2019高考英语(人教)一轮预热自练题选修8U3及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 人教 一轮 预热 选修 U3 答案
- 资源描述:
-
1、2019高考英语(人教)一轮预热自练题选修8U3及答案阅读理解。There are two types of people in the world.Although they have equal degree of health and wealth and other comforts of life,one becomes happy and the other becomes unhappy.This arises from the different ways in which they consider things,persons,events and the resultin
2、g effects upon their minds. People who are to be happy fix their attention on the convenience of things: the pleasant parts of conversation,the well prepared dishes,the goodness of the wine and the fine weather.They enjoy all the cheerful things.Those who are to be unhappy think and speak only of th
3、e opposite things.Therefore,they are continually dissatisfied.By their remarks,they sour the pleasure of society,offend(hurt) many people,and make themselves disagreeable everywhere.If this turn of mind was founded in nature,such unhappy persons would be the more to be pitied.The intention of critic
4、izing(批评) and being disliked is perhaps taken up by imitation(模仿).It grows into a habit,unknown to its possessors.The habit may be strong,but it may be cured when those who have realized its bad effects on their interests and tastes.I hope this little warning may be of service to them,and help them
5、change this habit. Although in fact it is chiefly an act of the imagination,it has serious results in life since it brings on deep sorrow and bad luck.Those people offend many others; nobody loves them,and no one treats them with more than the most common politeness and respect.This frequently puts
6、them in bad temper and draws them into arguments.If they aim at getting some advantages in social position or fortune,nobody wishes them success.Nor will anyone start a step or speak a word to favor their hopes.If they bring on themselves public objections,no one will defend or excuse them,and many
7、will join to criticize their wrongdoings.These should change this bad habit and be pleased with what is pleasing,without worrying needlessly about themselves and others.If they do not,it will be good for others to avoid any contact(接触) with them.Otherwise,it can be disagreeable and sometimes very in
8、convenient,especially when one becomes mixed up in their quarrels.1.People who are unhappy_.A.always consider things differently from othersB.usually are affected by the results of certain thingsC.usually misunderstand what others think or sayD.always discover the unpleasant side of certain things2.
9、The phrase “sour the pleasure of society” means “_ ”.A.have a good taste with social lifeB.make others unhappyC.tend to scold others openlyD.enjoy the pleasure of life3.In this passage,the writer mainly_.A.describes two types of peopleB.laughs at the unhappy peopleC.suggests the unhappy people shoul
10、d get rid of the habits of unhappinessD.tells people how to be happy in life参考答案: 1.D; 2.B; 3.C解析: 生活中有些人拥有相同的健康、财富和生活条件,但由于考虑事情、人物、事件的角度不同,一些人感到幸福,而另一些人则感到不幸福。由于这些不幸福的人处处冒犯别人,其结果只能是处于被孤立的境地。1.D 推理判断题。从第二段第三句话“Those who are to be unhappy think and speak only of the opposite things.”可以看出另一些人感到不幸福的原因。
11、2.B 词义猜测题。从该短语后的“.offend (hurt) many people,and make themselves disagreeable everywhere”可以猜出 “sour the pleasure of society” 的正确含义。3.C 主旨大意题。本文主要讲的是那些感到不幸福的人处处冒犯别人,若长此以往,则只能处于被孤立的境地,所以他们应改变自己的习惯。单句语法填空1Some people say that classical music _(associate) only with old people.答案:is associatedbe associate
12、d with . “与有关”。2Though we are living a better life, I cant bear _(see) food thrown away.答案:seeingcant bear doing . “不能忍受做某事”。3What was it that distinguished her _her classmates?答案:fromdistinguish . from . “把与区分/辨别开”。4We must always bear in mind _China is a big country with a huge population.答案:thatb
13、ear in mind that . “记住”。5The service offers young people _(practice) advice on finding a job.答案:practical此处应用形容词修饰其后的名词advice。practical “实用的;实际的;实践的”。6We all have an _(expect) that he can pass the driving test next week.答案:expectation由空前的冠词可知应填名词。7In my opinion, only by facing difficulties bravely a
14、nd _ (seize) opportunities can one succeed.答案:seizing该句为“only状语”位于句首引起倒装的句式。face与seize为and连接的两个并列成分,且均作by的宾语,故由facing可知应填seizing。8It was not until she got home _ Jennifer realized she had lost her keys.答案:that该句为含有not until的强调句。由该句型“It is/wasnot until .that其他”可知,应填that。9She _(tap) me on the shoulder
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
