分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型广东省2013年高考英语二轮复习 专题升级训练卷十四 阅读综合训练卷(六).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:384993
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:85.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省2013年高考英语二轮复习 专题升级训练卷十四 阅读综合训练卷六 广东省 2013 年高 英语 二轮 复习 专题 升级 训练 十四 阅读 综合
    资源描述:

    1、2013年高考第二轮复习英语广东版专题升级训练十四阅读综合训练(六)第一节阅读理解AApril 27 is Take Our Daughters to Work Day in Britain.Started at first in the United States and brought to Britain in 1994,Take Our Daughters to Work Day has become a special day for girls between 11 and 15.On that day thousands of girls take a day off schoo

    2、l and go together with one of their parents to their work places.The purpose of this day is to broaden girls horizons and raise their selfconfidence.For many years people have thought that boys can do better than girls in society.But actually,“girls can be whatever they want to be just like boys,whe

    3、ther it is a pilot,a nurse or a chief executive,”says the chairman of the Our Sons and Daughters Charitable Trust,an organization which supported the activity of the Day.“Now the girls have a close look at what their parents are doing and this may help them to be more selfconfident when they are fac

    4、ed with a choice of work.”Schools and many companies support the activity too.Palmers Green High School for girls,in North London,has made the day necessary part of career education.Zarina Bart,15,from Pahners Green,went with her mother to her Lawyers office this years Take Our Daughters to Work Day

    5、.She found it interesting to see her mother at work.“Its really strange seeing Mum at workrunning around,getting serious and telling people what to do.”She has always liked this idea of going into law and thinks it likely that:she will follow in her mothers footsteps.Having a chance to see how her m

    6、other works has given her more selfconfidence.Experts believe that girls with higher selfconfidence aim higher and are more likely to be successful in life.Parents have most important effect on the confidence of teenage girls.If parents believe in their daughters and show examples at work as well as

    7、 at home for them,this will give a lot of help to girls.Take Our Daughters to Work Day is surely a step in the right direction.【文章大意】本文主要介绍了英国的“Take Our Daughters to Work Day”。这一节日起源于美国,并于1994年传入英国。在这一天,女儿们被带到其爸爸或妈妈工作的地方,观看他们工作,以增强其自信心,让其明白男人能做的事女人一样能做。1Which is the best title of this passage?AGirls

    8、 Can Be Excellent Too.BFollowing Footsteps.CRaising Selfconfidence.DTake Our Daughters to Work Day.答案:D解析:文章第一段是全文的中心段,第一段第一句“April 27 is Take Our Daughters to Work Day in Britain.”更是全文的中心句。所以D项最适合做文章的标题,故选D项。2It can be inferred from Paragraph 2 that _.Apeople have wrongly believed that girls can do

    9、 as well as boysBfor many years boys have a comparatively wider choice of workCwomen pilots are popular in BritainDgirls are sure about their future jobs答案:B解析:根据文章第二段第一句“For many years people have thought that boys can do better than girls in society.”以及最后一句话“Now the girls have a close look at what

    10、 their parents are doing and this may help them to be more selfconfident when they are faced with a choice of work.”可知,多年来,男孩子在工作上的选择比女孩子的要多。故选B项。3According to the passage,which of the following statements is TRUE?APalmers Green High School for girls favors Take Our Daughters to Work Day.BParents al

    11、ways show good examples for their children both at work and at home.CTake Our Daughters to Work Day is British in origin.DOn Take Our Daughters to Work Day,children are taken to their parents work places.答案:A解析:根据文章第三段“Schools and many companies support the activity too.Palmers Green High School for

    12、 girls,in North London,has made the day necessary part of career education.”可知,A项符合文意;根据文章最后一段可知,B项错误;根据文章第一段第二句可知,C项错误;根据文章第一段倒数第二句可知,D项错误。故选A项。4After her experience on Take Our Daughters to Work Day,Zarina felt _.Aconfident about her study.Bstrange to work in a lawyers officeCsure about what to ch

    13、oose as her future careerDinterested in following in her fathers footsteps答案:C解析:根据文章第四段最后两句“She has always liked this idea of going into law and thinks it likely that:she will follow in her mothers footsteps.Having a chance to see how her mother works has given her more selfconfidence.”可知,在经历过Take

