分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2019版高三英语北师大版一轮课时提能练31 选修8 UNIT 23 CONFLICT(A) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:397636
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:60KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版高三英语北师大版一轮课时提能练31选修8UNIT 23CONFLICTA WORD版含解析 2019 版高三 英语 北师
    资源描述:

    1、课时提能练(三十一)选修8Unit 23Conflict(A)(对应学生用书第320页).阅读理解A (2017山东部分重点中学第一次调研)Music icon Bob Dylan will not attend the Nobel ceremony in December because he has other commitments,the Swedish Academy said on Wednesday.“The Swedish Academy received a personal letter from Bob Dylan yesterday where he explained

    2、 that he could not make himself available in December.” it said in a statement.“He wishes that he could accept the award personally,but other commitments make it unfortunately impossible.He underlined that he felt incredibly honored by the Nobel Prize,”it added.The Swedish Academy said it respected

    3、Dylans decision,but that it was “unusual”for a Nobel laureate not to come to Stockholm to accept the award in person.Nobel laureates are honored every year on December 10the death anniversary of the prizes founder Alfred Nobel,a Swedish industrialist,inventor and philanthropist.Several other literat

    4、ure prize winners have skipped the Nobel ceremony in the past for various reasonsBritish writer Doris Lessing on grounds of ill health,British playwright Harold Pinter because he was hospitalized and Austrian playwright and novelist Elfriede Jelinek due to social phobia.“We look forward to Bob Dylan

    5、s Nobel lecture,which he must carry outit is the only requirementwithin six months starting from December 10,2016,”the academy said.【语篇解读】本文主要介绍了2016年诺贝尔文学奖的获得者Bob Dylan缺席颁奖仪式的故事。1What does the underlined word “it” in Paragraph 3 refer to?AReceiving a personal letterBExpressing himself in a statemen

    6、tCFeeling honored by the awardDAccepting the award personallyD考查代词指代。根据第三段的“He wishes that he could accept the award personally”可推知,此处的it代指的是亲自去领奖。2What is the Swedish Academys attitude towards Bob Dylans decision?ASupportive.BOpposite.CIndifferent.DTolerant.D考查观点态度。根据第三段的“The Swedish Academy said i

    7、t respected Dylans decision,but that it wasunusualfor a Nobel laureate not to come to Stockholm to accept the award in person”可知,瑞典文学院对Dylan的缺席表示尊重。3What is the best title of the passage?AThe Nobel Prize Goes to Music Icon Bob DylanBLaureate Bob Dylan Will Be Absent for the Nobel CeremonyCBob Dylana

    8、 Music Icon Who Won the NobelPrizeDA Great Anniversary Eventthe NobelCeremonyB考查标题判断。根据第一段“Music icon Bob Dylan will not attend the Nobel ceremony in December because he has other commitments,the Swedish Academy said on Wednesday”可推知,本文是一篇新闻报道,主要介绍了2016年诺贝尔文学奖获得者Bob Dylan缺席颁奖仪式的事件。4According to the

    9、passage,which of the following is true?ABob Dylan informed the Swedish Academy of his absence by telephone.BThe Nobel ceremony is in memory of the birth of the prizes founder.CElfriede skipped the Nobel ceremony because of physical illness.DAccording to the Swedish Academy,the deadline of Dylans lec

    10、ture is June 10,2017.D考查细节理解。根据最后一段“We look forward to Bob Dylans Nobel lecture,which he must carry outit is the only requirementwithin six months starting from December 10,2016,the academy said”可知,Bob Dylan演讲的最后期限是2017年6月10号。B 【导学号:33220215】(2017湖南十三校第一次联考)ShowroomingOne of the biggest challenges f

    11、acing brickandmortar retailers(实体零售店) in recent years has been the“showrooming”Driven by the desire to get the best prices,many shoppers are now visiting brickandmortar stores to personally check on products that interest them,only to leave and then buy the items online.The new trend is forcing reta

    12、ilers to find out new ways to keep consumers from leaving their store for cheaper prices online.Recent research found that 40 percent of US.shoppers have showroomed previously,with big box retailers suffering the most.Specifically,the study shows that Best Buy,Walmart and Target are the most likely

    13、brickandmortar stores to have shoppers test out a product instore and then purchase it online later,while Amazon is benefiting most from the practice,with nearly 60 percent of shoppers using the online retail giant(巨人) most often to make their showrooming purchases.Smartphones have pushed showroomin

    14、g into the front.Shoppers no longer have to wait until they get home to see if they can find a cheaper price for the products theyre considering buying.With smartphones,consumers can now compare virtual prices,at both other brickandmortar stores and online ones while still inside a retail store.If t

    15、hey can find what theyre seeking for less expensive online,the majority will be seeking the first exitA recent study showed that 45 percent of customers shopping at brickandmortar stores walk out and buy their purchases online for a discount of as little as 2.5 percent.This puts pressure on retailer

    16、s to provide both an instore experience worth staying for and an online presence that can attract shoppers who are showrooming in other businesses.To cut down on showrooming,many retailers are adopting new methods to keep shoppers in their stores.Among the steps theyre taking are pricematching guara

