分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型2020-2021学年北师大版(2019)高中英语必修1: UNIT 3 CELEBRATIONS 单元测试 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:413561
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:20
  • 大小:38.07KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年北师大版2019高中英语必修1: UNIT CELEBRATIONS 单元测试 WORD版含解析 2020 2021 学年 北师大 2019 高中英语 必修 WORD 解析
    资源描述:

    1、Unit 3 Celebrations 单元测试第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What will the man do?A. Take some pictures.B. Watch a movie.C. Study at home.2. How will the speakers probably get to the park?A. By und

    2、erground.B. By bike.C. By car.3. Whats the weather like now?A. Snowy.B. Cloudy.C. Rainy.4. What are the speakers mainly talking about?A. A lecture.B. A course.C. A hall.5. What time is it now?A. About 3:30 pm.B. About 4:00 pm.C. About 4:30 pm.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的

    3、A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Whats the probable relationship between the speakers?A. Salesman and shopper.B. Waiter and customer.C. Neighbors.7. What does the woman need?A. Two eggs.B. Some coffee.C. A cake.听第7段材料,回答第8、9题。8.

    4、 What will the woman do this evening?A. Attend a party.B. Visit her grandma.C. Do some shopping.9. What does the man advise the woman to do in the end?A. Change a skirt.B. Buy a handbag.C. Wear a necklace.听第8段材料,回答第10至12题。10. Which language does the man want to learn?A. French.B. German.C. Italian.1

    5、1. Why does the man want to learn that language?A. He wants to travel abroad.B. He shows interest in it.C. He needs it at work.12. Who is likely to learn Chinese?A. Tim.B. Diana.C. Susan.听第9段材料,回答第13至16题。13. Where is the man going?A. A college.B. A hospital.C. A bank.14. How far is it from Main Stre

    6、et to Water Square?A. Two blocks away.B. 20 minutes walk.C. 50 meters away.15. Where are the speakers now?A. On Main Street.B. At Park Road.C. On Rain Avenue.16. How many left turns should the man take?A. One.B. Two.C. Three.听第10段材料,回答第17至20题。17. How long is the Barcelona tour?A. Two nights.B. Three

    7、 nights.C. Seven nights.18. What is not included in the Barcelona tour?A. Flights.B. Hotels.C. Evening meals.19. What can visitors use the discount card for?A. All the city sights.B. Some restaurants.C. 5-star hotels.20. When is the deadline for booking the Barcelona tour?A. September 30th.B. Octobe

    8、r 5th.C. October 31st.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AG provides more than just ideas. Sure, our unique (独特的) and unforgettable gift suggestions are a big part of why people love us, but we also offer endless ideas and tools to make every day a reason to

    9、 celebrate. Here are our Great Christmas Gift Ideas:Christmas Gifts for ParentsYou love your parents like no one else, and you want to give them something special for Christmas. But what would make their holiday bright? Finding them the perfect Christmas gift will be easy this year, with all our top

    10、 picks in one place.Christmas Gifts for Parents Under $45Holiday Gift BasketsThe gift basket is a great way to give a gift to a group. Our gift basket ideas come from all the top stores online, so you can easily find everything from fruit gift baskets to wine gift baskets in one place.Gift Baskets U

    11、nder $50Ideas for TeensTrying to find the right gift for a teen? Teens can be a challenge. What do they want? What could they use? Theyre all unique, but we think weve got something for them, even though theyre a special group that are hard to deal with.Top Picks for Teens Under $20The Secret Santa

    12、Exchange (交换)The Secret Santa is a great way to exchange gifts in the office, when its often impossible to give everyone a present. Weve got an office guide right here to help you find proper gifts for the workplace. And then theres always the gift basket, with things that are sure to please everyon

    13、e in the office.Business Gifts Under $2521. What makes G popular?A. Its special gift ideas.B. Its endless new gifts.C. It is organised according to personal taste.D. It gives people a good reason to celebrate.22.Whats special about this years “Christmas Gifts for Parents”?A. They are much cheaper.B.

