分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 Travelling Around Section Ⅱ Discovering Useful Structures巩固练习(含解析)新人教版必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:598431
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:19.55KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Travelling Around Section Discovering Useful Structures巩固练习含解析新人教版必修第一册 2021
    资源描述:

    1、Unit 2 Travelling AroundSectionDiscoveringUsefulStructures一、用所给动词的正确形式填空1.Hundreds of jobs will be lost if the factory (close) down.2.Tony is off to Hong Kong tomorrow.Who (see) him off?3.I (leave) Beijing in a few days.Do you know when the earliest plane (take) off?4.I hear all the hotels are very

    2、crowded.Where you (stay) in Shanghai?5.Im sorry.I forgot to post the letter for you.Never mind.I (post) it myself this afternoon.二、完成句子1.演讲者何时到?When ?2.下个暑假他们要在桂林度过。They their next summer holiday in Guilin.3.明天他们将动身出席一个会议,来讨论这个新计划。They a meeting to discuss the new plan.4.他们将乘坐今天晚上9点的火车。They which le

    3、aves at 9:00 p.m.this evening.5.这个周末他们要去哪里?Where this weekend?6.我们正要动身回家,就在这时被叫去练习唱歌。We for home when we are asked to practise singing.三、阅读理解Jack Johnson is one of the most popular songwriters in the world.Jack was born on May 18,1975 in Hawaii.Being the son of a famous surfer,Jack naturally has an

    4、interest in surfing.Most of his life lessons were learned in the water.At the age of 17,Jack entered the finals of the Pipeline Mastersthe worlds most famous surfing competition.Everyone thought Jack would become a professional surfer like his father.Unluckily,one month later,he had a deadly acciden

    5、t while surfing and was seriously hurt.Life is like a revolving door.When it closes,it also opens.Jack started to practise playing the guitar and write songs when he was staying in hospital.At first,his father thought Jack only did it for fun,but soon he was surprised at the great progress his son h

    6、ad made.When studying in the university,Jack didnt stop practising his guitar skills.He played the guitar for school parties.He wrote songs and sang for his teachers and friends.They liked his songs.His first music album BrushfireFairytales came out in 2001.It was a great success.His second album,On

    7、andOn,was much like his first.They were filled with sweet,easy-going songs that everybody liked listening to.Later Jack had lots of concerts in and out of America.He became popular all over the world.Jack had five albums by 2010 and more than 15 million copies of them were sold.His music doesnt fit

    8、into any of the popular music styles like pop,rock,R & B or hip-hop.It is more like folk music,played with a guitar and beautiful voice.When listening to his songs,you feel like lying on the beach enjoying the warm sunshine.Jack is a talent,though he himself says he is only a surfer who loves music.

    9、In his songs we can find his secret of success.Whatever happens in our lives,we have to accept it and do the best we can.1.At the age of 17,Jack .A.had his first music albumB.took part in a surfing competitionC.had his first concertD.became popular all over the world2.Jack started to write songs .A.

    10、while he was staying in hospitalB.when he had concerts out of AmericaC.after his second album came outD.after he played the guitar at the school party3.What is the secret to Jacks success?A.He was born in Hawaii.B.His father was very famous.C.He wrote many songs for his teachers and friends.D.He alw

    11、ays faced difficulties bravely and tried his best.4.Whats the best title of the passage?A.A Famous WriterB.Surfing in the SeaC.A Guitar PlayerD.Surfing in the Music四、完形填空Everyone has a wish to travel.But those who cannot do so themselves might find it 1 to work in a travel agency(旅行社),2 journeys for

    12、 other people.Brian Lawley does this,working in a small travel agency in an industrial city.Most of his work is concerned with 3,both at home and abroad.Every autumn the agency 4 hundreds of booklets(小册子) full of attractive,coloured photographs,5 the holidays that the customers will be able to have

    13、the next year.Soon,people begin to come into the office to 6 their holidays:perhaps a weeks skiing in Australia in January,perhaps a seaside holiday in Spain in May,or a tour of North Africa.Brian often has to 7 people on what holidays will be 8 for them.And people always have a lot of 9.Last year,f

    14、or example,a lady of eighty-two wanted to book for a 10 holiday in the Alps,and Brian had great difficulty in 11 her that it would not be suitable.In the end,she decided to go for a Mediterranean cruise(游览) 12.Arranging journeys for people who have to travel 13 on business is often very 14,but Brian

    15、 15 his work.For example,last spring,Mr Perry,director of a local chemical firm,16 a business trip,and Brian arranged it all for him.First,Mr Perry travelled to London by train,and stayed overnight in a hotel near the airport,because his plane 17 early the next morning.He flew to Frankfurt,where he

    16、18 the morning discussing business.Then he went on by train to Zurich,and spent three days there 19 going on to America.He had business in Seattle,Chicago and New York,and then went home by train.The next day he telephoned the agency to 20 Brian for arranging everything so well for him.1.A.boringB.h

    17、ardC.interestingD.sad2.A.arrangingB.takingC.makingD.creating3.A.gamesB.holidaysC.childrenD.plays4.A.receivesB.takes outC.getsD.sends out5.A.describingB.tellingC.drawingD.designing6.A.needB.askC.bookD.request7.A.requestB.adviseC.instructD.remind8.A.necessaryB.probableC.possibleD.suitable9.A.questions

    18、B.methodsC.situationsD.difficulties10.A.seasideB.skiingC.mountaineeringD.cruise11.A.preventingB.persuadingC.askingD.promising12.A.thoughB.thereforeC.howeverD.instead13.A.abroadB.at homeC.awayD.long14.A.convenientB.easyC.complicatedD.pleasing15.A.leavesB.enjoysC.dislikesD.refuses16.A.carried outB.got