    17、ntees that allow shoppers to pay a discounted price if they find it cheaper online.This ensures that even a showrooming shopper can make the purchase in the storeregardless of whether they find the cheaper price online.Another popular method to fight against showrooming is to give shoppers the abili

    18、ty to buy something online and pick it up at the store.This reduces shopping costs and gets customers in the store,where they may be encouraged to make an additional purchase.It is also important for businesses to take into consideration what makes shoppers purchase something instore rather than onl

    19、ine,and meet those needs.Research has found that more than 8 in 10 Americans consider being able to take the goods home immediately and the ability to touch and feel themthe most important aspects when deciding to purchase in a store rather than online.【语篇解读】近年来,实体店面临的最大挑战就是消费者在实体店体验产品之后,却在网上购买产品。针对

    20、此现象,许多零售商开始实施新的策略,以把顾客留在实体店。5According to the passage,a showrooming shopper tends to Apay for everything onlineBpurchase online for a lower priceCrush to buy things in a storeDhave better bargaining skillsB考查细节理解。根据第一段第二句Driven by the desire to get the best prices,many shoppers are now visiting bric

    21、kandmortar stores to personally check on products that interest them,only to leave and then buy the items online.可知,这个群体的消费者一般都是先从实体店里看过或试过想购买的商品,然后再在网络上搜索这些商品并购买。故选B项。6What contributes to the growing popularity of showrooming?AThe advertisements by online retail giants.BThe competition between big

    22、stores.CThe wide use of smartphones.DThe decline of the brickandmortar stores.C考查细节理解。根据第三段第一句Smartphones have pushed showrooming into the front.可知,正是智能手机推动了这种现象。故选C项。7The underlined words“seeking the first exit”in Paragraph 3 probably mean“ ”Asearching for lower pricesBmaking a purchase on the spot

    23、Clocating the first exit quicklyDleaving as soon as possibleD考查词义猜测。根据对画线部分所在句子前后句的理解可知,消费者通过网络搜寻到这种货物在网络中的售价比实体店的售价便宜后,他们会立刻离开实体店,然后在网店下单购买。故选D项。8The last three paragraphs mainly talk about ways of Aincreasing sales at storesBpreventing purchase onlineCsatisfying customers needsDadvising shoppers t

    24、o buy moreA考查推理判断。分析文章的后三段,从每一段的首句都可以看出,这三段都是在讲述让实体店挽回顾客增加盈利的一些方法与措施。故选A项。.完形填空(2017河北衡水中学大联考)That was my first ballet performance and I was the lead role.A huge black curtain 1 me from the crowd.My heart raced so rapidly that it would 2 out of my chest.A rush of 3 shot through my body when the musi

    25、c began and I took my 4 at the center of the stage.I pushed off the floor as hard as I could and 5 into the air.Then I started to come 6 for my landing,preparing to jump again,and yet my foot 7 I fell,facefirst.For a moment I couldnt 8 ,wondering if I should go on. 9 ,trained for thousands of hours

    26、for twelve years,my muscles ignored the 10 of my mind and I 11 myself back on my feet.I finished the part and left the stage.Bending over a table,I tried to 12 tears.I didnt want to go back to finish the last twenty minutes.I didnt 13 the lead role.Then came my teacher.“The 14 thing on stage is to f

    27、all.Youve gotten it,so whats left to 15 ?Just go and give it all.”Her words 16 me.Minutes later,I went back onstage and completely let go of 17 I just danced,letting the music guide me through the movement.Now,as a Principal Dancer,I often think about that performance.We fall when we try our hardest

    28、.There is no 18 ,only pride.Falling is 19 and sometimes it is easier just to stay on the 20 But if we never get up,we will never experience what it is like to fly.【语篇解读】作者通过讲述自己第一次芭蕾舞演出的经历告诉我们,当我们尽了最大的努力,即使跌倒了,也不是耻辱,而是骄傲。如果我们跌倒了再也爬不起来,我们就永远不会体验到飞翔的感觉。1A.coveredBhidCprotectedDdroveB演出还没有开始,巨大的幕布把作者藏在

    29、后面,与观众隔开。cover意为“覆盖”;hide意为“隐藏”;protect意为“保护”;drive意为“驱赶;驾驶”。故选B项。2A.beatBdropCrunDshoutA此处描写作者紧张激动的心情:作者的心跳得很快,几乎要跳出胸膛。选项中只有beat有表示心脏跳动的含义。故选A项。3A.amazementBexcitementCsadnessDsatisfactionB由上句可知,作者非常激动、紧张,所以音乐响起时内心应该是激动的。amazement意为“惊异”;excitement意为“兴奋;激动”;sadness意为“悲伤”;satisfaction意为“满意”。B项符合语境。4A

    30、.timeBturnCplaceDorderC根据常识可知,作者是领舞,所以音乐响起后会站到舞台中央。take ones time意为“不慌不忙”;take ones turn意为“轮到某人”;take ones place意为“某人就位”;take ones order意为“为某人点餐”。故选C项。5A.flewBspunCroseDlookedA根据空前的pushed off the floor可知,这是作者在努力蹬离地面跃到空中。fly意为“飞翔”,表现芭蕾舞的腾空动作,符合语境,故选A项。spin意为“旋转”;rise意为“升起”;look意为“看”。6A.outBinCdownDof

