分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 Nurturing nature Period 3课时素养检测(含解析)外研版选择性必修第一册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385089
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:60KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Nurturing nature Period 3课时素养检测含解析外研版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 检测
    资源描述:

    1、Unit 6 Nurturing nature课时素养检测 二十三Unit 6Period 3. 阅读理解AThe Dickens ExhibitionDate: June 9,2018 December 10,2018Location: Museum of LondonIt celebrates the 205th anniversary of the birth of Charles Dickens. By recreating the atmosphere of Victorian London through sound and projections (投影画),youll be t

    2、aken on an unforgettable journey to discover the city that inspired his writings. Paintings,photographs,costumes and objects will explain different themes that Dickens wrote into his works,while rarely seen manuscripts (手稿)including Bleak House and David Copper field will offer introduction to his c

    3、reative genius. During your visit youll discover how Dickens childhood experiences of London were introduced into the stories he wrote. The great social questions of the 19th century will also be examined,all of which set the scene for Dickens greatest works. Highlights of the exhibition will includ

    4、e an exciting audio-visual experience,and a special film shot by one of the UKs leading documentary filmmakers. Packages include afternoon entry(1: 00 pm-4: 00 pm) to the exhibition plus overnight accommodation at a nearby hotel. If you wish to visit the exhibition the day after your hotel stay,plea

    5、se call our reservation department. Call: 08712212717. Book a trip online with us,with tickets to Dickens London Exhibition afternoon entry and hotel accommodation included in the price. All taxes included. No credit card fees. No booking fees. No discount. Price Information: a package costs an adul

    6、t 120 and a child (ages 45)and afternoon entry costs an adult 28 and a child (ages 415)14. 【语篇概述】文章是一则广告,介绍了The Dickens Exhibition这个展览,包括展览的内容,网上打折的优惠和费用问题。1. What can visitors do during the visit?A. Buy two Dickens manuscripts. B. Stay at the room Dickens once lived in. C. Enjoy a projection about

    7、Victorian London. D. Find the present social problems in London. 【解析】选C。细节理解题。根据文章中的“By recreating the atmosphere of Victorian London through sound and projections ”可知是通过声音和投影再现维多利亚时代伦敦的氛围。故选C。 2. What do we know about Dickens from the text?A. He used to be a filmmaker. B. He wrote social questions

    8、in his books. C. He wrote many wars into his works. D. He lived a happy life in his childhood. 【解析】选B。细节理解题。根据文中的“The great social questions of the 19th century will also be examined, all of which set the scene for Dickens greatest works. ”可知,19世纪的重大社会问题也将被研究,所有这些都为狄更斯最伟大的作品奠定了基础。故选B。 3. What can vi

    9、sitors get if they book a trip online? A. A discount. B. Staying in any hotel. C. Credit card fees. D. An afternoon entry. 【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第二段第一句“Book a trip online with us, with tickets to Dickens London Exhibition afternoon entry and hotel accommodation included in the price. ”可知,游客在线预订旅行,他们能得到

    10、价格中包含狄更斯伦敦展览的下午门票和酒店住宿。故选D。BWhat do you think of cats? Some people think they are very lovely. But not all people love cats. Compared with dogs,cats seem to be very lazy and unfriendly. Besides,cats are not known for acts of selflessness (无私). But maybe were wrong about them. Dont believe it? Then m

    11、eet Pippa,a very unusual cat. The black-and-white cat was left in a box outside a shop and taken by the British RSPCA to the Jansa family in Whitstable,Kent. They really loved her character (性格) and decided to adopt (收养) it,but they never guessed shed become a lifesaver. Eight-year-old Mia Jansa had

    12、 diabetes and had become good at testing her blood during the day,as well as having something to eat or drink to bring her blood sugar levels back. But the danger was at night. Mia could easily experience hypoglycemic (低血糖症的) situations when she was asleep,which could cause even death. Soon after sh

    13、e was adopted,Pippa went into Mias bedroom in the middle of the night and woke her up. When the child tested her blood sugar levels,she found they were dangerously low. Ever since,Pippa always visits Mia at night. If she cant get her to wake up,she raises the alarm. “Pippa does this of her own accor

    14、d,” says Mias mother Laura. “We dont make a request for caring because we dont want to encourage wrong alarms. She gets plenty of hugs. It gives me peace of mind and I know someone else is keeping an eye on Mia. ”Now the family is so happy that theyve chosen to adopt it in the first place. 【语篇概述】猫和狗

