分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2019高考英语一轮阅读理解巩固练3含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:394298
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:71.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 高考 英语 一轮 阅读 理解 巩固 解析
    资源描述:

    1、2019高考英语一轮阅读理解巩固练(3)李仕才AYoure in your office when you learn theres someone with a gun wandering outside. You can hear gunshots and screams. What do you do?Thats the challenge for users of a new virtual (虚拟)reality program called SurviVR, designed to train employees how to deal with an active shooter

    2、 situation in the workplace. The program works with HTC Vive, the virtual reality headset released earlier this year.An active shooter situation is when an armed person or people actively shoot in a small, populated area with the intention to kill. There were 20 such situations in the United States

    3、last year and 20 the year before, according to FBI statistics, resulting in a total of 231 deaths. This year saw the deadliest active shooter situation in US history, with 49 people killed in a nightclub in Orlando.In the training situation, users have four choices. They can lock themselves in the o

    4、ffice. They can hide, perhaps in the office closet. They can run for an exit. Or they can use something in the officea computer or a cup a pair of scissors-as a weapon to fight the shooter. This is an improvement on standard active shooter training. Gallo says, which typically teachers people to loc

    5、k themselves in place and hide. The lock down method is often ineffective, he says, and has resulted in many deaths in recent years.In the trainings basic level, no one gets killed. But as the trainings become more advanced, players who make a wrong choice be shot. Theres no blood; the screen simply

    6、 turns black slowly.If this sounds terrifying, thats the point, says Gallo. There are plenty of training programs to teach employees how to deal with workplace violence, sometimes involving role play with toy guns. But these trainings are basically games. Gallo says, with employees relaxed and even

    7、enjoying themselves. To teach people what they really need to know for an active shooter situation, they need to be scared.SurviVR will take the fear and turn it into confidence. Gallo says.1. Whats the authors purpose of describing a dangerous scene in Para. 1?A. To attract the readers attention on

    8、 the new virtual reality program.B. To show the challenge that the readers are required to face.C. To warn the readers of the possible dangers in the working place.D. To inform the readers of the correct response in such a situation2. What is the suggested response in the standard active shooter tra

    9、ining?A. Fighting the shooterB. Running for the exitC. Using a computer as a weaponD. Locking down3. What does Gallo think of the training programs involving role play with toy guns?A. SearingB. ViolentC. IneffectiveD. Helpful4. What would be the best title?A. A New Virtual Reality Program on Active

    10、 Shooter TrainingB. What Should You Do When Meeting Gunshots in the Workplace?C. How to Deal with an Active Shooter Situation?D. Employees Need to Be Scared of the Workplace Violence.【语篇解读】文章介绍一种新的主动射击训练虚拟现实程序,教人们遇到办公室暴力犯罪的时候如何应对。1. A【解析】推理判断题。根据第二段的句子Thats the challenge for users of a new virtual (

    11、虚拟)reality program called SurviVR,可知,作者描述危险的场景是为了吸引读者对新的虚拟现实项目的注意。故选A。3. C【解析】推理判断题。根据文章倒数第二段的句子There are plenty of training programs to teach employees how to deal with workplace violence, sometimes involving role play with toy guns. But these trainings are basically games. Gallo says, with employe

    12、es relaxed and even enjoying themselves.可知,Gallo 认为涉及玩具枪的角色扮演的训练课程是无效的。故选C。4. A【解析】标题判断题。根据文章内容可知,文章介绍一种新的主动射击训练虚拟现实程序,教人们遇到办公室暴力犯罪的时候如何应对。A New Virtual Reality Program on Active Shooter Training 是合适的标题。B(2015大连高三双基测试)Any list of the greatest thinkers in history contains the name of the brilliant ph

    13、ysicist Albert Einstein.His theories of relativity led to entirely new ways of thinking about time,space,matter,energy,and gravity.Einsteins work led to such scientific advances as the control of atomic energy,even television as a practical application of Einsteins work.In 1902 Einstein became an ex

    14、aminer in the Swiss patent office at Bern.In 1905,at 26,he published four of his five major research papers.The first one provided a theory explaining Brownian movement,the zigzag motion of microscopic particles in suspension(悬浮液)The second paper laid the foundation for the photon(光子),theory of ligh

    15、t.In it he proposed that light is composed of separate packets of energy,called photons.A third paper contained the “special theory of relativity” which showed that time and motion are relative to the observer,if the speed of light is constant and the natural laws are the same everywhere in the univ