    14、Our Daughters to Work Day以后,扎瑞纳对未来职业的选择很自信。故选C项。5The authors attitude towards Take Our Daughters to Work Day is _.Acritical BunclearCfavorable Dnot sure答案:C解析:根据文章最后一段最后一句“Take Our Daughters to Work Day is surely a step in the right direction.”并结合全文可知,作者对Take Our Daughters to Work Day是很支持的(favorable

    15、)。故选C项。BThere is a brown female Canadian duck that weighs only four hundred fifty grams.The duck had flown to the southern state of Florida for the winter.A hunter shot it on January fifteenth and took it to his home in the city of Tallahassee.He put it in the refrigerator.Two days later the mans wi

    16、fe opened the refrigerator door.The duck lifted its head and looked at her.It was alive!The family took the duck to a doctor who treats animals.The doctor gave the duck to the Goose Creek Animal Sanctuary.Animal sanctuaries provide homes for animals and teach people about their care.The doctor said

    17、it was easy to understand why people thought the duck was dead.He said ducks generally do not move a lot,especially after being shot.And he said its low body temperature helped it survive in the refrigerator.That was enough to make the duck famous around the world.The Tallahassee newspaper published

    18、 the story that was reprinted in many different countries.But that was not the end of the story.Workers at the wildlife sanctuary named the duck Perky.And they arranged for the doctor to perform an operation to repair the ducks damaged wing.During the operation,Perky stopped breathingnot just once b

    19、ut twice.The doctor tried to save Perky by giving her oxygen through a face mask.But he finally said the duck had died.A few seconds later,however,Perky began to move.Reports say the people in the operating room were so happy that they cried.Workers at the wildlife sanctuary say Perky will not have

    20、any more operations.It seems she had a bad reaction to the drugs that were used.Perky is expected to live at the sanctuary.And a local company has begun to sell Tshirts showing a picture of the lucky duck.Money from the sale of the shirts will help pay for Perkys care.【文章大意】本文主要讲述了一只幸运的鸭子。这只鸭子被枪打中并放

    21、入冰箱两天,居然还活着。后来,这只鸭子被送入动物避难所,并受到了很好的照顾。6What is the best title for the passage?AStop Killing Ducks. BThe Poor Duck.CSave the Duck. DThe Lucky Duck.答案:D解析:通读全文可知,本文主要讲述了一只幸运的鸭子。文章最后一段倒数第二句“And a local company has begun to sell Tshirts showing a picture of the lucky duck.”点明了文章的中心,所以D项是适合做文章的标题。故选D项。7T

    22、he duck in the story _.Awas considered dead before being put in the refrigeratorBstayed in the refrigerator to keep its body temperature lowCflew to Florida for foodDwas big and strong答案:A解析:根据文章第一段中的“A hunter shot it on January fifteenth and took it to his home in the city of Tallahassee.”以及文章第三段第一

    23、句“The doctor said it was easy to understand why people thought the duck was dead.”可知,这只鸭子被放入冰箱之前,就被认为已经死了。故选A项。8The underlined word “That” in the fourth paragraph refers to the fact that _.Athe Tallahassee newspaper published the storyBthe duck survived the shot and the cold in the refrigeratorCthe

    24、hunter shot the duck from CanadaDthe hunter had saved the duck by freezing it答案:B解析:由文章第三段最后两句话“He said ducks generally do not move a lot,especially after being shot.And he said its low body temperature helped it survive in the refrigerator.”可知,此处的that指的应该是“这只鸭子在被枪击中后,却依旧存活在冰箱里”。故选B项。9Which of the f

    25、ollowing statements is TRUE?AThe hunter shot the duck in the wing.BAnimal sanctuaries are homes specially for wounded animals.CThe hunters wife intended to free the duck in the refrigerator.DDucks do not move at all for the whole winter.答案:A解析:根据文章第五段第二句“And they arranged for the doctor to perform a

    26、n operation to repair the ducks damaged wing.”可知,A项符合文意;根据文章第二段最后一句可知,B项错误;文章并未提及C项;根据文章第三段第二句可知,D项错误。故选A项。10It can be inferred from the passage that _.Athe local company will get large profits by selling the TshirtsBthe duck is likely to be well cared for in the sanctuaryCPerky likes Florida better