    15、都是常见的宠物,但是大多数人认为狗更有用途,而猫却被视为懒惰的代表。但文中一只名为Pippa的宠物猫却能救人。4. Why did the family decide to adopt the cat?A. Because they considered it as a lifesaver. B. Because her character interested them. C. Because they really loved her look. D. Because Mia Jansa needed help. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段“They really loved h

    16、er character and decided to adopt it”可知,他们喜欢这只猫的性格。5. What problem did Mia Jansa face?A. She was bad at testing her blood. B. She might suffer death in the daytime. C. She might be in danger while asleep at night. D. She couldnt let her blood sugar levels return to normal. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段最后两句“But

    17、 the danger was at night. Mia could easily experience hypoglycemic situations when she was asleep,which could cause even death. ”可知。6. For what does Pippa visit Mia at night?A. To see if her blood sugar levels are normal. B. To make her laugh when shes lonely. C. To make sure that she is safe. D. To

    18、 play with the alarm. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段内容可知,因主人患有糖尿病,所以这只猫会在晚上提醒主人测血糖,确保主人安全。7. What does the underlined sentence in Paragraph 5 mean?A. Pippa does that according to her own habits. B. Pippa does that without being asked. C. Pippa does that for her own good. D. Pippa does that without a purpose. 【解

    19、析】选B。推理判断题。根据第五段内容可知,Pippa的行为完全是自发的,并不是主人要求的。故选B。. 完形填空Over the last summer I volunteered at a summer camp for children ages 5 through 12. In the process,I developed a better 1 of responsibility not just myself,but for 2 around me. In the beginning I helped with a 3 of twelve-year-olds. I had a lot

    20、of fun because they were the most mature 4 . They didnt need as 5 help as the younger kids so the director of the camp switched me down to six-year-olds. I had experience of an adventure camp in the past. But nothing could have 6 me for working non-stop with 15 six-year-olds. From fights over battin

    21、g order 7 who got to sip from the water fountain first,we were in a constant 8 of noise. I could now understand why parents always seemed to 9 a sigh of relief as they dropped off their little bundles of energy every morning. For the first summer I was doing something that 10 someone else,and I foun

    22、d more 11 in that than any wasted breezy day of summers past. During this unique opportunity of giving a 12 part of my summer,I was able to get back so much more. I learned how much my time is really 13 and how to take responsibility for myself and 14 others. I learned how different each individual

    23、is and how needs vary. I gained more confidence when I realized I could 15 in the real world. 【语篇概述】这是一篇夹叙夹议文。作者讲述了去年夏天,自己在一个5到12岁儿童的夏令营当志愿者的经历。这次经历使作者受益匪浅。1. A. knowledge B. senseC. dutyD. sight【解析】选B。考查名词辨析。句意: 我不仅培养了自己更好的责任感,而且能够为我周围的人培养责任感。A. knowledge知识;B. sense感觉;C. duty责任;D. sight景象,故选B。2. A.

    24、 anyB. onesC. theseD. those【解析】选D。考查代词辨析。句意: 我不仅培养了自己更好的责任感,而且能够为我周围的人培养责任感。A. any任何;B. ones代替上文出现的可数名词复数;C. these这些;D. those那些,故选D。3. A. gradeB. groupC. classD. pack【解析】选B。考查名词辨析。句意: 起初,我帮助一群12岁的孩子。A. grade年级;B. group群;C. class班级;D. pack包装,故选B。4. A. campersB. volunteersC. teachersD. guides【解析】选A。考查

    25、名词辨析。根据Over the last summer I volunteered at a summer camp for children ages 5 through 12. 可知这里意思是我玩得很开心,因为他们是最成熟的露营者,我能与他们产生共鸣。A. campers露营者;B. volunteers志愿者;C. teachers教师;D. guides向导,故选A。5. A. manyB. someC. muchD. other【解析】选C。考查固定短语。句意: 他们不像年幼的孩子那样需要那么多的帮助,所以夏令营的负责人把我调到了6岁年龄组。A. as many as和一样多(修饰可

    26、数名词);B. some一些;C. as much as和一样多(修饰不可数名词);D. other其他的,故选C。6. A. preventedB. restrictedC. advisedD. prepared【解析】选D。考查动词辨析。句意: 但没有什么能让我准备好和15个6岁的孩子不停地工作。A. prevented阻止;B. restricted限制;C. advised建议;D. prepared准备,故选D。7. A. toB. inC. forD. of【解析】选A。考查固定用法。句意: 从为击球顺序争吵到谁先喝喷泉里的水,我们一直处于嘈杂的状态。from. . . to从到,