    14、 They make a holiday brighter.C. They list popular gifts in one place.D. They include top choices from parents.23. You may find it most difficult to choose a gift for a _.A. parentB. teenagerC. groupD. businessmanBThe last few days before Christmas passed quickly and it was soon Christmas Eve. That

    15、night when everyone went to bed, Bunny couldnt sleep. He still couldnt think of what he wanted his Christmas gift to be. He wondered how Father Christmas would know what to bring him if he didnt know himself.As he was sitting up in bed. Bunny heard a big noise on the roof (屋顶) and a sound downstairs

    16、. It was Father Christmas, he realised. Bunny jumped out of bed and raced down the hall to the stairs hoping to have a look at the old man with his own eyes.By the time Bunny reached the bottom of the stairs, though, everything was again silent. Beautiful gifts were piled (堆积) under the Christmas tr

    17、ee, but Father Christmas was gone. He looked for him for a few minutes, but it was already too late. Bunny turned to climb back upstairs when he heard a cry.“Hello,” said Bunny. “Is somebody there?”He was answered by another cry. Bunny looked around the big pile of gifts to see what was making the n

    18、oise. Right under the tree was a funny looking brown animal with big feet and sad eyes. Bunny might have mistaken it for a dog, if it hadnt been for the antlers (鹿角) on its head.“Are you a reindeer (驯鹿)?” asked Bunny.“Yes,” replied the animal, “my name is Ralph.”“And you were pulling Father Christma

    19、ss sledge (雪橇)?”“I was until I got airsick,” replied Ralph, “Im afraid I wasnt cut out for the job. Now Im stuck here and I dont know how to get back to the North Pole.”“Well, if you like, you can stay with us as a friend,” said Bunny. As he made the offer, Bunny suddenly realised the gift he wanted

    20、 from Father Christmas was a new friend!24. Why couldnt Bunny fall asleep on Christmas Eve?A. He had a lot of things to do.B. He was disturbed by a big noise.C. He wanted to have a look at the reindeer.D. He was thinking of what gift he would get.25. As soon as Bunny came downstairs, he _.A. ran int

    21、o a reindeerB. found what he wantedC. was probably very sadD. heard a loud cry26. The underlined part “cut out for” in the text probably means “_”.A. afraid ofB. fit forC. proud ofD. interested in27. What would be the best title for the text?A. A special Christmas giftB. A strange Christmas treeC. A

    22、 quiet but smart boyD. A lovely reindeerCBefore you make friends, you have to decide who you want to be your friends. Most people like to have friends who like to do the same kind of things they do.The quickest way to make a friend is to smile. When you smile, people think you are friendly and easy

    23、to talk to. It may not be easy at first to smile, but remember most people will stay away from a scary or angry look.One easy way to start a conversation with someone is to say something nice about him. Think about how great you feel when someone says something nice to you. Doesnt it make you want t

    24、o keep talking to that person?Ask your new friends questions about themselves. Whos their favourite singer, where do they live, what do they do after school are all good questions to start a conversation. Make sure you have something to add to the conversation, too. When someone asks you a question,

    25、 do have an answer for it. There is nothing that will stop a conversation quicker than a shrug for an answer.Kids who show an interest in other kids and who are kind and friendly make good friends. Remember, everyone wants to be around people who like to do similar things and people who are nice to

    26、them.28. This passage gives us some advice on _.A. how to make friendsB. who you can make friends withC. how to start a conversationD. the importance of smile29. Most people like to make friends with those _.A. who are sad every dayB. who share the same interestC. who are fond of talkingD. who say b

    27、ad things to them30. According to the third paragraph, most people enjoy talking to one _.A. who is always smilingB. who seems to be friendlyC. who praises themD. who points out their shortcomings31. What does the underlined part in this passage mean?A. Being very proud.B. Making no answer.C. Knowin

    28、g nothing.D. Not hoping to answer.DDo you want to live another 100 years or more? Some experts say that scientific advances will one day enable humans to last tens of years beyond what is now seen as the natural limit of the human life span.“I think we are knocking at the door of immortality (永生),”

    29、said Michael Zey, a Montclair State University business professor and author of two books on the future. “I think by 2075 we will see it and thats a conservative estimate (保守的估计).”At the conference in San Francisco, Donald Louria, a professor at New Jersey Medical School in Newark said advances in u

    30、sing genes as well as nanotechnology (纳米技术) make it likely that humans will live in the future beyond what was possible in the past. “There is a great push so that people can live from 120 to 180 years,” he said. “Some have suggested that there is no limit and that people can live to 200 or 300 or 5

