分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年新教材高中英语UNIT7ARTPeriod2同步作业含解析北师大版必修第三册202103161208.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383335
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:55.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT7ARTPeriod2 同步 作业 解析 北师大 必修 第三 202103161208
    资源描述:

    1、UNIT 7 ARTPeriod Two题组A基础练(建议用时:10分钟)单词拼写1Jim was watching a late night film at home when right in the middle of a thrilling _ (场景), the television went blank.2It is b_ hot, you had better stay at home.3He was standing on the bridge looking at the river _(在下面).4As a father, he is a _(失败的人), but as a

    2、 teacher, he is a success.5The Nobel prizes would be awarded to people who made great contributions to the _ (事业)of peace, literature, and the science.6The _(反应)of metals with oxygen is obvious.7He looks pale, so he is physically ill, but he is not _(精神上)ill.8It would be very nice if he had a true _

    3、(数字)of how many people in this country havent got a job.9The ground is _(覆盖)with snow and ice, which makes driving very dangerous.10I kept practicing until I became confident enough to _(挑战)the good players.【答案】1scene2burning3beneath4failure5causes6reaction7mentally8figure9covered10challenge单句语法填空1_

    4、 (absorb)in painting,John didnt notice evening approaching.2We appreciate your apologies and goodwill, but we hope that you can figure a good way of _(settle) the matter.3The traffic things are very difficult to solve. It not only _(affect)our everyday life but may also threaten peoples lives.4We ca

    5、nt figure _ why quite a number of insects, birds, and animals are dying out.5The glass doors have taken the place of the wooden ones at the entrance, letting _the natural light during the day.6We were watching TV _ there was a power failure.7I covered my face _my hands when I was sad.8_ they are mos

    6、t interested in is how they can produce more and better cars.9Can you make sure _ Alice has put on the gold necklace?10Do you remember _ he came?Yes, I do. He came by train.【答案】1Absorbed2settling3affects4out5in6when7with8What9that10how完成句子1She does exercise every morning to _ _ _.她每天早晨做锻炼为了保持身材。2Wit

    7、h the governments help, those _ _ _ _ _ have moved to the new settlements.在政府的帮助下,那些受最近地震影响的人们都搬到了新的居所。3The heavy rain _ _ _ for us to get there on time.大雨使我们更难按时到达那里。4_ _ _ _ there will be a Chinese papercutting show this Sunday in the art gallery.据说,这周日在美术馆将有一个中国剪纸艺术展。5We _ _ _ _ _ when the machin

    8、e broke down.我们刚开始工作机器就坏了。【答案】1keep her figure2affected by the new earthquake3made it harder4It is reported that5had just begun to work题组B提升练(建议用时:30分钟)阅读理解When the Normans built their first simple wooden castles in England, they built them on the top of small hills.The first permanent castles were

    9、made of stones and built with thick walls.The main building was usually surrounded by walls which overlooked the moat (护城河).The entrance to the castle was usually over a drawbridge (吊桥)leading to the main gatehouse.The drawbridge could be raised or lowered and an iron grille (栅栏)could be lowered to

    10、shut off the entrance to the gatehouse.As time went on, the castle builders became more advanced in their techniques.Instead of building a strong central building and surrounding it with walls of lesser strength,they thought out the idea of surrounding a central area with huge walls which could cont

    11、ain all the main rooms of the castle.These walls usually had many towers and these towers were really a series of main buildings along the castle walls.In building these castles they used hill sites whenever possible in order to give the castle a better position.Because the outside world was shut of

    12、f by a barrier or curtain of defences, they are called “curtain wall” castles.With the passing of time there was less need to build strong castles and nobles built manor(庄园)houses.These manor houses often had battlements and iron grilles, but they were built more for comfort and included many of the

    13、 conveniences and luxuries of the large houses which were being built in the towns.Unfortunately, many English castles were damaged or destroyed completely during the Civil Wars of the 1600s.()1What is the best title for this passage?AHow to build castlesBHow to protect castlesCThe history of Englis

    14、h castlesDThe structure of English castles()2It can be known from the passage that _.Athe first simple wooden castles in England were built by the Normans Bold castles in England were all built on the top of hillsCthe iron drawbridge was the only way to reach the main gatehouseD“curtain wall” castle

    15、s used curtains as their walls()3Which of the following was used to stop others entering the gatehouse of a castle?AA Manor.BAn iron grille.CA thick wall.DA central keep.()4What can be inferred from the passage?AMost of English castles became manor houses now.BThe Civil Wars left many English castle

    16、s in ruins.CEnglish castles were too strong to be destroyed.DNobles built manor houses in order to defend their fortune.【语篇解读】英国有许多历史悠久的城堡。但随着时代的变迁,城堡的作用也发生了改变,本文将向你介绍英国城堡的变迁史。1C主旨大意题。本文主要讲述了从最简单的城堡到永久性的城堡,一直到后来作为庄园的城堡,因此主题应该是“英国城堡的历史”。故C作标题合适。2A细节理解题。根据短文第一段第一句话可知答案。3B细节理解题。根据第二段中的 “an iron grille(

    17、栅栏)could be lowered to shut off the entrance to the gatehouse”可知,应该选B项。4B推理判断题。根据最后一段可以推断,内战使得许多英国城堡变为废墟。七选五Ways to avoid quarrels with your motherDont give her the silent treatmentThe best technique to get what you want and exert mental pressure on somebody is to give them the silent treatment.If y

    18、ou think the silent treatment will help you achieve a desirable result, then youre mistaken. _1_Refuse to go into hysterics(歇斯底里)Theres no doubt that hysterics is an extremely effective type of processing mode, but youre not a little child._2_ Pull yourself together and try to reach a compromise aga

