2021-2022学年高中英语 Unit 3Computers Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 3Computers Warming Up 2021 2022 学年 高中英语 Computers
- 资源描述:
-
1、Unit 3Warming Up & Reading. 根据语境和汉语提示写出单词1. I dont think money can solve (解决) all problems. 2. To live a meaningful life, one should set a goal (目标) for his life, and work hard to realize it. 3. My brother is very good at the technology (技术) of computer. 4. He dreamed of going to work in his own per
2、sonal (个人的) company. 5. Friendship is a universal (普遍的) key to be able to open everyones heart. 6. I would greatly appreciate it if you could kindly consider my application (申请). 7. There is a difference between wisdom and intelligence (智力). 8. We should face the reality (现实) bravely. 9. He was tota
3、lly (完全地) blind as a result of the traffic accident. 10. My professional training has taught me to look at things logically (符合逻辑地). . 完成句子1. This problem is too difficult for the little boy to solve. 这个问题太难, 小男孩解决不了。2. As our life improves, we find more and more time entertaining. 随着生活水平的提高, 我们越来越有
4、时间消遣。3. The story was so interesting that we all forgot the time. 这个故事如此有趣, 以至于我们都忘记了时间。4. It has been calculated that there are more than 200 sports in this big event hosted by the big city. 据估算在由这座大城市主办的这场大型比赛中有200多个体育项目。5. It will not be long before we get used to the new school life. 过不了多久我们就会习惯
5、新学校的生活了。6. He has been longing for a job in the company, and he has made an application for it recently. 他一直渴望在那家公司得到一份工作, 并且最近他已提出了申请。7. As spring comes, everything comes to life. 随着春天的到来, 万物复苏。8. Anyhow, we must finish the work today. 无论如何, 今天我们必须完成这项工作。9. A total of three thousand computers had a
6、 virus yesterday. 昨天共有3 000台电脑感染了病毒。10. They found that they had a lot in common. 他们发现他们有很多共同之处。. 阅读理解A(2021蚌埠高一检测)How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school, take notes and do homework. Feeling a little bored? There are other ways that can make learning inter
7、esting and varied. Its called digital learning. Digital learning is a way to help students learn by using the Internet. There are three important kinds of digital learning. Apps are computer software applications (应用). People can download them on their mobiles. The other two kinds are social network
8、ing services, including Weibo and WeChat and websites. Every one of them is like your teacher. They help you master what you learn at school. Compared with traditional learning ways, digital learning has its advantages. Digital learning is also varied. It covers almost every school subject. More imp
9、ortantly, it always offers students the newest resources (资源) to learn from. Digital learning is also personalised. You can choose what you like to learn. If you dont master what you have learned at school, you can learn again through digital ways. However, digital learning also has disadvantages. W
10、hen you use digital ways to learn, youve got little chance of talking with teachers or classmates. As digital learning uses computers or smartphones, watching the screen too long may be bad for your eyes. It is better to take a rest every 20 minutes. 【文章大意】文章讲述了数字学习一种利用网络学习的方法。1. How do students usu
11、ally study every day according to the passage? A. Having classes at school and using online tools at home. B. Having classes at school, taking notes and doing homework. C. Learning through digital ways and having classes in the classroom. D. Having classes, taking notes and doing homework at school.
12、 【解析】选B。细节理解题。由第一段前两句“你每天怎么学习? 你可以在一秒钟内回答: 在学校上课、做笔记、做作业。”可知学生们通常的学习方式就是在学校上课、做笔记、做作业。故选B。2. The underlined word “master” in Paragraph 2 probably means . A. 复习 B. 主人 C. 掌握 D. 归纳【解析】选C。词义猜测题。由第二段倒数第二句可知, 它们每一个都像你的老师。根据常识可知, 老师可以帮助学生掌握所学知识, 因此master在此处意为“掌握”。画线单词所在句子为“They help you master what you lea
13、rn at school. (它们帮助你掌握你在学校学到的东西。)”。故选C。3. What is the problem of digital learning? A. You cant communicate with your classmates or teachers. B. You have to use both computers and smartphones. C. You cant decide what you want to learn by yourself. D. Its impossible to learn from the newest resources.
14、 【解析】选A。细节理解题。由最后一段前两句可知, 然而, 数字学习也有缺点。当你用数字方式学习时, 你几乎没有机会和老师或同学交谈。因此, 使用数字学习时, 与老师和同学的交流就少了。故选A。4. How can you protect your eyes when learning in digital ways? A. Try to take a rest for 20 minutes when watching the screen. B. Try to use traditional ways to learn as often as possible. C. Try to take
15、 a break every 20 minutes if possible. D. Try to learn through digital ways less than 2 hours a day. 【解析】选C。细节理解题。由最后一段中的“It is better to take a rest every 20 minutes. (最好每隔20分钟休息一下。)”可知, 如果可能的话, 最好每20分钟休息一下, 才能保护眼睛。故选C。B(2021南昌高一检测)Tired of standing in line? Wait a bit longer, and you may never hav
16、e to again. Amazon has opened 24 of its Amazon Go stores, which use cameras and artificial intelligence (AI) to see what youve taken off shelves and charge you as you walk out. Some companies are closely copying Amazons approach to using AI-powered cameras fixed in ceilings. But others are trying an
17、 entirely different way to skip the checkout: smart shopping carts. These companies have added cameras and sensors (传感器) to the carts, and are using AI to tell what youve put in them. Customers pay by entering a credit card, or through an online payment system. When a customer exits the store a gree
18、n light on the shopping cart shows that their order is complete, and theyre charged. The companies behind the smart carts, including Caper and Veeve, say its much easier to add technology to the shopping cart than to an entire store. Amazons Go stores rely on hundreds of cameras in the ceiling. The
19、shelves also include sensors to tell when an item is removed. Ahmed Beshry, co-founder of Caper, believes the technology to run Go is too expensive to use in a large-format grocery store. Neither Caper nor Veeve have said how much their smart shopping carts will cost, making it difficult to compare
20、the different formats. Shariq Siddiqui, CEO of Veeve, said, “Were always happy when Amazon is doing something. They force retailers to get out of their old school thinking. ”Each time a business uses artificial intelligence and cameras, it raises questions about customers privacy and the effect on j
21、obs. Beshry notes that the cameras in his shopping cart point down into the cart, so only a customers hand and part of their arm will be captured (拍摄) on camera. 【文章大意】文章主要介绍了亚马逊Go商店的智能购物车以及现在面临的问题和智能购物车的未来。5. What do we know about the smart shopping carts? A. They are linked to the cameras fixed in
22、 the ceilings. B. They are able to recognize goods put in them. C. They flash the green light when the order is canceled. D. They can tell customers where to find what they want. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段倒数第三句可知智能购物车上增加了摄像机和传感器, 运用AI技术可以告知你购物车里放了什么东西, 故选B。6. What does Beshry think of the technology used in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389433.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级上册语文课件 - 期末测评卷西师大版 (共12张PPT).ppt
