2019-2020同步北师大英语选修七新突破单元综合检测1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步北师大英语选修七新突破单元综合检测1 WORD版含解析 2019 2020 同步 北师大 英语 选修 突破 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(一).阅读理解(共10小题;每小题2.5分,满分25分)AChocolate Factory Tours Around the USAEveryone has a favorite way of enjoying the sweet treat of chocolate.Lets take a look at a handful of chocolate factories throughout the USA to see how the sweet confection(糖果) is made.Hersheys Chocolate TourIn Pennsylvania,th
2、e Hersheys Chocolate Tour (free) at Hersheys Chocolate World is an amusement ride that takes visitors through the production process,from harvesting cocoa beans in the tropical rainforest to the end resultHersheys Chocolate.You can taste a sample at the end of the tour.Taza Chocolate TourThe factory
3、 tour at Taza Chocolate ($6 per person) in Somerville,just outside of Boston,is offered daily and takes visitors on the journey from bean to bar through a unique,stoneground (用细磨磨的) method using traditional Mexican stone mills.Hoffmans Chocolate Factory TourHoffmans Chocolate factory in Greenacres o
4、ffers daily chocolate factory tours (free)The throughthewindow observation tour includes the story of cocoa and the history of chocolate,as well as a personal experience with chocolatiers as they explain how their chocolate is made.Askinosie Chocolate TourThe Askinosie Chocolate factory tour ($5 per
5、 adult,$4 per child/student) in Springfield lets visitors hear stories of farmer partners that Askinosie works with across the globe.All of the roasting,pressing,molding and packaging is done by hand,and Askinosie is one of the only craft chocolate makers pressing their own cocoa butter.Seattles The
6、o Chocolate TourSeattles Theo Chocolate is a muststop when visiting the Emerald City,and taking a tour of the factory ($10 per person) is an added treat.The onehour tour begins with an educational part in which the different cocoa beans and areas are introduced,giving visitors insight into how diffe
7、rent chocolates are cultivated(培育)【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了五条参观美国巧克力工厂的旅游路线。1David wants to go to a chocolate factory with his little sister Belle,but he only has 7 dollars in his pocket. Belle is eager to taste them. They can visit AHersheys Chocolate WorldBTaza Chocolate factoryCHoffmans Chocolate factor
8、yDAskinosie Chocolate factoryA细节理解题。根据Hersheys Chocolate Tour部分的“In Pennsylvania,the Hersheys Chocolate Tour (free) at Hersheys Chocolate World”及“You can taste a sample at the end of the tour.”可知,选A。2If you need to write an article about cocoa beans and only have one hour for the tour,you can attend
9、 AHersheys Chocolate TourBHoffmans Chocolate TourCAskinosie Chocolate TourDSeattles Theo Chocolate TourD细节理解题。根据Seattles Theo Chocolate Tour部分的“The onehour tour begins with an educational part in which the different cocoa beans and areas are introduced,giving visitors insight into how different choc
10、olates are cultivated(培育)”可知,选D。3Robert is a fan of handmade chocolate and is quite particular(挑剔) about food materials and ingredients. He will travel to the city APennsylvaniaBGreenacresCSpringfield DEmeraldC细节理解题。根据Askinosie Chocolate Tour部分的“The Askinosie Chocolate factory.in Springfield.All of
11、the roasting,pressing,molding and packaging is done by hand,and Askinosie is one of the only craft chocolate makers pressing their own cocoa butter.”可知,选C。BPeople from East Asia tend to have more difficulty than those from Europe in distinguishing facial expressions and a new report published online
12、 in Current Biology explains why.Rachael Jack, University of Glasgow researcher, said that rather than scanning evenly(均匀的)across a face as Westerners do, Easterners fix their attention on the eyes.“We show that Easterners and Westerners look at different face features to read facial expressions,” J
13、ack said. “Westerners look at the eyes and the mouth in equal measure,whereas Easterners favor the eyes and neglect(忽略)the mouth.”According to Jack and her colleagues, the discovery shows that human communication of emotion is more complex than previously believed. As a result, facial expressions th
14、at had been considered universally recognizable cannot be used to reliably convey emotion in crosscultural situations.The researchers studied cultural differences in the recognition of facial expressions by recording the eye movements of 13 Western Caucasian and 13 East Asian people while they obser
15、ved pictures of expressive faces and put them into categories: happy, sad, surprised, fearful, disgusted, angry,or neutral. They compared how accurately participants read those facial expressions using their particular eye movement strategies.It turned out that Easterners focused much greater attent
16、ion on the eyes and made significantly more errors than Westerners did. “The cultural difference in eye movements that they show is probably a reflection of cultural difference in facial expressions,” Jack said. “Our data suggest that whereas Westerners use the whole face to convey emotion, Easterne
17、rs use the eyes more and mouth less.”In short, the data show that facial expressions are not universal signals of human emotion. From here on, examining how cultural factors have diversified these basic social skills will help our understanding of human emotion. Otherwise,when it comes to communicat