    27、 than CanadaDit was illegal for the hunter to shoot the duck答案:B解析:根据文章第六段最后一句“Money from the sale of the shirts will help pay for Perkys care.”并结合全文可知,这只鸭子在动物避难所将得到很好的照顾。故选B项。CBernard Jackson is a free man today, but he has many bitter memories. Jackson spent five years in prison after a jury wrong

    28、ly convicted(宣判有罪)him of raping two women. At Jacksons trial, although two witnesses testified that Jackson was with them in another location at the times of the crimes, he was convicted anyway. Why? The jury believed the testimony(证词)of the two victims, who positively identified Jackson as the man

    29、who had attacked them. The court eventually freed Jackson after the police found the man who had really committed the crimes.Many factors influence the accuracy of eyewitness testimony. For instance,witnesses sometimes see photographs of several suspects before they try to identify the person they s

    30、aw in a lineup of people. They can become confused by seeing many photographs of similar faces. The number of people in the lineup, and whether it is a live lineup or a photograph, may also affect a witness decision. People sometimes have difficulty identifying people of other races. The questions t

    31、he police ask witnesses also have an effect on them.Many people believe that police officers are more reliable than ordinary people.Psychologists decided to test this idea, and they discovered that it is not true. Two psychologists showed a film of crimes to both police officers and civilians(百姓). T

    32、he psychologists found no difference between the police and the civilians in correctly remembering the details of the crimes.Despite all the possibilities for inaccuracy, courts cannot refuse eyewitness testimony from a trial. American courts depend almost completely on eyewitness testimony to resol

    33、ve court cases. Sometimes it is the only evidence to a crime, such as rape. Furthermore, eyewitness testimony is often correct. Although people do sometimes make mistakes, many times they really do identify individuals correctly.American courts depend on the ability of the twelve jurors(陪审员), and no

    34、t the judges, to determine the accuracy of the witness testimony. It is their responsibility to decide if a certain witness could actually see, hear, and remember what occurred.In a few cases the testimony of eyewitnesses has convicted innocent people.More importantly, it has rightly convicted a lar

    35、ger number of guilty people;consequently, it continues to be of great value in the American judicial system.【文章大意】本文讲述了伯纳德杰克逊虽然有目击者的证词证明其清白,但其仍然被受害人一口咬定为强奸犯,因此伯纳德杰克逊被法庭定罪。然而,事实证明伯纳德杰克逊是被冤枉的。作者由此引出文章的主题,即主要介绍了目击者的证词在美国法庭审判中的重要作用。11Bernard Jackson was found guilty by the jury because _.Athe police dis

    36、covered evidence leading to his guiltBthe eyewitnesses confirmed the victims testimonyCthe victims insisted that he was the attackerDthe judge believed in the victims identification答案:C解析:根据文章第一段倒数第二句“The jury believed the testimony(证词)of the two victims,who positively identified Jackson as the man

    37、who had attacked them.”可知,伯纳德杰克逊被定罪,是因为两个受害者坚持说是伯纳德杰克逊袭击了她们。故选C项。12An eyewitness testimony is sometimes inaccurate because _.Ahe lacks the professional help from the policeBhe has a small number of suspects in the lineupChe is of the same race as the suspectDhe is shown photos of many similar faces答

    38、案:D解析:根据文章第二段前三句“Many factors influence the accuracy of eyewitness testimony.For instance,witnesses sometimes see photographs of several suspects before they try to identify the person they saw in a lineup of people.They can become confused by seeing many photographs of similar faces.”可知,A、B、C三项均不符合

    39、文意,只有D项符合文意。故选D项。13Eyewitness testimony is vital because _.Ait is sometimes the only way to resolve court casesBit can be relied on to detect criminals in all casesCit is sometimes the only clue for police investigationDit is more reliable than physical evidences to a crime答案:A解析:根据文章第四段第二、三句“Americ

    40、an courts depend almost completely on eyewitness testimony to resolve court cases.Sometimes it is the only evidence to a crime,such as rape.”可知,目击者的证词非常重要,因为它有时候是解决官司的唯一途径。故选A项。14An inaccurate eyewitness testimony may lead to_.Athe disrespect for the eyewitnessBthe conviction of an innocent personCt