    31、fC上文提到跃到空中,再根据空后的preparing to jump again可知,此处是准备落地。故选C项。7A.slippedBstoppedCsteppedDadvancedA根据后面的I fell,facefirst.可推测,此处指作者摔倒了,可能的原因是脚下打滑了。slip意为“打滑”;stop意为“停止”;step意为“踏步”;advance意为“前进”。故选A项。8A.thinkBcryCmoveDbelieveC根据空后的wondering if I should go on可知,作者当时不知道是否应该继续表演,由此可以推测,作者当时摔倒后不能动弹(move)。故选C项。9A

    32、.ThereforeBHoweverCOtherwiseDInsteadB根据上文可知,作者不知道自己是否应该继续表演,然而十二年无数小时的训练使作者的肌肉本能地忽略了内心的犹豫,作者发现自己又站了起来。上下文之间是转折关系,故选B项。10A.lossBpainCreliefDhesitationD根据上文中的wondering if I should go on以及空格后的mind可知,作者当时在犹豫。loss意为“损失”;pain意为“疼痛”;relief意为“宽慰”;hesitation意为“犹豫”。故选D项。11A.foundBdraggedCaccustomedDallowedA解析

    33、见第49题。find意为“发现”;drag意为“拖动”;accustom意为“使习惯”;allow意为“允许”。故选A项。12A.dry upBwipe outCburst intoDfight backD表演告一段落之后,作者回到了后台,伏在一张桌子上努力抑制住泪水。根据空前的tried to以及当时的舞台表演场合可知,作者应该是强忍泪水。dry up意为“使干涸”;wipe out意为“彻底毁灭;抹去”;burst into意为“突然起来”;fight back意为“抗争;克制;忍住”。故选D项。13A.playBdeserveCgetDfinishB作者在舞台上摔倒,觉得自己没资格当领舞

    34、。play意为“玩耍;参加;演奏”;deserve意为“应得;应受”;get意为“获得”;finish意为“完成”。故选B项。14A.unexpectedBawkwardCcommonDworstD此处是老师的鼓励:舞台上最糟糕的事就是摔倒,你已经摔倒了,还有什么可失去的?unexpected意为“出乎意料的”;awkward意为“尴尬的”;common意为“常见的”;worst意为“最坏的”。故选D项。15A.goBdoCloseDsayC没有什么比舞台上摔倒更糟糕的事了,所以不用害怕再失去(lose)什么。故选C项。16A.awokeBenrichedCexcitedDsurprisedA

    35、根据下文Minutes later,I went back onstage and completely let go of.可知,作者又回到舞台继续表演,因此,此处指老师的话点醒了作者。awake意为“唤醒”;enrich意为“使丰富;充实”;excite意为“使兴奋;使激动”;surprise意为“使惊讶”。故选A项。17A.the musicBmyselfCthe teacherDothersB根据下文I just danced,letting the music guide me through the movement.可知,作者随着音乐尽情舞蹈,释放自己。故选B项。18A.excu

    36、seBfearCbenefitDshameD结合上文作者认为自己摔倒是一种耻辱,而本句和下文则认为摔倒是一种骄傲。excuse意为“借口”;fear意为“害怕”;benefit意为“好处”;shame意为“羞耻”。故选D项。19A.shockingBinterestingCrareDterribleD根据上文作者摔倒后的想法可知,此处应为摔倒很糟糕。shocking意为“惊人的”;interesting意为“有趣的”;rare意为“稀有的”;terrible意为“糟糕的”。故选D项。20A.spotBroadCgroundDstageC根据下文的get up和fly可知,此处是说摔倒后待在地上不再站起来更简单。spot意为“地点”;road意为“道路”;ground意为“地面”;stage意为“舞台”。故选C项。 【导学号:33220216】

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版高三英语北师大版一轮课时提能练31 选修8 UNIT 23 CONFLICT(A) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-397636.html
    相关资源 更多
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练6 (阅读理解:科普类) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考话题重组练1 (阅读:生态环保类;完形:记叙文) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(二) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习高考仿真练(一) WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练9 第1部分 必修2 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练7 第1部分 必修2 UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练33 第1部分 选修7 UNIT 3 UNDER THE SEA WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练30 第1部分 选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练29 第1部分 选修6 UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练28 第1部分 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练26 第1部分 选修6 UNIT 1 ART WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练24 第1部分 必修5 UNIT 4 MAKING THE NEWS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练14 第1部分 必修3 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练10 第1部分 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc云南省云龙县第二中学2013-2014学年高一下学期二调考试英语试题 扫描版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE3 LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:选修6-MODULE2 FANTASY LITERATURE WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA WORD版含解析.doc
  • 云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省云龙县2013-2014学年高二下学期期末考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE3 BODY LANGUAGE AND NON VERBAL COMMUNICATION WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE2 TRAFFIC JAM WORD版含解析.doc
  • 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc2018高三英语外研版一轮课时训练:必修3-MODULE5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1