    16、erse.The fourth paper was a mathematical addition to the special theory of relativity.Here Einstein presented his famous formula,Emc2,known as the energy mass equivalence(等价)In 1916,Einstein published his general theory of relativity in which he proposed that gravity is not a force,but a curve(曲线) i

    17、n the spacetime continuum(连续体),created by the presence of mass. Einstein spoke out frequently against nationalism,the rising of one nation above all others.He opposed war and violence and supported Zionism,the movement to establish a Jewish homeland in Palestine.When the Nazis came to power in 1933,

    18、they criticized his ideas.He then moved to the United States.In 1939 Einstein learned that two German chemists had split the uranium atom.Einstein wrote to President Franklin DRoosevelt warning him that this scientific knowledge could lead to Germany developing an atomic bomb.He suggested the United

    19、 States begin its own atomic bomb research.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要介绍了思想家、物理学家爱因斯坦对人类的伟大贡献及其人生阅历。1Einstein left for the United States _.Abecause of political reasonsBbecause he loved the United StatesCbecause of his sickness of GermanyDbecause he was employed by the United States解析:选A。推理判断题。根据第二段第三、四句“When

    20、 the Nazis came to power in 1933,they criticized his ideas.He then moved to the United States.”可知,1933年纳粹党执政后,批判了他的理论,于是爱因斯坦便去了美国;由此可推知,爱因斯坦是迫于政治原因去美国的。故答案选A。2Television is mentioned in the text as _. AEinsteins discoveryBa great invention of EinsteinCthe purpose of Einsteins work Da successful use

    21、of Einsteins work解析:选D。细节理解题。根据第一段第三句“Einsteins work led to such scientific advances.even television as a practical application of Einsteins work.”可知,爱因斯坦的工作成果推动了科学的发展,电视是对他的理论的实际应用。故答案选D。3According to the text,Einstein disagreed on _.AnationalismBthe defeat of the NazisCatomic bomb research in the

    22、United StatesDthe establishment of a Jewish homeland in Palestine解析:选A。细节理解题。根据第二段第一句“Einstein spoke out frequently against nationalism,the rising of one nation above all others.”可知,爱因斯坦反对民族霸权主义。故答案选A。4According to the text,Einstein is known as the following EXCEPT a _.Aphysicist Bpolitician Cpeace

    23、lover Dthinker解析:选B。细节理解题。根据第一段第一句“Any list of the greatest thinkers in history contains the name of the brilliant physicist Albert Einstein.”可知,爱因斯坦是位伟大的思想家和物理学家;根据第二段中的“Einstein spoke out frequently against nationalism.opposed war and violence”可知,爱因斯坦反对民族霸权主义,反对战争与暴力,由此可知,他是个爱好和平的人。文中没有提到他是一位政治家。故

    24、答案选B。CMy 11-year-old daughter has been awarded an academic scholarship (奖学金) to a private school.Its only a small discount (折扣),but the scholarship means shell skip the waiting list-provided my husband and I can cover $20,000 a year.Should we pay the private school fees,or choose free education inst

    25、ead?I always assumed my children would go to a private school,like I did.Not because my family is wealthy,but because I believe that the best education is private.It took years for me to make peace with the fact that my two children attended our local public primary school.Theyll go to a private hig

    26、h school,I told myself.Yet here we are.My eldest is now in her last year of primary school,and my husband and I will struggle to afford private school.If were to send our girl to private school,I could increase my work hours.My law degree was supposed to be my ticket to a good job and a solid income

    27、,but thats not quite how it turned out.The guilt and expectations are mine alone.Im terrified that my daughters potential will be wasted at the public school.And yet,I know that working more hours will crush (压垮) me.During many sleepless nights,I felt troubled by the decision.Although I want the bes

    28、t for my daughter,I have my own dreams too.I cant sacrifice everything for my precious girl.I explain that I want to be a positive role model for my daughter,and an unhappy parent is a terrible strain on a family.I point out that not even the privilege of private school will protect my children from

    29、 disappointment or struggle.And finally,its decided.My daughter is going to the public school behind our home.She couldnt be more pleased.Its taken me a little longer,but now Im content.More than my fancy private school education,its my family that shaped me.With high school now 25 years in the past

