创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一(浙江专用人教版)课时作业:UNIT 4 PERIOD THREE WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一浙江专用人教版课时作业:UNIT PERIOD THREE WORD版含答案 创新 设计 学业 水平 考试 2016 2017 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Period ThreeUsing Language.阅读理解Tears of happiness and shouts of joy rang out last week at the San Jose mine in northern Chile as 33 miners were lifted to freedom,one by one.The men,ranging from 19 to 63 years old,have been buried alive since a cave in the copper and gold mine where t
2、hey were working fell down on August 5.It is the longest time anyone has ever survived being trapped underground.After the fall,the men found an emergency shelter off one of the mines tunnels.The temperature in the dark shelter was around 90F.For more than two weeks,the miners water came from the ra
3、diator tanks on their work vehicles.They shared a supply of food that was meant to last for only 48 hours.The miners were totally separated until rescue teams made contact with the men on August 22.They sent a note to the surface explaining their situation.Rescuers drilled small holes to reach the c
4、avern and sent down supply tubes containing food,water,clothes,medicine,fresh air and other supplies.They also received letters from their families,a television set and games.Additional falls slowed down rescue efforts.Finally,a tunnel was built that could fit a 13-foot rescue capsule,called the Phe
5、onix.The escape hole measures 28 inches across,a tight fit for the winding 20-minute,2,041-foot ride.The first miner reached the surface just after midnight on Wednesday.More than half of the men had been brought to safety by Wednesday afternoon.The miners were met by family members who were waiting
6、 at Camp Hope,a settlement of tents near the mine.Chiles president,Sebastian Pinera,cheered at the scene and hugged the miners.“We made a promise never to surrender,and we kept it,”he said.After an immediate medical exam,the men were airlifted to the nearest hospital for 48 hours of observation.【语篇解
7、读】33名智利矿工,因为矿道塌方,被困在地下的避难所里。智利举国营救被埋矿工。1The first paragraph tells us that trapped miners _Ashouted in joy after getting rescuedBwere buried while having a restCcame to the ground togetherDwere all different in ages答案Dks5u文章第一段的第二句话告诉我们这些被埋的矿工的年龄在19岁到63岁之间,因此可知他们的年龄是不同的,故选D。2What do we know about the
8、 emergency shelter?AIt was very hot inside.BIt had food supply for 48 workers.CIt had water stored for two days.DIt had a hole to get fresh air.答案Aks5u从文章第二段的第二句话可知这个避身处的温度很高,故选A。3What made the rescue more difficult?AMiners got weak without food.BAdditional collapse happened later.CThe escape hole w
9、as too narrow to use.DThe rock was too hard to dig a tunnel.答案Bks5u从第四段第一句话可知后来的不断的塌陷造成了救援的困难,故选B。4The underlined word “surrender”in the last paragraph may mean _Adig out Bcheer upCgive in Dtake a chance答案Cks5u最后一段的第二、三句话表达了智利总统看到矿工们被营救上来的高兴以及他说人们不会放弃这些矿工的诺言终于实现了,由此可知应选C。.完形填空I shall never forget th
10、e day when the earthquake happened.It was about 5 in the afternoon and I was _1_ along the road to my daughters school.Our plan was to go _2_ together.I stopped at a _3_ to get some fresh fruit.We liked to have some fruit to eat after our swim.I was driving along a high _4_ on my way to the school._
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393592.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
