四川成都市2016高考英语阅读理解二轮提升选练80集之(64)及(解析)答案 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川成都市2016高考英语阅读理解二轮提升选练80集之64及解析答案 2 四川 成都市 2016 高考 英语 阅读 理解 二轮 提升 80 64 解析 答案
- 资源描述:
-
1、四川成都市2016高考英语阅读理解二轮提升选练80集之(64)及(解析)答案2016高考模拟题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Teen Climbing Camp 2010This 5-day climbing camp is suitable for teenagers between the ages of 13 and 18 who have an interest in rock climbing. The climbing days are designed for beginners and those who have some
2、basic experience in a gym or outdoors. Participants will find themselves challenged physically and mentally. Rock Dimensions camps are designed to be a positive and memorable experience by providing healthy communication between participants, individual goal setting, and challenges that lead to pers
3、onal growth. Dates: Monday, June 29-Friday, July 3 Monday, July 27-Friday, July 31Locations:Climbing Tower at Footsloggers Linville Gorge and Table Rock area Local climbing areas near Boone Responsibilities:Participants will meet Rock Dimensions guides at our location each morning and at the end of
4、each day. Rock Dimensions will provide all climbing items, including a safety rope, a helmet and climbing shoes for each participant. Participants are responsible for bringing their own lunch, water, small backpack, appropriate clothing, and personal items like sun cream, etc.Pre-camp planning: Part
5、icipants will receive the following information in their registration(注册) packet: Medical Form, Responsibility Agreement, Clothing/Equipment List, and Directions. Cost:$575/person for the 5-day camp$325/person for the first 3 daysAnyone interested in participating in just the last two days of the ca
6、mp should call to discuss pricing and necessary skills/experience.1. According to the text, Rock Dimensions camps will _. A. probably impress participants deeplyB. provide a few competitions C. help the participants set their life goalsD. check the records of personal growth2. What of the following
7、do participants need to bring with them? A. A safety rope. B. A helmet. C. Climbing shoes. D. Appropriate clothing.3. If Paul wants to participate in the climbing camp from July 27 to July 29 and his brother from July 27 to July 31, it will cost them _. A. 575 dollars B. 650 dollars C. 900 dollars D
8、. 1,150 dollars4. What can we infer from the text? A. Some experience is required of the participants. B. Itll be hard for teens to experience the climbing. C. Parents are required to stay with their children. D. Guides will talk about the prices with parents.参考答案14、 ADCB 【阅读理解】人物故事类 阅读下列四篇短文,从每小题后所
9、给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。We once had a poster competition in our fifth grade art class.“You could win prizes, “ our teacher told us as she wrote the poster information on the blackboard. She passed out sheets of construction paper while continuing, “The first prize is ten dollars. You just have to make
10、 sure that the words on the blackboard appear somewhere on your poster. “ We studied the board critically. Some of us looked with one eye and held up certain colors against the blackboard, rocking the sheets to the right or left while weconjured up our designs. Others twisted their hair around their
11、 fingers or chewed their erasers while deep in thought. We had plans for that ten-dollar grand prize, each and every one of us. Im going to spend mine on candies, one hopeful would announce, while another practiced looking serious, wise and rich. Everyone in the class made a poster. Some of us used
12、parts of those fancy paper napkins, while others used nothing but colored construction paper. Some of us used big designs, and some of us preferred to gather our art tidily down in one corner of our poster and let the space draw the viewers attention to it. Some of us would wander past the good stud
13、ents desks and then return to our own projects with a growing sense of hopelessness. It was yet another grown-up trick of the sort they seemed especially fond of, making all of us believe we had a fair chance, and then alwaysalwaysrewarding the same old winners. I believe I drew a sailboat, but I ca
14、nt say that with any certainty. I made it. I admired it. I determined it to be the very best of all of the posters I had seen, and then I turned it in. Minutes passed.No one came along to give me the grand prize, and then someone distracted me, and I probably never would have thought about that post
15、er again. I was still sitting at my desk, thinking, What poster? when the teacher gave me an envelope with a ten-dollar bill in it and everyone in the class applauded for me. 1. What was the teachers requirement for the poster? A. It must appear in time.B. It must be done in class.C. It must be done
16、 on a construction sheet.D. It must include the words on the blackboard.2. The underlined phrase in paragraph 3 most probably means.A. formed an idea for B. made an outline forC. made some space for D. chose some colors for3. After the teachers words, all the students in the class.A. looked very ser
17、ious B. thought they would be richC. began to think about their designs D. began to play games4. After seeing the good students designs, some students.A. loved their own designs more B. thought they had a fair chanceC. put their own designs in a corner D. thought they would not win the prize5. We ca
18、n infer from the passage that the author.A. enjoyed grown-up tricks very much B. loved poster competitions very muchC. felt surprised to win the competition D. became wise and rich after the competition【参考答案】1-5、 DACDC阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。 体裁:议论文话题:历史故事时间:6分钟The movies just wouldnt be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398458.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
上海市长宁区2022-2023学年高三数学上学期教学质量调研(一模)试题(PDF版附答案).pdf
