2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:2-1-2 非谓语动词 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:2-1-2非谓语动词 WORD版含解析 2020 新课 标高 英语 二轮 复习 专题 限时 训练 谓语 动词 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、AMy name is Alice, and I live in Beijing. Im not happily every day. My parents always tell me,“You cant do that! You have to do this!” There are too much rules at my home. I have to get up early at 6:00 and make bed. I cant listen to music while eaten. From Monday to Friday, I have to walk to school
2、, so my parents think it good for healthy. If I arrive lately for school, my head teacher will be angry. So I often feel tired when I reach to school. On weekends, I have to finish my homework after I can watch TV. These rules make me stress out. I need more time to play and relax. What should I do?
3、答案:My name is Alice, and I live in Beijing. Im not every day. My parents always tell me,“You cant do that! You have to do this!” There are too rules at my home. I have to get up early at 6:00 and make bed. I cant listen to music while . From Monday to Friday, I have to walk to school, my parents thi
4、nk it good for . If I arrive for school, my head teacher will be angry. So I often feel tired when I reach school. On weekends, I have to finish my homework I can watch TV. These rules make me out. I need more time to play and relax. What should I do?BLast month our school held a Reading Week, which
5、 aim was to encourage the students to read wide. During the week, book lovers recommended a plenty of good books suitable for high school students. In addition, two famous writers are invited to give lectures on how to understand and appreciate literary work. The poetry reading contest was another a
6、mazed activity for the students to bring his talent into full play. All the contestants took turns read their favorite poems to the audience. We all find the Reading Week very benefit. It has not only enriched our school life, and helped us form the habit of reading.答案:Last month our school held a R
7、eading Week, aim was to encourage the students to read . During the week, book lovers recommended plenty of good books suitable for high school students. In addition, two famous writers invited to give lectures on how to understand and appreciate literary . The poetry reading contest was another act
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395545.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