    30、,I can no longer remember the mathematical problems and Shakespearean quotes I once knew so perfectly.The lessons from my childhood home,however,have proved impossible to forget.1.Why did the author want her daughter to go to a private school at first?A.Because her daughter earned an academic schola

    31、rship.B.Because she wanted her daughter to receive the best education.C.Because she wanted her daughter to skip the waiting list.D.Because her daughters potential was wasted at the public primary school.2.The author finally let her daughter go to a public school mainly because she realized that .A.p

    32、rivate school doesnt guarantee a solid incomeB.she didnt want her daughter to struggle in private schoolC.however hard she worked,she couldnt afford private schoolD.public school is the most balanced choice for her family3.When the decision was made,.A.the authors daughter was disappointedB.the auth

    33、or felt sorry and guilty about itC.both the author and her daughter were content with the resultD.the author inspired her daughter to be a positive role model at school4.What is the main message the author intends to convey in the last paragraph?A.Family influences a childs growth more than school e

    34、ducation.B.The lessons learned during our childhood will stay with us forever.C.It always takes people a long time to make a right decision.D.Private school education is not as good as people expect.1.B细节理解题。根据文章第三段内容可知,作者希望女儿去私立学校的原因是自己认为私立学校可以提供更好的教育,因此答案为B项。2.D推理判断题。根据文章内容可知在送女儿去私立学校还是公立学校这件事上,作者

    35、挣扎了很长时间,考虑了各方面的因素,包括自己工作的牺牲、家庭的影响等等,最终做出去公立学校这一最能平衡各方面因素的选择,因此答案为D项,公立学校对她的家庭来说是最平衡的选择。3.C细节理解题。根据文章第十二段和十三段内容可知,做了这个决定后,作者和女儿都很满意,因此答案为C项,同时排除A、B两项;D项与文章意思不符。4.A推理判断题。在最后一段中作者强调家庭教育的重要性,认为比起在学校中学到的知识,家庭的熏陶和影响对一个人的作用更大,因此答案为A项。B项,根据原文,作者强调的是“lessons from my childhood home”,即在家所学的东西不容易忘记,而在学校学的数学知识等已

    36、经不记得了,因此B项错误;C项原文未提及;D项并非作者最后一段想表达的主要观点。DTelling fewer lies benefits people physically and mentally. Anita Kelly, study author and professor of psychology at the University of Notre Dame, employed 110 adults for her study. She divided them into two groups and asked one group to stop lying for 10 wee

    37、ks. Lies included big ones and tiny onesany false statementsbut participants were still allowed to leave out the truth, keep secrets and avoid questions they didnt want to answer, etc. The other group wasnt given any special instructions about lying.It turns out that both groups reduced their lying,

    38、 but those who were specifically told to tell the truth improved their health more. “We found that the participants could purposefully and dramatically reduce their everyday lies, and that in turn was associated with significantly improved health,” said Kelly.When participants in the nolie group tol

    39、d three fewer white lies than they did in other weeks, they experienced, on average, fewer mentalhealth complaints and physical complaints. They were less likely to feel tense or sad and also experienced fewer sore throats and headaches. They also reported that personal relationships improved. Addit

    40、ionally, participants found themselves honest about their daily accomplishments, and they stopped making up excuses for being late or failing to complete a task, for example.“Its certainly a worthy goal to have people be more honest and interact with others in a more honest way,” says psychologist R

    41、obert Feldman. “That would be beneficial, Im a little doubtful whether it makes us all healthier, but it may make us healthier in a psychological way.”文章大意:本文是一篇科研报告。研究了撒谎和健康之间的关系。1Which of the following is true according to the text?APeople who tell lies are healthier than those who dont.BBeing hon

    42、est can help cure sore throats and headaches.CNot all the participants were required to tell the truth.DParticipants involved are asked not to keep secrets.答案:C细节理解题。根据第一段倒数第一句“The other group wasnt given any special instructions about lying.”可知,有一组的实验对象没有被要求讲实情,故答案C符合文义。2The participants of the two

    43、 groups _.Atold as many lies as beforeBwere almost equally healthyCtended to lie less about their activitiesDexperienced tenser personal relationships答案:C细节理解题。根据第二段的第一句“It turns out that both groups reduced their lying.”可知,答案C符合文义。3From Robert Feldman, we can learn that _.Awhite lies might make peo

