2020新课标高考牛津版英语第一轮总复习课后规范训练第1部分 BOOK 7 UNIT 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020新课标高考牛津版英语第一轮总复习课后规范训练第1部分 BOOK 7UNIT WORD版含解析 2020 新课 标高 牛津 英语 第一轮 复习 课后 规范 训练 部分 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、.阅读理解阅读理解组块练A(2018河北衡水中学大联考)Dutch masters exhibition in BeijingThe 17th century Dutch Golden Age had several significant artists and a range of great pieces produced during the periodincluding Jan Vermeers A Young Woman Seated at the Virginals,Jan Lievens Boy in a Cape and Turban and Rembrandts Self
2、Portrait with Shaded Eyes.Some of the most refined examples of the time,including the three pieces mentioned above,will make their debut(首次亮相) in China as part of a world tour of The Leiden Collection.If you go:9 am.5 pm.,June 17Sept. 3 (closed on Mondays)National Museum of China,1 Wusi Avenue,Dongc
3、heng District.01064001476.Ticket: 50 yuan The Age of Mechanical ReproductionThe Age of Mechanical Reproduction,the latest exhibition at the Riverside Art Museum,features 41 artworks of US pop icon Andy Warhol,covering art installations,paintings and photographs.Warhols wellknown installation Electri
4、cChair is a highlight of the show,which is also its debut in Asia.If you go:10 am.5 pm.,through August 28 (closed on Mondays)The Riverside Art Museum,Hongyan Road,Chaoyang District.01053092062.Ticket: 60 yuanBack with a bangBeijingbased band Escape Plan will hold a concert in Beijing this weekend.Th
5、e band is most famous for the song The Brightest Star in the Night Sky.If you go:7:30 pm.,June 17.Beijing Workers Gymnasium,Gongti Beilu,Chaoyang District.4006103721.Ticket: 280980 yuanPurple clay teapotsYixing purple clay potteries are a vital part of Chinese pottery culture and have been included
6、in Chinas list of national intangible cultural heritage(国家非物质文化遗产)A selection of more than 80 purple clay teapots will go on display at the Poly Art Museum starting Friday.The exhibit will include a range of delicate teapot works of Ji Yishun,Wang Xiaolong and Gao Lijun,who are all inheritors(继承人) o
7、f the timehonored(历史悠久的) pottery handicraft.If you go:9:30 am.4:30 pm.(closed on Sundays),through June 30.Poly Art Museum,New Poly Plaza,1 Chaoyangmen North Street 9.01065008117.Ticket: 20 yuan1What do Dutch masters exhibition in Beijing and The Age of Mechanical Reproduction have in common?ATheir t
8、otal exhibition time.BThey arent open on Mondays.CTheir ticket prices.DTheir exhibition places.2If you are fond of the performance of Escape Plan,which number can you contact to book a ticket in advance?A01053092062.B01065008117.C01064001476.D4006103721.3Where can you go and enjoy an exhibition but
9、spend less money?APoly Art Museum,New Poly Plaza.BNational Museum of China.CThe Riverside Art Museum.DBeijing Workers Gymnasium.【答案与解析】1B细节理解题。根据Dutch masters exhibition in Beijing部分中“9 am.5 pm.,June 17Sept. 3 (closed on Mondays)”和The Age of Mechanical Reproduction部分中“10 am.5 pm.,through August 28 (
10、closed on Mondays)”可知它们的共同点是:每逢星期一不开门。故选B。2D细节理解题。根据Back with a bang部分中“7:30 pm.,June 17.Beijing Workers Gymnasium,Gongti Beilu,Chaoyang district.4006103721.”可知拨打电话4006103721,就可以提前订票,故选D。3A细节理解题。通读全文可知,这四项活动中,有三场展览,一场演唱会,而在展览中票价最便宜的是在Poly Art Museum,New Poly Plaza,仅需20元。故选A。BMany of us have become s
11、o dependent on our smartphones that we use them to carry out 221 tasks every day.A study of 2,000 smartphone owners reveals(显示) that the average user reaches for their phones at 7:31 am.each morning,to check personal emails and Facebook.And before theyve even got out of bed,the majority of people ch
12、eck the weather,read the news,and send a text or two to friends.It also emerges(出现) that people will check the train times,do their banking and update Instagram early on in the day.In an average week,the research discovers that users pick up their phones more than 1,500 times to complete various tas
13、ks from emails to playing games and posting to social media.And the average smartphone user is on their phones for three hours and sixteen minutes a day.This amounts to almost one full day a week using their phones,so its no wonder almost four in ten users admit feeling lost without their phones.Man
14、y owners also admit finding themselves using their phones without realizing theyre doing so,with two thirds saying they have managed to log in and browse Facebook without thinking.And surprisingly,four in ten said they have,at one time or another,checked their emails automatically without thinking.T
15、he study has also revealed that our smartphones are now becoming more of a “gotogadget”,replacing desktops and laptops,which people only turn to for,on average,140 tasks in a typical day.4Tasks carried out on smartphones are about_more than those on desktops and laptops.A221B140C1,500 D805On average
16、,how long do people spend on their phones a week?AThree hours and sixteen minutes.BAlmost one full day.CAbout two days.DNot mentioned in the passage.6What can be learned from the fourth paragraph?APeople often use their phones unconsciously(无意识地)BOne third manage to browse Facebook without thinking.