    41、he refusal of the caseDthe disbelief in the court答案:B解析:根据文章最后一段第一句“In a few cases the testimony of eyewitnesses has convicted innocent people.”可知,不准确的目击者证词可能冤枉无辜的人。故选B项。15From the text we know that _.Acrime victims often fail to give positive identification of the suspectsBthe jury relies more on t

    42、he judge than on the eyewitness for a decisionCpolice identification is more reliable than that of the ordinary peopleDeyewitness testimony plays an essential part in the US. court trial答案:D解析:通读全文可知,文章主要介绍了目击者的证词在美国法庭审判中的重要作用。D项最符合文章的主旨大意,故选D项。DIt is pretty much a_oneway_street. While it may be com

    43、mon for university researchers to try their luck in the commercial world, there is very little traffic in the opposite direction Pay has always been the biggest deterrent,_as people with families often feel they cannot afford the drop in salary when moving to a university job. For some industrial sc

    44、ientists, however, the attractions of academia(学术界)outweigh any financial considerations.Helen Lee took a 70% cut in salary when she moved from a senior post in Abbott Laboratories to a medical department at the University of Cambridge. Her main reason for returning to academia midcareer was to take

    45、 advantage of the greater freedom to choose research questions. Some areas of inquiry have few prospects (指望)of a commercial return, and Lees is one of them.The impact of a salary cut is probably less severe for a scientist in the early stages of a career. Guy Grant, now a research associate at the

    46、Unilever Centre for Molecular Informatics at the University of Cambridge, spent two years working for a pharmaceutical(制药的)company before returning to university as a postdoctoral researcher. He took a 30% salary cut but felt it worthwhile for the greater intellectual opportunities.Higher up the lad

    47、der, where a pay cut is usually more significant, the demand or scientists with a wealth of experience in industry is forcing universities to make the transition (转换)to academia more attractive,according to Lee. Industrial scientists tend to receive training that academics do not, such as how to bui

    48、ld a multidisciplinary(多学科的)team, manage budgets and negotiate contracts. They are also well placed to bring something extra to the teaching side of an academic role that will help students get a job when they graduate, says Lee, perhaps experience in manufacturing practice or product development. “

    49、Only a small number of undergraduates will continue in an academic career. So someone leaving university who already has the skills needed to work in an industrial lab has far more potential in the job market than someone who has spent all their time on a narrow research project.”【文章大意】本文主要讲述了很少有企业科

    50、学家会离职到大学里去教书,最大的一个原因就是大学里的收入低,而且收入还呈下降的趋势。但是企业科学家把学术看得比金钱更重。如果企业科学家到大学教书的话,其会增强毕业生在就业市场上的竞争力。16By“a oneway street”(ParA1),the author means _.Auniversity researchers know little about the commercial worldBthere is little exchange between industry and academiaCfew university professors are willing to

    51、do industrial researchDfew industrial scientists would quit to work in a university答案:D解析:根据文章第一段第一、二句“It is pretty much a oneway street. While it may be common for university researchers to try their luck in the commercial world,there is very little traffic in the opposite direction.”以及最后一句“For som

    52、e industrial scientists,however,the attractions of academia(学术界)outweigh any financial considerations.”可知,a oneway street意为“很少有企业科学家会离职到大学工作”。故选D项。17The word “deterrent”(ParA1)most probably refers to something that _.Aattracts peoples attentionBhelps to move the trafficCkeeps someone from taking act

    53、ionDbrings someone a financial burden答案:C解析:根据上下文语境可知,薪水一直都是企业科学家采取行动的最大障碍。所以此处的deterrent应该意为“阻止某人采取行动事物”。故选C项。18What was Helen Lees major consideration when she changed her job in the middle of her career?AHer research interests.BFlexible work hours.CHer preference for the lifestyle on campus.DPros

    54、pects of academic accomplishments.答案:A解析:根据文章第二段最后两句“Her main reason for returning to academia midcareer was to take advantage of the greater freedom to choose research questions.Some areas of inquiry have few prospects(指望)of a commercial return,and Lees is one of them.”可知,当海伦李在事业中期换工作的时候,她主要考虑的是她的研