    31、00 years.”However, many scientists who specialize in ageing are doubtful about it and say the human body is just not designed to last about 120 years. Even with healthier lifestyles and less disease, they say failure of the brain and organs will finally lead all humans to death.Scientists also diffe

    32、r on what kind of life the super aged might live. “It remains to be seen if you pass 120, you know; could you be healthy enough to have good quality of life?” said Leonard Poon, director of the University of Georgia Gerontology Centre. “At present people who can get to that point are not in good hea

    33、lth at all.”32. By saying “we are knocking at the door of immortality”, Michael Zey means _.A. they believe that there is no limit of livingB. they are sure to find the truth about long livingC. they have got some ideas about living foreverD. they are able to make people live past the present life s

    34、pan33. Donald Lourias attitude towards long living is that _.A. people can live from 120 to 180 yearsB. it is still doubtful how long humans can liveC. the human body is designed to last about 120 yearsD. it is possible for humans to live longer in the future34. The underlined word “it” (Paragraph 4

    35、) refers to _.A. a great pushB. the idea of living beyond the present life spanC. the idea of living from 200 to 300 yearsD. the conservative estimate35. What would be the best title for this text?A. Living Longer or NotB. Science, Technology and Long LivingC. No Limit for Human LifeD. Healthy Lifes

    36、tyles and Long Living第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In our daily life, some people prefer to hold on to the past and play it again and again like a broken record. 36 . However, those with no regrets let go of the past and live joyfully at present. They also live b

    37、y the following principles.Following your unique path leads to greater achievements.We all have passions and inner guidance. If you follow your passions and inner guidance, your life will take on deeper meaning and fulfillment. 37 .Let your interest guide you, not societal pressures.We all know the

    38、feeling of being interested in something. 38 . But too often we allow societal pressures to control our feeling. To check whether your interest is guiding your life, start doing what you want to.Understanding happiness is a choice.We often think we will be happy once we get that job, or finish that

    39、course. 39 . Everything outside of you is temporary (暂时的). Once it goes, so will your happiness. 40 .We support others by our words and actions, while receiving others support and love back. Expressing heartfelt feelings allows us to have no regrets for whatever tomorrow may bring. It may also be ex

    40、actly what others need to face their current challenges.A. Dont think twice about expressing love and appreciationB. Try living according to what your inner knowing guides you to doC. What is right for one person may not be right for anotherD. They, in turn, live with regret, anger, and fearE. Dont

    41、settle for less than what you wantF. The truth is that happiness comes from withinG. It guides what we are doing第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Do you know how many languages there are in the world? There are about 1,500, but many of them are not con

    42、sidered very 41 . English is considered one of the most important languages because many people 42 it, not only in England and America, 43 in other countries of the world. About 200, 000, 000 speak it 44 their own language, and another 230, 000, 000 use it as a second language. It is 45 to say how m

    43、any people are learning it. Millions of boys and girls in schools are trying to do so.Many 46 children study French. French is also a very important language. 47 children study German, Russian, Japanese and Chinese.Which is the best way to learn a language? We know that we all learnt our own languag

    44、e well when we were 48 . If we learn a second language in the 49 way, it may not seem so difficult. What does a small child do? It 50 what people say, and it tries to guess what it hears. When it wants something, it has to 51 it. It is using the language, 52 and talking in it all of the time. If peo

    45、ple use a second language all the time, they will learn it 53 .In school, you learn to read, to write, to hear and to 54 . It is best to learn all new words through the 55 . You can read them, spell them and speak them later.41. A. spokenB. happyC. importantD. ideal42. A. likeB. useC. operateD. play

    46、43. A. butB. andC. tooD. so44. A. likeB. withC. forD. as45. A. easyB. againC. difficultD. best46. A. ChineseB. JapaneseC. EnglishD. Asian47. A. SomeB. ThousandsC. AllD. Much48. A. bornB. childrenC. grownD. boys49. A. sameB. differentC. usefulD. good50. A. talksB. wantsC. criesD. follows51. A. askB.