    19、inst all problems.Avoid deeply offensive wordsWord is a unique and powerful thing that exerts a big influence on human mind.If youre in a quarrel with your mother,you should be careful what you say to her._3_ Sooner or later, youll apologize for your bad behavior, but the words youve said and the fe

    20、eling of hate will live in her heart forever._4_I had a terrible habit of drawing my brother and dad into conflicts between me and my mom.I wanted them to support me and help us find a beneficial solution.Unfortunately, their active participation only worsened the problem.As a result, small and insi

    21、gnificant motherchild fights grew into longlasting family conflicts.I learned a big lesson and realized that my bad temper made my family suffer.Enhance your communicationRegular communication with your parents is a normal thing that makes them happier._5_ When you finally find the reason, youll be

    22、able to overcome misunderstanding in communication with your mom and bridge the generation gap in a quite short period of time.ABuy a small gift for your mother.BDont draw other family members into a conflict.CSo try your best to comfort your mother after a quarrel.DYou shouldnt burst into tears and

    23、 scream in front of your mother.EBy all means you should take immediate action to stop this cold war.FSometimes your word can be either a perfect pain reliever or a terrible weapon.GLack of communication between mothers and children may cause frequent quarrels.【语篇解读】日常生活中经常会发生争吵,本文对如何避免和自己的母亲争吵给出了几点

    24、建议。1E本段标题为“不要对妈妈置之不理”,也就是不要和妈妈进行冷战。选项E中的“this cold war”即表示“冷战”,与标题内容相符合。故选E项。2D本段标题为“不要歇斯底里”,而选项D中的 “burst into tears”和scream都是歇斯底里的表现。故选D项。3F本段标题为“不要说一些很伤人的话”,选项F的意思为“有时候你的话可能会是一种完美的镇痛剂,但也有可能是一种伤人的武器。”其中的信息词“your word”提示了应该选F项。4B根据本段内容可知,如果你与妈妈发生冲突,不要让其他家庭成员加入到你们的争吵中来,这样会使情况变得更糟。故选项B为本段标题。5G本段标题为“多

    25、沟通”,选项G正是说明缺少沟通可以造成的后果。故选G项。语法填空In 1910, Abraham Bank,my greatgrandfather, didnt want to join the army.At the time, he was only twentyone years old.So he 1_(decide)to leave his hometown during the night.Abraham traveled through Finland to Sweden, 2_ he worked for a while as a porter.He earned his ti

    26、cket to London where he continued to work. His goal was 3_(earn) enough money to follow in the footsteps of his brother,who had already moved to America.Two years after 4_(leave)his home in Latvia,Abraham was finally able to buy 5_ ticket on a ship from England to America.But Abraham ran into diffic

    27、ulties,one of which was he had no money left 6_ he bought the ticket.So Abraham decided not to use the ticket.He remained in London for a few 7_(month)and then he moved to South Africa.It 8_(be)not until 1987 that his grandson (my father)and his family made the move to America.I have good cause to b

    28、e 9_ (thank)to my great grandfather for deciding not to use that ticket.In fact,it might well have been the 10_ (good)decision he had ever made.The name of the ship that sank into the Atlantic that day was the Titanic.【语篇解读】本文讲述的是我的曾祖父年轻时的一些经历,作者在最后感激他没有做出错误的决定(登上泰坦尼克号)。1decided考查时态。事情发生在过去,故用过去时态。2

    29、where考查关系副词。where引导定语从句,在定语从句中作地点状语。3to earn考查不定式。此处用不定式表示将来,故选 to earn。4leaving考查动名词。after为介词,后跟动名词。5a考查冠词。根据文意可知,我曾祖父最终能买上一张船票。并非特指哪张船票,故用不定冠词a。6after考查连词。after引导时间状语从句,意为“在之后”。7months考查名词复数。month之前有“a few”修饰,故用复数形式。8was考查时态。It wasthat是强调结构,故事发生在过去,故用过去时。9thankful考查词性转化。空格前有系动词was,故空格处应该填形容词作表语。10best考查形容词最高级。根据 “he had ever made”以及空格前面的定冠词the可知,空格处应该填best,表示“他所做过的最好的决定”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语UNIT7ARTPeriod2同步作业含解析北师大版必修第三册202103161208.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383335.html
    相关资源 更多
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测二必修2含解析20210325196.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测三必修3含解析20210325199.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修3 MODULE 1 EUROPE WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修2 MODULE 4 FINE ARTS-WESTERNCHINESE AND POP ARTS WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习阶段评估检测一必修1含解析202103251102.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修9Units12课时作业含解析202103251115.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮学案:必修1 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit4Filmsandfilmevents课时作业含解析202103251114.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修8Unit3Theworldofcoloursandlight课时作业含解析202103251113.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 4 WHICH ENGLISH? WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修8 MODULE 3 FOREIGN FOOD WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit4Publictransport课时作业含解析202103251110.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit3Theworldonline课时作业含解析202103251109.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:选修6 MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS—FRIENDSHIP WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit2Fitforlife课时作业含解析202103251108.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修7Unit1Livingwithtechnology课时作业含解析202103251107.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课时作业含解析202103251106.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit3Understandingeachother课时作业含解析202103251105.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习选修6Unit2Whatishappinesstoyou课时作业含解析202103251104.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修5 MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修4 MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc全国统考2022届高考英语一轮复习练习必修5Unit3Scienceandnature课时作业含解析20210325183.doc
  • 2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc2022版高考外研版英语一轮作业:必修3 MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1