17、CHalf of people check their emails automatically.DSix in ten people dont check their emails.7Whats the best title of the passage?AAre We Addicted to Our Smartphones?BThe Functions of SmartphonesCThe Disadvantages of SmartphonesDSmartphones Will Take the Place of Desktops and Laptops【答案与解析】4D细节理解题。由文
18、章第一段221 tasks和最后一段140 tasks两者相减可知D为正确选项。5B细节理解题。由文章第三段最后一句“This amounts to almost one full day a week using their phones.”可知人们一周大约有一整天的时间在看手机,故B为正确选项。6A推理判断题。由文章第四段第一句可知,还有许多用户承认,他们使用手机的时候根本没有意识到自己在做什么,故选A。7A主旨大意题。本文是一篇说明文,主要介绍了人们非常依赖自己的智能手机。故选A。C(2018武汉市高中毕业生调研测试)Companies that have invested(投资) he
19、avily in big data want to know how to make smart investments that will distinguish them from the competition and enable the best possible return before making the decision to go all in.In the past, not all enterprise big data plans went as planned.These failures are not usually published, but the bi
20、g data failure rate is unusually high.According to Gartner, only 15% of businesses make it past the experimental stage of these projects.Our fear, as leaders of technology companies, is that with so much attention surrounding AI, the pressure is on for us to apply the technology without first settin
21、g clear business goals and understanding the differences between AI and ML and how they should be applied, thus risking falling behind the many decision makers who are adopting technologies.Its easy to get caught up in the great expectation of artificial intelligence as well as its promoted, includi
22、ng breakthroughs like deep learning, but those looking to make an outsized influence should instead focus on good oldfashioned machine learningor cheap learning.The distinction is simple: Cheap learning is about using basic machine learning techniques on straightforward data sets in different parts
23、of a company to produce a large number of small, gradual improvements.Deep learning, on the other hand, is a specific part of machine learning.Deep learning is a collection of advanced machine learning approaches that make business decisions based on highly complex data sets possible.For tasks of an
24、alyzing raw data, such as images and voice recordings, deep learning is best.But when it comes to working on simplified, structured types of data, weve found cheap machine learning will do_the_trick.When you consider that the majority of data flowing through enterprises falls into this second catego
25、ry, its clear which tool makes the most sense.8What do we know about investment in big data from the first paragraph?AIts secret. BIts safe.CIts risky. DIts fruitful.9Which of the following adds to the pressure on the leading technology companies?AUnderstanding AI and ML.BWasting too much time on AI
26、.CFalling behind other companies.DActing with unclear business goals.10What should companies with ambitious concentrate on?AA strong influence. BBig breakthroughs.CCheap learning. DDeep learning.11What does the underlined phrase “do the trick” in the last paragraph refer to?AInvest. B Cheat.CFunctio
27、n. DSimplify.【答案与解析】8C细节理解题。根据第一段最后一句“These failures are not usually published, but the big data failure rate is unusually high.”可知,投资大数据失败率相当高,风险巨大,故选C。9D细节理解题。根据第二段第二句中“the pressure is on for us to apply the technology without first setting clear business goals”可知,运用这种技术而没有先设定清晰的商业目标会带来压力,故选D。10C细
28、节理解题。根据第三段中“but those looking to make an outsized influence should instead focus on good oldfashioned machine learningor cheap learning.”可知,那些想要有极大影响的(即有抱负的)企业要集中精力于好的、旧式的简单学习,故选C。11C词义猜测题。根据最后一段第一、二句可推知,此处do the trick指的是“起作用”的含义,故选C。D(2018江苏省张家港市调研考试)Atticus was weak: he was nearly fifty.When Jem a
29、nd I asked him why he was so old, he said he got started late, which we felt reflected upon his abilities and manliness.He was much older than the parents of our school contemporaries, and there was nothing Jem or I could say about him when our classmates said, “My father”Jem was football crazy.Atti
30、cus was never too tired to play keepaway, but when Jem wanted to tackle him, Atticus would say, “Im too old for that, son.”Our father didnt do anything.He worked in an office, not in a drugstore.Atticus did not drive a dumptruck for the county, he was not the police officer, he did not farm, work in
31、 a garage, or do anything that could possibly arouse the admiration of anyone.Besides that, he wore glasses.He was nearly blind in his left eye, and said left eyes were the tribal(家族的) curse of the Finches.Whenever he wanted to see something well, he turned his head and looked from his right eye.He
32、did not do the things our schoolmates fathers did: he never went hunting; he did not play poker or fish or drink or smoke.He sat in the living room and read.With these characteristics, however, he would not remain as inconspicuous(不显眼) as we wished him to: that year, the whole school talked about hi
33、m defending Tom Robinson, none of which was complimentary.After my fight with Cecil Jacobs when I committed myself to a policy of chicken, word got around that Scout Finch wouldnt fight any more, her daddy wouldnt let her.This was not entirely correct: I wouldnt fight publicly for Atticus, but the f
34、amily was private ground.I would fight anyone from a third cousin upwards tooth and nail.Francis Hancock, for example, knew that.When he gave us our airguns Atticus wouldnt teach us to shoot.Uncle Jack instructed us therefore; he said Atticus wasnt interested in guns.Atticus said to Jem one day, “Id
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395436.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
