2021-2022学年高中英语 Unit 14 Careers Section Ⅰ Warm-up .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 14 Careers Section Warm-up 2021 2022 学年 高中英语 Warm up
- 资源描述:
-
1、Unit 14CareersSection Warm-up & Lesson 1Your Choice课后篇巩固提升一、根据汉语意思写单词/短语1.What are these people talking about?A famous (木匠)in the village.答案carpenter2.Why are you looking so worried?What my teacher says in class is beyond my (理解).答案comprehension3.Where is the girl working now?She ends up working as
2、a (打字员)in a small factory.答案typist4.What is the (话题)for discussion today?Protection of Our Environment.答案topic5.What does your teacher often do at the end of each class?She often makes a (总结).答案summary6.My friend worked as a (营业员)when she was young.To get an extra (奖金),she worked so hard.Her fathers
3、(收入)was low and her brother was ill.So my friend had to pay the (费用)for her brother.She told me that the doctor (收费)much.Many patients had a (争吵)with him about it.答案shop assistant;bonus;income;fee;charged;quarrel二、写出画线部分的汉语意思He didnt go to school when he was young,for his family couldnt afford the f
4、ee 1.When he was 15,he worked as a receptionist 2.In his spare time,he often consulted 3.many books to get more knowledge.He could recite some paragraphs 4.Later,with the aid 5. of a famous scientist,he entered a famous college,where he became a famous chemist 6.in the end.答案1.费用2.接待员3.查阅4.段落5.帮助6.化
5、学家三、完成句子1.在你们旅馆住宿一晚你们收费多少?How much will you one night in your hotel?答案charge for2.如果疼痛持续,请咨询医生。If the pain continues,.答案consult your doctor3.这对夫妻自结婚以来就一直在吵架。The couple each other since they got married.答案has/have been quarrelling with4.自他叔叔去世以后,一直由他来掌管那家工厂。Since his uncles death,he has been the fact
6、ory.答案in charge of5.她获得了一些小费作为对她服务的奖赏。She received some tips her services.答案as a reward for四、翻译句子1.他父亲让他不要爬那棵树。答案His father asked him not to climb that tree.2.指挥官命令他的手下不要过那条河。答案The commander ordered his men not to cross the river.3.她让我记得关灯。答案She told me to remember to turn off the lights.4.警察让那个人站着别
7、动。答案The policeman asked that man to stand where he was.5.老师告诉我们不要漏掉任何单词。答案The teacher asked us not to leave out any word.6.他问我,他是否可以看看我的新房子。答案He asked me if he could see my new house.五、阅读理解AI was never very neat,while my roommate Kate was extremely organized.Each of her objects had its place,but min
8、e always hid somewhere.She even labeled(贴标签)everything.I always looked for everything.Over time,Kate got neater and I got messier.She would push my dirty clothing over,and I would lay my books on her tidy desk.We both got tired of each other.War broke out one evening.Kate came into the room.Soon,I h
9、eard her screaming,“Take your shoes away! Why under my bed!” Deafened,I saw my shoes flying at me.I jumped to my feet and started yelling.She yelled back louder.The room was filled with anger.We could not have stayed together for a single minute but for a phone call.Kate answered it.From her end of
10、the conversation,I could tell right away her grandma was seriously ill.When she hung up,she quickly crawled(爬)under her covers,sobbing.Obviously,that was something she should not go through alone.All of a sudden,a warm feeling of sympathy rose up in my heart.Slowly,I collected the pencils,took back
11、the books,made my bed,cleaned the socks and swept the floor,even on her side.I got so into my work that I even didnt notice Kate had sat up.She was watching,her tears dried and her expression one of disbelief.Then,she reached out her hands to grasp mine.I looked up into her eyes.She smiled at me,“Th
12、anks.”Kate and I stayed roommates for the rest of the year.We didnt always agree,but we learned the key to living together:giving in,cleaning up and holding on.1.What made Kate so angry one evening?A.She couldnt find her books.B.She heard the author shouting loud.C.She got the news that her grandma
13、was ill.D.She saw the authors shoes beneath her bed.答案D解析细节理解题。根据第二段第三句可知,那天晚上,凯特非常生气,因为作者把鞋子放到了她的床下。2.The author tidied up the room most probably because .A.she was scared by Kates angerB.she hated herself for being so messyC.she wanted to show her careD.she was asked by Kate to do so答案C解析推理判断题。根据第
14、三段最后一句“All of a sudden,a warm feeling of sympathy rose up in my heart.”可推断出,作者主要是想通过收拾房间这种行为表达对凯特的关心。3.How is Paragraph 1 mainly developed?A.By analyzing causes.B.By showing differences.C.By describing a process.D.By following time order.答案B解析细节理解题。根据第一段内容可知,该段主要通过对比的方式说明两个人在生活习惯方面的巨大差异。 4.What migh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-605232.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东学情2022-2023学年高一下学期3月联合考历史试题.pdf
