新教材2021-2022学年英语人教版(2019)选择性必修第一册课件:高效作业25 UNIT 5 WORKING THE LAND PERIOD Ⅴ ASSESSING YOUR PROGRESS .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版2019选择性必修第一册课件:高效作业25 UNIT 5WORKING THE LAND PERIOD
- 资源描述:
-
1、高效作业25 Period Assessing Your Progress.单词拼写1After listening to the teacher attentively,I have d_most of the important points in the book.2Water is e_for all known forms of life.3India a_ independence in 1947 after a long struggle.4You can be paid in cash weekly or by cheque monthly;those are the two
2、a_5His doctor tried to c_him that he wasnt really ill andigestedssentialttainedlternativesonvince that it was all in the mind.6There was _(广泛的)criticism of the governments handling of the disaster in America.7Eventually,the uncertainty of not knowing whether a partner is reliable creates _(十分强烈的)str
3、ess.8Weve _(扩展)the business by opening two more stores.9Do you know Mr Browns _(电话分机)number?10A big nose is a family _(特征)for her.widespreadintenseexpandedextensioncharacteristic.单句语法填空1Your argument is based on a set of questionable_(assume).2The report recommends that more resources be devoted to_
4、(teach)fouryearolds.3_is estimated that he has known the truth of the matter.4His parents managed to make him _(examine)in the hospital.5He threw himself in front of the door and prohibited usassumptionsteachingItexamined _leaving.6Spending too much now will mean a _(short)of cash next year.7_(organ
5、ic)grown produce does not differ greatly in appearance from _(convention)grown crops.8The_(real)is that young people will not go into teaching until salaries are higher.9Seeing the girl struggling in the lake,he threw himself in thefromshortageOrganicallyconventionallyreality icy water without _(thi
6、nk)twice.10In this experiment the brave person spent 130 days in a cave,30 feet in _(deep).thinkingdepth.选词填空1Organic farmers _keeping their soil rich and_disease through natural means.2The class _ Italian and French students.3In the electronics industry,_,5,000 jobs are being lost.4The girls took i
7、t _to wipe down the tables afterfocus onfree ofis comprised offor instancein turns meals.5Organic farming is _able to meet that need.6He decided to _the rest of his life _scientific research.7As an alternative,some people have_bike sharing,and many others electric cars.8You will be able to stroll_th
8、rough the gardens.nowhere neardevotetoswitched toat leisure.完成句子1用他的杂交水稻品种,农民们种出的粮食比以前多了一倍。Using his hybrid strains,farmers are producing harvests _2因特网不仅开阔了我们的视野,而且也节省了我们的时间和精力。Internet not only _,but also _3他将会极力使自己在这桩生意中显得更加重要。twice as large as before expands our horizons saves our time and energ
9、y He would try to _in the business.4结果表明,拥有均衡的饮食有助于保持健康。_having a balanced diet helps to keep healthy.5要解决有关保护自然资源的所有问题,还有很长的路要走。_to work out all the problems concerning preservation of natural resources.make himself more important It has been proved that There is still a long way to go 6使用不同的有机耕作方法
10、的目的是种植好的食物,同时避免对环境和人的健康造成损害。The goal of using different organic farming methods is _ good food while _ damage to the environment and to peoples health.to growavoiding.阅读理解To grow sugary dates(海枣)in the sand,Siwas farmers must first make the desert suitable for farming.An oasis(绿洲)in Egypt,Siwa has b
11、een home to humans for thousands of years.Since ancient times,the oasis has hosted farms producing some of the most valuable dates in Egypt,and the sugary dates have appeared on Egyptians tables.The desert environment in Siwa is not quite fit for plants to grow.For example,the water there contains m
12、uch salt.However,it is with the local peoples effort that date trees,crops and other plants grow in harmony despite the complex agricultural fields,which impressed me a lot during my visit to the oasis.To make a new piece of field,farmers first remove the top soil and replace it with a mixture of sa
13、nd and waste matter from animals.The first plants are medicinal plants.Then,farmers plant date trees and olive trees.These farming skills are passed down from generation to generation.To grow date trees is demanding.And it takes 10 years for a new date tree to mature,but once it does,the tree produc
14、esgenerous fruit:around 110 pounds of dates per year.Each farmer picks dates with the skilled hands.They climb the trees using nothing more than a belt.In total,Siwa grows more than 25,000 tons of dates from 280,000 trees per year.The dates can be eaten fresh,or made dry.Every part of the date tree
15、is significant in Siwa,from leaves made into beds and boxes to wood used to build houses.And then,of course,theres the fruit itself.The dates can be cooked with goat meat or mixed with eggs for breakfast.They can also be mixed with flour,water,and olive oil,and boiled slowly to make a local dessert.
16、()1What can we learn about sugary dates from Paragraph 1?ATheyre introduced to Egypt from abroad.BTheyre the most valuable fruit in Egypt.CThey can adapt to tough environment.DThey have existed for a long time.D()2What impressed the author a lot during his visit to Siwa?AThe great variety of plants
17、grown there.BThe hard but happy life of the local people.CThe great complexity of the local agriculture.DThe local farmers wisdom and contribution to farming.D()3In which section of a newspaper may this passage appear?AEducation.BHealth.CNature.DEntertainment.C答案及解析:【语篇解读】文章介绍了Siwa的海枣树种植,生长历史以及海枣的吃法
18、及用途。1D 细节理解题。通过文章第一段中“An oasis in Egypt,Siwa has been home to humans for thousands of years.Since ancient times,the oasis has hosted farms producing some of the most valuable dates in Egypt”可知海枣已经存在很长时间了。故选D项。2D 推理判断题。通过文章第二段中“However,it is with thelocal peoples effort that date trees,crops and othe
19、r plants grow in harmony despite the complex agricultural fields,which impressed me a lot during my visit to the oasis.”以及第二段最后一句“These farming skills are passed down from generation to generation.”可以推知在作者访问Siwa期间,当地农民的智慧和对农业的贡献给他留下了深刻的印象。故选D项。3C 推理判断题。纵观全文可以看出,文章介绍了Siwa的海枣种植,生长历史以及海枣的吃法及用途。所以本篇文章适合
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393831.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