    47、wantC. getD. ask for52. A. speakingB. writingC. thinkingD. doing53. A. fluentlyB. confidentlyC. freelyD. easily54. A. fightB. singC. speakD. play55. A. mouthB. handsC. earsD. eyes第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Confidence is important to the healthy 56._ (grow) of children. S

    48、o it is necessary to teach your children to be confident. For this, you can begin with teaching kids to think of an answer 57._ (use) their own opinions and thoughts. You can allow them 58._ (take) their time to answer your question because thinking of an answer and then putting 59._ into words can

    49、be useful to children. Next, let them know that they are not alone. Tell a story of 60._ (you) childhood about not completing things at school. This isnt 61._ lecture; it is just a passed story. 62._, this story is sure to resonate (引起共鸣) with them, and they will realise that everyone faces somethin

    50、g 63._ (challenge). Then, make your children know that failure is a good thing because it provides the chance 64._ (learn) more and try again. Lastly, decide what your children are 65._ (talent) at and develop them. And this can also help develop your childrens confidence.第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 应用文写作

    51、(满分15分)为了引起人们对睡眠重要性和睡眠质量的关注,3月21日被定为World Sleep Day(世界睡眠日)。请你针对高中生睡眠不足的情况,写一篇80词左右的英语短文,投稿给某英文报刊,阐述睡眠不足的危害,并提出合理的建议。_第二节 读后续写(满分25分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Sometimes people complain that getting to work in a big city is no easy matter, just like the popular saying goes, “Taking a bus is too cr

    52、owded, getting a taxi is too expensive, buying a car is not practical.” It seems that traffic jams and cities go hand in hand. Everyone complains about being stuck in traffic; however, like the weather, no one seems to do anything about it. Needless to say, traffic jam occurs where there are lots of

    53、 people but limited spaces. However, there are indeed some things you can do to reduce the time you spend in traffic jams.For example, the highway is not always the fastest way to get from Point A to Point B. Research the area and check online maps to see if you can find a shorter route to work, whi

    54、ch usually flows more smoothly during rush hour and can help reduce much of your driving time. From the above you may know that alternative route is of great importance.Lets take another example. Most of the population works from 8 a.m. to 5 p.m., which means that the majority of traffic jams happen

    55、 around 7 a.m., and 6 p.m. So if you want to avoid a traffic jam, talk to your manager about arriving at the office earlier and leaving earlier. If some of us and companies can do like this, the conditions of heavy traffic can be changed in a way.Finally, you can take gymnastics, dance or yoga class

    56、es after work to avoid traffic jams. Actually, there are many reasons for us to take exercise classes and go to the gym, instead of shopping and entertaining friends after work. This is a clever solution that can also help people improve their health and meet others with similar interests._Unit 3 Ce

    57、lebrations 单元测试答案解析第一部分第一节1.【答案】C2.【答案】B3.【答案】B4.【答案】A5.【答案】A第二节6.【答案】C7.【答案】A8.【答案】A9.【答案】C10.【答案】C11.【答案】B12.【答案】C13.【答案】A14.【答案】B15.【答案】B16.【答案】C17.【答案】B18.【答案】C19.【答案】B20.【答案】A第二部分第一节21.【答案】A【解析】细节理解题。根据第一段第二句“Sure, our unique (独特的) and unforgettable gift suggestions are a big part of why people

    58、 love us, but we also offer endless ideas and tools to make every day a reason to celebrate.”可知,G受欢迎的原因是其独特的礼物建议。故选A项。22.【答案】C【解析】细节理解题。根据第二段最后一句“Finding them the perfect Christmas gift will be easy this year, with all our top picks in one place.”可知,今年给父母的圣诞节礼物的特别之处在于在一个地方就可以找到这些礼物。故选C项。23.【答案】B【解析】

    59、推理判断题。根据Ideas for Teens部分的“Trying to find the right gift for a teen? Teens can be a challengehard to deal with.”可知,给青少年选择礼物是一个挑战,也是最难的事情。故选B项。24.【答案】D【解析】细节理解题。由“He still couldnt think of what he wanted his Christmas gift to be.”可知,Bunny因为没有想好要什么圣诞节礼物而睡不着,故选D项。25.【答案】C【解析】推理判断题。Bunny下楼之后一切又安静下来,他只看到

