the wri
12、ter had given up the lessonsDask him to spend more time teaching the writer答案与解析:C细节理解题。根据第三段中的“So after one bad year, my parents called the music instructor and told him I would no longer take guitar lessons”可知,作者的父母给指导老师打电话是告诉他作者以后不再上吉他课了,故C项正确。4At the end of the passage, the writer shows that _.A
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384363.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
专题03 《红烛》:鉴赏诗歌(咏物诗)事物形象(课件)-2022-2023学年高一语文对接高考之教材中的考点(统编版必修上册).pptx
