2019秋英语高中北师大版必修1检测:UNIT 2 HEROES 单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019秋英语高中北师大版必修1检测:UNIT 2HEROES 单元检测 WORD版含解析 2019 英语 高中 北师大 必修 检测 UNIT HEROES 单元 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ADo you want to visit Disney World?However,will you worry about your pet if you go to Disney World?To meet the needs of these people,a pet hotel has been built near the Disney World Resort in Florida.The
2、 new pet hotel is named Best Friends Pet Care Resort and it is mainly open to dogs and cats.It has an area of 4,645 m2.About 270 dogs and 30 cats can be kept there at the same time.Besides dogs and cats,it can also provide services for birds,pigs and rabbits.However,it cant take care of snakes and t
3、urtles(乌龟)now.Best Friends Pet Care Resort is a very expensive hotel.There are several types of dog rooms,such as rooms with air-conditioners(空调)and VIP rooms.There is even a “private dog park”.Owners can have a high-quality vacation with their dogs there.The cats are kept in the “Kitty City”.The “K
4、itty City” is very comfortable and clean.Workers there will clean it once a day.Apart from having good equipment,Best Friends Pet Care Resort also have other plans to meet the psychological(心理上的)needs of pets.Workers play music to the pets,walk with them,play with them and even read stories to them
5、before they go to bed.“We aim to make sure that pets will have a fun vacation here,just like their owners at Disney World,” said the manager of the resort.1How many kinds of animals can be kept in Best Friends Pet Care Resort?A.Three.B.Five.C.Six.D.Seven.解析:细节理解题。从第二段中的“Besides dogs and cats,it can
6、also provide services for birds,pigs and rabbits.”可知,有五种动物可以寄养在这里。答案:B2About Best Friends Pet Care Resort,which of the following is NOT true?A.It covers about 4,645 m2.B.It can keep more than 300 pets.C.Owners dont need to pay much for keeping pets there.D.There is a “private dog park” in the resort
7、 as well.解析:推理判断题。由第三段中的“Best Friends Pet Care Resort is a very expensive hotel.”可知,C项(宠物主人不必付太多的寄养费)是错误的。答案:C 3Whats the best title for the passage?A.Relationship between Owners and PetsB.Popular Pets All over the WorldC.How to Take Care of Your PetsD.Pet Care Resort in Florida解析:主旨大意题。文章主要介绍在佛罗里达的
8、Best Friends Pet Care Resort,由哪些动物可以寄养、该宠物度假村的管理及卫生、如何满足宠物们的心理需求等内容可知,D项为最佳答案。答案:DBNelson Mandela is respected and admired around the world.To South Africans he is a superstar.He is a hero who shocked the world by fighting for peace between races,even though he spent 27 years in the prison of the So
9、uth Africas white,racist regime(政权).Mandela,who won the nations first all-race elections after the fall of apartheid(种族隔离)in 1994,retired in 1999.But even now,he is as popular as ever.His popularity has inspired an entire national industry.His portrait(肖像) has appeared at many places,including on so
10、me goods.His face has appeared on a South African coin;a district of a city was named in his honor and some business leaders hope to build a giant statue that looks like himthe Statue of Freedom.It would stand taller than New Yorks Statue of Liberty(自由女神像).His popularity is similar to that of John F
11、.Kennedy in the US or Winston Churchill in Britain,but few politicians today have achieved his level of admiration,said Tom Lodge,head of the Political Science Department of the University of the Witwatersrand.“Sometimes it isnt completely appreciated what a skilled performer Mandela has been throug
12、hout his political career.Hes a very,very clever man.”However,he is far from perfect.Most articles about his birthday,which appeared in every major South African newspaper on the day,briefly mentioned that Mandela did have shortcomings.Then they returned to their flowing praises.“Through the ages,th
13、e human race has had its icons(偶像)men and women who rose above ordinary people to inspire their generations,” The Mail and Guardian Weekly said.“In our generation,the gods presented us Nelson Mandela.”4Nelson Mandela is loved by everyone in South Africa because .A.hes as popular as Kennedy and Churc
14、hillB.he spent 27 years in prisonC.he fought hard against racismD.hes the first black president解析:推理判断题。通读全文尤其是第一段可知,曼德拉用和平斗争的手段动摇并推翻了南非白人种族主义政权,建立了民族平等的国家,因此受到南非人民的爱戴。答案:C5Mandelas portrait has appeared at many places for the reasons EXCEPT .A.showing the nations love for himB.being used to help de
15、velop businessC.celebrating his birthdayD.raising money for the Statue of Freedom解析:细节理解题。由第三段“曼德拉的肖像出现在各种地方,包括一些商品上,这促进了工业的发展”可知,B项说法正确;由第七段的“Most articles about his birthday.”可推知,C项说法正确;通读全文可知,A项说法正确;而D项文中没有提到。答案:D6The underlined sentence in the last paragraph means “”A.We are proud to live in Man