    60、堆积起来的圣诞礼物,圣诞老人已经走了,由此可推知他可能有些伤感,故选C项。他是在打算回到楼上的时候听到哭声的,之后才发现是一只驯鹿,故A、D两项错误;他刚到楼下的时候没有发现自己想要的礼物,故B项错误。26.【答案】B【解析】词义猜测题。由前面的I got airsick可知,驯鹿担心自己不能胜任当前的工作了,所以be cut out for意思与be fit for相近,意为“适合”。27.【答案】A【解析】标题归纳题。整则故事围绕Bunny的圣诞节礼物而展开,在故事末尾点明了他想要的礼物。28.【答案】A【解析】主旨大意题。根据第一段第一句“Before you make friends,

    61、 you have to decide who you want to be your friends.”及最后一段第一句“Kids who show an interest in other kids and who are kind and friendly make good friends.”可知,本文是针对如何交友提出建议,故选A项。29.【答案】B【解析】细节理解题。根据第一段第二句“do the same kind of things they do.”及最后一段最后一句中的“do similar things”可知,志趣相投的人容易成为朋友,故选B项。30.【答案】C【解析】细

    62、节理解题。根据第三段第一、二句“One easy way to start a conversation with someone is to say something nice about him. Think about how great you feel when someone says something nice to you.”可知,人们喜欢同赞扬自己的人交谈,say something nice意为“说好听的;称赞”,故选C项。31.【答案】B【解析】词义猜测题。结合上文可知画线部分所在句的意思与“When someone asks you a question, do h

    63、ave an answer for it.”相反,画线部分所在句的意思是,没有什么比耸肩表示不知道答案能更快地结束 (与他人的)对话了,故选B项。32.【答案】C【解析】句意理解题。由第二段中的“I think by 2075 we will see it and thats a conservative estimate.”并结合immortality可知,他们对永生有了一些看法。33.【答案】D【解析】推理判断题。由题干中的Donald Louria定位到文章的第三段。由本段中的“humans will live in the future beyond what was possible

    64、 in the past”可知,他认为未来人类可能会活得更长,故选D项。B项的表述与此处的语境相反,故排除;人类到底能活到120180岁,还是二三百岁,他并没有给出明确的看法,故排除A项;C项在本段没有提及。34.【答案】B【解析】代词指代题。由it后面的the human body is just not designed to last about 120 years可知,科学家们怀疑的是人类的寿命能否超越当前的极限,故选B项。35.【答案】A【解析】标题归纳题。通读全文可知,文章讲的是不同的科学家对未来人类寿命是否会延长的观点,所以A项作为标题最合适。第二节36.【答案】D【解析】上文提

    65、示,在我们的日常生活中,有些人喜欢抓住过去,像一张破唱片一样一遍又一遍地播放。承接上文,D项“They, in turn, live with regret, anger, and fear(反过来,他们生活在悔恨、愤怒和恐惧之中)”切题。D项中的in turn(反过来)与上句构成转折。故选D项。37.【答案】B【解析】如果你追随自己的激情和内心的指引,生活会有更深刻的意义,让人满足。承接上文,B项“Try living according to what your inner knowing guides you to do(试着按照你内心的感知去生活)”切题。38.【答案】G【解析】上文提

    66、示我们都知道对某事感兴趣的感觉。承接上文,G项“It guides what we are doing(它指导我们做什么)”切题。该项中的It指上句中的“the feeling of being interested in something”。故选G项。39.【答案】F【解析】上文提示“我们常常认为,一旦我们得到那份工作,或完成那门课程,我们就会快乐”。承接上文,F项“The truth is that happiness comes from within(事实上,幸福来自内心)”切题。40.【答案】A【解析】此空是小标题。结合本段第一、二句“We support others by ou

    67、r words and actions, while receiving others support and love back. Expressing heartfelt feelings(我们用言语和行动来支持别人,同时也得到别人的支持和爱。表达真诚的情感)”可推知,本段小标题是A项“Dont think twice about expressing love and appreciation(在表达爱和感激时不要再三考虑)”。第三部分第一节41.【答案】C【解析】根据下文的“English is considered one of the most important language

    68、s”可知,上文指的是:大约有1 500种语言,但许多被认为是不那么重要的。spoken口头的;happy高兴的;important重要的;ideal理想的。故选C项。42.【答案】B【解析】根据下文的“not only in England and America”可知,英语被认为是最重要的语言之一,是因为许多人使用它。like喜欢;use使用;operate操作;play玩耍。故选B项。43.【答案】A【解析】根据上文的“not only”可知,不仅在英国和美国,还有世界上别的国家。此处是not onlybut also的用法,其中also可省略。故选A项。44.【答案】D【解析】根据下文的