    27、是固定用法,故选A。8. A. spiritB. viewC. stateD. shape【解析】选C。考查名词辨析。句意: 从为击球顺序争吵到谁先喝喷泉里的水,我们一直处于嘈杂的状态。A. spirit精神;B. view观察;C. state状态;D. shape形状,故选C。9. A. bring aboutB. result fromC. find outD. let out【解析】选D。考查动词短语辨析。句意: 我现在明白了为什么父母们每天早上放下他们的小淘气包时,似乎总是会松一口气。A. bring about引起;B. result from由造成;C. find out找出;D

    28、. let out放出,故选D。10. A. defeatedB. benefitedC. regrettedD. interested【解析】选B。考查动词辨析。句意: 在第一个夏天,我做了一些让别人受益的事情,我从中得到的满足感比以往任何浪费掉的夏日微风吹拂的日子都要多。A. defeated击败;B. benefited受益;C. regretted后悔;D. interested感兴趣,故选B。11. A. opportunityB. relationshipC. differenceD. satisfaction【解析】选D。考查名词辨析。句意: 在第一个夏天,我做了一些让别人受益的

    29、事情,我从中得到的满足感比以往任何浪费掉的夏日微风吹拂的日子都要多。A. opportunity 机会;B. relationship关系;C. difference不同;D. satisfaction满足,故选D。12. A. smallB. valuableC. boringD. major【解析】选A。考查形容词辨析。句意: 在这个难得的机会中,我付出夏天中的一小部分,让我能够得到这么多。A. small小的;B. valuable有价值的;C. boring无聊的;D. major主要的,故选A。13. A. shortB. worthC. necessaryD. unique【解析】

    30、选B。考查形容词辨析。句意: 我了解到我的时间是多么的宝贵,学会了如何为自己,尤其是为他人负责。A. short短的;B. worth值的;C. necessary必要的;D. unique独特的,故选B。14. A. additionallyB. merelyC. especiallyD. thoroughly【解析】选C。考查副词辨析。句意: 我了解到我的时间是多么的宝贵,学会了如何为自己,尤其是为他人负责。A. additionally此外,加之;B. merely 只不过;C. especially尤其;D. thoroughly彻底地,故选C。15. A. createB. stru

    31、ggleC. appearD. survive【解析】选D。考查动词辨析。句意: 当我意识到我可以在现实世界中生存时,我获得了更多的信心。A. create创造;B. struggle 挣扎;C. appear出现;D. survive生存,故选D。. 语法填空Art is influenced by the customs and faith of a people. Styles in Western art have changed a lot. During the Middle Ages,the main aim of painters was to represent religi

    32、ous themes. 1. _ it was 2. _ (evidence) that ideas changed when painters began to paint in a more realistic way. People in the Renaissance 3. _(adopt) a more humanistic attitude to life. During this period,rich people paid famous artists to paint pictures of themselves,their houses and 4. _(possess)

    33、 as well as their activities and achievements. 5. _ coincidence,oil paints were also developed. From the late 19th century,the Impressionists 6. _ paintings were thought ridiculous drew 7. _(quick) to show how light and shadow fell on objects. Today,they 8. _(accept) as the beginning of modern art.

    34、On the one hand,some modern art is abstract,but on the 9. _hand,some is realistic. It is not easy to 10. _(prediction) the painting styles in the future. 1. 【解析】But。考查连词。此处表示转折。 2. 【解析】evident。考查词性转换。此处需要形容词,故用evident。3. 【解析】adopted。考查时态。此处应用一般过去时。4. 【解析】possessions。考查词性转换。此处应和前面的houses形式一致,故用名词复数形式。5. 【解析】By。考查固定搭配。By coincidence,巧合的是。6. 【解析】whose。考查关系词。此处paintings和前面的Impressionists存在所属关系,故用whose。7. 【解析】quickly。考查词性转换。此处应该用副词修饰动词。8. 【解析】are accepted。考查时态和语态。根据句意可知,此处应用被动语态,且由句首Today可知用一般现在时。9. 【解析】other。考查固定搭配。on the other hand,另一方面。10. 【解析】predict。考查词性转换。此处应用动词原形。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 Nurturing nature Period 3课时素养检测(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385089.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1