    19、 throughC.picked upD.went on17.A.leftB.arrivedC.landedD.returned18.A.tookB.costC.spentD.wasting19.A.untilB.beforeC.afterD.while20.A.offerB.requestC.demandD.thank五、语篇填空People visit other countries for 1.(vary) reasons.Some travel on business;others travel to visit interesting places 2. are only found

    20、 in other countries,such as the Great Barrier Reef in Australia,the temples of Thailand,or the pyramids in Egypt.Wherever you go,and for whatever reason,it is important to make sure of your 3.(safe).A tourist can attract a lot of attention from local people.While the majority of people youll meet wh

    21、en 4.(travel) are sure to be friendly and welcoming,there are 5.(danger),theft being the most common.Just as in your home country,do not expect everyone you meet to be friendly and helpful.It is important 6. (prepare) for your trip in advance,and to be cautious while you travel.As you prepare for yo

    22、ur trip,make sure you have the right paperwork.You dont want 7.(get) to your destination only to find you have the wrong visa,or worse.Also,make sure you travel with proper medical insurance,so that if you are sick 8. injured during your travel,you will be able to get 9.(treat).If you want to drive

    23、while you are abroad,make sure you have 10. international drivers license.SectionDiscoveringUsefulStructures一、1.closes2.is seeing3.am leaving;takes4.are;staying5.will post二、1.is the speaker arriving2.are spending3.are leaving for4.will take/are taking the train5.are they going6.are about to leave三、1

    24、.B根据文章第二段中的“Attheageof17,JackenteredthefinalsofthePinelineMasterstheworldsmostfamoussurfingcompetition.”可知,在17岁的时候,Jack参加了一个世界闻名的冲浪比赛。故B项正确。2.A根据文章第三段第三句“Jackstartedtopractiseplayingtheguitarandwritesongswhenhewasstayinginhospital.”可知,住院的时候,Jack开始练习吉他并写歌。故A项正确。3.D根据文章最后一句“Whateverhappensinourlives,w

    25、ehavetoacceptitanddothebestwecan.”可知,无论生活中发生了任何事情,我们都得接受这一切并全力以赴。这也正是JackJohnson成功的原因。故D项正确。4.D本文主要叙述的是美国著名的词曲作者JackJohnson的成名过程,他最初是冲浪运动员,遭遇事故以后转向音乐,最后在音乐方面取得了成功。因此D项与文章内容最为贴切。四、1.C根据上文“Everyonehasawishtotravel.”可知,自己无法旅游的人可能会把在旅行社工作看作一种乐趣。2.A根据常识可知,旅行社的工作就是为旅客安排行程。故选A项。3.B根据常识可知,人们一般选择在假日旅行,故旅行社的工

    26、作大多与假日有关。4.D由下文的“hundredsofbooklets”可知,旅行社每年都会散发广告、小册子。5.A根据常识可知,广告小册子会对旅客能够享受到的假期进行描述。6.C旅客想要随旅行社出游,一般要提前预订,book在句中为及物动词,意为“预订(车票、房间等)”。7.B此处表示Brian会根据旅客的情况,向旅客提出建议。故选B项。8.D此处表示“适合他们的假期”。besuitableforsb“对某人来说是合适的”。9.A旅客在确定旅游路线前,会有很多问题向旅行社咨询。10.C由空后的“intheAlps”可知此处应为登山运动。11.B由下文“老妇人决定去地中海游览”可知,Brian

    27、最终说服了老妇人。persuade意为“说服”。12.D此处表示老妇人最终选择去地中海游览,而不是去登山。though“尽管,虽然”;therefore“因此,所以”;however“无论如何;不管多么;然而”。13.A由下文所举的例子可知,该处表示境外公务旅行。14.C由下文为MrPerry安排的行程可知此类工作的复杂性。15.B由转折连词but和上下文语境可知Brian很喜欢旅行社的工作。16.Dgoonatrip意为“去旅行”。17.A由上文“stayedovernightinahotelneartheairport”可知,MrPerry乘坐的航班第二天一早起飞。18.C由下文spent

    28、threedays可知,此处表示花费一上午的时间。spendtime(in)doingsth“花费时间去做某事”。19.B由上文的“ThenhewentonbytraintoZurich.”以及空后的“goingontoAmerica”可知,MrPerry在此处逗留了三天后才去的美国。20.D由下文的“arrangingeverythingsowellforhim”可知,Brian为MrPerry安排得如此好,自然会得到MrPerry的感谢。五、1.various2.that/which3.safety4.travelling5.dangers6.to prepare7.to get8.or9.treated/treatment10.an

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 Travelling Around Section Ⅱ Discovering Useful Structures巩固练习(含解析)新人教版必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-598431.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试题(解析卷).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(附答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(附答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆章节测试试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试题(含答案解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试题(含答案解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试卷(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆必考点解析试卷(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练试卷(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练试卷(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练练习题.docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向训练练习题.docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试题(解析卷).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向练习试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(含答案详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测试试卷(含答案详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测评试题(含答案解析版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆定向测评试题(含答案解析版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步训练试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步训练试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试题(含详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试题(含详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试卷(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习试卷(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习练习题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆同步练习练习题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试练习题(含答案详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆单元测试练习题(含答案详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练试卷(解析版含答案).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练试卷(解析版含答案).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练练习题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题训练练习题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(详解).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(详解).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习练习题(含答案解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题练习练习题(含答案解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专题攻克试题(详解版).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专题攻克试题(详解版).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试题(含详细解析).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试题(含详细解析).docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试卷.docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项训练试卷.docx
  • 人教版九年级数学上册第二十四章圆专项练习试题(解析卷).docx人教版九年级数学上册第二十四章圆专项练习试题(解析卷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1