    69、“another 230, 000, 000 use it as a second language.”可知,此处指把英语当作自己的语言,即母语。as意为“当作,作为”。故选D项。45.【答案】C【解析】根据下文的“to say how many people are learning it”可知,很难说到底有多少人在学英语。故选C项。46.【答案】C【解析】根据下文的“children study German, Russian, Japanese and Chinese.”并结合选项可知,此处指一些英国孩子学法语。故选C项。47.【答案】A【解析】承接上句,许多英国孩子学法语,一些孩子学德

    70、语、俄语、日语和汉语。与上句的“Many”对应。故选A项。48.【答案】B【解析】根据下文的“What does a small child do?”及本句句意可知。故选B项。49.【答案】A【解析】此处指我们用同样的方式学习另一种语言。the same相同的。故选A项。50.【答案】D【解析】根据下文的“what people say, and it tries to guess what it hears.”可知,此处指小孩学习语言时,跟随大人们说的并努力去猜测听到的内容。talks谈论;wants想要;cries哭喊;follows跟随。故选D项。51.【答案】D【解析】根据下文可知,小

    71、孩想要东西的时候,他就要尽力说出来。ask问;want想要;get得到;ask for要求。故选D项。52.【答案】C【解析】根据上文的语境可知,这就是一直在使用语言、思考语言和谈论语言。speaking 说;writing写;thinking思考;doing做。故选C项。53.【答案】D【解析】此处指多用就容易学会。fluently流利地;confidently自信地;freely自由地;easily容易地。故选D项。54.【答案】C【解析】根据上文的“In school, you learn to read, to write, to hear and”可知,在学校你们学习听说读写。听说读

    72、写四者并列。故选C项。55.【答案】A【解析】根据下文的“You can read them, spell them and speak them later”可知,通过嘴学所有的新单词是最好的。故选A项。第二节56.【答案】growth【解析】考查名词。根据空前的the healthy和空后的of可判断此处应用名词形式。57.【答案】using【解析】考查非谓语动词。此处use与其逻辑主语kids之间为主谓关系,故应用现在分词形式。58.【答案】to take【解析】考查非谓语动词。allow sb. to do sth.意为“准许某人做某事”,为固定用法。59.【答案】it【解析】考查代词

    73、。该空在句中作宾语,指代前面提到的an answer,故填it。60.【答案】your【解析】考查代词。此处作定语,修饰名词childhood,故应用形容词性物主代词。61.【答案】a【解析】考查冠词。此处表示泛指,意为“这不是一个讲座”;且lecture以辅音音素开头,故应用不定冠词a。62.【答案】However【解析】考查副词。句意:这不是一个讲座,而只是一个过去的故事。然而这个故事一定要能引起他们的共鸣。前后句之间为转折关系,且空后有逗号,故用However。63.【答案】challenging【解析】考查形容词。该空在句中作后置定语修饰不定代词something,故填challeng

    74、ing,意为“具有挑战性的”。64.【答案】to learn【解析】考查非谓语动词。句意:失败是一件好事,因为它提供学习更多东西和再次尝试的机会。此处为不定式短语作后置定语修饰the chance。65.【答案】talented【解析】考查形容词。be talented at意为“在方面有天分”,为固定搭配。第四部分第一节【答案】One possible version:Recently many of my classmates feel sleepy and tired during class. Its because they stay up too late preparing th

    75、eir lessons at night.Less sleep does great harm to our health. For one thing, we cant concentrate in class. For another, it may lead to problems like obesity and heart trouble. Whats more, we may feel upset and tired.So getting enough sleep is important. Go to bed early and get up early. Only in thi

    76、s way can we be energetic to study.第二节【答案】One possible version:People in big cities frequently meet the problem of traffic jam. (要点1) The author proposes three suggestions to help us better cope with the matter. (要点2) People ought to make use of online maps that are originally devised for finding a shortcut. (要点3) Negotiation between companies and staff concerning working time is recommended. (要点4) People are encouraged to do something beneficial like exercise to avoid the jam. (要点5)高中英语 必修第一册 20 / 20

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年北师大版(2019)高中英语必修1: UNIT 3 CELEBRATIONS 单元测试 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-413561.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1