    55、究兴趣。故选A项。19Guy Grant chose to work as researcher at Cambridge in order to _.Ado financially more rewarding workBexploit better intellectual opportunitiesCenrich his experience in medical researchDraise his status in the academic world答案:B解析:根据文章第三段最后一句“He took a 30% salary cut but felt it worthwhile

    56、 for the greater intellectual opportunities.”可知,盖格兰特选择在剑桥大学工作是为了寻求更好的发展机会。故选B项。20What contribution can industrial scientists make when they come to teach in a university?AHelp it to obtain financial support from industry.BTurn its research towards practical applications.CIncrease its graduates compe

    57、titiveness in the job market.DDevelop its students potential in research.答案:C解析:根据文章最后一段中的“Industrial scientists tend to receive training that academics do not,such as how to build a multidisciplinary(多学科的)team,manage budgets and negotiate contracts.They are also well placed to bring something extra

    58、 to the teaching side of an academic role that will help students get a job when they graduate,says Lee,perhaps experience in manufacturing practice or product development.”可知,企业科学家如果在大学教书的话,其会增强毕业生在就业市场上的竞争力。故选C项。第二节信息匹配2125是各位专家的有关信息,请阅读六位不同的人的需求(AF),并按照需求匹配信息。选项中有一项是多余选项。21Doctor AllenDoctor Alle

    59、n is a dentist.The dentist is a doctor who is specially trained to care for teeth.When you visit your dentist for a checkup,he or she will look at your teeth and gums to check for any problem.The dentist also wants to make sure your teeth are developing properly as you grow.Its important to visit yo

    60、ur dentist every 6 months to make sure youre taking good care of your teeth and that your teeth and gums are healthy.22Doctor PhilipsDoctor Philips is a pediatrician.Basically,pediatricians focus on the physical,emotional,and social health of infants,children,adolescents,and young adults from birth

    61、to 21 years.Their patientcare lens is focused on prevention,detection,and management of physical,behavioral,developmental,and social problems that affect children.Even more basically,pediatricians take care of children.This might involve treating an ear infection,talking to parents about school or b

    62、ehavioral problems,or seeing them for well child checkups and giving them their shots.23Doctor SmithDoctor Smith is a surgeon,who is a physician specializing in surgery.General Surgeons perform comprehensive general surgery examinations,consultation,diagnosis,and treatment planning,which includes:tr

    63、auma,wounds,and conditions of soft tissue,including aspiration,biopsy,and repair,etc.24Doctor StewardDoctor Steward is a clinical psychologist,who is trained and educated to perform psychological research,testing,and therapy.Clinical psychologists may simply,but importantly,provide an opportunity to

    64、 talk and think about things that are confusing and worrying.They would also discuss with you different ways of understanding or interpreting your problems or situations.Clinical psychologists are trained to use a range of different approaches aimed to help you become more expert about yourself,and

    65、more able to overcome or cope with life problems.25Doctor LisaDoctor Lisa is an excellent school consultant.Educational consultants counsel students and their families in the selection of programs,schools and treatment centers,based on the students individual needs.When students graduate from high s

    66、chool,some of them want to continue their study;they may be not sure which university is more appropriate for them,or what subject they will choose.In that case,most of them will turn to their educational consultants.请阅读以下相关信息,然后匹配他/她拟要咨询的相关专家或医生。AToms mother is worried because Toms wounded this mor

    67、ning when he jumped off the speeding bicycle.The soft tissue of his right leg was broken.BAlex is going to take a course of computer.But he is not sure whether this course will be useful when he goes to the university.CMummy is unhappy because she feels painful when she bites into something cold or

    68、hot.Her teeth are really a trouble to her.DMarys younger brother Tim,who is 8 years old,felt uncomfortable,because he had eaten too much icecream.ELily wants to visit some places of interests during the long holiday.But she doesnt know where to go and how to have a good tour and not waste money.FLee is really frustrated nowadays.He doesnt know why other students dont want to speak to him.Whats wrong?It seems that he can never get out of it.He gets angry easily recently.He wants to talk to someone to get out of it.答案:21C22D23A24F25B

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省2013年高考英语二轮复习 专题升级训练卷十四 阅读综合训练卷(六).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384993.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1