2020年外研版高中英语必修三课时作业:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年外研版高中英语必修三课时作业:MODULE GREAT PEOPLE AND INVENTIONS OF ANCIENT CHINA SECTION WORD
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 5 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1He had an argument (argue) with his teacher about this question in the classroom last night but they didnt reach any conclusion.2The invention (invent) of the computer marked the beginning of a new era.3I dont care abou
2、t the price, so long as the car is in good condition.4(2019辽宁大连月考)A good habit contributes to good health.We must keep a healthy body so that we can make contributions (contribute) to our country.5Being a teacher calls for your love and patience as well as some necessary skills.In conclusion (conclu
3、de), it is not an easy thing to do.6The children were so excited to be taken abroad for the first time.7The dish is delicious!Well, at least its no worse (bad) than the one I cooked yesterday.8In my opinion, honesty (honest) is the most important part of friendship, because I hate being cheated.9The
4、 person you are looking for does live here, but he did go out just now(do)10He is always proud of his excellent spoken English, while his sister takes pride in her beauty.单句改错1We are proud what we have achieved and are prepared to do a better job.proud后加of2To conclusion, walking is a cheap, safe, en
5、joyable and readily available form of exercise.ToIn3I will lend you the book on condition what you return it on Monday.whatthat4He cant go for an outing, since he is out of the condition.去掉the5I thought him to be nice and honest for the first time I met him.去掉for.阅读理解AAlmost every machine with movin
6、g parts has wheels, yet no one knows exactly when the first wheel was invented or what it was used for.We do know, however, that they existed over 5,500 years ago in ancient Asia.The oldest known transport wheel was discovered in 2002 in Slovenia.It is over 5,100 years old.Evidence suggests that whe
7、els for transport didnt become popular for a while, though.This could be because animals did a perfectly good job of carrying farming tools and humans around.But it could also be because of a difficult situation.While wheels need to roll on smooth surfaces, roads with smooth surfaces werent going to
8、 be constructed until there was plenty of demand for them.Eventually, road surfaces did become smoother, but this difficult situation appeared again a few centuries later.There had been no important changes in wheel and vehicle design before the arrival of modern road design.In the mid1700s, a Frenc
9、hman came up with a new design of roada base layer(层) of large stones covered with a thin layer of smaller stones.A Scotsman improved on this design in the 1820s and a strong, lasting road surface became a reality.At around the same time, metal hubs (the central part of a wheel)came into being, foll
10、owed by the pneumatic tyre(充气轮胎) in 1846.Alloy wheels were invented in 1967, sixty years after the appearance of tarmacked roads(柏油路)As wheel design took off, vehicles got faster and faster.【解题导语】本文是一篇说明文。全文讲述了车轮的发展历程以及道路设计对车轮发展的影响。1What might explain why transport wheels didnt become popular for so
11、me time?AFew knew how to use transport wheels.BHumans carried farming tools just as well.CAnimals were a good means of transport.DThe existence of transport wheels was not known.解析:选C细节理解题。根据第二段最后一句“This could be because animals did a perfectly good job of carrying farming tools and humans around.”
12、可知,由于当时动物使用的方便使得车轮一时没能普及。故选C项。2What do we know about road design from the passage?AIt was easier than wheel design.BIt improved after big changes in vehicle design.CIt was promoted by fastmoving vehicles.DIt provided conditions for wheel design to develop.解析:选D细节理解题。根据第三段最后一句“There had been.design.”
13、 可知,在现代的道路设计之前,车轮和车辆的设计是没有重大变化的。故选D项。3How is the last paragraph mainly developed?ABy giving examples.BBy making comparisons.CBy following time order.DBy making classifications.解析:选C文章结构题。根据第四段中的时间数据“mid1700s”,“1820s”,“1846”,“1967”可知,整个段落是按时间顺序展开说明的。故选C项。4What is the passage mainly about?AThe beginni
14、ng of road design.BThe development of transport wheels.CThe history of public transport.DThe invention of fastmoving vehicles.解析:选B主旨大意题。本文主要介绍了车轮的发展历程以及道路设计对车轮发展的影响。故选B项。BI visited my friend Mike last weekend.As soon as I entered his sitting room, I noticed he had a new TV set hanging on the wall.I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-428701.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
儿科主任及副主任医师-11.pdf