18、ing emotions across cultures,Easterners and Westerners will find themselves lost in translation.【语篇解读】文章主要讲述东西方人的表情文化区别。4The discovery shows that Westerners Apay equal attention to the eyes and the mouthBconsider facial expressions universally reliableCobserve the eyes and the mouth in different way
19、sDhave more difficulty in recognizing facial expressionsA细节理解题。根据第三段信息“Westerners look at the eyes and the mouth in equal measure,whereas Easterners favor the eyes and neglect(忽略)the mouth.”可知西方人注意眼睛和嘴巴的程度是一样的,而东方人重视眼睛而忽略嘴巴的表情。5What does the underlined word “they” in Paragraph 6 refer to?AThe partic
20、ipants in the study.BThe researchers of the study.CThe errors made during the study.DThe data collected from the study.A词义猜测题。根据“they”所在段落的信息“The cultural difference in eye movements that they show is.”其中“that they show”修饰“eye movements”可知是指参与者表现出的眼睛活动的表情。6In comparison with Westerners, Easterners a
21、re likely to Ado translation more successfullyBstudy the mouth more frequentlyCexamine the eyes more attentivelyDread facial expressions more correctlyC细节理解题。根据第二段信息“.rather than scanning evenly(均匀的)across a face as Westerners do,Easterners fix their attention on the eyes.”结合第三段内容可知:相比于西方人,东方人更注重眼睛。
22、7What can be the best title for the passage?AThe Eye as the Window to the SoulBCultural Differences in Reading EmotionsCEffective Methods to Develop Social SkillsDHow to Increase Crosscultural UnderstandingB主旨大意题。文章主要讲述东西方人的表情文化区别,B项概括全文,而且言简意赅。CI never thought I would have a lifechanging experience
23、 at WalMart.Although my thoughts were only on speed,the checkout line I was standing in wasnt moving as quickly as I wanted,and I glanced toward the cashier.There stood a man in his seventies,wearing glasses and a nice smile.I thought,well,hes an old guy!For the next few minutes I watched him.He gre
24、eted every customer before scanning the items.Sure,his words were the usual,“Hows it going?”But he did something differenthe actually listened to people.Then he would respond to what they had said and engage them in a brief conversation.I thought it was odd.I had grown accustomed to people asking me
25、 how I was doing simply out of robotic conversational habit. After a while,you dont give any thought to the question and just mumble something back.I could say,“I just found out I have six months to live,”and someone would reply,“Have a great day!”But that wasnt the end.He gave them the change, walk
26、ed around the counter,and extended his right hand in an act of friendship.He looked the customers in the eyes.“I surely want to thank you for shopping here today,”he told them.“You have a great day. Byebye.”The looks on the faces of the customers were priceless.There were smiles and some sheepish gr
27、ins.All had been touched by his simple gestureand in a place they never expected. They would gather their things and walk out,smiling.Of course,he did the same to me and I got to know his name,Marty.Who was that guy? It was as if Sam Walton had come back from the dead and invaded this old guys body.
28、I had never walked away from that shop feeling like that.【语篇解读】通过本文的故事作者告诉人们:个人一个小小的积极的行动会对别人产生大的意义。8The checkout line the writer was standing in moved slower than expected because Athe cashier couldnt work as fast as othersBthere were some big purchasesCthe cashier did more than scanning the itemsD
29、the writer was not patient enoughC细节理解题。由文章第二段可知,这个收银员不仅仅是扫描货物,他还和顾客进行了交流,这才使得作者这一排进行得很慢。9According to the writer, when common people ask you “Hows it going?” Athey dont really care what you may answerBthey are just practicing their conversation abilityCthey are inquiring about your private informat
30、ionDthey dont expect to hear any negative answersA推理判断题。根据第二段倒数第二句可知,他的话是惯例,但是他做了不同的事情他实际上在听别人说话。 由此可推断,平常说这话的人并不在意你的回答是什么。10What was most customers reaction to Martys behaviors?AThey thought it priceless.BThey were in some way moved.CThey thought it awful and odd.DThey felt somewhat offended.B细节理解题
31、。根据倒数第三段的“There were smiles and some sheepish grins.All had been touched by his simple gesture.”可知,故选B项。.阅读七选五(共5小题;每小题2分,满分10分)Matthew Youlden speaks nine languages fluently and understands more than a dozen.We work in the same office,so I constantly hear him speaking different languages. 11 When I
32、 told Matthew how Ive been struggling to merely pick up a second language,he had the following advice for me.Know why youre doing it.This might sound obvious, but if you dont have a good reason to learn a language,you are less likely to stay motivated over the long run. 12 Wanting to get to know a F
33、rench person in his or her own language is another matter entirely.No matter what your reason is,once youve decided on a language,its important to commit. 13 Matthew learned several languages together with his twin brother Michael (they learned their first foreign language,Greek,when they were only
34、eight years old)Even if you cant get a sibling(兄弟姐妹)to join you on your language adventure,having any kind of partner will push both of you to always try harder and stay with it.Have fun with it. 14 Think of some fun ways to practice your new language:make a radio play with a friend,draw a comic str
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433030.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三角函数求w类型及三角换元应用归类(学生版).pdf