    44、ple have more complaintsBhonesty is likely to help people become mentally healthierCpeople should not be honest with others but with themselvesDtelling the truth can make people physically and mentally healthy答案:B推理判断题。根据文章最后一句“. but it may make us healthier in a psychological way”可推知,答案B“诚实会让人们在精神上

    45、更健康”符合文义。4The text is mainly about _.Athe connection of honesty and healthBresearch on physical and mental healthCadvice about being an honest personDeffects of honesty on personal relationships答案:A主旨大意题。根据文章第一句“Telling fewer lies benefits people physically and mentally.”的开篇点题可知,本文主要讲的是诚实和健康之间的关系,故答

    46、案A符合文义。ELAS VEGAS-It was different in the light of day.There was no “pop,pop,pop” of gunfire,no screams.Just a quite lot of cars abandoned by those,like Kassidy Owen,who escaped with their lives.“Its strange to hear the silence,”Owen said,“because all I remember was the noise.”The 22-year-old was on

    47、e of dozens of concertgoers who returned to the scene of the Route 91 Harvest festival on Wednesday morning to fetch the vehicles they left behind as they fled from a gunman raining down bullets from high above in the tower of the Mandalay Bay Resort and Casino across the street.Survivors of the dea

    48、dly mass shooting in Las Vegas on Sunday needed their cars to move on with their livesto get back to work,to school,home.It was the first time they were returning to a scene that would forever change them,when joy and celebration and music turned into killing and horror.Before they could move forwar

    49、d,they had to go back to the place where they thought they were going to die.Owen had run to her car to hide and had tried to drive away,but she couldnt.People were running,bodies dropped to the ground,and cars bottlenecked in the parking lot.During a brief pause after more than 10 minutes of gunfir

    50、e,she worried the lights of her SUV made everyone inside a shining target.“Theyre shooting again!”her best friends brother screamed.“Turn off the car!”Thats when she got out and fled.“I just remember shutting the door and running,”Owen said.Now,nearly three days later,she was back,sitting in the dri

    51、vers seat of her SUV.Her eyes were swollen and red.This was a long way from over.“You just keep hearing the gunshots in your head,”Owen said.1.Why did Kassidy Owen return to the scene of terror?A.To get back her car for daily life.B.To show sympathy to the victims.C.To search for her missing friends

    52、.D.To look into the cause of the shooting.2.Where was the gunman when the mass shooting happened?A.Behind a car.B.In the parking lot.C.On the stage.D.In a tall building.3.Why did Owen keep hearing the gunshots in her head?A.Because she had escaped being caught.B.Because she wanted to find the gunman

    53、.C.Because she couldnt rid herself of those terrible scenes.D.Because she had saved others lives by turning off the car.4.Where is the text probably taken from?A.A story book.B.A newspaper.C.A guide book.D.A research report.1.A细节理解题。根据文章第五段中的“.needed their cars to move on with their livesto get back

    54、 to work,to school,home.It was the first time they were returning to a scene that would forever change them.”枪击事件的幸存者需要他们的汽车继续他们的生活重返工作岗位,回到学校,回到家中,及第六段“Before they could move forward,they had to go back to the place where they thought they were going to die.” 在他们能够前进之前,他们必须回到他们认为他们将要死去的地方。分析这两处可知他们

    55、去那儿就是为了能恢复日常生活。故选A项。2.D细节理解题。根据文章第四段中的“.they fled from a gunman raining down bullets from high above in the tower of the Mandalay Bay Resort and Casino across the street.”注意这里的tower指的是a tall,narrow building。他们是在街对面的曼德勒海湾赌场度假村大楼里出来的枪手的子弹下逃离的。选D项(高大的建筑物里,即塔里)。3.C推理判断题。根据文章倒数第二段中的“Her eyes were swollen and red.This was a long way from over.”现在,过去了三天,她回来了,坐在她的SUV的驾驶座上。她的眼睛红肿。还要好久才忘记这一切。最后一段“You just keep hearing the gunshots in your head,Owen said.”你脑子里一直听到枪声。从这两处可知,枪击声不停地出现在Owen的脑海中是因为她无法忘掉自身经历的恐怖枪击场景。C项(因为她无法摆脱那些可怕的场面。)符合题意,故选C项。4.B推理判断题。由文章第一段结构和全文内容可知,这是介绍拉斯维加斯音乐会枪击事件,故其是选自新闻媒体,因此选B项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019高考英语一轮阅读理解巩固练3含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394298.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1