16、delas time.B.Mandela is as great as a god.C.We are proud to know Mandela.D.Mandela lives together with us all.解析:细节理解题。这是在对曼德拉做了大量赞扬之后的总结性语言,是借用报刊的评述来表达全民对曼德拉的赞扬,因此说“我们生活在曼德拉时代很骄傲”。答案:A7What can we infer from the article?A.The Statue of Freedom was a present for Mandelas birthday.B.The article might
17、 have appeared in a newspaper on Mandelas birthday.C.Most articles focused on Mandelas shortcomings.D.According to the article,Mandela was a very skilled politician.解析:推理判断题。从倒数第三段及全文可知,答案为B项。第三段倒数第二句虽提到“the Statue of Freedom”,但并没有提到这个雕像是给曼德拉的生日礼物,故A项不对;倒数第三段“.briefly mentioned that Mandela did have
18、 shortcomings”以及倒数第二段“Then they returned to their flowing praises.”说明媒体并不是集中报道曼德拉的缺点,故C项不对;由第五段可推知,D项不对。答案:BCINTERESTED IN CHILDCARE?Qualified person or preschool teacher needed for busy childcare center,south of the river.Full-time work guaranteed.Immediate start necessary.The candidate must be abl
19、e to work as a cooperative(合作的) team member.Phone 6345 2345 for an interview and fax your resume to 6345 2346.WE NEED OFFICE CLEANERS!Three people are required for professional cleaning in the CBD area.Working hours from 5:00 pm on Mondays,Wednesdays & Fridays.Approximately five hours per shift(轮班).
20、A good record is necessary.Experience preferred.Phone 6345 7843 now.WANT TO WORK AS A DENTAL NURSE?This is an exciting opportunity for a qualified dental nurse with a confident and cheerful personality to work in the School Dental Health Scheme.You must be able to get along well with children becaus
21、e the work involves talking to groups about dental health practices.For further information,visit our website.And fax your resume to 6234 4567.FLORIST WANTED!Are you a creative and trained florist(花商,花匠) with at least two years of experience?Then this may be just what you are seeking.The citys leadi
22、ng Florist Artist Studio needs another part-time member on their wedding team.Please phone 6098 7888 now!8You may find the above advertisements .A.in a store windowB.in a school magazineC.in a newspaperD.on a company notice board解析:推理判断题。广告招聘人员包括教师、清洁工、护士等,在商店橱窗里、学校杂志上或公司通知栏上都不可能出现这样的广告,而很可能在报纸上出现。答
23、案:C9Which of the following is the most important for the childcare job?A.Cooking skills.B.Childcare experience.C.The ability to start work in two weeks.D.The ability to work well with other people.解析:细节理解题。由第一则广告中的“The candidate must be able to work as a cooperative team member.”可知,答案为D项。答案:D10The o
24、ffice cleaners will be required to work about hours a week.A.5B.10C.15D.20解析:数字计算题。由第二则广告中的“Working hours from 5:00 pm on Mondays,Wednesdays & Fridays.Approximately five hours per shift.”可知,每个轮班工作5个小时左右,一周共工作3天,故每周大约工作15个小时。答案:C11The position of a(n) is a part-time job.A.floristB.artistC.preschool t
25、eacherD.dental nurse解析:细节理解题。由第四则广告中的“The citys leading Florist Artist Studio needs another part-time member on their wedding team.”可判断,选A项。答案:ADWay back in 1953,high school mathematics looked like a big problem for me and several of my classmates.When we reached the 9th class,we got Mr Iyer,the str
26、ict math teacher who was also our class teacher.He always stuck to his discipline.We had to arrive on time,pay undivided attention to his lectures,and dared not neglect(遗漏) any of his homework.Even so,as our class teacher,we got to know him better.Noticing some of us fidgeting one day as the midterm
27、 exams approached,he stopped solving a mathematical problem to ask us why.“Theres too much to do,”we signed.“Were afraid well never manage to finish our review before the exams.”“Nothing is impossible,” Mr Iyer told us.“This classroom is on the second floor.Do you have a problem reaching here?”We re
28、acted with blank stares.“No,you dont!” he said,answering his own question.“You have a staircase to help you climb up to this level.No one expects you to make it in two giant leaps.You simply take one step at a time.Any task can be solved if you focus on the next action to be taken.The rest will take
29、 care of itself,if you keep at it.One step at a time.Thats the secret.”Then,he wrote down an old motto on the blackboard:“The longest journey starts with a single step.”Having heard his staircase analogy(比拟),we saw him in a new light.Most of my classmates scored distinctions in math.And I went on to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-573694.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2b. Daily Article Answers - Mission Launched to Find Shackleton's Ship- (ages 9-11).pdf
